Νέα

Σοκ για τη μητέρα-μαστρωπό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allen221
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
στην πυρα  επρεπε να παει, η στο συνταγμα και λιθοβολησμο η καριολα

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
καλα ειπε ενας βουλευτης οτι σε κατι τετοιους παιδερες θα πρεπει να τους χορηγειται ενα χαπακι που να μη τους ξανακανει "κουκου"

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Παλιοτερα (πριν 2-3-4 χρονια) ειχε γινει κατι παρομοιο στη Ξανθη με μανα που εξεδιδε τις 2 της κορες οι οποιες ηταν γυρω στα 12-14. Εγινε δικη την καταδικασαν σε 2-3 χρονια με αναστολη και της αφησαν την κηδεμονια και επιμελεια των κοριτσιων. Τωρα ποιος φταιει η μανα η ο δικαστης?

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
καλα ειπε ενας βουλευτης οτι σε κατι τετοιους παιδερες θα πρεπει να τους χορηγειται ενα χαπακι που να μη τους ξανακανει "κουκου"

Οσον αφορα την ποινη εγω σε κατι τετοιες περιπτωσεις πιστευω πρεπει να υπαρχει καταδικη εις θανατον μετα βασανιστηριων.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
2 3 χρονια με αναστολη?κρεμασμα ηθελε η πουτανα η λιθοβολισμο.το ιδιο και η προσφατη

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Οσον αφορα την ποινη εγω σε κατι τετοιες περιπτωσεις πιστευω πρεπει να υπαρχει καταδικη εις θανατον μετα βασανιστηριων.
το καλυτερο βασανιστηριο για παιδερες ειναι να τους υποχρεωνουν να κανουν σεξ δις ημερησιως με... μουστογριες! χαχαχα!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
το καλυτερο βασανιστηριο για παιδερες ειναι να τους υποχρεωνουν να κανουν σεξ δις ημερησιως με... μουστογριες! χαχαχα!
μακαρι να ηταν αστειο φιλε μου.αλλα ειναι πολυ σοβαρο το συγκεκριμενο θεμα

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545

Οταν λεμε γριες ομως, να ειναι πανω απο 90 ε?
χαχαχαχα

elenaxxx

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τον θυμαστε τον Δουρη .μια απο τα ιδια πρεπει να παθαινουνε

elenaxxx

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τον αυτοκτονησαν θεσ να πεισ

Επισκέπτης
Δεν περιγράφεται με λόγια η αηδία μου για όσους και όποιους λειτούργησαν - λειτουργούν ή θα λειτουργήσουν τέτοιες βδελυρές πράξεις. Δεν με νοιάζει η φυλή τους - το εμβλυμά τους - η ζωή τους, με νοιάζει που καταστρέφουν παιδιά. Ντρέπομαι που είμαι άνθρωπος. Αδυνατώ να πιστέψω οτι υπάρχουν τέτοια καθάρματα. Δεν μπορώ να φανταστώ την τιμωρία που του αξίζει. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί μυαλό ανθρώπινο να είναι τόσο σακατεμένο ώστε να ξερνάει τόση ασχήμια. Νοιώθω ανήμπορη μπροστά σε αυτό το εμετικό δράμα. Και φοβάμαι.

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
τον αυτοκτονησαν θεσ να πεισ
Ναι γιατι ηξερε πολλα για κυκλωματα μαστρωπιας που ειχε σχεσεις ο μεγαλος του γιος.ο πατερας μου που τον ηξερε καλα γιατι ηταν αντρας την ξαδερφης του του πατερα μου ελεγε πως ηταν ψυχουλα και προτιμισε να το παρει πανω του.τα λατρευε τα παιδια του.αυτη ειναι η αληθεια ειτε το πιστευεις ειτε οχι.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Κουκλα μου δεν σκοτωσε ο δουρης τα παιδια του.μαλλον δεν τα ξερεις καλα.τελικα αυτοκτονησε.
ναι ναι "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ"....
ξερετε, ευτυχως τα οποια κενα υπαρχουν στον νομικο μας συστημα φροντιζει να τα καλυπτει ο νομος της φυλακης. αυτη η γυναικα εστω και μια μερα να μπει μεσα θα "αυτοκτονησει"

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
ξερετε, ευτυχως τα οποια κενα υπαρχουν στον νομικο μας συστημα φροντιζει να τα καλυπτει ο νομος της φυλακης. αυτη η γυναικα εστω και μια μερα να μπει μεσα θα "αυτοκτονησει"
Αν ειναι ετσι οπως τα λες γιατι δεν "τον αυτοκτονησαν" αμεσως και περασε αρκετο καιρο εκει?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Να την αφησουν να γεννησει πρωτα ή οχι;Ειναι 7 1/2 μηνων εγγυος.
Απονομη δικαιοσυνης απο εγκληματιες;Κατι δεν κολλαει φιλε μου!!!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Να την αφησουν να γεννησει πρωτα ή οχι;Ειναι 7 1/2 μηνων εγγυος.
Απονομη δικαιοσυνης απο εγκληματιες;Κατι δεν κολλαει φιλε μου!!!
καμια φορα οι εγκλειστοι εχουν πιο αυξημενο το αισθημα της δικαιοσυνης απο οτι καποιοι λαοπροβλητοι νομικοι, δικαστες κλπ κλπ. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom