Επισκέπτης
ακους τι λες?δεν έχεις άδικο κούκλα μου...αλλά εκείνη την ώρα ο άντρας σκέφτεται με το κάτω κεφάλι...
ακους τι λες?δεν έχεις άδικο κούκλα μου...αλλά εκείνη την ώρα ο άντρας σκέφτεται με το κάτω κεφάλι...
Που ξέρεις ότι μέσα στο στόμα της δεν έχει αίμα και μιλώντας ή βήχοντας τα σταγονίδια μπούνε μέσα στο μάτι σου και σε μολύνουνε;
δυστυχώς εδώ και λίγους μήνες δουλεύουν κοπέλες χωρείς χαρτιά..για να έχεις ιατρικές εξέτασης πρέπει πρώτα να έχουν από νομαρχία αδεία επαγγέλματος εκδιδόμενη... δυστυχώς 50%100 δεν έχουν αδεία... παρών που τα μαγαζιά είναι σφραγιζμενα οι κοπέλες είναι υποχρεούμενοι να έχουν αδεία προσωπικό !!!!
11.492 είναι τα διαγνωσμένα άτομα με hiv στην Ελλάδα.
Κανονικά δεν θα έπρεπε η αστυνομία να δημοσιεύσει και αυτές τις 11.492 φωτογραφίες στα ΜΜΕ για να μάθει ο κόσμος ποιοι είναι και να λάβει τα μέτρα του;
Γιατί μόνο τη μία δηλαδή;
Αστο, βρες κάτι άλλο εχει ειπωθεί και αυτό :Sεγω σκεφτομαι τις γυναικες η τις κοπελες αυτων των....να μην πω που δεν φταινε σε τιποτα.......τες πα...μακαρι κανεις να μην εχει τιποτα τελικα.....σε λιγο θα βγει κανας εδω μεσα και θα περηφανευεται οτι γαμαει κωλο χωρις καποτα
Του παρθεναγωγείου είσαι;Πας καλά?? Αυτά τα 11.942 δεν εκδίδονται και δεν κάνουν σεξ με δεκάδες άτομα καθημερινά ως επάγγελμα.
Αν ένα οροθετικό άτομο θέλει να κάνει μια σχέση υποτίθεται πως πρέπει να είναι ειλικρινείς. Αν πάλι το κρύψει και το μεταδώσει (που κανένας δεν το κάνει αυτό σε ένα άτομο που νοιάζεται) εννοείται ότι γινεται να του προσάψουν κατηγορίες.
σε αυτο εχεις δικιο,εγω προσωπικα στο επαγγελμα μου μου εχουν ζητησει αρκετες φορες να κανω καποια παρατυπιαΕχετε προβλημα στον εγκεφαλο σιγουρα. Τα πραγματα ειναι πολυ απλα χωρις να με νοιαζουν οι μαλακιες που λετε. Η τυπισσα ηξερε οτι ειχε HIV. Δεχοταν να γαμηθει ακαποτα ασκοντας το συγκεκριμενο επαγγελμα χωρις να ενημερωσει τον κοσμο. Απο τις κριτικες φαινεται οτι επαιρνε και με δικια της πρωτοβουλια να φιλησει η να παρει πιπα. ΗΘΕΛΕ να μεταδωσει τον ιο. Αν μου το ειχε κανει εμενα αυτο μπορει να μην ζουσε τωρα.
ΕΠΕΙΔΗ εμενα με νοιαζει να μην αρρωστησουν τα μικρα βλαμμενα που πηγαιναν εκει και εστω και οι χαμηλοτερης νοημοσυνης συμπολιτες μου, που ζουνε μαζι μου και πληρωνουν φορους στο κρατος και οφειλω να τους προστατευσω, στ'αρχιδια μου τα προσωπικα δεδομενα της λαθρομεταναστριας. Ο πελατης ΔΕΝ φταιει ποτε. Ο καθενας μπορει να παει να ζηταει οτι μαλακια θελει, αυτο ΔΕΝ σημαινει τιποτε.
Προς τον εμπνευστη της καταπτυστης ανακοινωσης καλο ψοφο...
Και όχι μόνο τις γυναίκες/κοπέλες τους..αλλά και αυτούς που πάνε με τις συγκεκριμένες..εγω σκεφτομαι τις γυναικες η τις κοπελες αυτων των....να μην πω που δεν φταινε σε τιποτα.......τες πα...μακαρι κανεις να μην εχει τιποτα τελικα.....σε λιγο θα βγει κανας εδω μεσα και θα περηφανευεται οτι γαμαει κωλο χωρις καποτα