Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.977
Πόντοι
6.415
Γειά χαρά σε όλους

Παρασκευή βράδυ στην Σόφια με φιλο μου. Είχαμε λίγες ώρες διαθέσιμες λόγω δουλειάς αλλά παρ' όλα αυτά είχαμε διάθεση για δοκιμές και εξερεύνηση.

Κατ' αρχήν πετύχαμε πολύ καλό ξενοδοχείο. Είναι το Anastasia hotel appartments το οποίο έχει διαμερίσματα πολύ μεγάλα και πολύ ωραία διακοσμημένα σε τιμές 60-70 ευρώ. Εγώ είχα ενα διαμέρισμα 100τμ πλήρωσα 70 ευρώ και έιχα τη σαλονάρα μου, την κρεβατάρα μοθυ μεγάλο μπανιο, μπαλκόνια. άψογο.
www.booking.com/hotel/bg/riezidientsiia-anastasiia-khotielski-apartamienti.el.html?sid=09a108b457031a936beab1787e4d592f]http://www.booking.com/hotel/bg/riezidientsiia-anastasiia-khotielski-apartamienti.el.html?sid=09a108b457031a936beab1787e4d592f[/url]

Ο ωραίος και μεγάλος χώρος έκανε την διάθεση μας καλύτερη και μάλλον και την διάθεση των κοριτσιών μια και παρ' όλο που πήραμε καινούργια πράγματα πετύχαμε 3 στα 4.
Όσον αφορά τα κορίτσια που συναντήσαμε θα βάλω κριτική στο αντίσοιχο thread.

megalos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2010
Κριτικές
24
Like
312
Πόντοι
290
ΑΣΤΕΡΙ
αυτη η γκομενα ειναι αυτη ..........

οι φωτογραφιεσ της διαφημησεις δεν ειναι πραγματικες.
Υπ'οψιν τωρα τελευταία η Δαρινα εχει αλλες δυο κοπέλες μαζι της τις οποιες δεν εχω γνωριση πολυ πιθανον αν δεν ερθη αυτη να ερθει καποια φιλη της.
Αστερια κατα δηλωση της . - Δεν πηρα καμια, δεν ετυχε.

Δεν έχει μόνο 2 έχει περισσότερες. μάλιστα αν της πεις τι ακριβώς θέλεις θα ψάξει να σου βρει και θα σου προτείνει αν είναι διαθέσιμη.  Εγώ την έχω πάρει 3 φορές και 1 φορά που δεν ήταν διαθέσιμη μου έφερε τη Μόνικα. έχω γράψει για αυτή στο thread Sofia προτάσεις... Άλλη μια φορά ζήτησα κάτι συγκεκριμένο και μου είπε ότι γνωρίζει στα 170 λέβα. μου ζήτησε να την πάρω μετά από 10 λεπτά που θα έκανε τη συνεννόηση. τελικά η πρόταση της δεν ήταν διαθέσιμη άμεσα οπότε πήρα κάτι άλλο.

Οι κοπέλες που στέλνει δεν κάνουν ακάποτη πίπα (only standard services).

επίσης στο Darina Group υπάρχει και άντρας ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο και του διερμηνέα όταν της πείς κάτι στα αγγλικά που δεν το καταλαβαίνει.

Γενικά θα έλεγα ότι το Group είναι καλή περίπτωση εαν δεν έχεις διάθεση για ρίσκα.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Δεν έχει μόνο 2 έχει περισσότερες. μάλιστα αν της πεις τι ακριβώς θέλεις θα ψάξει να σου βρει και θα σου προτείνει αν είναι διαθέσιμη.  Εγώ την έχω πάρει 3 φορές και 1 φορά που δεν ήταν διαθέσιμη μου έφερε τη Μόνικα. έχω γράψει για αυτή στο thread Sofia προτάσεις... Άλλη μια φορά ζήτησα κάτι συγκεκριμένο και μου είπε ότι γνωρίζει στα 170 λέβα. μου ζήτησε να την πάρω μετά από 10 λεπτά που θα έκανε τη συνεννόηση. τελικά η πρόταση της δεν ήταν διαθέσιμη άμεσα οπότε πήρα κάτι άλλο.

Οι κοπέλες που στέλνει δεν κάνουν ακάποτη πίπα (only standard services).

επίσης στο Darina Group υπάρχει και άντρας ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο και του διερμηνέα όταν της πείς κάτι στα αγγλικά που δεν το καταλαβαίνει.

Γενικά θα έλεγα ότι το Group είναι καλή περίπτωση εαν δεν έχεις διάθεση για ρίσκα.
με 170 λεβα γαμας την μιση σοφια....

megalos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2010
Κριτικές
24
Like
312
Πόντοι
290
με 170 λεβα γαμας την μιση σοφια....

κοίτα φίλε. όλοι όσοι γυρνάμε στα βαλκάνια έχουμε πάρει μουνάρες δίνοντας πολύ λίγα. μου έχει τύχει να πάρω θεά 20 χρονών στο καπάκι μετά από φίλο με κόστος 12 ευρώ. έχω φάει όμως και φόλες που δε θέλω να τις θυμάμαι με πάνω από 100 ευρώ.

Όταν πάρεις κάτι συστημένος μπορείς να περάσεις καλά με λίγα. όταν όμως τα σίγουρα δεν είναι διαθέσιμα και δεν έχεις διάθεση για πειράματα έχοντας περάσει και μια δύσκολη ημέρα στη δουλειά τότε τα 150 - 170 λέβα που ζητάει το darina group δεν είναι άσχημα. αν αναλογιστείς ότι με μέσο κόστος 120 + 20 ταξί θα πάρεις μια που δεν έχει καμία σχέση με τις φώτο, ίσως αποφεύγει το μπάνιο και δε σταματάει να σου δείχνει το πόσο ξεπέτα σε βλέπει.

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Αllan εισαι Sofia;η η ακομα εισαι στη παραλια;
Να περνας καλα ρε φιλε

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
κοίτα φίλε. όλοι όσοι γυρνάμε στα βαλκάνια έχουμε πάρει μουνάρες δίνοντας πολύ λίγα. μου έχει τύχει να πάρω θεά 20 χρονών στο καπάκι μετά από φίλο με κόστος 12 ευρώ. έχω φάει όμως και φόλες που δε θέλω να τις θυμάμαι με πάνω από 100 ευρώ.

Όταν πάρεις κάτι συστημένος μπορείς να περάσεις καλά με λίγα. όταν όμως τα σίγουρα δεν είναι διαθέσιμα και δεν έχεις διάθεση για πειράματα έχοντας περάσει και μια δύσκολη ημέρα στη δουλειά τότε τα 150 - 170 λέβα που ζητάει το darina group δεν είναι άσχημα. αν αναλογιστείς ότι με μέσο κόστος 120 + 20 ταξί θα πάρεις μια που δεν έχει καμία σχέση με τις φώτο, ίσως αποφεύγει το μπάνιο και δε σταματάει να σου δείχνει το πόσο ξεπέτα σε βλέπει.
κανε μια βολτα στα μπαρακια και στην εστιατορια στη ρακοφσκι και θα βρεις πολυ καλυτερες απο το ''νταρινα γκρουπ'' που απλα βγηκαν βολτα για να γαμηθουν..αυτα

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
κανε μια βολτα στα μπαρακια και στην εστιατορια στη ρακοφσκι και θα βρεις πολυ καλυτερες απο το ''νταρινα γκρουπ'' που απλα βγηκαν βολτα για να γαμηθουν..αυτα
καλα τα λες αλλα υπαρχουν και τυποι σαν και εμενα πχ που πανε για δουλεια εχουν πολυ λιγο χρονο δεν ξερουν τα "κολπα" και φυσικα δεν ξερουν και τη γλωσαα γιαυτο και οπως λεει Allan χαλαμε τη πιατσα  με το χαρτι που ριχνουμε χαχχααχαχα
να περνατε καλα μαγγες

DocHollywood

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
18
Πόντοι
1

γκομενότσαρκα η ρακόφσκι; για πες κάναδυο στέκια μιας και με βολεύει περισσότερο απ' το να τραβιέμαι στουντένσκι γκραντ

μερσί

DocHollywood

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
18
Πόντοι
1
Ακομα εκει εισαι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;

Γιατί, πότε έφυγα; Αφού περιμένω να γυρίσεις ρε :P

παρεμπιπτόντως, περίμενα να πεις και καμιά κουβέντα για τα δυσάρεστα που μου είχε πει ο ταρίφας ο Γκιόργκι, αλλά δεν είδα να σε συγκινούν ()

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

παρεμπιπτόντως, περίμενα να πεις και καμιά κουβέντα για τα δυσάρεστα που μου είχε πει ο ταρίφας ο Γκιόργκι, αλλά δεν είδα να σε συγκινούν ()

Δεν εχω γνωμη επι του θεματος  θα σε παρω να βρεθουμε εισαι ελευθερος;;;;;;;; αυτο τπ ΠΣΚ????

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    30,2 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 1292308313_image007.jpg
    1292308313_image007.jpg
    39,6 KB · Εμφανίσεις: 47
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
        Η  ALLAN - TOURS  ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ  ΠΣΚ. 7-8-9/10/2011

αναχωρηση την παρασκευη  Απο Θεσσαλονικη Υπαρχουν δυο  και ισως τρεισ ελευθερες θεσεις
οποιος ενδειαφερεται να στειλη πμ για συνενοηση .

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

:think: :think: :think: :think: :think: Γαμώτω ξεχασα οτι επιασες δουλεια εκει και εμαθα οτι ψάχνετε για προσωπικο αντε πες μας και ποσο δινεις να σου ερθουν οι Εφεδρειες του δημοσιου

Οποιος ενδειαφερεται να δουλεψει ας στειλη Βιογραφικο παρακατω η φωτο απο το χωρο εργασιας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 

Συνημμένα

• 690189900_huge.jpg
    690189900_huge.jpg
    68,3 KB · Εμφανίσεις: 19

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
         Η  ALLAN - TOURS  ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ   ΠΣΚ. 7-8-9/10/2011

αναχωρηση την παρασκευη  Απο Θεσσαλονικη Υπαρχουν δυο  και ισως τρεισ ελευθερες θεσεις
οποιος ενδειαφερεται να στειλη πμ για συνενοηση .
παλι ψαχνεις για σπονσορες;;;

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
παλι ψαχνεις για σπονσορες;;;

Πάντα δεν υπάρχει σάλιο..... οπως ειπε και ο Λοβερδος.

Την παρακατω φωτο σου την αφιερώνω με πολυ  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Αντε καλημερα ελπιζω να επιασες το νοημα της καλης διαθεσης και οχι αντιπαραθεσης.

Συνημμένα

• 690190675_huge.jpg
    690190675_huge.jpg
    48,2 KB · Εμφανίσεις: 20

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Πάντα δεν υπάρχει σάλιο..... οπως ειπε και ο Λοβερδος.

Την παρακατω φωτο σου την αφιερώνω με πολυ   :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
βρες κανα κοροιδο να μαδησεις, να σου βαλει και τα εξοδα μιας και τους πουλας και εξυπηρετηση!

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
βρες κανα κοροιδο να μαδησεις, να σου βαλει και τα εξοδα μιας και τους πουλας και εξυπηρετηση!

ΕΕΕΕΕΕΕεεε  εισαι μεγαλος παπαρας αντε καλημερα σου η εγκεφαλικη σου μαλακια ακομα συνεχιζεται
            δεν γιατρευεσαι με τιποτα.
            Οταν λες κατι και ειδικα για ανθρωπους που δεν ξερεις να το αποδεικνυεις αλοιως εισαι
            ψευτης - ΑΝΑΝΔΡΟΣ  και συκοφάντης.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ΕΕΕΕΕΕΕεεε  εισαι μεγαλος παπαρας αντε καλημερα σου η εγκεφαλικη σου μαλακια ακομα συνεχιζεται
            δεν γιατρευεσαι με τιποτα.
            Οταν λες κατι και ειδικα για ανθρωπους που δεν ξερεις να το αποδεικνυεις αλοιως εισαι
            ψευτης - ΑΝΑΝΔΡΟΣ  και συκοφάντης.
εδω φοβαμαι η στο επομενο μηνυμα;;; η διαφορα σου με τις πουτανες ειναι οτι αυτες δεν παρακαλανε, οποιος γουσταρει παει!

lariseosgeo

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαλάκα Aigaia ποιο είναι το πρόβλημα σου? Σε βλέπω έτοιμο για μανούρα και χωρίς καμία διάθεση για πλάκα!!! Έτοιμος να την πεις σε όλους και ιδιαίτερα σε μερικούς που δίνουν πολλά σε αυτή τη σελλίδα...

Έχω δύο τρεις φίλους σαν και σένα και ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα σου. Πάρε λοιπόν κανένα από τα πολλά τηλέφωνα που δίνονται απλόχερα σε αυτό το site και κοίτα να ρίξεις ένα καλό γαμήσι να σου περάσει. Καλό έτσι, όχι ξεπέτα... Βέβαια έτσι όπως σε κόβω μπορεί να μην έχεις γαμήσει ποτέ στην ζωή σου οπότε αφού δεν ξέρεις πως είναι ένα απλό γαμήσι πως καταλαβαίνεις ένα καλό γαμήσι...

Άκου λοιπόν κακογαμημένε ή αγάμητε φίλε μου τι σου προτείνω εγώ να κάνεις... Πάρε τον φίλο άλλαν αλλα μπρατσέτα να σε κάνει μία βόλτα στη Σόφια (πολύ αμφιβάλω εάν έχεις πάει ποτέ) να σου δείξει δύο τρία καλά (Άλλαν κανα δύο σαβούρες δείξτου, δεν θα καταλάβει) να διαλέξεις ένα, να σου δείξει τη χρήση του πουλιού σου. Όχι αγαπημένε μου φίλε, το πουλί σου δεν είναι χρήσιμο μόνο για να κατουράς όρθιος... Έχει και άλλες χρήσεις...

Φίλε Άλλαν ξέρω ότι δεν έχεις ανάγκη από δικηγόρους, αλλά μου την σπάνε να βλέπω όλους τους αγάμητους να το παίζουν άντρες στο ίντερνετ, μόνο και μόνο επειδή κανείς δεν μπορεί να δει την κουραδόφατσα τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom