Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

megalos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2010
Κριτικές
24
Like
312
Πόντοι
290
Allani προφανώς έχεις δίκιο. Από την διατροφή και την ακινησία φαντάζομαι κι εγώ κάτω από το δερματάκι (το βελούδινο) δεν έχει σάρκα αλλά λίπος το οποίο είναι "τζούφιο" όταν πας να το σφίξεις.

Η απορία μου  :think: (μαλακία θα πω) όμως είναι..γιατί οι καλές βουλγάρες πουτάνες, αυτές που έχουν καλή απόδοση και είναι και λίγο έξυπνες, δεν είναι μαλακές; παρατηρημένο αυτό!

γαμώ τα dna μου

θα συμφωνήσω με τον Άλλαν ότι αρκαιτές παίρνουν ναρκωτικά. σου το λένε ανοιχτά. πολλές από αυτές έχουν και μια στάση σαν να έχουν παρατήσει τη ζωή και να μην τους ενδιαφέρει τίποτα πέρα από το να κάνουν βίζιτες για τη δόση τους. συνήθως αυτές είναι και σε γραφείο.

οι πουτάνες που έχουν καλή απόδοση, λίγο έξυπνες και καλή εμφάνιση είναι αυτές που δεν έχουν παρατήσει τον εαυτό τους και τους ενδιαφέρει το τι τρώνε, τι πίνουν αλλά και να διατηρήσουν το σώμα τους με γυμναστική.

ο διαχωρισμός που έχω κάνει εγώ είναι ότι οι καλύτερες, αυτές που κάνουν βίζιτες για να ζούν μια καλύτερη ζωή και για να μαζέψουν και κάτι στην πάντα και όχι για τη δόση τους είναι οι ανεξάρτητες. αυτές συνήθως σε προσέχουν γιατί έχουν καταλάβει ότι ο ευχαριστημένος πελάτης θα ξαναπάρει και ίσως κάνει και καμιά καλή κριτική. αυτές έχουν και μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση. ενώ οι πιο ανασφαλείς συνήθως αναζητούν τη σιγουριά του γραφείου.

τέρμα όμως η φιλοσοφία...

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Παιδια να σας ρωτησω οποιος γνωριζει. σκεφτομαι να παω βουλγαρια να μεινω,η να νοικιασω κανα σπιτι η να μεινω σε ξενοδοχειο πρωτα και βλεπουμε
Βασικα εχω βαρεθει τις χοντροελληνιδες και δεν βλεπω λογο να καθομαι ελλαδα, ετσι και αλλιως δεν δουλευω παιρνω 1 μικρο ενοικιο και το σκεφτομαι κανα 6μηνο τωρα,και πιο φθηνα ειναι και πιο ωραιες γυναικες εχει
Κυριως για βλακοεβραντ  η και για σοφια δεν θα χα προβλημα,
Λογω της μαφιας ομως δεν το επιχειρω δεν ξερω φοβαμαι μην βρεθω σε κανα σοκακι καμια μερα,ποια ειναι η αποπση σας.
Υπαρχει κανενας αλλος που ειτε μενει εκει η να ειναι απο θεσσαλονικι και να ενδιαφερεται να ερθει για παρεα,γιατι να παω μονος δεν το αποφασιζω
Γενικως ποσο επικυνδυνα ειναι να μεινεις εκει για καποια περιοδο
Και βασικα γνωριζουν αγγλικα εκει η  δεν θα μπορεις να μιλησεις σε γυναικα,παντως καλοκαιρι δεν θα  με χαλουσε να πηγαινα να μεινω εκει απο το να τρεχω χαλκιδικι με τις κολοχοντρες τις ελληνιδες,
Οσοι ειναι γνωστες ας μου δωσουν τα φωτα τους τουλαχιστον να σταματησω να το σκεφτομαι αμα δεν λεει
Για βυζιτες παντως δεν ενδιαφερομαι μονο για γνωριμιες απλα με γκομενες σε καφε μπαρ κτλ.
Στα σκοπια που ειχα παει κανα 2 φορες σε 1 καφε  ολα ηταν ωραια τα γκομενακια μεγαλη διαφορα μου φανηκε απο ελλαδα.
Ειναι ετσι και η βουλγαρια?

aapsou

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Λογω της μαφιας ομως δεν το επιχειρω δεν ξερω φοβαμαι μην βρεθω σε κανα σοκακι καμια μερα,ποια ειναι η αποπση σας.

Και βασικα γνωριζουν αγγλικα εκει η  δεν θα μπορεις να μιλησεις σε γυναικα
Ειναι ετσι και η βουλγαρια?

ελα πες την αληθεια ,αστειευεσαι ε?

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν αστειευομαι αν δεν φοβομουν θα ειχα παει εδω και μηνες ,ποια ειναι η δικη σου αποπση σαν πιο γνωστης

kanenidis

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δεν αστειευομαι αν δεν φοβομουν θα ειχα παει εδω και μηνες ,ποια ειναι η δικη σου αποπση σαν πιο γνωστης
κοιτα να δεις ρε φιλε.Ελλαδα δεν ειναι απο θεμα εγκληματικοτητας..αλλα ουτε αγριανθρωποι ειναι ουτε η μαφια θα ασχοληθει μαζι σου.
Τωρα απο την αλλη.οπως και στην αθηνα ,ολες οι περιοχες δεν ειναι το ιδιο.αλλο γλυφαδα αλλο αγ.παντελεημονας.παντως το κεντρο τους ειναι καλυτερα απο το δικο μας.Απλα να ξερεις αμα μπλεξεις,οι βουλγαροι δεν ειναι σαν εμας.δεν θα φας καμια μπουνια και αντε καλο βραδυ..θα σε πατησουν κατω.και αγγλικα στα σοφια μιλανε παρα πολυ και οχι απο φροντηστηρια οπως σε εμασ.στα σχολεια τους ειναι αρκετα βασικο..οι νεοι ολοι ξερουν.
και οπως λενε οι βουλγαροι..ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.

aapsou

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
στα σοφια μιλανε παρα πολυ και οχι απο φροντηστηρια οπως σε εμασ.στα σχολεια τους ειναι αρκετα βασικο..οι νεοι ολοι ξερουν.

επετρεψε μου να διαφωνησω ,αν ειναι να βασιστεις στα αγγλικα και μονο στα αγγλικα χωρις να χεις σκοπο να μαθεις τα βουλγαρικα(σε σχετικα συντομο διαστημα) αστο καλυτερα τα αγγλικα τους ειναι σε πολυ χαμηλο επιπεδο
κατα τα αλλα αν η μοναδικη σου ανησυχια ειναι μην σε κανει κακο η μαφια τοτε μην ανησυχεις ,οτι ρισκο πιθανως εχεις στην αθηνα αλλο τοσο κ εδω, αντε με διαφορα οτι στην αθηνα θα σου καψουν το αμαξι σε καμια πορεια ή μετα απο καναν αγωνα ενω εδω μπορει να στο καψουν χωρις λογο ή να στο κλεψουν αμα δεν εχεις μικτη ασφαλεια

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ναι η γλωσσα ειναι σοβαρο προβλημα αν δεν μιλαν και δεν ειμαι διατεθειμενος να μαθαινω βουλγαρικα,απο οτι καταλαβα απσου εμενες σοφια νομιζω,δεν αντιμετωπισες κανενα προβλημα ποτε?
θεσσαλονικι μενω βασικα οπου εχει πολυ χαμηλη εγληματικοτητα.

aapsou

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ναι η γλωσσα ειναι σοβαρο προβλημα αν δεν μιλαν και δεν ειμαι διατεθειμενος να μαθαινω βουλγαρικα,απο οτι καταλαβα απσου εμενες σοφια νομιζω,δεν αντιμετωπισες κανενα προβλημα ποτε?

αυτο που θελω να πω ειναι μη περιμενεις να πας στη βουλγαρια(ποσο μαλλον σε πολη μικροτερη απο την Σοφια) και να μπορεις να συνενοηθεις σε ικανοποιητικο επιπεδο μοναχα με αγγλικα ,ειδικα αν σκοπευεις αποσο εγραψες αν θυμαμαι καλα να κανεις γνωριμιες σε καφετεριες , θα ναι αρκετα δυσκολα
για να μη παρεξηγηθω δεν θελω να σε αποπαρω προφανως μπορει να σαι τυχερος και να γνωριζεις κοσμο που θα τα μιλαει,εγω λεω απλα αυτο που ,κατα την γνωμη μου ισχυει, οτι πρεπει να μαθεις βουλγαρικα αν εχεις σκοπο οπως λες να μεινεις μονιμα εδω.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καταλαβα, σε ευχαριστω μαλλον χλωμο το βλεπω αν δεν γνωριζουν αγγλικα εκει η πλειοπσηφια ,μαλλον πρεπει να παω για μερικες μερες για να δω,

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.981
Πόντοι
6.415
το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να συνενοηθω δεν ξερουν αγγλικα οι γκομενες που περνω τηλ

Τι θα γίνει με τους τυχαίους που μπαίνουν στο thread ζητένε πληροφορίες τις παίρνουν και μετά πάπαλα, ούτε φωνή ούτε ακρόαση για feedback.

Ο Ozzy μας είχε τρελάνει στα μηνύματα σε όλα τα θέματα εδώ μέσα αλλά μετα την "δουλειά" δεν σας είδα δεν σας ξέρω.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Σάλτα και  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :knockinb: :knockinb: :knockinb: ρε πουστράκο
το μονο που προσφερες εδω μεσα ειναι εξυπναδες και μαλακιες δεν εδωσες ποτε καμια πληροφορία.
και θα στο πω για πολαπλή φορά την καλή σου δεν την πηδούσα εγω αλλά ο φιλος μου.
Αγαμητε ουστ απο εδω  σιχαμα.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Για οσους δεν ενδιαφερονται για βυζιτες τι αλλο να γραπσουν αφου κυριως για αυτες μιλατε εδω?
Τελικα ειναι οι γυναικες εκει πιο αδυνατες και πιο ωραιες οπως οι ρουμανες ας πουμε,δεν πιστευω να ειναι τα ιδια χαλια με τις ελληνιδες¨?
Και δεν ρωταω φυσικα απο οσους πηγαινουν μονο στις βυζιτες και ξερουν μονο αυτες,αλλα μιλαω για τις απλες γυναικες που βγαινουν εκει.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Πόσο χρονών εισαι ;;;;;;;
μπορεισ να πληρώνεισ 300 ευρω το μηνα στην Μεριδα σου για  το σπίτι;;;;  Σοφια μιλάμε.....
Ξεχνα ολες τις άλλες πόλεις και την Μαφία δεν υπαρχουν...... για τετοια θεματα μην ακούω παπαρολογους.

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.981
Πόντοι
6.415
Για οσους δεν ενδιαφερονται για βυζιτες τι αλλο να γραπσουν αφου κυριως για αυτες μιλατε εδω?
Τελικα ειναι οι γυναικες εκει πιο αδυνατες και πιο ωραιες οπως οι ρουμανες ας πουμε,δεν πιστευω να ειναι τα ιδια χαλια με τις ελληνιδες¨?
Και δεν ρωταω φυσικα απο οσους πηγαινουν μονο στις βυζιτες και ξερουν μονο αυτες,αλλα μιλαω για τις απλες γυναικες που βγαινουν εκει.

Φίλε Στέλιο δεν εννοούσα εσένα με το μήνυμά μου πριν απλά μπήκε εμβόλιμα στην συζήτηση που είχες.

Επίσης θα ήθελα να πω ότι οι Ελληνίδες είναι μακράν ωραιότερες από τις βουλγάρες και γενικά είναι από τις ωραιότερες της ευρώπης. Απο ομορφιά αν θες μείνε εδώ η πήγαινε βελιγράδι όπου εκεί είναι μάλλον το τοπ. Απλά οι ελληνιδες έχουν άλλα προβλήματα, είναι πολύ πιο χειραφετημένες, έχουν μεγαλώσει σαν βασίλισες και νομίζουν ποως όλοι έτσι πρέπει να τους φέρονται, φοβούνται να γαμηθούν εύκολα μην χαρακτηριστούν πουτάνες, είναι γκρινιάρες και άλλα τέτοια.

Δεν ξέρω τι εννοείς με τα λεγόμενα περι ομορφιάς τι εννοείς πάντως αν βρίσκεις τις ελληνίδες άσχημες τότε τις Βουλγάρες θα τις βρεις χάλια.

ασε που είναι και...μαλακές :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
30,τι εννοεις μεριδα μου?

καταλαβα οτι θες να συγκατοικισης με καποιον οχι μονος σου.
οπότε τοσα θα εχεις καθε μηνα για τα εξοδα του σπιτιου η συμετοχή σου και άλλα τόσα ο συγκατοικός σου.
αλοιώς ξέχνα το.

(εκτος κι αν επιθυμείς να πας εκτος κέντρου κατι σαν μετεωρα - κορδελιό - ευοσμο και βρεις φτηνοτερα και ασχοληθείς με τις τελείως πατωμα κορασιδες της περιοχής.)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Οι ελληνιδες ειναι οι πιο ασχημες στην ευρωπη,ολες χοντρες η ημιχοντρες με κυταρυτιδα,τωρα αν εχει ωραιο προσωπο και βγαζει τα ρουχα και ειναι φουλ στην κυταριτιδα τι να το κανω.
Με τις γυναικες του ανατολικου μπλογκ δεν συγκρινονται ουτε για πλακα,μαλλον δεν εχεις παει σε αλλες χωρες να δεις τι κυκλοφορει,υπαρχουν χωρες που η κυταριτιδα ειναι εξαφανισμενη.
Προσωπο ειναι δευτερευον για μενα το σωμα κοιταω.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Οταν λες εξοδα του σπιτιου τι εννοεις? Γιατι νομιζω τα ενοικια ειναι πολυ φθηνα εκει?Βαζεις και τα φαγητα μεσα? Α καταλαβα μιλας για το κεντρο της σοφιας φανταζομαι που ειναι και ολα τα καφε κτλ¨?

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Οταν λες εξοδα του σπιτιου τι εννοεις? Γιατι νομιζω τα ενοικια ειναι πολυ φθηνα εκει?Βαζεις και τα φαγητα μεσα?

Οχι διοτι μιλάω για επιπλωμένο σπιτι EUROPE LOOK ανακαινισμένο στο κεντρο της Σοφιας (sheraton hotel δίπλα)
το δικο μου εχει 350 ευρο το μήνα ενοικιο.
                  75 - 100 ευρω ρευματα νερο -ΤV -ιντερνετ.
              και κανα 150 τα φαγητα ψυγειοy κλπ οποτε αυτα φτάνουν να κανεις λογαριασμο;;;;;;;
(65 TM - 1 YΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ - ΣΑΛΟΚΟΥΖΙΝΑ -WC 5os orofos)
+ θερμανση αεριο μην ξεχνιώμαστε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom