You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σοκ για τη μητέρα-μαστρωπό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα allen221
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 60
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
omorfopedo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
καλα ειπε ενας βουλευτης οτι σε κατι τετοιους παιδερες θα πρεπει να τους χορηγειται ενα χαπακι που να μη τους ξανακανει "κουκου"
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 83
- Πόντοι
- 4.545
Παλιοτερα (πριν 2-3-4 χρονια) ειχε γινει κατι παρομοιο στη Ξανθη με μανα που εξεδιδε τις 2 της κορες οι οποιες ηταν γυρω στα 12-14. Εγινε δικη την καταδικασαν σε 2-3 χρονια με αναστολη και της αφησαν την κηδεμονια και επιμελεια των κοριτσιων. Τωρα ποιος φταιει η μανα η ο δικαστης?
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 83
- Πόντοι
- 4.545
καλα ειπε ενας βουλευτης οτι σε κατι τετοιους παιδερες θα πρεπει να τους χορηγειται ενα χαπακι που να μη τους ξανακανει "κουκου"
Οσον αφορα την ποινη εγω σε κατι τετοιες περιπτωσεις πιστευω πρεπει να υπαρχει καταδικη εις θανατον μετα βασανιστηριων.
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 83
- Πόντοι
- 4.545
2 3 χρονια με αναστολη?κρεμασμα ηθελε η πουτανα η λιθοβολισμο.το ιδιο και η προσφατη
Οχι μονο την αφησαν ελευθερη αλλα συνεχισε να "μεγαλωνει" τις κορες της.
omorfopedo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
το καλυτερο βασανιστηριο για παιδερες ειναι να τους υποχρεωνουν να κανουν σεξ δις ημερησιως με... μουστογριες! χαχαχα!Οσον αφορα την ποινη εγω σε κατι τετοιες περιπτωσεις πιστευω πρεπει να υπαρχει καταδικη εις θανατον μετα βασανιστηριων.
μακαρι να ηταν αστειο φιλε μου.αλλα ειναι πολυ σοβαρο το συγκεκριμενο θεματο καλυτερο βασανιστηριο για παιδερες ειναι να τους υποχρεωνουν να κανουν σεξ δις ημερησιως με... μουστογριες! χαχαχα!
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 83
- Πόντοι
- 4.545
το καλυτερο βασανιστηριο για παιδερες ειναι να τους υποχρεωνουν να κανουν σεξ δις ημερησιως με... μουστογριες! χαχαχα!
Οταν λεμε γριες ομως, να ειναι πανω απο 90 ε?
χαχαχαχα
Cervantes
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.840
- Πόντοι
- 16.055
αυτες δεν ειναι γριες αλλα ζομπιΟταν λεμε γριες ομως, να ειναι πανω απο 90 ε?
χαχαχαχα
bill the dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Κουκλα μου δεν σκοτωσε ο δουρης τα παιδια του.μαλλον δεν τα ξερεις καλα.τελικα αυτοκτονησε.τον θυμαστε τον Δουρη .μια απο τα ιδια πρεπει να παθαινουνε
Κουκλα μου δεν σκοτωσε ο δουρης τα παιδια του.μαλλον δεν τα ξερεις καλα.τελικα αυτοκτονησε.
Μάλλον εννοεί ο φίλος όλα αυτά που συνεβησαν μετά στο δουρή
Επισκέπτης
Δεν περιγράφεται με λόγια η αηδία μου για όσους και όποιους λειτούργησαν - λειτουργούν ή θα λειτουργήσουν τέτοιες βδελυρές πράξεις. Δεν με νοιάζει η φυλή τους - το εμβλυμά τους - η ζωή τους, με νοιάζει που καταστρέφουν παιδιά. Ντρέπομαι που είμαι άνθρωπος. Αδυνατώ να πιστέψω οτι υπάρχουν τέτοια καθάρματα. Δεν μπορώ να φανταστώ την τιμωρία που του αξίζει. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί μυαλό ανθρώπινο να είναι τόσο σακατεμένο ώστε να ξερνάει τόση ασχήμια. Νοιώθω ανήμπορη μπροστά σε αυτό το εμετικό δράμα. Και φοβάμαι.
bill the dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Ναι γιατι ηξερε πολλα για κυκλωματα μαστρωπιας που ειχε σχεσεις ο μεγαλος του γιος.ο πατερας μου που τον ηξερε καλα γιατι ηταν αντρας την ξαδερφης του του πατερα μου ελεγε πως ηταν ψυχουλα και προτιμισε να το παρει πανω του.τα λατρευε τα παιδια του.αυτη ειναι η αληθεια ειτε το πιστευεις ειτε οχι.τον αυτοκτονησαν θεσ να πεισ
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
ναι ναι "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ"....Κουκλα μου δεν σκοτωσε ο δουρης τα παιδια του.μαλλον δεν τα ξερεις καλα.τελικα αυτοκτονησε.
ξερετε, ευτυχως τα οποια κενα υπαρχουν στον νομικο μας συστημα φροντιζει να τα καλυπτει ο νομος της φυλακης. αυτη η γυναικα εστω και μια μερα να μπει μεσα θα "αυτοκτονησει"
bill the dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Αν ειναι ετσι οπως τα λες γιατι δεν "τον αυτοκτονησαν" αμεσως και περασε αρκετο καιρο εκει?ναι ναι "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ"....
ξερετε, ευτυχως τα οποια κενα υπαρχουν στον νομικο μας συστημα φροντιζει να τα καλυπτει ο νομος της φυλακης. αυτη η γυναικα εστω και μια μερα να μπει μεσα θα "αυτοκτονησει"
Να την αφησουν να γεννησει πρωτα ή οχι;Ειναι 7 1/2 μηνων εγγυος.ναι ναι "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ"....
Απονομη δικαιοσυνης απο εγκληματιες;Κατι δεν κολλαει φιλε μου!!!
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
καμια φορα οι εγκλειστοι εχουν πιο αυξημενο το αισθημα της δικαιοσυνης απο οτι καποιοι λαοπροβλητοι νομικοι, δικαστες κλπ κλπ.Να την αφησουν να γεννησει πρωτα ή οχι;Ειναι 7 1/2 μηνων εγγυος.
Απονομη δικαιοσυνης απο εγκληματιες;Κατι δεν κολλαει φιλε μου!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις