Allani προφανώς έχεις δίκιο. Από την διατροφή και την ακινησία φαντάζομαι κι εγώ κάτω από το δερματάκι (το βελούδινο) δεν έχει σάρκα αλλά λίπος το οποίο είναι "τζούφιο" όταν πας να το σφίξεις.
Η απορία μου (μαλακία θα πω) όμως είναι..γιατί οι καλές βουλγάρες πουτάνες, αυτές που έχουν καλή απόδοση και είναι και λίγο έξυπνες, δεν είναι μαλακές; παρατηρημένο αυτό!
γαμώ τα dna μου
θα συμφωνήσω με τον Άλλαν ότι αρκαιτές παίρνουν ναρκωτικά. σου το λένε ανοιχτά. πολλές από αυτές έχουν και μια στάση σαν να έχουν παρατήσει τη ζωή και να μην τους ενδιαφέρει τίποτα πέρα από το να κάνουν βίζιτες για τη δόση τους. συνήθως αυτές είναι και σε γραφείο.
οι πουτάνες που έχουν καλή απόδοση, λίγο έξυπνες και καλή εμφάνιση είναι αυτές που δεν έχουν παρατήσει τον εαυτό τους και τους ενδιαφέρει το τι τρώνε, τι πίνουν αλλά και να διατηρήσουν το σώμα τους με γυμναστική.
ο διαχωρισμός που έχω κάνει εγώ είναι ότι οι καλύτερες, αυτές που κάνουν βίζιτες για να ζούν μια καλύτερη ζωή και για να μαζέψουν και κάτι στην πάντα και όχι για τη δόση τους είναι οι ανεξάρτητες. αυτές συνήθως σε προσέχουν γιατί έχουν καταλάβει ότι ο ευχαριστημένος πελάτης θα ξαναπάρει και ίσως κάνει και καμιά καλή κριτική. αυτές έχουν και μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση. ενώ οι πιο ανασφαλείς συνήθως αναζητούν τη σιγουριά του γραφείου.
τέρμα όμως η φιλοσοφία...