Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Εε αλλο ειναι να παίρνεις κάθε μέρα και άλλο πελάτη οπως κανουν οι βίζιτες και άλλο να σε έχει μόνιμη κάποιος για μερικούς μήνες.

η συχνοτητα, νομιζεις, χαρακτηριζει?

το ιδιο πραγμα ειναι.

μια πουτανα που βαραει μυγες και εχει αναδουλειες ειναι το ιδιο με μια αλλη που ειναι σε "ποστο' καλο και βγαζει καλο χρονιατικο μεσα σε ενα μηνα.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
βεβαια με αυτα που ακουμε
θα υπαρξει στο τελος και το ...
ΟΛΙΓΟΝ πουτανα!

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
...ή πουτανα κατά 15%, μόνον!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Εντάξει υπάρχει και το ενδεχόμενο να την τρώει παντρεμένος,πλούσιος επιχειρηματίας και της τα πληρώνει ολα. Αυτο αν μπορούσε θα το έκανε και η Πόπη απ το μπουρναζι. Συγκαταλέγεται στην έμφυτη γυναικεία πουτανια που όλες οι γυναίκες έχουν μεσα τους.
Προσωπικά αν είχα τη δυνατότητα θα της τα εσκαγα για να τη γαμησω.
Γυναίκα για να βγάλεις κάβλες και πολλά γούστα

mrstudiotherapyy

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2015
Like
152
Πόντοι
1
Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι θεωρειται οτι οι λεφταδες ειναι μονο παππουδες χοντροι και ασχημοι.
Υπαρχουν παρα πολλοι νεοι με τρελα λεφτα που καθε γκομενα θα ηθελε να τραβηχτει μαζι τους.
Παραδειγματα πολλα φιλοι μου

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι θεωρειται οτι οι λεφταδες ειναι μονο παππουδες χοντροι και ασχημοι.
Υπαρχουν παρα πολλοι νεοι με τρελα λεφτα που καθε γκομενα θα ηθελε να τραβηχτει μαζι τους.
νομιζα οτι θα ελεγες ΄΄παραδεγμα εγω΄΄

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

Αυτοί είναι προνομιούχοι νέοι και σύντομα μαθαίνουν απλώς να τις γλεντάνε αν δεν είναι του οικονομικού τους επιπέδου και κοινωνικού κύκλου. Δεν έχουν κανένα λόγο να τις συντηρούν γιατί είναι ελεύθεροι και περιζήτητοι. Ξέρουν ποιες στέκουν για γκόμενες τους και ποίες είναι απλώς αλεξιπτωτιστές λιγούρια. Για όσες δεν το ξέρουν σύντομα φροντίζει ο κύκλος τους να το μάθουν.

Επισκέπτης
διαφημιζει και πρωινα ροφηματα λες και δεν ξερουμε τι καταπινει το πρωι  :pipa1:

αντε να αρχισουν τωρα τα Dubaia , Milania κτλ  μετα απο 3 μηνες μυκονο να  δεσει το γλυκο  :2funny:

μαλακίες λες... άμα την παρακολουθούσες θα ξερες ότι πήγε 3 φορες, τώρα αυτό δεν λέει και πολλά, να ήταν 3 μήνες να συμφωνούσα μαζί σου 100%

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
μαλακίες λες... άμα την παρακολουθούσες θα ξερες ότι πήγε 3 φορες, τώρα αυτό δεν λέει και πολλά, να ήταν 3 μήνες να συμφωνούσα μαζί σου 100%

Όσο και να θες να το υποστηρίξεις το κοριτσάκι είναι εκδιδόμενο.

Επισκέπτης
Όσο και να θες να το υποστηρίξεις το κοριτσάκι είναι εκδιδόμενο.

εάν έχουμε κάποια αποδείξει, να δεχτώ αλλα η αερολογία με αυτό το θέμα πάει και φέρνει εδώ μέσα(με οποια κοπέλα)....  :vomit: :vomit:

Έλα, φιλε, μην τους χαλάς την κοσμοθεωρία τώρα και μας λαλήσουν...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
εάν έχουμε κάποια αποδείξει, να δεχτώ αλλα η αερολογία με αυτό το θέμα πάει και φέρνει εδώ μέσα(με οποια κοπέλα)....  :vomit: :vomit:

Εσύ είσαι ή κανένας καψούρης αγαπούλης μέχρι αηδίας με την τύπισσα ή καθυστερημένος. Η επιλογή δικιά σου. Την τρέλα πούλα την στο Δαφνί.

Επισκέπτης
Εσύ είσαι ή κανένας καψούρης αγαπούλης μέχρι αηδίας με την τύπισσα ή καθυστερημένος. Η επιλογή δικιά σου. Την τρέλα πούλα την στο Δαφνί.

έτσι, όταν δεν έχεις άλλο επιχείρημα καταφεύγουμε στην προσωπική επίθεση... κλασσικό  :cheesy:

Πολύ ευγενικά θα σου πω, σάλτα και γαμήσου τύπε  :birdman:

Και τέλος, γιατί πολύ ασχολήθηκα  :vomit:

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
έτσι, όταν δεν έχεις άλλο επιχείρημα καταφεύγουμε στην προσωπική επίθεση... κλασσικό  :cheesy:

Πολύ ευγενικά θα σου πω, σάλτα και γαμήσου τύπε  :birdman:

Και τέλος, γιατί πολύ ασχολήθηκα  :vomit:

Κάτσε να πάρω την αγαπημένη σου να την ξεκωλιάσω, αλλά τώρα θυμήθηκα είναι από σπίτι με αρχές και ηθική ΧΑΧΑΧΑΧΑ

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
μόνο οι φελοι  βγαίνουν πάντα από πάνω τύπε  ;)

Αρκετά ασχολήθηκα με την πεινασμένη από την Αργυρούπολη, στα αρχίδια μου την γράφω όπως και εσένα που την υποστηρίζεις. Την ξέρω χρόνια την ξεβράκωτη οπότε βρες άλλον να πουλήσες τρέλα και παραμύθι..

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.574
Πόντοι
9.931

Γενικα ο άνθρωπος όταν κάτι δεν μπορεί να το αγγίξει έχει την τάση να το απαξιώνει, αυτο μπορει να ειναι ενα κινητο, ενα αυτοκινητο και οπως στην περιπτωση μας μια μουναρα γκομενα.

Κάνεις δεν λέει οτι η Φυρού ειναι κοπέλα για σπίτι αλλά το οτι πρέπει σώνει και καλα να κανει βίζιτες με 60αρηδες άσχημους πατσοκοιλαραδες δεν μπορω να το καταλάβω. Εγω οπως ειπα και πιω πάνω δινω μεγαλύτερες πιθανότητες να έχει ένα μόνιμο χορηγό που της τα πληρώνει σχεδόν όλα παρά να κάνει βίζιτες.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Προσωπικά δεν την ξέρω επομένως δεν μπορώ να πω αν κάνει βίζιτες ή όχι. Απο την άλλη γενικά παρατηρώ οτι έχουμε τα δυο άκρα.
Κάποιοι σε κάθε γκόμενά που ανοίγεται θέμα γι αυτην υποστηρίζουν οτι την έχουν σκυλοπαρτουζωσει στις βίζιτες.
Μετα βγαίνουν κάποιοι άλλοι σαν αγαπουληδες και υποστηρίζουν τα κακομοιρα τα κορίτσια και συμπεριφέρονται λες και τούς έθιξε κανείς την αδερφή.
Το έχω ξαναγράψει. Δημοσία πρόσωπα που μοστραρουν βυζάρες και κολαρες, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένες να ακούσουν είτε καλά, είτε και άσχημα σχόλια. Επομένως δεν φταίνε οι συναγωνιστές που κράζουν.
Εν κατακλείδι... Η Φυρου δεν μου φαίνεται για επαγγελματίας βιζιτα,
Αλλά δεν με νοιάζει και τι είναι αφού δεν πρόκειται να την πηδήξω και ποτεςςς

TomFord01

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
42
Πόντοι
0
κωλάρα και βυζάρες
έτοιμη για tv

Επισκέπτης
Γενικα ο άνθρωπος όταν κάτι δεν μπορεί να το αγγίξει έχει την τάση να το απαξιώνει, αυτο μπορει να ειναι ενα κινητο, ενα αυτοκινητο και οπως στην περιπτωση μας μια μουναρα γκομενα.

Κάνεις δεν λέει οτι η Φυρού ειναι κοπέλα για σπίτι αλλά το οτι πρέπει σώνει και καλα να κανει βίζιτες με 60αρηδες άσχημους πατσοκοιλαραδες δεν μπορω να το καταλάβω. Εγω οπως ειπα και πιω πάνω δινω μεγαλύτερες πιθανότητες να έχει ένα μόνιμο χορηγό που της τα πληρώνει σχεδόν όλα παρά να κάνει βίζιτες.

:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom