txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
ονομα luta επιθετο νωντας τυπε
δεν είχα ποτέ γαμηθεί όταν άρχισα να δουλεύω ως υπηρέτης κωλομπαράς στην Ξούθου. Όταν κατάλαβα ότι κάποιοι από εμάς τους υπηρέτες γαμιόταν με πελάτες άρχισα και εγώ να δηλώνω ότι τα κάνω όλα! Μόνος μου προετοίμασα την κωλοτρουπίδα μου, όπως άκουγα από τις συζητήσεις ότι κάνανε και οι άλλοι υπηρέτες, κλύσμα, βαζέλωμα, άνοιγμα με κωλοσφήνες.
Τότε, σε έστηνε στα τέσσερα και ακολουθούσε ένα δεκάλεπτο που στο τέλος σου κανε τη ροδέλα να χάσκει σα χωνί!!!
Ο οικοδόμος με είχε κόψει στα ντούζ και είχε κάνει κρούση, αλλά ευγενικά τον απόφευγα ενώ δήλωνα ότι «τα κάνω όλα». Σε λίγους μήνες ο Παντελής πήρε μετάθεση για Ρόδο και με ρώτησε αν ήθελα να μου πασάρει τον οικοδόμο για πελάτη! Δέχτηκα ευχαρίστως. Την επόμενη Παρασκευή ήταν η «πρώτη μου»! Αν και ποτέ δε γούσταρα να γαμιέμαι, ως τίμιος πορνοεργάτης θεώρησα υποχρέωσή μου να είμαι εξίσου καλός και ως παθητικός! Από την πρώτη φορά ο «μάστορας» μου δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος και ότι δε φαντάζονταν ότι κάνω τέτοιο γαμήσι, χα χα! Ποτέ δεν κατάλαβε ότι μου πήρε την παρθενιά!
σκουπίδια εντουροκοπρίτες υπάρχει το τσατ/σπαμ θρεντ για να σπαμμάρετε και να κατουράτε ο ένας τον άλλο
το συγκεκριμένο θέμα αφορά τη Σοφία Φυρού
βρωμόσκυλα
Tυπε ο Luta-Νωντας με αυτα που λεει φαινεται να εχει πιο δουλεμενο κωλοτρυπιδι απο Φυρου. :S :S :S
Χαθηκε ο σεβασμος >
τυπε ο λουτας-νωντας με αυτα που λεει θα βγει οτι εχει πιο δουλεμενο κωλοτρυπιδι και απο του λιλα :S :S :S
Φίλε μου ο κακομοίρης μαλλον είσαι εσύ που πασχίζεις να μας αποδείξεις οτι δεν είναι βίζιτα η Φυρου και φαίνεται να ενοχλείσαι έντονα απο το οτιδήποτε.Τυπε ο burdeliaris αν ηταν παμπλουτος σειχης θα ειχε μεν 300 super car, 3 παλατια μια 1500 κρεβατοκαμαρες το καθενα,5-6 γιοτ, 2-3 λιαρ τζετ , εργα τεχνης, ξενοδοχεια, ουρανοξυστες, και 1002 αλλα σκατουλακια και κουραδακια αμυθητης αξιας αλλα στην Φυρου θα εσταζε ενα χιλιαρικακι για να την συγκινησει και να του ανοιξει τα ποδια.
Κακομοιρης ακομη και ως υποθετικος σειχης τυπε. :S :S :S
Δεν περιμεναμε κατι καλυτερο απο τον Ντοπα τυπε. :S :S :S
Φίλε μου ο κακομοίρης μαλλον είσαι εσύ που πασχίζεις να μας αποδείξεις οτι δεν είναι βίζιτα η Φυρου και φαίνεται να ενοχλείσαι έντονα απο το οτιδήποτε.
Tυπε εσυ που ξερεις μας λες δηλαδη οτι οι αραβες εκατομμυριουχοι οι οποιοι μπορουνε να διακοπαρουνε εχοντας μαζι τους αγγελουδακια της victoria secret, πανε στη Μυκονο μπακουρια και περιμενουνε απο τον μαιτρ του Ναμμος να τους φερει σε επαφη με την Φυρου μπας και γαμησουνε. :S :S :S
Ακούγετε οτι θα πάρει την θέση της Τζουλια Νοβα στον τροχό της τύχης.
Μην παίρνετε και όρκο οτι κάνει βίζιτες (δεν λέω ότι δεν κάνει), σε κάποιες περιπτώσεις αυτά τα μουνιά έχουν μόνιμους μεγάλο-χορηγούς π.χ. κάποιον παντρεμένο επιχειρηματία που ξεκλέβει λιγο χρόνο και την επισκέπτεται 1-2 φορές την εβδομάδα, εν το μεταξύ αυτη κανει τις διακοπές της στην Μύκονο με τα έξοδα όλα πληρωμένα.
Αυτο τι διαφορα εχει απο την βιζιτα;
Αυτο τι διαφορα εχει απο την βιζιτα;