Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Dream_Master

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
335
Πόντοι
281
Η συγκεκριμενη την πηδαει η ο γιος του μαρινακη που εχει τον ολυμπιακο, η καπιος φιλος του, εχω τυχη αρκετες φορες να δω τα στορυ της και πολλες φορες τυχαια εχει κανει στορυ πανω σε σκαφος και την ιδια στιγμη ανεβαζει στορυ απο το ιδιο σκαφος ο γιος του μαρινακη. Αλλα φατσες δεν βαζουν ποτε ουτε αυτη ουτε αυτος! Παιφτουν τρελα γαμησια πανω στα κοτερα!

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Προσωπικά δεν την ξέρω επομένως δεν μπορώ να πω αν κάνει βίζιτες ή όχι. Απο την άλλη γενικά παρατηρώ οτι έχουμε τα δυο άκρα.
Κάποιοι σε κάθε γκόμενά που ανοίγεται θέμα γι αυτην υποστηρίζουν οτι την έχουν σκυλοπαρτουζωσει στις βίζιτες.
Μετα βγαίνουν κάποιοι άλλοι σαν αγαπουληδες και υποστηρίζουν τα κακομοιρα τα κορίτσια και συμπεριφέρονται λες και τούς έθιξε κανείς την αδερφή.
Το έχω ξαναγράψει. Δημοσία πρόσωπα που μοστραρουν βυζάρες και κολαρες, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένες να ακούσουν είτε καλά, είτε και άσχημα σχόλια. Επομένως δεν φταίνε οι συναγωνιστές που κράζουν.
Εν κατακλείδι... Η Φυρου δεν μου φαίνεται για επαγγελματίας βιζιτα,
Αλλά δεν με νοιάζει και τι είναι αφού δεν πρόκειται να την πηδήξω και ποτεςςς

Τι πάει με 60δες, τι με 25δες ή έχει έναν παροδικό χορηγό το ίδιο και το αυτό. Όταν μοστράρεις την κωλάρα σου και τα βυζιά σου με πουτανίσιο βλέμμα, θα υποστείς και την κριτική σου. Μην δουλευόμαστε και κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, το κοριτσάκι πουλάει το κορμί της, γιατί μόνο αυτό έχει να δείξει, όπως και τόσες άλλες.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Τι πάει με 60δες, τι με 25δες ή έχει έναν παροδικό χορηγό το ίδιο και το αυτό. Όταν μοστράρεις την κωλάρα σου και τα βυζιά σου με πουτανίσιο βλέμμα, θα υποστείς και την κριτική σου. Μην δουλευόμαστε και κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, το κοριτσάκι πουλάει το κορμί της, γιατί μόνο αυτό έχει να δείξει, όπως και τόσες άλλες.
Πάντως φίλε ακόμα και αν έχεις δίκιο, το χάνεις όταν βγάζεις τόσο μένος.

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6

Sorry ρε μαγκες που σας χαλαει την κοσμοθεωρια αλλα δικιο εχει. Ξερετε ποσο κοστιζει ενα δωματιο στην Μυκονο + ξαπλωστρες + clubbing + εστιατορια + ακριβα ρουχα κτλ; Εγω προσωπικα εχω παρα πολυ καλο ειοδημα και αν παω μια βδομαδα εκει μαζι με τα τρεχοντα εξοδα θα πρεπει να κανω οικονομιες και χωρις να κανω και λουσα

Ειναι ολες οι σταρλετιτσες το μισο καλοκαιρι Μυκονο. Και δωστου Luis Vuitton και δωστου Ναμμος και δωστου Ψαρρου.

Τι επαγγελονται ολες αυτες ρε μαγκες;
Η συγκεκριμενη πχ τι δουλεια κανει; Μοντελινγκ; Πορτα σε μαγαζι; Ποσα βγαζει δηλαδη και αφου καλυψει τα παγια εξοδα, φαγητο, κινητο, ρευμα , νοικι (αν εχει) εχει και την δυνατοτητα να διακοπαρει αβερτα;

Τωρα για το αν εκδιδεται η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ή εχει γνωρισει καποιον πραγματικο ερωτα, κανεις δεν μπορει να το ξερει. Μπορει οντως να γνωρισε ενα πλουσιο επιχειρηματια στην ηλικια της, και να της τα παρεχει

Επειδη ομως οι νεοι επιχειρηματιες δεν φτανουν για ολες αυτες τις σταρλετιτσες και την ζωαρα που κανουν ε καποιος θα σκεφτει και την βιζιτα

Τωρα αν βιζιταρει με 10 , με 100, χρυσωνει το χαπι οτι δεν ειναι βιζιτα αλλα sugar baby και αλλα τετοια, μικρη σημαζια εχει. Βιζιτα εισαι οταν πουλας το σωμα σου με ανταλλαγμα χρημαατα ή καλοπεραση.

Επιπλεον το οτι εχει γεμισει  ο κοσμος με φωτος της κωλαρας της, πιο πολυ διαφημιση ειναι. Εκτος αν νομιζεται οτι αν ειχε τον πλουσιο τον επιχειρηματια καβατζωμενο θα τον βλεπαμε καθε τρεις και λιγο. Οπως εξαφανιστηκε πχ η Αλεξανδρακη οταν σπιτωθηκε ή η Λιλλη ή η Μαστροκωστα πχ, ετσι θα εκανε και αυτη.

Αυτα και στα παπαρια μου κιολας αν βιζιταρει η συγκεκριμενη ή οχι

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
σωστος ο ιγκανο :rockon:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.544
Πόντοι
11.445
Sorry ρε μαγκες που σας χαλαει την κοσμοθεωρια αλλα δικιο εχει. Ξερετε ποσο κοστιζει ενα δωματιο στην Μυκονο + ξαπλωστρες + clubbing + εστιατορια + ακριβα ρουχα κτλ; Εγω προσωπικα εχω παρα πολυ καλο ειοδημα και αν παω μια βδομαδα εκει μαζι με τα τρεχοντα εξοδα θα πρεπει να κανω οικονομιες και χωρις να κανω και λουσα

Ειναι ολες οι σταρλετιτσες το μισο καλοκαιρι Μυκονο. Και δωστου Luis Vuitton και δωστου Ναμμος και δωστου Ψαρρου.

Τι επαγγελονται ολες αυτες ρε μαγκες;
Η συγκεκριμενη πχ τι δουλεια κανει; Μοντελινγκ; Πορτα σε μαγαζι; Ποσα βγαζει δηλαδη και αφου καλυψει τα παγια εξοδα, φαγητο, κινητο, ρευμα , νοικι (αν εχει) εχει και την δυνατοτητα να διακοπαρει αβερτα;

Τωρα για το αν εκδιδεται η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ή εχει γνωρισει καποιον πραγματικο ερωτα, κανεις δεν μπορει να το ξερει. Μπορει οντως να γνωρισε ενα πλουσιο επιχειρηματια στην ηλικια της, και να της τα παρεχει

Επειδη ομως οι νεοι επιχειρηματιες δεν φτανουν για ολες αυτες τις σταρλετιτσες και την ζωαρα που κανουν ε καποιος θα σκεφτει και την βιζιτα

Τωρα αν βιζιταρει με 10 , με 100, χρυσωνει το χαπι οτι δεν ειναι βιζιτα αλλα sugar baby και αλλα τετοια, μικρη σημαζια εχει. Βιζιτα εισαι οταν πουλας το σωμα σου με ανταλλαγμα χρημαατα ή καλοπεραση.

Επιπλεον το οτι εχει γεμισει  ο κοσμος με φωτος της κωλαρας της, πιο πολυ διαφημιση ειναι. Εκτος αν νομιζεται οτι αν ειχε τον πλουσιο τον επιχειρηματια καβατζωμενο θα τον βλεπαμε καθε τρεις και λιγο. Οπως εξαφανιστηκε πχ η Αλεξανδρακη οταν σπιτωθηκε ή η Λιλλη ή η Μαστροκωστα πχ, ετσι θα εκανε και αυτη.

Αυτα και στα παπαρια μου κιολας αν βιζιταρει η συγκεκριμενη ή οχι

Την συγκεκριμενη θα την δεις τον χειμωνα ντουμπαι , αμερικες κτλ και θα καταλαβεις τι παιζεται . Επειδη ειναι μικρη εχει ακομα το τεκμηριο της αμφιβολιας αλλα νομιζω οτι γλυκαθηκε απο το ευκολο χρημα και θα εχει το κατηφορο της Αλεξανδρακη μετα της Τζουλιας και τελος τς Αλεξανδρου  :2on1:

κανεις δεν αντεχει μια βδομαδα στη Μυκονο χωρις χορηγό και να ειναι συνεχεια Ναμμος οπου στο παιχνιδι της βιζιτας εχουν μπει ολοι , ακομα και το Μυκονοs ΤV που σιγουρα παιρνει αμοιβες απο τις βιζιτες για να τις προμοταρει και εχει τον κολο της συνεχεια πρωτο θέμα ... :happy:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Πάντως ρε παιδιά, μια τέτοια μουναρα σίγουρα είναι κατρακύλα να βγει σε βίζιτες κλπες μαλακιες γιατί μπορεί να έχει μια πολύ καλύτερη και υγιέστερη εξέλιξη. Αλλά αμα είναι ,την ώρα που όλοι ξερογλυφονται να την γαμησουν, να καταλήξει με κανέναν απλητο τατουατζη καλύτερα να τα τρώει χοντρά απο κανέναν πλούσιο.

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
Πάντως ρε παιδιά, μια τέτοια μουναρα σίγουρα είναι κατρακύλα να βγει σε βίζιτες κλπες μαλακιες γιατί μπορεί να έχει μια πολύ καλύτερη και υγιέστερη εξέλιξη. Αλλά αμα είναι ,την ώρα που όλοι ξερογλυφονται να την γαμησουν, να καταλήξει με κανέναν απλητο τατουατζη καλύτερα να τα τρώει χοντρά απο κανέναν πλούσιο.

Φιλε μου και το μουναρα σχετικο ειναι. Ειναι ωραια γυναικα, αλλα κατα την γνωμη μου το μεγαλυτερο της πλεονεκτημα αυτητην στιγμηειναι οτι ειναι ελληνιδα
Δηλαδη ειναι 5 και 10 φορες καλυτερη απο τα κοριτσια στα στουντιο ή αυτες που απαξιωνουμε στο Ελληνις hotel?

Κατ'εμε οχι.

Απο εκει και περα στο bourdela ειμαστε και αν θες την γνωμη μου η καθε γυναικα εχει το δικαιωμα αν γουσταρει να δινει το μουνι της οπου και οσο θελει. Εννοειται οτιι δεν θα το κριτικαρω.

Απο την αλλη δεν μπορω και αυτη την υπερτιμηση.  Την ιδια πριν το καλοκαιρι που την "ανακαλυψαν"  τα μεσα αν ειχε λογαριασμο δω μεσα και ζητουσε 200 την ωρα θα λεγαμε οτι ειναι πολλα. Εχουν περασει  κουκλαρες εδω μεσα. Η Ναγια, η Μανια/ΑφροδιτηGR η Αλεξανδρου οταν ακομα ηταν ξανθια κτλ.

Τωρα επειδη επαιξαν 5 φωτος της στα μεσα, ο αλλος λεει θα εδινε χιλιαρικο. Μαγκια του αν το εχει, εγω το εχω, πιο νεος εχω κανει τετοιες μαλακιες, και το εχω μετανιωσει

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Αλλά αμα είναι ,την ώρα που όλοι ξερογλυφονται να την γαμησουν, να καταλήξει με κανέναν απλητο τατουατζη καλύτερα να τα τρώει χοντρά απο κανέναν πλούσιο.

Σε έχει πληγώσει η κιτς προδοσία της Ράλλη τύπε :S

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.544
Πόντοι
11.445
Φιλε μου και το μουναρα σχετικο ειναι. Ειναι ωραια γυναικα, αλλα κατα την γνωμη μου το μεγαλυτερο της πλεονεκτημα αυτητην στιγμηειναι οτι ειναι ελληνιδα
Δηλαδη ειναι 5 και 10 φορες καλυτερη απο τα κοριτσια στα στουντιο ή αυτες που απαξιωνουμε στο Ελληνις hotel?

Κατ'εμε οχι.

Απο εκει και περα στο bourdela ειμαστε και αν θες την γνωμη μου η καθε γυναικα εχει το δικαιωμα αν γουσταρει να δινει το μουνι της οπου και οσο θελει. Εννοειται οτιι δεν θα το κριτικαρω.

Απο την αλλη δεν μπορω και αυτη την υπερτιμηση.  Την ιδια πριν το καλοκαιρι που την "ανακαλυψαν"  τα μεσα αν ειχε λογαριασμο δω μεσα και ζητουσε 200 την ωρα θα λεγαμε οτι ειναι πολλα. Εχουν περασει  κουκλαρες εδω μεσα. Η Ναγια, η Μανια/ΑφροδιτηGR η Αλεξανδρου οταν ακομα ηταν ξανθια κτλ.

Τωρα επειδη επαιξαν 5 φωτος της στα μεσα, ο αλλος λεει θα εδινε χιλιαρικο. Μαγκια του αν το εχει, εγω το εχω, πιο νεος εχω κανει τετοιες μαλακιες, και το εχω μετανιωσει

Δεν μπορεις να ξερεις πως σκεφτεται καθε γυναικα , αλλα πρεπει να παρεις υποψη οτι 90% ειναι φελλοι . Νομιζουν οτι θα γαμιουνται σαν τα σκυλια μεχρι τα 35 , θα κανουν την μεγαλη ζωή και θα παίρνουν δωρακια και κατα τα 35 θα βρουν ενα πλουσιο παλικαρι να τις κανει κυριες. Ξερεις ποσες ξερω που ειναι 40 φευγα ελληνιδες και ακομα αυτο νομιζουν .... ισως και καλυτερες απο Φυρου

Επισκέπτης
Την συγκεκριμενη θα την δεις τον χειμωνα ντουμπαι , αμερικες κτλ και θα καταλαβεις τι παιζεται . Επειδη ειναι μικρη εχει ακομα το τεκμηριο της αμφιβολιας αλλα νομιζω οτι γλυκαθηκε απο το ευκολο χρημα και θα εχει το κατηφορο της Αλεξανδρακη μετα της Τζουλιας και τελος τς Αλεξανδρου  :2on1:

κανεις δεν αντεχει μια βδομαδα στη Μυκονο χωρις χορηγό και να ειναι συνεχεια Ναμμος οπου στο παιχνιδι της βιζιτας εχουν μπει ολοι , ακομα και το Μυκονοs ΤV που σιγουρα παιρνει αμοιβες απο τις βιζιτες για να τις προμοταρει και εχει τον κολο της συνεχεια πρωτο θέμα ... :happy:

Μάγκα, είδες κάτι και κρίνεις χωρίς να ξέρεις αλλά τεσπα ότι νομίζει ο καθένας...
το είπα και σε άλλο ποστ αλλά είμαι αγαπουλης επειδή κάνω follow την γκόμενα επειδή μου αρέσει και ξέρω τι παίζει  :-

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Απλα να πω οτι στο insta παιζεται τρελο παιχνιδι και το 99% να μην πω 100% απ αυτες που βλεπεται να ταξιδευουν συνεχεια (αρα δεν δουλευουν) ειδικα σε διαδρομες Ντουμπαι,Μυκονος εχουν σπονσορες.
Το insta ουσιαστικα αμα το σκεφτειται εκανε κατι αδιανοητο μεχρι πριν καποια χρονια,ουσιαστικα με τον τροπο που εχει στηθει προωθει τις βιζιτες και παρουσιαζει αυτες που το κανουν σαν προτυπα.

Βεβαια τα θετικα παρουσιαζει..μεγαλη ζωη,κοκορια και διακοπες σε εξωτικα μερη..Ποσες ομως 'αυτοκτονουν' οπως το 'μοντελο' απ την Αυστραλια?
Κεφαλονιά: Θάνατος-μυστήριο μοντέλου σε θαλαμηγό μεγιστάνα

Πριν το insta εχω δεν ηξερα καμια που να μην ντρεπεται να βγαζει φατσα φορα κωλο σε σκαφους παπου η να βγαζει τα βυζια της για καποια likes.
Το fb σιγουρα ειχε τετοια φαινομενα αλλα σε πολυ μικρο βαθμο συν οτι δεν αφηνε και πολυ προκλητικες φωτο να παιζουν

Εγω σας το λεω ειλικρινα το insta ειναι η καταστροφη του αντρα που δινει αξια σε καμμενες γυναικες με μυαλο κουκουτσι και οι πιο πολλοι εκει μεσα ειναι τερμα μουνοδουλοι αλλα πανω απ ολα ειναι η καταστροφη της γυναικας με τον τροπο που την προωθει.

Εχει κανει απιστευτη ζημια το insta εγω πιστευω σε datings και social αλλα οποιος πραγματικα χρησιμοποιει το insta για να βγαλει γυναικες(ειδικα αμα δεν εχει λεφτα,αν εχει το καταλαβαινω) τοτε για μενα ειναι αφελης στην καλυτερη.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Ενας φιλος μου,με ειχε πρηξει με το insta.
Αυτος πληρωνε τυπο να του τρεχει botakia για να τραβανε followers,πληρωμη σε μοντελα για να ομορφυνει το προφιλ του με κοινες φωτο,φωτογραφιες σε φωτογραφο που πληρωσε πολλα κτλπ
Μια ζωη μεσα στο insta ολη ψευτικη δηλαδη απλα για να τραβηξει πχ 10,000 followers και υστερα να πουν οι γκομενες ουααα διασημος και ετσι αυτος νομιζει οτι θα γαμαει υστερα.

Αυτο που δεν καταλαβαινουν πολλοι ειναι τα 9αρια/10αρια γυναικες εχουν και ακριβα γουστα ειδικα κρινοντας απ τις φωτο σου
Ο φιλος μου λοιπον ειχε φωτο με supercars Ντουμπαι(δηθεν δικο του),πανακριβα εστιατορια κτλπ

Οταν βγηκε Αθηνα με μια Ρωσιδα(μουναρα που την ειδα) απλα τον πηγε Λυκαβητο και του ρθε λογαριασμος 150 το ατομο..Αρχισε να ιδρωνει ο φιλος καθως δεν εβλεπε το χερι της να κανει κινηση στο πορτοφολι της.

Την πληρωσε την 300 και οχι μονο δεν γαμησε αλλα του ειπε η αλλη την επομενη να ξαναβγουν..Εσκασε παλι καμια 100αρια για ψαρια και υστερα του ειπε να την παει πρωτο τραπεζι πιστα..

Ο φιλος με πηρε και μου ειπε παραλιγο να την πλακωσει..

Εννοειται δεν την ξαναειδε και αυτη μαδαει αλλους απο insta..

Εγω του ειπα απλα του ειπα  οτι κανει μαλακιες και πολυ απλα μπορει να μπει στο travel girls

Η πλακα ειναι οτι συνεχιζει ακαθικτος στο insta!!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030

Κατ'εμε οχι.

Έχεις δίκιο ΜΑΝ

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.544
Πόντοι
11.445
Μάγκα, είδες κάτι και κρίνεις χωρίς να ξέρεις αλλά τεσπα ότι νομίζει ο καθένας...
το είπα και σε άλλο ποστ αλλά είμαι αγαπουλης επειδή κάνω follow την γκόμενα επειδή μου αρέσει και ξέρω τι παίζει  :-

οτι και να νομιζεις οτι παιζεις , η γκομενα οπως λες απο την Αργυρουπολη το εχει καβαλησει το καλαμι και θα παιζει για τα επομενα χρονια TV και σε κοτερα
επωνυμω. Αμα ειναι και σε κανεναν Αντεννα την βλεπω να την περνανε ενα χερακι ολοι οι ψηλα ισταμενοι ....γιατι μην ξεχναμε ορι το ειχε στησει ο Κυριακου για προσωπικο μπουρδελο ...

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
Μέχρι πριν 5-6 χρόνια θα συμφωνούσα μαζί σου.
Τώρα πλέον, όχι. Αν η Φυρού δούλευε αυτή τη στιγμή σε στούντιο ή cg θα μάζευε όλο το χαρτί χωρίς να ιδρώσει.

Ε ναι ρε φιλε, αλλα αλλο το 50αρι των στουντιο και το 150αρι του cg, και αλλο οι 500αρες/χιλιαρικα
Επισης και οι τιμες εχουν πεσει. Το 12 δεν εβρισκες city-tour με κατω απο 200 και incall, και τωρα βλεπεις απο 130 να πουμε. Σε αλλο επιπεδο ξενοδοχειου βεβαια

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
επειδή κάνω follow την γκόμενα επειδή μου αρέσει και ξέρω τι παίζει  :-

Μονο σαν ανεκδοτο μπορω να δω το οτι επειδη την κανεις follow στο instagram ξερεις και το παιζει.

Να ελεγες οτι την ξερεις προσωπικα, να το δεχτω. Αλλα ξερεις επειδη την κανεις follow?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom