Νέα

Σοκ για τη μητέρα-μαστρωπό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allen221
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το ποσοστό στους υπόλοιπους που έχουν τέτοια εγκληματική συμπεριφορά είναι πολύ μικρό.....Στους γύφτους όμως η πλειοψηφία ασχολείται με πορνεία ανηλίκων, πώληση παιδιών, χονδρεμπόριο ναρκωτικών, απάτες, κλπ........Μην λέμε τα ίδια, δες το παραπάνω Topic...

Για τους γύφτους είναι τρόπος ζωής να βγάζουν λεφτά απο τα παιδιά τους, τη μάνα τους κλπ. Μέχρι και οι Τούρκοι τους είχαν για να παλουκώνουν τους ΄Ελληνες, να ληστεύουν και να βιάζουν.........
γιατι απαντας αποσπασματικα & με αναγκαζεις να επανερχομαι???εχεις την αποψη σου για τους γυφτους με την οποια αλλοι συμφωνουν & αλλοι διαφωνουν..θα μας πεις την αποψη σου & για τους "πελατες" επιτελους???

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
'Αλλο τσιγγάνοι, άλλο γύφτοι..........

'Οσο για τους πελάτες, δυο φορές στην πυρά αυτοί...Κόψιμο τ' αρχίδια απο την ρίζα..... :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
'Αλλο τσιγγάνοι, άλλο γύφτοι..........

'Οσο για τους πελάτες, δυο φορές στην πυρά αυτοί...Κόψιμο τ' αρχίδια απο την ρίζα..... :rockon: :rockon: :rockon:
ε τοτε γιατι δεν το αναφερεις στο πρωτο σου ποσταρισμα & απλως διευκρινιζεις οτι η μαννα & ο γκομενος της ειναι γυφτοι???και αφου οι πελατες πρεπει να καουν δυο φορες,ποιος ο λογος του διευκρινιστικου σχολιου σου???

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
μαγκες εχουμε να κανουμε με μπουρδελοκοινωνια κ μπουρδελοπολιτες(κ εγω μεσα σε αυτους κ ολοι)

οταν βλεπουμε ενα τετοιο κοριτσακι λεμε ΠΩΠΩ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ..σκεπτομενοι 'ρε φαντασου να ηταν δικο μου παιδι'΄κανενας ομως δεν λεει ΠΩΠΩ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ λυπούμενος για ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κοριτσάκι..

Μπουρδελο κράτος,.Θα τους αφησει εξω σε λιγο καιρο,οπως τον αλλον παιδεραστη,οπως τους δολοφονους της Λαυριου,οπως τον Πασσαρη οπως 10002 ακομα..ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ μας εχουν..Γαματε,σκοτωστε,βρειτε εναν καλο δικηγορο κ βγειτε..Αυτη ειναι η Ελλαδα του 08

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
μαγκες εχουμε να κανουμε με μπουρδελοκοινωνια κ μπουρδελοπολιτες(κ εγω μεσα σε αυτους κ ολοι)
Γαματε,σκοτωστε,βρειτε εναν καλο δικηγορο κ βγειτε..Αυτη ειναι η Ελλαδα του 08

Σωστόοοος!!!!!!!!! 'Ο,τι και να κάνεις στην Ελλάδα, σε 5 χρονάκια έχεις καθαρίσει....Πας φυλακή, βγαίνεις με τις ωραίες άδειες σου, 6-7 ημέρες και όλα μέλι-γάλα!

Ξαναγαμάς, ξανασκοτώνεις...Α, αν είσαι δημόσιος υπάλληλος, πχ μπάτσος, ο εισαγγελέας σαν σωστός ταβερνιάρης ρίχνει παραγγελιά, μαζί με ένα κιλό φέτα, φυσικά κανένας δεν την πληρώνει. Μ' αρέσει αυτή η χώρα!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
εδω βγαινει ο μεγαλοδικηγορος Κατ@@@ης κ λεει για τους δολοφονους της λαυριου οτι ετσι οπως εριχνε μπουνια ο αλλος καποιος του εβαλε στο χερι μαχαιρι!!!

βγαινει ο μεγαλοδικηγορος  κ@@Ας και αθωώνει τους δολοφονους,τους τεμπητες,τους βιαστες,τους πωλητες ναρκωτικων,τους κοκκάκηδες κλπ

μας δουλευουν μπροστά στα ματια μας..

Το θεμα ειναι οτι αυτοθ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να μας σωσουν γιατι ειναι ατομα που γαμιουνται με την μανα κ τα παιδια τους..ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ πρεπει να βρουμε την ακρη..

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Θα σε προκαλούσα να κάνεις κολεγιά με γύφτισα, ή γύφτο.........απλά να δεις την παιδεία τους και το επίπεδο τους......Αν είναι να με λες ρατσιστή χάρη των γύφτων, ναι ΕΙΜΑΙ ρατσιστής.
+ 1.000  χτες που μου εξιστορουσε καποιος την ειδηση με ανατριχιαστικες λεπτομερειες αφου τον στσμστησα γιατι δεν σντεχα να ακουω γυρισα και του ειπα οτι 99% ειναι γυφτοι! σε κατι τετοιες περιπτωσεις ειμαι υπερ της θανατικης ποινης και για τις δυο πλευρες.

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Συναγωνιστες καλημερα δεν ξερω τι λετε για τους γυφτους αλλα προχθες που πηγαινα στο πρακτικερ της Αγ. Βαρβαρας μου εκανε προσπεραση μια Λαμποργκινι Ντιαμπλο στο φαναρι δε που πηγα διπλα του για να δω το ποιημα της αυτοκινησης, σιγα μην εμπαινα στο πρακτικερ, ο οδηγος ηταν στο επιπεδο του παρασκευα  :dancing: :dancing:απο θεμα χρωματος. Ηθελα να ηξερα την φορολογικη του δηλωση και ποσο αντικειμενικος και ακαθεκτος ειναι μαζι του ο διευθυντης της εφοριας της εν λογω περιοχης........ :headbang: :headbang: :headbang:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Συναγωνιστες καλημερα δεν ξερω τι λετε για τους γυφτους αλλα προχθες που πηγαινα στο πρακτικερ της Αγ. Βαρβαρας μου εκανε προσπεραση μια Λαμποργκινι Ντιαμπλο στο φαναρι δε που πηγα διπλα του για να δω το ποιημα της αυτοκινησης, σιγα μην εμπαινα στο πρακτικερ, ο οδηγος ηταν στο επιπεδο του παρασκευα  :dancing: :dancing:απο θεμα χρωματος. Ηθελα να ηξερα την φορολογικη του δηλωση και ποσο αντικειμενικος και ακαθεκτος ειναι μαζι του ο διευθυντης της εφοριας της εν λογω περιοχης........ :headbang: :headbang: :headbang:

XAXA oταν ημουν φοιτητης για το πρωτο πτυχιο, εκανα 2 δουλειες για ενα διάστημα για να επιβιωσω..Η απογευματικη ηταν κουριερ στην acs..Κ με ειχαν χωσει για ενα διαστημα Αγια Βαρβαρα..Δεν μπορεις να διανοηθεις φιλε τι σπιτια-παλατια ειχαν το 90% απο οσους τσιγγάνους τους πηγαινα δεμα..Μιλάμε για 3-4 ορόφους γεματα με φουλ στο ασημοχρυσαφικο..Ειχα παει κ σπιτι της Φωτεινούλας,μιας που ειχε παει κ φειμ στορυ 2 :P

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
Ως "λευκος" ΔΕΝ θα ταυτιστω με τον γυφτο  αλλα με τον τραγόπαπα που αυριο μπορει να βάλει το ΔΙΚΟ μου παιδι στην κολυμπήθρα και το μουνοπανο τον 83χρονο. Γιατι πολύ πιθανον ο αρχιδας δεν εβλεπε μπροστα του ενα  ΠΑΙΔΑΚΙ αλλα ενα ΤΣΙΓΚΑΝΑΚΙ οποτε χέστηκε!!!!  Για μενα μια τιμωρία θελει ο παπαρας!! Να του αρνηθουν το δικαιωμα ταφης του πουστη του Ελληνάρα, να τον αφησουν σε ενα βουνο να σαπίσει ο πουστης!!!!!

kpan

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
κύριοι,

πρώτη φορά γράφω στο forum και αυτό μόνο και μόνο γιατί τυγχάνει μένω στην περιοχή που έγινε το περιστατικό.
Όσων αφορά την οικογένεια (αν μπορεί να θεωρηθεί) κρύβει ένα ιστορικό που και μόνο στο άκουσμα κάποιων περιστατικών θα ανατριχιάζατε.
Δεν είναι "γύφτοι" οι "τσιγγάνοι" και δεν μένουν σε γκετοποιημένη περιοχή. Είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας και να είστε σίγουροι ότι θα βγουν και πολλά άλλα στη φόρα.
Όσων αφορά την γειτονιά, δεν ήταν αδιάφορη. Πολλές φορές είχαν καταγγελθεί διάφορα περιστατικά, σε διάφορες κρατικές και μη υπηρεσίες αλλά όλη τους ΑΔΙΑΦΌΡΗΣΑΝ. Όπως ακριβώς το ακούτε. Και το τραγικό δεν είναι ότι μόνο αδιαφόρησαν, αλλά ενημέρωσαν και τα ανθρωποειδοί για τις καταγγελίες αυτές. Πιάνετε το μέγεθος της μ@λ@κι@ς????
Τέλος το πιο συγκλονιστικό είναι ο τραγόπαπας. Τραγόπαπας που για τουλάχιστον 30 χρόνια είναι στην ενορία, με παιδιά και εγγόνια που έχουν μεγαλώσει και μεγαλώνουν στην περιοχή και όλοι οι παρατρεχάμενοι του των είχαν και σαν πρότυπο. Φτου σας βρε ξεδιάντροποι, που προσπαθείτε να πείσετε τους ανθρώπους της περιοχής ότι είναι σκευωρία εις βάρος του.  Φτου σας ρε λαμόγια που κρύβετε από τον κόσμο ότι το 11 χρόνο κοριτσάκι τον αναγνώρισε σαν βιαστή του ανάμεσα σε  4 άλλους παπάδες. Φτού μας σαν κοινωνία που επιτρέπουμε "την μη δημοσιοποίηση των προσωπικών στοιχείων" όλων αυτών που μόνο άνθρωποι δεν είναι.
Σας γουστάρω γιατί μπορεί όλοι μας να γουστάρουμε τον αγοραίο έρωτα άλλα ΔΕΝ γουστάρουμε τις αρρωστημένες καταστάσεις.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να σώσουμε και άλλα παιδιά από την κτηνωδία είναι να μην ξεχάσουμε. Να μην αφήσουμε να ξεχαστεί.
Sorry για το μακρόσυρτο άλλο έχω και εγώ παιδιά και μόνο στη σκέψη του τι μπορεί να τους συμβεί τρελαίνομε.           

Επισκέπτης
κύριοι,

πρώτη φορά γράφω στο forum και αυτό μόνο και μόνο γιατί τυγχάνει μένω στην περιοχή που έγινε το περιστατικό.
Όσων αφορά την οικογένεια (αν μπορεί να θεωρηθεί) κρύβει ένα ιστορικό που και μόνο στο άκουσμα κάποιων περιστατικών θα ανατριχιάζατε.
Δεν είναι "γύφτοι" οι "τσιγγάνοι" και δεν μένουν σε γκετοποιημένη περιοχή. Είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας και να είστε σίγουροι ότι θα βγουν και πολλά άλλα στη φόρα.
Όσων αφορά την γειτονιά, δεν ήταν αδιάφορη. Πολλές φορές είχαν καταγγελθεί διάφορα περιστατικά, σε διάφορες κρατικές και μη υπηρεσίες αλλά όλη τους ΑΔΙΑΦΌΡΗΣΑΝ. Όπως ακριβώς το ακούτε. Και το τραγικό δεν είναι ότι μόνο αδιαφόρησαν, αλλά ενημέρωσαν και τα ανθρωποειδοί για τις καταγγελίες αυτές. Πιάνετε το μέγεθος της μ@λ@κι@ς????
Τέλος το πιο συγκλονιστικό είναι ο τραγόπαπας. Τραγόπαπας που για τουλάχιστον 30 χρόνια είναι στην ενορία, με παιδιά και εγγόνια που έχουν μεγαλώσει και μεγαλώνουν στην περιοχή και όλοι οι παρατρεχάμενοι του των είχαν και σαν πρότυπο. Φτου σας βρε ξεδιάντροποι, που προσπαθείτε να πείσετε τους ανθρώπους της περιοχής ότι είναι σκευωρία εις βάρος του.  Φτου σας ρε λαμόγια που κρύβετε από τον κόσμο ότι το 11 χρόνο κοριτσάκι τον αναγνώρισε σαν βιαστή του ανάμεσα σε  4 άλλους παπάδες. Φτού μας σαν κοινωνία που επιτρέπουμε "την μη δημοσιοποίηση των προσωπικών στοιχείων" όλων αυτών που μόνο άνθρωποι δεν είναι.
Σας γουστάρω γιατί μπορεί όλοι μας να γουστάρουμε τον αγοραίο έρωτα άλλα ΔΕΝ γουστάρουμε τις αρρωστημένες καταστάσεις.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να σώσουμε και άλλα παιδιά από την κτηνωδία είναι να μην ξεχάσουμε. Να μην αφήσουμε να ξεχαστεί.
Sorry για το μακρόσυρτο άλλο έχω και εγώ παιδιά και μόνο στη σκέψη του τι μπορεί να τους συμβεί τρελαίνομε.            
+100.000.000.000.000.000.000.000.000

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
416
Πόντοι
36
κύριοι,

ρε φιλαρακο,
(επειδη εμενα ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΒΡΟΜΑΕΙ)και επειδη οπως λες να εισαι και ψιλογειτονας αρα κατι ειχες,εχεις ακουσει...
γιατι βγεικε αυτο ΤΩΡΑ και οχι τουλαχιστον απο τον ΜΑΗ που απο οτι ειπαν τα δελτια πηραν τα παιδια και τα εδωσαν αλλου???
Και πως τα παιδια ΔΕΝ αναγνωρισαν τον "τραγο" τον ΜΑΗ και τον αναγνωρισαν τωρα???
εγω βλεπω πως οι αστυνομιες και λοιπες υπηρεσιες ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ(τα βρησκουν ολα μετα τουλαχιστον 7ΜΗΝΕΣ) η κατι αλλο τρεχει....!
Για δωσε μας την γνωμη σου και τις πληροφοριες σου......
;)

kpan

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τα παιδιά φιλαράκο ήταν στο σπίτι τους μέχρι την τελευταία στιγμή.
Δεν προσπαθώ να πείσω κανένα. Είναι κρίμα γιατί όλα τα λαμόγια για να καλύψουν το μέγεθος της αδιαφορίας τους μιλάνε για απομάκρυνση των παιδιών από το Μάιο και άλλες τέτοιες μαλακίες.
Για να πάρεις μια εικόνα η παρακολούθηση και σύλληψη έγινε από αστυνομικούς όχι του τμήματος Ιλίου αλλά του τμήματος Μενιδίου, που παρακολουθούσαν το μαλάκα της κυρίας για ναρκωτικά. Το θέμα με τα παιδιά αποκαλύφθηκε γιατί στην μπούκα των αστυνομικών πιάσανε στα πράσα τον 83 χρόνων μαλάκα να ασελγεί στα παιδιά. 

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
416
Πόντοι
36
Τα παιδιά φιλαράκο ήταν στο σπίτι τους μέχρι την τελευταία στιγμή.
Δεν προσπαθώ να πείσω κανένα. Είναι κρίμα.

στα δελτια ειπαν (που μπορει αυτο να ειταν παπαρια) πως τα ειχαν παρει απο την μανα και ζουσαν αλλου(νομιζω καπου προς Ολυμπιακο Χωριο)
Γιαυτο ρωτισα, εαν ισχυει αυτο που ακουσα στα δελτια ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ...
Αν ειταν με την μανα(οπως λες) τοτε παιζει να τα πουνε τωρα...

kpan

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Το έχω ήδη γράψει ότι έχουν να βγουν πολλά ακόμα στη φόρα.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
κύριοι,

Τα είπες όλα... συμφωνώ απόλυτα...

Επισκέπτης
Σάπια κοινωνια.... :headbang: :headbang: Ελπιζω τουλαχιστον στην φυλακη να τους περιποιηθουν καταλληλως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom