Dryokolapths
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2018
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1
Σιγά την γυναίκα, χαλιά μαύρα
Προσωπικά δεν την ξέρω επομένως δεν μπορώ να πω αν κάνει βίζιτες ή όχι. Απο την άλλη γενικά παρατηρώ οτι έχουμε τα δυο άκρα.
Κάποιοι σε κάθε γκόμενά που ανοίγεται θέμα γι αυτην υποστηρίζουν οτι την έχουν σκυλοπαρτουζωσει στις βίζιτες.
Μετα βγαίνουν κάποιοι άλλοι σαν αγαπουληδες και υποστηρίζουν τα κακομοιρα τα κορίτσια και συμπεριφέρονται λες και τούς έθιξε κανείς την αδερφή.
Το έχω ξαναγράψει. Δημοσία πρόσωπα που μοστραρουν βυζάρες και κολαρες, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένες να ακούσουν είτε καλά, είτε και άσχημα σχόλια. Επομένως δεν φταίνε οι συναγωνιστές που κράζουν.
Εν κατακλείδι... Η Φυρου δεν μου φαίνεται για επαγγελματίας βιζιτα,
Αλλά δεν με νοιάζει και τι είναι αφού δεν πρόκειται να την πηδήξω και ποτεςςς
νομιζα οτι θα ελεγες ΄΄παραδεγμα εγω΄΄
Πάντως φίλε ακόμα και αν έχεις δίκιο, το χάνεις όταν βγάζεις τόσο μένος.Τι πάει με 60δες, τι με 25δες ή έχει έναν παροδικό χορηγό το ίδιο και το αυτό. Όταν μοστράρεις την κωλάρα σου και τα βυζιά σου με πουτανίσιο βλέμμα, θα υποστείς και την κριτική σου. Μην δουλευόμαστε και κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, το κοριτσάκι πουλάει το κορμί της, γιατί μόνο αυτό έχει να δείξει, όπως και τόσες άλλες.
Τι πάει με 60δες, τι με 25δες ή έχει έναν παροδικό χορηγό το ίδιο και το αυτό. Όταν μοστράρεις την κωλάρα σου και τα βυζιά σου με πουτανίσιο βλέμμα, θα υποστείς και την κριτική σου. Μην δουλευόμαστε και κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, το κοριτσάκι πουλάει το κορμί της, γιατί μόνο αυτό έχει να δείξει, όπως και τόσες άλλες.
Πάντως φίλε ακόμα και αν έχεις δίκιο, το χάνεις όταν βγάζεις τόσο μένος.
Sorry ρε μαγκες που σας χαλαει την κοσμοθεωρια αλλα δικιο εχει. Ξερετε ποσο κοστιζει ενα δωματιο στην Μυκονο + ξαπλωστρες + clubbing + εστιατορια + ακριβα ρουχα κτλ; Εγω προσωπικα εχω παρα πολυ καλο ειοδημα και αν παω μια βδομαδα εκει μαζι με τα τρεχοντα εξοδα θα πρεπει να κανω οικονομιες και χωρις να κανω και λουσα
Ειναι ολες οι σταρλετιτσες το μισο καλοκαιρι Μυκονο. Και δωστου Luis Vuitton και δωστου Ναμμος και δωστου Ψαρρου.
Τι επαγγελονται ολες αυτες ρε μαγκες;
Η συγκεκριμενη πχ τι δουλεια κανει; Μοντελινγκ; Πορτα σε μαγαζι; Ποσα βγαζει δηλαδη και αφου καλυψει τα παγια εξοδα, φαγητο, κινητο, ρευμα , νοικι (αν εχει) εχει και την δυνατοτητα να διακοπαρει αβερτα;
Τωρα για το αν εκδιδεται η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ή εχει γνωρισει καποιον πραγματικο ερωτα, κανεις δεν μπορει να το ξερει. Μπορει οντως να γνωρισε ενα πλουσιο επιχειρηματια στην ηλικια της, και να της τα παρεχει
Επειδη ομως οι νεοι επιχειρηματιες δεν φτανουν για ολες αυτες τις σταρλετιτσες και την ζωαρα που κανουν ε καποιος θα σκεφτει και την βιζιτα
Τωρα αν βιζιταρει με 10 , με 100, χρυσωνει το χαπι οτι δεν ειναι βιζιτα αλλα sugar baby και αλλα τετοια, μικρη σημαζια εχει. Βιζιτα εισαι οταν πουλας το σωμα σου με ανταλλαγμα χρημαατα ή καλοπεραση.
Επιπλεον το οτι εχει γεμισει ο κοσμος με φωτος της κωλαρας της, πιο πολυ διαφημιση ειναι. Εκτος αν νομιζεται οτι αν ειχε τον πλουσιο τον επιχειρηματια καβατζωμενο θα τον βλεπαμε καθε τρεις και λιγο. Οπως εξαφανιστηκε πχ η Αλεξανδρακη οταν σπιτωθηκε ή η Λιλλη ή η Μαστροκωστα πχ, ετσι θα εκανε και αυτη.
Αυτα και στα παπαρια μου κιολας αν βιζιταρει η συγκεκριμενη ή οχι
Πάντως ρε παιδιά, μια τέτοια μουναρα σίγουρα είναι κατρακύλα να βγει σε βίζιτες κλπες μαλακιες γιατί μπορεί να έχει μια πολύ καλύτερη και υγιέστερη εξέλιξη. Αλλά αμα είναι ,την ώρα που όλοι ξερογλυφονται να την γαμησουν, να καταλήξει με κανέναν απλητο τατουατζη καλύτερα να τα τρώει χοντρά απο κανέναν πλούσιο.
Αλλά αμα είναι ,την ώρα που όλοι ξερογλυφονται να την γαμησουν, να καταλήξει με κανέναν απλητο τατουατζη καλύτερα να τα τρώει χοντρά απο κανέναν πλούσιο.
Φιλε μου και το μουναρα σχετικο ειναι. Ειναι ωραια γυναικα, αλλα κατα την γνωμη μου το μεγαλυτερο της πλεονεκτημα αυτητην στιγμηειναι οτι ειναι ελληνιδα
Δηλαδη ειναι 5 και 10 φορες καλυτερη απο τα κοριτσια στα στουντιο ή αυτες που απαξιωνουμε στο Ελληνις hotel?
Κατ'εμε οχι.
Απο εκει και περα στο bourdela ειμαστε και αν θες την γνωμη μου η καθε γυναικα εχει το δικαιωμα αν γουσταρει να δινει το μουνι της οπου και οσο θελει. Εννοειται οτιι δεν θα το κριτικαρω.
Απο την αλλη δεν μπορω και αυτη την υπερτιμηση. Την ιδια πριν το καλοκαιρι που την "ανακαλυψαν" τα μεσα αν ειχε λογαριασμο δω μεσα και ζητουσε 200 την ωρα θα λεγαμε οτι ειναι πολλα. Εχουν περασει κουκλαρες εδω μεσα. Η Ναγια, η Μανια/ΑφροδιτηGR η Αλεξανδρου οταν ακομα ηταν ξανθια κτλ.
Τωρα επειδη επαιξαν 5 φωτος της στα μεσα, ο αλλος λεει θα εδινε χιλιαρικο. Μαγκια του αν το εχει, εγω το εχω, πιο νεος εχω κανει τετοιες μαλακιες, και το εχω μετανιωσει
Την συγκεκριμενη θα την δεις τον χειμωνα ντουμπαι , αμερικες κτλ και θα καταλαβεις τι παιζεται . Επειδη ειναι μικρη εχει ακομα το τεκμηριο της αμφιβολιας αλλα νομιζω οτι γλυκαθηκε απο το ευκολο χρημα και θα εχει το κατηφορο της Αλεξανδρακη μετα της Τζουλιας και τελος τς Αλεξανδρου
κανεις δεν αντεχει μια βδομαδα στη Μυκονο χωρις χορηγό και να ειναι συνεχεια Ναμμος οπου στο παιχνιδι της βιζιτας εχουν μπει ολοι , ακομα και το Μυκονοs ΤV που σιγουρα παιρνει αμοιβες απο τις βιζιτες για να τις προμοταρει και εχει τον κολο της συνεχεια πρωτο θέμα ...
Έχεις δίκιο ΜΑΝΦιλε μου και το μουναρα σχετικο ειναι. Ειναι ωραια γυναικα, αλλα κατα την γνωμη μου το μεγαλυτερο της πλεονεκτημα αυτητην στιγμηειναι οτι ειναι ελληνιδα
Δηλαδη ειναι 5 και 10 φορες καλυτερη απο τα κοριτσια στα στουντιο ή αυτες που απαξιωνουμε στο Ελληνις hotel?
Κατ'εμε οχι.
Απο εκει και περα στο bourdela ειμαστε και αν θες την γνωμη μου η καθε γυναικα εχει το δικαιωμα αν γουσταρει να δινει το μουνι της οπου και οσο θελει. Εννοειται οτιι δεν θα το κριτικαρω.
Απο την αλλη δεν μπορω και αυτη την υπερτιμηση. Την ιδια πριν το καλοκαιρι που την "ανακαλυψαν" τα μεσα αν ειχε λογαριασμο δω μεσα και ζητουσε 200 την ωρα θα λεγαμε οτι ειναι πολλα. Εχουν περασει κουκλαρες εδω μεσα. Η Ναγια, η Μανια/ΑφροδιτηGR η Αλεξανδρου οταν ακομα ηταν ξανθια κτλ.
Τωρα επειδη επαιξαν 5 φωτος της στα μεσα, ο αλλος λεει θα εδινε χιλιαρικο. Μαγκια του αν το εχει, εγω το εχω, πιο νεος εχω κανει τετοιες μαλακιες, και το εχω μετανιωσει
Μάγκα, είδες κάτι και κρίνεις χωρίς να ξέρεις αλλά τεσπα ότι νομίζει ο καθένας...
το είπα και σε άλλο ποστ αλλά είμαι αγαπουλης επειδή κάνω follow την γκόμενα επειδή μου αρέσει και ξέρω τι παίζει :-
Μέχρι πριν 5-6 χρόνια θα συμφωνούσα μαζί σου.
Τώρα πλέον, όχι. Αν η Φυρού δούλευε αυτή τη στιγμή σε στούντιο ή cg θα μάζευε όλο το χαρτί χωρίς να ιδρώσει.
επειδή κάνω follow την γκόμενα επειδή μου αρέσει και ξέρω τι παίζει :-