Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 456K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Κοιτα 1 φιλος μου που εχει δουλειες στη κρεσνα μου ειπε οτι στο βλακοεβραντ μπορει να μου βρει σπιτι με 100 ευρω το μηνα,τωρα φυσικα σοφια λογικα θα ειναι πιο ακριβα
Και εκει που μενεις ειναι ωραια δηλαδη ειναι στο κεντρο μπορεις να πας παντου κτλ΄?Ρωταω επειδη δεν εχω παει ποτε σοφια περα απο μια μερα,εσυ μενεις μονιμα εκει?

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Κοιτα 1 φιλος μου που εχει δουλειες στη κρεσνα μου ειπε οτι στο βλακοεβραντ μπορει να μου βρει σπιτι με 100 ευρω το μηνα,τωρα φυσικα σοφια λογικα θα ειναι πιο ακριβα
Και εκει που μενεις ειναι ωραια δηλαδη ειναι στο κεντρο μπορεις να πας παντου κτλ΄?Ρωταω επειδη δεν εχω παει ποτε σοφια περα απο μια μερα,εσυ μενεις μονιμα εκει?

Τωρα ειμαι Θεσσαλονικη για φορολογικες και προσωπικες αλα και οικονομικες καταστασεις το σπιτι ομως ειναι στην διαθεση μου  να παω ή οχι. τα εξοδά τρεχουν αυτά ειναι είτε μενεις εκει είτε οχι.

Για μένα δεν υπάρχει καλυτερο σημείο αν θελεις να εισαι μεσα στην κινηση και τις κοριτσάρες
( κι ας ειναι μαλακεσ οπως λεει ο σαλονικα.
(αλά αν θελεις πραγματικα γυναικάρες να κανεις παρεα θα συμφωνήσω για Βελιγραδι και //////........................ moldova - kishinev) fotomodela mazemena olla.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ενδιαφερεσαι για συγκατοικο? Καλα και μολδοβα ακομα καλυτερα απλα μονος μου να παω να μεινω χλωμο οποια χωρα και να πας στο ανατολικο βλογκ ειναι καλυτερα απο την καυμενο ελλαδα

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
meσα για μολντοβα
αλλαν τα πηρες στο κρανιο βλεπω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ενδιαφερεσαι για συγκατοικο? Καλα και μολδοβα ακομα καλυτερα απλα μονος μου να παω να μεινω χλωμο οποια χωρα και να πας στο ανατολικο βλογκ ειναι καλυτερα απο την καυμενο ελλαδα

αν με ρωτουσες τον Οκτωβριο θα σου ελεγα ναι αλλα τωρα οχι η εποχη ειναι διαφορετικη και τα ενδειαφεροντά μου..
ισως ναι μετα την 1η Οκτωβριου του 2012 τωρα Οχι και μαλλον σε άλλο μεγαλυτερο σπιτι αλοιώς δεν λεει.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
meσα για μολντοβα
αλλαν τα πηρες στο κρανιο βλεπω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γεια σου τασούλη. Τι λέει το ΑΑΑΑΑΑΑμστερνταααααμ;;;;;;;;;;;;;

Πάμε Μολντοβα για βόλτα ή να ερθω πάνω για καμια εβδομάδα;;;;;; εχω  φτηνό εισητηριο με ΚΛΜ

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
αν με ρωτουσες τον Οκτωβριο θα σου ελεγα ναι αλλα τωρα οχι η εποχη ειναι διαφορετικη και τα ενδειαφεροντά μου..
ισως ναι μετα την 1η Οκτωβριου του 2012 τωρα Οχι και μαλλον σε άλλο μεγαλυτερο σπιτι αλοιώς δεν λεει.
ok

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Γεια σου τασούλη. Τι λέει το ΑΑΑΑΑΑΑμστερνταααααμ;;;;;;;;;;;;;

Πάμε Μολντοβα για βόλτα ή να ερθω πάνω για καμια εβδομάδα;;;;;; εχω  φτηνό εισητηριο με ΚΛΜ
ελα πανω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μολντοβα τελος μαρτιου

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16

Συνημμένα

• euro.jpg
    euro.jpg
    11,4 KB · Εμφανίσεις: 26

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
allantalon να σε ρωτησω και σενα που μενεις σοφια,οι βουλγαρες μιλανε τελικα αγγλικα η πλειοπσηφια η οχι  τελικα?

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
Καλησπέρα .
Βρίσκομαι Σόφια από χτές το απόγευμα .
Χτες βράδυ επισκέφθηκα το ΚΑΜΑΣΟΥΤΡΑ .
Εμπειρίες θα περιγράψω προσεχώς .
Εχω ακούσει για Ελληνικά μπουζουκια στη Σόφια .
μπορεί κάποιος να βοηθήσει , να μου γράψει που βρίσκονται ?

thegeopi

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
:s&m_1:πέρασα μια βόλτα απο το βελβετ. Κανά δυο αξιόλογα κομμάτια, κατα τα αλλα οι σερβιτορες εκεί είναι καλύτερες απο τις χορεύτριες. Το κλεοπατρα για μένα είναι το καλύτερο αυτόν τον καιρο

thegeopi

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Χτες βραδυ στο κλεο γινοταν πανικοοοος απο κοσμο. Ειχε καποια καλα κομματια, εβαλα στο ματι την Νικολ, ενα μικρο με τατου φτερα αγγελου στην πλατη, ειναι καινουριο εκει, και φορτωνεται απο οτι ειδα. Την εχει δοκιμασει κανεις να πει η παμε ντουγρου για καταδρομικη????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom