Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 456K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μην ασχολείσε ρε φιλε με ανεγκεφαλους
ο τυπος εχει προβλημα μην του δινης σημασια θα χαθεί οπως εμφανιστηκε ,
ετσι κι αλοιως αν διαβασεις λιγο τα ποστ που εχει γραψει ειναι ολο εξυπνάδες και αντιπαραθεσεις,
Δεν εχει δωση - βοηθήση ποτε του αστον στην μοίρα του....... κατεστραμενος ειναι ετσι κι αλοιως
Συμφωνω βεβαιως σε ολλα οσα του εγραψες αλλα δεν θα καταλάβη τι του ειπες να εισαι σιγουρος και περιμενε να σου απαντηση . μην το συνεχισης αστον..
Τον βαρεσε ο Θεος - η μοιρα του,Το ΔΝΤ  - η αγαμία - εε μην το βαραμε και εμεις αστον να παει στο κα(υ)λο.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ρε μαλάκα Aigaia ποιο είναι το πρόβλημα σου? Σε βλέπω έτοιμο για μανούρα και χωρίς καμία διάθεση για πλάκα!!! Έτοιμος να την πεις σε όλους και ιδιαίτερα σε μερικούς που δίνουν πολλά σε αυτή τη σελλίδα...

Έχω δύο τρεις φίλους σαν και σένα και ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα σου. Πάρε λοιπόν κανένα από τα πολλά τηλέφωνα που δίνονται απλόχερα σε αυτό το site και κοίτα να ρίξεις ένα καλό γαμήσι να σου περάσει. Καλό έτσι, όχι ξεπέτα... Βέβαια έτσι όπως σε κόβω μπορεί να μην έχεις γαμήσει ποτέ στην ζωή σου οπότε αφού δεν ξέρεις πως είναι ένα απλό γαμήσι πως καταλαβαίνεις ένα καλό γαμήσι...

Άκου λοιπόν κακογαμημένε ή αγάμητε φίλε μου τι σου προτείνω εγώ να κάνεις... Πάρε τον φίλο άλλαν αλλα μπρατσέτα να σε κάνει μία βόλτα στη Σόφια (πολύ αμφιβάλω εάν έχεις πάει ποτέ) να σου δείξει δύο τρία καλά (Άλλαν κανα δύο σαβούρες δείξτου, δεν θα καταλάβει) να διαλέξεις ένα, να σου δείξει τη χρήση του πουλιού σου. Όχι αγαπημένε μου φίλε, το πουλί σου δεν είναι χρήσιμο μόνο για να κατουράς όρθιος... Έχει και άλλες χρήσεις...

Φίλε Άλλαν ξέρω ότι δεν έχεις ανάγκη από δικηγόρους, αλλά μου την σπάνε να βλέπω όλους τους αγάμητους να το παίζουν άντρες στο ίντερνετ, μόνο και μόνο επειδή κανείς δεν μπορεί να δει την κουραδόφατσα τους.
η διαφορα μας μαλακακο ειναι οτι δεν χρειζεται να πληρωσω για να γαμησω στην σοφια και πολυ περισσοτερο να μου φανε λεφτα τυποι σαν τον κολλητο σου, επισης δεν παω στην σοφια για σκ, καθομαι πολυ παραπανω, οταν ξαναπαω -συντομα-ελα να σε παω ατα!!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Μην ασχολείσε ρε φιλε με ανεγκεφαλους
ο τυπος εχει προβλημα μην του δινης σημασια θα χαθεί οπως εμφανιστηκε ,
ετσι κι αλοιως αν διαβασεις λιγο τα ποστ που εχει γραψει ειναι ολο εξυπνάδες και αντιπαραθεσεις,
Δεν εχει δωση - βοηθήση ποτε του αστον στην μοίρα του....... κατεστραμενος ειναι ετσι κι αλοιως
Συμφωνω βεβαιως σε ολλα οσα του εγραψες αλλα δεν θα καταλάβη τι του ειπες να εισαι σιγουρος και περιμενε να σου απαντηση . μην το συνεχισης αστον..
Τον βαρεσε ο Θεος - η μοιρα του,Το ΔΝΤ  - η αγαμία - εε μην το βαραμε και εμεις αστον να παει στο κα(υ)λο.
στο σχολειο συνεχεια κοπανα ε;;;

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
στο σχολειο συνεχεια κοπανα ε;;;

Ναι  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: την Δασκαλα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λοιπον αντι να πουλας εξυπνάδες δεν ερχεσαι να μας προσφερεις τις γνωσεις σου ενεκα λιτοτητας και οικονομικων δυσχερειων να δουμε τι ωρες κανεις;;;;;;
Να προσφερεις στο συνολο των συναθλητων;;;;;;;;;;;
Σου το ξαναειπα εμενα με ξερουν αρκετοι απο εδω μεσα και αυτα που λες ειναι παραμυθια της χαλιμάς ,
δεν ξερω τι προβλημα εχεις αλλα ιδου η ρόδος ιδου και το πηδημα  ελα να μας αποδειξης αυτα που λες.
Αντε γεια.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ναι  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: την Δασκαλα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λοιπον αντι να πουλας εξυπνάδες δεν ερχεσαι να μας προσφερεις τις γνωσεις σου ενεκα λιτοτητας και οικονομικων δυσχερειων να δουμε τι ωρες κανεις;;;;;;
Να προσφερεις στο συνολο των συναθλητων;;;;;;;;;;;
Σου το ξαναειπα εμενα με ξερουν αρκετοι απο εδω μεσα και αυτα που λες ειναι παραμυθια της χαλιμάς ,
δεν ξερω τι προβλημα εχεις αλλα ιδου η ρόδος ιδου και το πηδημα  ελα να μας αποδειξης αυτα που λες.
Αντε γεια.
αυτοι που λες σε χαρτζιλικωνουν κιολας;;;;;;;;;;;;;

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
:pipa3:
γιατι δεν ρωτας τον ιδιο;;;;;;

Κόψε την πλακα και απάντησε. Όσα λες είναι σοβαρά. Αν εσύ ο ίδιος ξέρεις ότι ο allan παίρνει λεφτά από άτομα εδώ μέσα βγες και πέστο. Αν είναι κάτι που σου είπαν/ άκουσες/ μυριστικές τότε μη συνεχίσεις

DocHollywood

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
18
Πόντοι
1
Δεν εχω γνωμη επι του θεματος  θα σε παρω να βρεθουμε εισαι ελευθερος;;;;;;;; αυτο τπ ΠΣΚ????

Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να φύγω για Ελλάδα Παρασκευή πρωί, αλλά δεν είναι βέβαιο. Στείλε ένα sms εσύ όταν φτάσεις κι αν είμαι εδώ θα σου απαντήσω.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Κόψε την πλακα και απάντησε. Όσα λες είναι σοβαρά. Αν εσύ ο ίδιος ξέρεις ότι ο allan παίρνει λεφτά από άτομα εδώ μέσα βγες και πέστο. Αν είναι κάτι που σου είπαν/ άκουσες/ μυριστικές τότε μη συνεχίσεις
στο ξαναλεω, ρωτησε τον ιδιο!!

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
στο ξαναλεω, ρωτησε τον ιδιο!!

Να απαντησω εγω;;;;;;;;;;;;;
Οχι μονο δεν πήρα ποτε  αλλα και πολλες φορες τσονταρισα δανεισα  και κερασα αρκετους φιλους απο εδω μεσα οταν Βρισκόμασταν Σοφια και πολοι βεβαια διοτι ειναι αμοιβαία αυτα στις παρεες κερασαν τα ποτα  η τους καφεδες .
Τετοιες μαλακιες δεν γινονται κι αν γινονται μαθαίνονται αμεσα.
Τωρα τι προβλημα εχεις εσυ δεν ξερω και αδιαφορώ αλλα την γκομενα σου στο ξαναλέω δεν την πηδηξα εγω ο φιλος μου επισκεπτης ηταν οχι εγω.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Μην το ψαχνεις αδικα φιλε μου ,
Ειναι ανανδρος και δεν εχει την ψυχή και το κουράγιο να βγει και να πει οτι συγνωμη εκανα μαλακια.
θρασυδειλος που κρυβεται πισω απο την Ανωνυμια το υπολογιστη και βεβαια δεν τον ξερει κανεις  αφου δεν εχει φιλους και παρεες η μονη του παρηγορια ειναι να μαλώνει εδω μεσα και οποιος τσιμπήση να περνα την ωρα του.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
         Η  ALLAN - TOURS  ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ   ΠΣΚ. 7-8-9/10/2011

αναχωρηση την παρασκευη  Απο Θεσσαλονικη Υπαρχουν δυο  και ισως τρεισ ελευθερες θεσεις
οποιος ενδειαφερεται να στειλη πμ για συνενοηση .
pali tsampa lefta θα χαλασεις ευσωμε

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
pali tsampa lefta θα χαλασεις ευσωμε

Ρε Μολντο ηταν να ανεβω επανω σε σενα να βρεθω με τον μικρό αλλα μου βγηκε δουλεια με την ΔΟΥ και εμεινα
περιμενω διαγραφη ωφειλής και θελω να ειμαι εδω.
Οποτε μονο ΠΣΚ μπορω να λείψω μου πεφτης μακρυά δεν λεει για τριήμερο εκει.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δηλωνω οτι οταν ειμουν στα σπιτια του αλλαν στη χαλκιδικη μου εκανε συναχεια τρακα σουβλακια

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον ευσωμε τρακαδορε ερχομαι ελλαδα στις 29 του μηνα και γυριζω πισω στις 10 του νοεβρη ...τι λες ταιριαζουν οι μερες να σε παρω πανω....??? αλλα κομμενη η τρακα

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
λοιπον ευσωμε τρακαδορε ερχομαι ελλαδα στις 29 του μηνα και γυριζω πισω στις 10 του νοεβρη ...τι λες ταιριαζουν οι μερες να σε παρω πανω....??? αλλα κομμενη η τρακα

Οχι ρε σοβαρεψου πως θα φυγω μετά;;; Θα ερθω με το δικο μου και ισως ερθη και ο Μακης μαζι μου αν κολήσουν ημερομηνιες  οποτε θα δουμε
παρε τηλ. οταν ερθης αν ειμαι εδω  θα τα πουμε και απο κοντά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom