You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σόφια & μόνον SOFIA
- Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 454K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Τελικά παίζουν κλασικά μασάζ εκεί που παίρνεις κοπέλα για μασάζ και γαμήσι, όπως και Αθήνα;
Παίζει να πάω για επίσκεψη σε κανένα μήνα και προτιμώ να πάω σε κάποιον χώρο που θα έχω επιλογή να διαλέξω, παρά να κλείσω μια πιο ακριβή έσκορτ με ρίσκο να είναι μούφα όταν τη συναντ΄ήσω.
Έχει κανείς προτάσεις για τέτοια μέρη;
Παίζει να πάω για επίσκεψη σε κανένα μήνα και προτιμώ να πάω σε κάποιον χώρο που θα έχω επιλογή να διαλέξω, παρά να κλείσω μια πιο ακριβή έσκορτ με ρίσκο να είναι μούφα όταν τη συναντ΄ήσω.
Έχει κανείς προτάσεις για τέτοια μέρη;
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Καλύτερα όχι. Και για λόγους υγιεινής και για λόγους ασφαλείαςΜπορεί να φαίνεται χαζή η ερώτηση αλλά ένας φίλος που βρίσκεται στην Σοφια, ρωτάει αν έχει πάει κάποιος με τσιγγάνα από τον δρόμο. Αν εινσι ασφαλής κλπ
DocHollywood
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Πω πω παιδιά, νέκρα βλέπω η κάποτε αρχόντισσα Σόφια! Γιατί έτσι;
Αν τυχόν βλέπει κάποιος ενεργός στην πόλη, θα ανέβω για μια μέρα και θέλω το βράδυ να τα ακουμπήσω στα κορίτσια των strip να θυμηθώ τα παλιά! Εκτός από Cleopatra και Velvet, έχει προκύψει και τίποτα καινούριο το αξιόλογο, που να παίρνεις και take away αν σου γυαλίσει κάτι;
Αν τυχόν βλέπει κάποιος ενεργός στην πόλη, θα ανέβω για μια μέρα και θέλω το βράδυ να τα ακουμπήσω στα κορίτσια των strip να θυμηθώ τα παλιά! Εκτός από Cleopatra και Velvet, έχει προκύψει και τίποτα καινούριο το αξιόλογο, που να παίρνεις και take away αν σου γυαλίσει κάτι;
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
Κράτα τα λεφτά σου να τα φας αθήνα 100 φορές καλύτερα...
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.227
- Πόντοι
- 4.365
ρε φιλε για βουλγαρες μιλαμε ποσο χαλια μπορει να ναι?"Κράτα τα λεφτά σου να τα φας αθήνα 100 φορές καλύτερα...
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.451
- Πόντοι
- 3.786
Σόφια & μόνον SOFIA - Page 254 - bourdela.com forum
Πιστευω ότι πρέπει να ανοίξουμε αύτη την κατηγορία διότι δικαίως στήν Βουλγαρία στην κατηγορία ενας επίγειος παράδεισος αναφερόμαστε σε γενικές πληροφορίες γιά όλλα τα σημεία της Βουλγαρίας άν και υπερτερούν τα θέματα για Σόφια. Τώρα άν ο admin μπορεί να μεταφέρει εδώ τα θέματα της Σόφιας καλό...
www.bourdela.com
Ρε φίλε είσαι και παλιός.Τι μανία είναι αυτή να ανοίγετε νήμα όταν υπάρχει ίδιο!
truker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 168
- Πόντοι
- 280
Έχεις δίκιο φίλε μου σχετικά Με τό νήμα τό βρήκα μετά αυτό με το επίγειο παράδεισο τό οποίο έχει πολλές πληροφορίες.Σόφια & μόνον SOFIA - Page 254 - bourdela.com forum
Πιστευω ότι πρέπει να ανοίξουμε αύτη την κατηγορία διότι δικαίως στήν Βουλγαρία στην κατηγορία ενας επίγειος παράδεισος αναφερόμαστε σε γενικές πληροφορίες γιά όλλα τα σημεία της Βουλγαρίας άν και υπερτερούν τα θέματα για Σόφια. Τώρα άν ο admin μπορεί να μεταφέρει εδώ τα θέματα της Σόφιας καλό...www.bourdela.com
Ρε φίλε είσαι και παλιός.Τι μανία είναι αυτή να ανοίγετε νήμα όταν υπάρχει ίδιο!
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
Δεν ειναι χαλια οι βουλγαρες, τα κολ γκιρλ στη βουλγαρία είναι απάτη στο 95% των περιπτώσεων...ρε φιλε για βουλγαρες μιλαμε ποσο χαλια μπορει να ναι?"
bdsm72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.192
- Πόντοι
- 201
Στις περισσότερες περιπτώσεις, με άλλη θα μιλήσεις στο τηλέφωνο και άλλη θα δεις μπροστά σου. Το ενδεχόμενο να πεις άκυρο-δε θέλω-φύγε δεν υπάρχει, μια και θα τη φέρει μια bmw του 1998 με δύο άσβερκους.
Ντύσου καλά, πάρε cool ύφος πλουσίου και βγες για χαλαρό ημερήσιο καμάκι στο κέντρο.
Ντύσου καλά, πάρε cool ύφος πλουσίου και βγες για χαλαρό ημερήσιο καμάκι στο κέντρο.
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.227
- Πόντοι
- 4.365
Aυτο λεω και γω, εχω ακουσει με 30-40 ευρω παιρνεις πριμιουμ μπουκαλι.του πουστη, δε θα ριξω 1-2 wannabe συζυγους λεφταδων που θα με δουνε για λουκουμακι?Οι βουλγαρες σα γυναικες ειναι δυναμη, ασε τις πουτανεςΣτις περισσότερες περιπτώσεις, με άλλη θα μιλήσεις στο τηλέφωνο και άλλη θα δεις μπροστά σου. Το ενδεχόμενο να πεις άκυρο-δε θέλω-φύγε δεν υπάρχει, μια και θα τη φέρει μια bmw του 1998 με δύο άσβερκους.
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
Με 30 ευρώ παίρνεις ότι θα έπαιρνες και στην αθήνα.Aυτο λεω και γω, εχω ακουσει με 30-40 ευρω παιρνεις πριμιουμ μπουκαλι.του πουστη, δε θα ριξω 1-2 wannabe συζυγους λεφταδων που θα με δουνε για λουκουμακι?Οι βουλγαρες σα γυναικες ειναι δυναμη, ασε τις πουτανες
Μη σου πω δλδ τι....
Σόφια, φιλιππούπολη και βάρνα έχουν γινει πιο ακριβές κι από ελλάδα
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.227
- Πόντοι
- 4.365
Για επαρχια μου το χαν πει αυτο με τα 30 ευρω...δεν ισχυει ε?Με 30 ευρώ παίρνεις ότι θα έπαιρνες και στην αθήνα.
Μη σου πω δλδ τι....
Σόφια, φιλιππούπολη και βάρνα έχουν γινει πιο ακριβές κι από ελλάδα
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
Δεν ξέρω για επαρχία, μη γράψω καμια μαλακία.Για επαρχια μου το χαν πει αυτο με τα 30 ευρω...δεν ισχυει ε?
Ξέρω για τις 3 μεγαλες πολεις
bdsm72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.192
- Πόντοι
- 201
Ισχύει αυτό που λέει ο @Rebirthed Sapiens Sapiens . Δε χρειάζεται να ανοίξεις ούτε Dimple, ούτε Chivas. Το ποτάκι ή το καφεδάκι σου, το ακριβό σου τσιγάρο και σωστό ύφος. Α, και υπόψη, οι Βουλγάρες έχουν λόξα με το αντρικό παπούτσι. Όσο πιο καλό, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες σου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K