Νέα

Σοκ & Μ-πέος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μεγαλέφαντος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ανοίγω αυτό το θέμα για το μεγάλο παράγοντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τον οποίο λατρεύουν όλοι να μισούνε,
αλλά θα τον ήθελαν ευχαρίστως για Πρόεδρο της ομάδας τους.

beos-volos.png

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Εγω ΔΕΝ θα τον ηθελα στην ΑΕΚ.

OP
OP
Μ
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
1-b-1.jpg

“ΑΑαααΑααχ ααααχ αααχ. Νύσταξα. Ποιον να πειράξω;”

1-b-3.jpg

“Σισσεδάααααακοοο!”
“Μαύρε πάνθηρααα! Καμάριιι της Γαλλίιιιας!”
“Πού ‘σαι αγορίνα μου;”

1-b-9.jpg

“Τι θες μωρέ;”

1-b-10.jpg

“Τον πούλο ΠΟΟΟΟΜ ΠΟΜ ΠΟΜ ΠΟΜ ΠΟΜ ΠΕΕΕΕΕ ΡΟΟΟΟΜ!”

1-b-11.jpg

"..."

1-b-12.jpg

“Α όοοχι. Αυτά δεν τα δείχνουμε στο θείο Αχιλλέα. Εκτός και αν θέλουμε να τα χάσουμε. Εντάξει;”

1-b-13.jpg

“Ρε άντε από δω να πούμε”.

1-b-14.jpg

“Μη μου λες εμένα ‘άντε από δώ’, γιατί θα πέσει φάπα”.

1-b-15.jpg

“Τι θα πέσει;”

1-b-16.jpg

“Φάπα. Θες να δεις; Να. ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ!”

1-b-17.jpg

“ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ…”

1-b-18.jpg

“Θες κι άλλες; ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ…”

Τα υπόλοιπα εδώ

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Ανοίγω αυτό το θέμα για το μεγάλο παράγοντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τον οποίο λατρεύουν όλοι να μισούνε,
αλλά θα τον ήθελαν ευχαρίστως για Πρόδεδρο της ομάδας τους.

beos-volos.png

για κάτι τέτοιους έχω σταματήσει να βλέπω ποδόσφαιρο (αυτό που τολμούν να αποκαλούν έτσι τέλος πάντων στην χώρα μας) στην ελλάδα... για κάτι τέτοιους δεν δίνω ούτε σέντ στη νοβα που έχει το θράσσος να μας ζητάει και χρήματα άντι να μας πληρώνει για να δούμε τις ομορφιές του ελληνικού ποδοσφαίρου... για το αν θα τον ήθελα στην ομάδα μου πιστεύω να κατάλαβες την απάντηση...

OP
OP
Μ
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
για κάτι τέτοιους έχω σταματήσει να βλέπω ποδόσφαιρο (αυτό που τολμούν να αποκαλούν έτσι τέλος πάντων στην χώρα μας) στην ελλάδα... για κάτι τέτοιους δεν δίνω ούτε σέντ στη νοβα που έχει το θράσσος να μας ζητάει και χρήματα άντι να μας πληρώνει για να δούμε τις ομορφιές του ελληνικού ποδοσφαίρου... για το αν θα τον ήθελα στην ομάδα μου πιστεύω να κατάλαβες την απάντηση...

Πολλοί δε θέλουν διάφορους αθλητές/παράγοντες ως αντίπαλους.
Οι βάζελοι δε γούσταρουν τον Κόκκαλη, αλλά αν τον είχαν δε θα διαμαρτύρονταν, εμείς το ίδιο για τους Γιαννακόπουλους στο μπάσκετ,
για το Διαμαντίδη, για τον Τοροσίδη κλπ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Οι βάζελοι δε γούσταρουν τον Κόκκαλη, αλλά αν τον είχαν δε θα διαμαρτύρονταν, εμείς το ίδιο για τους Γιαννακόπουλους στο μπάσκετ,
Το οτι ο Κοκκαλης βεβαια κατεστρεψε το ελληνικο ποδοσφαιρο και ο Γιαννακοπουλος το ελληνικο μπασκετ, λιγη σημασια εχει ε?
Ας το χαιρονται σαν λαφυρο, παιζοντας σε αδειες κερκιδες και κανοντας φιεστες του κωλου.

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230

δεν τους θέλω ούτε σαν αντιπάλους ούτε σαν δικούς μου ... δεν είμαι σαν τα μούτρα τους .... για τον μπασκετικό παναθηναϊκό βλέπω μια διαφορά από τον ολυμπιακό του κόκκαλη... ότι λόγω ομπράντοβιτς είναι η κορυφαία σύγχρονη ευρωπαϊκή ομάδα ... κατά τα λοιπά θα προτιμούσα τους αγγελόπουλους προέδορους στην ομάδα μου .... γιατί η νίκη έχει αξία αν μετά σου δίνει το χέρι ο αντίπαλος ... και εγώ στον γαύρο δεν δίνω το χέρι στην μπάλλα ... όσο για το ατυχές ποστ σου με τον σισσέ, αν το έκανες για πλάκα είναι κακόγουστη πλάκα ... αν το εννοείς δεν τιμάει την νοημοσύνη σου ... μπες και δείξτο σε κάποιο σάιτ στο εξωτερικό και μετά εξήγησέ τους ποιος είναι ο τροφαντούλης κύριος που νομίζει ότι μπορεί να κάνει και τέτοιου είδους πλάκα στον σισσέ γιατί σιγά μην τον ξέρει κανείς .... για τον σισσέ δεν χρειάζεται να δώσεις συστάσεις ... τον ξέρουν να είσαι σίγουρος

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
οεοοεο τσιμπουκια κανει ο κοκκαλης παρεα με το μπεο οεο οεο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ο κοκκαλης δεν γελοιοποιουσε το αθλημα,οι γιανακοπουλαιοι το ιδιο.

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
ο κοκκαλης δεν γελοιοποιουσε το αθλημα,οι γιανακοπουλαιοι το ιδιο.

τι δεν έκανε ο κόκκαλης?????  δλδ όταν έχεις κάνει το άθλημα να παρουσιάζει ενδιαφέρον μόνο ως προς τις γελοίες ιστορίες ιστορίες παρασκηνίου πόσο περισσότερο μπορείς να το γελοιοποιήσεις??..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Το οτι ο Κοκκαλης βεβαια κατεστρεψε το ελληνικο ποδοσφαιρο και ο Γιαννακοπουλος το ελληνικο μπασκετ, λιγη σημασια εχει ε?
Ας το χαιρονται σαν λαφυρο, παιζοντας σε αδειες κερκιδες και κανοντας φιεστες του κωλου.
η καταστροφη του ποδοσφαιρου ξεκινησε επι εποχη Καπετανιου-τριβελλα και συνεχισε το γκρεμισμα ο κοκκαλης.οι γιαννακοπουλαιοι εχουν ριξει πολυ χρημα στο ελληνικο μπασκετ,και εχουν φερει τον κορυφαιο προπονητη της ευρωπης.απλα το αθλημα δεν εχει το ενδιαφερον που εχει και το ποδοσφαιρο.η καθοδος αρχισε οταν εβαζαν μεσα τους διαφορους τομιτς,νακιτς,ταρλατς,τσακαλοφ,για ομογενεις,και βλεπαμε ομαδες με 8 ξενους και 2 ελληνες,κατι που γινεται και τωρα στο ποδοσφαιρακι μας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
τι δεν έκανε ο κόκκαλης?????   δλδ όταν έχεις κάνει το άθλημα να παρουσιάζει ενδιαφέρον μόνο ως προς τις γελοίες ιστορίες ιστορίες παρασκηνίου πόσο περισσότερο μπορείς να το γελοιοποιήσεις??..
Ελα ρε τουλαχιστον δεν εκανε τα καραγκιοζιλικια που κανει ο μπεος μια με την λαρισσα,μια με την ΑΕΚ,μια με τον βαζελο.μην ξεχνας τις ανακοινωσεις που εβγαζε.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αντε με τις μαλακιες του καθε πορωμενου
κανενας δεν θελει στις ομαδες του παραγοντες σαν τον Μαρινακη,Κοκκαλη,Γιαννακοπουλοι,Μπεο κτλ
απλα οι πορωμενοι που βλεπουν την μπαλα η το μπασκετ με παρωπιδες

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
η καταστροφη του ποδοσφαιρου ξεκινησε επι εποχη Καπετανιου-τριβελλα και συνεχισε το γκρεμισμα ο κοκκαλης.οι γιαννακοπουλαιοι εχουν ριξει πολυ χρημα στο ελληνικο μπασκετ,και εχουν φερει τον κορυφαιο προπονητη της ευρωπης.απλα το αθλημα δεν εχει το ενδιαφερον που εχει και το ποδοσφαιρο.η καθοδος αρχισε οταν εβαζαν μεσα τους διαφορους τομιτς,νακιτς,ταρλατς,τσακαλοφ,για ομογενεις,και βλεπαμε ομαδες με 8 ξενους και 2 ελληνες,κατι που γινεται και τωρα στο ποδοσφαιρακι μας.

αυτά πού έκανε ο βαρδινογιάννης είναι κατακριτέα αλλά γίνονται παντού ... αυτό σημαίνει ότι είναι αντικειμενικά δύσκολο να μην γίνονται από κάποια ομάδα σε κάθε πρωτάθλημα ... αλλά παίρνει πρωτάθλημα και η αεκ και ο παοκ .... όπως στην ισπανία δεν τα παίρνει όλα η ρεαλ ... παίρνει και η μπάρτσα .. όπως στην ιταλία δεν τα έπαιρνε όλα η γιούβε .. έπαιρνε και η μίλαν .. αυτό όμως που έκανε ο κόκκαλης στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει αλλού .. έχεις ακούσει ισπανία να λέει κανείς σε ηχογραφημένες "η ρεαλ και η σαντατέρ να κερδάνε κι οι άλλοι να πα να γαμηθούνε??".... πριν απο κάποια χρόνια είδα σε επανάληψη το παπουτσέλειο πέναλτυ .... δεν κατάλαβα γιατί φωνάζαμε όλοι τότε .... αυτή ήταν η επιροή του κόκκαλη στο ελληνικό ποδόσφαιρο .. έκανε το εξωπραγματικό σφύριγμα να φαίνεται νορμάλ λάθος ... το ελληνικό ποδόσφαιρο κακώς λέγεται ποδόσφαιρο ... δλδ ο καραγκούνης και ο μιραλάς παίζουν το ίδιο σπορ με τον μέσσι??... καλά δεν ντρέπονται να το λένε??... και κυρίως δεν ντρέπονται να μας ζητάνε λεφτά να πάμε να τους δούμε??.... όταν έχεις φτάσει λοιπόν εκεί λίγη σημασία έχει πόσους ξένους έχεις ... ξεκίνα πρώτα να παίζεις ποδόσφαιρο και βλέπουμε

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
παρτε και αλλο δειγμα αγνου φιλαθλου-παραγοντα

Συνημμένα

• makaros.jpg
    makaros.jpg
    29,7 KB · Εμφανίσεις: 28

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Σόρυ τύπε αλλά κάνεις τεράστιο λάθος εξομοιώνοντας κόκκαλη και γιαννακοπουλαίους...

Οι γιαννακόπουλοι δημιούργησαν την καλύτερη ομάδα της ευρώπης τα τελευταία 20 χρόνια...

Ο κόκκαλης γάμησε συνολικά το ελληνικό πρωτάθλημα ώστε το τσίρκο μεντράνο του να παίρνει εύκολα τίτλους.

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Ελα ρε τουλαχιστον δεν εκανε τα καραγκιοζιλικια που κανει ο μπεος μια με την λαρισσα,μια με την ΑΕΚ,μια με τον βαζελο.μην ξεχνας τις ανακοινωσεις που εβγαζε.

δλδ ο μπέος είναι μέτρο σύγκρισης???.... δεν νομίζω

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Σόρυ τύπε αλλά κάνεις τεράστιο λάθος εξομοιώνοντας κόκκαλη και γιαννακοπουλαίους...

Οι γιαννακόπουλοι δημιούργησαν την καλύτερη ομάδα της ευρώπης τα τελευταία 20 χρόνια...

Ο κόκκαλης γάμησε συνολικά το ελληνικό πρωτάθλημα ώστε το τσίρκο μεντράνο του να παίρνει εύκολα τίτλους.

η μόνη διαφορά των γιαννακόπουλων από τον κόκκαλη ήταν ότι οι κοντοί είχαν στόχο να κάνουν τον παναθηναϊκό μεγάλο και έδωσαν τα κλειδια στον ομπράντοβιτς ενώ ο θείος είχε στόχο να κάνει λαμογιές άσχετα με το καλό του ολυμπιακού (εξ ου και η γελοία παρουσία στην ευρώπη η οποία δεν νομίζω ότι τον ενδιέφερε ποτέ σοβαρά ως στόχος) .... ο τρόπος που κινούνταν όμως έμοιαζε πολύ ... τους γιαννακόπουλους μην τους κοιτάς στις νίκες ... εκεί παριστάνουν τους κυρίους ... στις ήττες βγαίνει η καφρίλα

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
κοψτε φατσες να δειτε ποιοι ειναι οι ελληνες παραγοντες

Συνημμένα

• προεδρος.jpg
    προεδρος.jpg
    5,5 KB · Εμφανίσεις: 24
  • κομποτης.jpg
    κομποτης.jpg
    8,7 KB · Εμφανίσεις: 31

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ηξερα ποιος ειναι ο θεματοθετης διαβαζοντας και μονο τον τιτλο.
ο γιαννακοπουλος κατεστρεψε το ελληνικο μπασκτετ.
να δω τι αλλη μαλακια θα διαβασουμε εδω μεσα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom