Καλησπέρα μωράκι μου σήμερα θα ήθελα να απαντήσω σε κάποια ερωτήματα σας που είναι τα εξής Γιατί δεν υπάρχουν κάποια σχόλια ότι δεν μπορείτε να με βρείτε εύκολα Γιατί δεν υπάρχουν τιμές και τέτοια. Το ότι δεν υπάρχει δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο από κάποιον πελάτη αυτό είναι όντως ύποπτο Εγώ θα πάρω την απλή λογική γίνεται ένας μόνο πελάτης να μην έχει βρεθεί μαζί μου νομίζω δεν γίνεται Απλά κάποιοι μπορεί να μη γουστάρω να γράψουν σχόλια είτε θετικά είτε αρνητικά. Είδα και κάποια σχόλια ότι δεν μπορείτε να με βρείτε Αυτό δεν ισχύει και σε περίπτωση που δεν το σηκώσω αν με αφήσετε ένα μήνυμα θα καλέσω το συντομότερο δυνατόν και όσο αφορά τις τι μου λες Νομίζω δεν είμαι υποχρεωμένη να βγάλω ταμπέλα πόσο είναι η τιμή οταν όταν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να με πάρει τηλέφωνο και να το εξηγήσω αυτό που θέλει. Καταλαβαίνω επίσης ότι κάποιοι από σας δεν έχετε πώς να περάσετε το χρόνο σας και κουτσομπολεύει τα τα πάντα αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που μπαίνουν σαν επισκέπτες να κάνουν τη δουλειά τους και να φύγουνε. Συμβουλή μου ειρωνεία δεν βγάζει πουθενά. Και τώρα θα ήθελα να απαντήσω στους φίλους μου που έχω βρεθεί μαζί τους τους είχα πει ότι μετά τις γιορτές θα έχω μία έκπληξη για αυτούς Έρχεται μία φίλη μου που μπορούμε να κάνουμε δίδυμα Ας μου στείλουν προσωπικό μήνυμα να στείλω φωτογραφίες της ξέρουν αυτοί ποιοι είναι όπως και να χει τα φιλιά μου σε όλους