Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
ονομα luta επιθετο νωντας τυπε    :grin: :grin: :grin:

Tυπε ο Luta-Νωντας με αυτα που λεει φαινεται να εχει πιο δουλεμενο κωλοτρυπιδι απο Φυρου. :S :S :S

δεν είχα ποτέ γαμηθεί όταν άρχισα να δουλεύω ως υπηρέτης κωλομπαράς στην Ξούθου. Όταν κατάλαβα ότι κάποιοι από εμάς τους υπηρέτες γαμιόταν με πελάτες άρχισα και εγώ να δηλώνω ότι τα κάνω όλα! Μόνος μου προετοίμασα την κωλοτρουπίδα μου, όπως άκουγα από τις συζητήσεις ότι κάνανε και οι άλλοι υπηρέτες, κλύσμα, βαζέλωμα, άνοιγμα με κωλοσφήνες.
Τότε, σε έστηνε στα τέσσερα και ακολουθούσε ένα δεκάλεπτο που στο τέλος σου κανε τη ροδέλα να χάσκει σα χωνί!!!

Ο οικοδόμος με είχε κόψει στα ντούζ και είχε κάνει κρούση, αλλά ευγενικά τον απόφευγα ενώ δήλωνα ότι «τα κάνω όλα». Σε λίγους μήνες ο Παντελής πήρε μετάθεση για Ρόδο και με ρώτησε αν ήθελα να μου πασάρει τον οικοδόμο για πελάτη! Δέχτηκα ευχαρίστως. Την επόμενη Παρασκευή ήταν η «πρώτη μου»! Αν και ποτέ δε γούσταρα να γαμιέμαι, ως τίμιος πορνοεργάτης θεώρησα υποχρέωσή μου να είμαι εξίσου καλός και ως παθητικός! Από την πρώτη φορά ο «μάστορας» μου δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος και ότι δε φαντάζονταν ότι κάνω τέτοιο γαμήσι, χα χα! Ποτέ δεν κατάλαβε ότι μου πήρε την παρθενιά!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
σκουπίδια εντουροκοπρίτες υπάρχει το τσατ/σπαμ θρεντ για να σπαμμάρετε και να κατουράτε ο ένας τον άλλο

το συγκεκριμένο θέμα αφορά τη Σοφία Φυρού

βρωμόσκυλα

Χαθηκε ο σεβασμος  >:(

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.770
Πόντοι
3.656
Tυπε ο Luta-Νωντας με αυτα που λεει φαινεται να εχει πιο δουλεμενο κωλοτρυπιδι απο Φυρου. :S :S :S

τυπε ο λουτας-νωντας με αυτα που λεει θα βγει οτι εχει πιο δουλεμενο κωλοτρυπιδι και απο του λιλα    :S :S :S

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
τυπε ο λουτας-νωντας με αυτα που λεει θα βγει οτι εχει πιο δουλεμενο κωλοτρυπιδι και απο του λιλα     :S :S :S

Τυπε απο καπελακιας παει για κουτσουρακιας και αυτος  :S :S :S

Συνημμένα

• καπελακιας-κουτσουρακιας.jpg
    καπελακιας-κουτσουρακιας.jpg
    115,8 KB · Εμφανίσεις: 1.708

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Τυπε ο burdeliaris αν ηταν παμπλουτος σειχης θα ειχε μεν 300 super car, 3 παλατια μια 1500 κρεβατοκαμαρες το καθενα,5-6 γιοτ, 2-3 λιαρ τζετ , εργα τεχνης, ξενοδοχεια, ουρανοξυστες, και 1002 αλλα σκατουλακια και κουραδακια αμυθητης αξιας αλλα στην Φυρου θα εσταζε ενα χιλιαρικακι για να την συγκινησει και να του ανοιξει τα ποδια.

Κακομοιρης ακομη και ως υποθετικος σειχης τυπε. :S :S :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φίλε μου ο κακομοίρης μαλλον είσαι εσύ που πασχίζεις να μας αποδείξεις οτι δεν είναι βίζιτα η Φυρου και φαίνεται να ενοχλείσαι έντονα απο το οτιδήποτε.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Φίλε μου ο κακομοίρης μαλλον είσαι εσύ που πασχίζεις να μας αποδείξεις οτι δεν είναι βίζιτα η Φυρου και φαίνεται να ενοχλείσαι έντονα απο το οτιδήποτε.

Tυπε που ισχυριζομαι οτι η Φυρου δεν κανει βιζιτες  :think: :S :S :S Αυτο καταλαβες απο ολα οσα εγραψα  :think:

Tυπε εσυ που ξερεις μας λες δηλαδη οτι οι αραβες εκατομμυριουχοι οι οποιοι μπορουνε να διακοπαρουνε εχοντας μαζι τους αγγελουδακια της victoria secret, πανε στη Μυκονο μπακουρια και περιμενουνε απο τον μαιτρ του Ναμμος να τους φερει σε επαφη με την Φυρου μπας και γαμησουνε. :S :S :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.596
Πόντοι
3.506
ΣΟΦΑΡΑ μου...τα κωλομαγουλα σου!

https://i.imgur.com/5uvCIsd.png

:kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.558
Πόντοι
206
Λαβε ταυτα μωρη νοσουσα κορασιδα,ψωμομενα τα βρισκω

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.890
Πόντοι
9.931
Ακούγετε οτι θα πάρει την θέση της Τζουλια Νοβα στον τροχό της τύχης.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
Αρχιμπάζο.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
Μην παίρνετε και όρκο οτι κάνει βίζιτες (δεν λέω ότι δεν κάνει), σε κάποιες περιπτώσεις αυτά τα μουνιά έχουν μόνιμους μεγάλο-χορηγούς π.χ. κάποιον παντρεμένο επιχειρηματία που ξεκλέβει λιγο χρόνο και την επισκέπτεται 1-2 φορές την εβδομάδα, εν το μεταξύ αυτη κανει τις διακοπές της στην Μύκονο με τα έξοδα όλα πληρωμένα.

Αυτο τι διαφορα εχει απο την βιζιτα;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.890
Πόντοι
9.931
Αυτο τι διαφορα εχει απο την βιζιτα;

Εε αλλο ειναι να παίρνεις κάθε μέρα και άλλο πελάτη οπως κανουν οι βίζιτες και άλλο να σε έχει μόνιμη κάποιος για μερικούς μήνες.

20some

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
0
Ξεροχυνω με τις πρασινομπλε φλεβιτσες που διαγραφονται στις βυζαρες της. Μανα μου να στις γλυψω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom