allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ολοι οι καθυστερημενοι και αγαμητοι μας την εχουν πεσει ρε αλλαν.
ΔΕν πειράζει αστον να χαρή αυτός ειναι κάτω απο το αυλάκι οπότε αστον να ονειρεύεται.
τι θα κανεις τελικα ρε μαλακα? θα ανεβεις σημερα?ΔΕν πειράζει αστον να χαρή αυτός ειναι κάτω απο το αυλάκι οπότε αστον να ονειρεύεται.
τι κανεις φιλε μου πως εισαι???ΔΕν πειράζει αστον να χαρή αυτός ειναι κάτω απο το αυλάκι οπότε αστον να ονειρεύεται.
Αμα δώσεις λίγο πιο πολύ βαση στα τηλέφωνα θα δεις οτι και εσυ εχεις φαει φολα απο εδω... BAD GIRLS κλπ κλπ δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να ασχολειθει κάποιος...
τι κανεις φιλε μου πως εισαι???
Είδες τι καλά που δουλεύη η πληροφορηση και η παραπληροφόρηση;;; για αυτό ρωτάμε να ενημερωνώμαστε.
Τι κάνεις φίλε;;; Αναβλήθηκε το σαφάρι για τα πιθηκάκια οπότε για πές μου πότε θα ανέβης Σόφια μήπως και συνδυάσω ημερομηνίες;;
Κατι προγραμματίζετε για 19 έως 21 φεβρουαρίου μηπως ανέβης;;;;;;
Είδες τι καλά που δουλεύη η πληροφορηση και η παραπληροφόρηση;;; για αυτό ρωτάμε να ενημερωνώμαστε.
Τι κάνεις φίλε;;; Αναβλήθηκε το σαφάρι για τα πιθηκάκια οπότε για πές μου πότε θα ανέβης Σόφια μήπως και συνδυάσω ημερομηνίες;;
Κατι προγραμματίζετε για 19 έως 21 φεβρουαρίου μηπως ανέβης;;;;;;
Εγώ θα είμαι πάνω 19/2 - 22/2..
Όποιος είναι ας επικοινωνήσει..
Καλησπέρα σε όλους...κι εγώ θα είμαι μπάνσκο αλλά συν γυναιξί και τέκνοις...οποτε θα γυμνάσω μόνο τους οφθαλμικούς μύες
Καλησπερα παιδια, σκεφτομαι να ανεβω το μαρτη σοφια για πρωτη φορα με κατι φιλαρακια, θελω τη βοηθεια σας, ποιο ξενοδοχειο προτεινετε, αεροπλανο η τρενο , τι συμφερει? εκει δεχονται ευρω η μονο λεβα? και κανα τηλεφωνο απο καμια καλη με φωτο αν γινεται απο προσφατη εμπειρια.... ευχαριστω!
Λάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη που είσαι;;;; απάντα και σε κανενα μύνημα
θα 'ερθης;;; να σε περιμένω;;;;;;;;;;;;;;;;
Κανεις άλλος εχει ανδειαφέρον να ανέβη παρέα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Λάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη που είσαι;;;; απάντα και σε κανενα μύνημα
θα 'ερθης;;; να σε περιμένω;;;;;;;;;;;;;;;;
Κανεις άλλος εχει ανδειαφέρον να ανέβη παρέα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Φιλε σου σου στειλα πμ.........δυστυχως λογοι υγειας συγγενικουθ προσωπου δεν με αφησαν να ταξιδεψω!!!την αλλη φορα θα παμε σιγουρα!!!