Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.421
- Πόντοι
- 12.756
Για πες τυπε τι παίχτηκετο νου σας τι γράφετε και τι ζητάτε γιατί έχει βγει ο κερατάς παγανιά και μοιράζει εξώδικα και απειλές για μηνύσεις.
Για πες τυπε τι παίχτηκετο νου σας τι γράφετε και τι ζητάτε γιατί έχει βγει ο κερατάς παγανιά και μοιράζει εξώδικα και απειλές για μηνύσεις.
Τυπε το βιντεο το χει καποιος χρηστης του μπου ρωσικης καταγωγης. Στειλε πμ στο τυπο @athinaios44 και γραψτου στα ρωσικα αν μπορει να στο δωσει ( βαλε google translate)μπορει καποιος να στειλει και εδω ?
Οχι παλι...Τυπε το βιντεο το χει καποιος χρηστης του μπου ρωσικης καταγωγης. Στειλε πμ στο τυπο @athinaios44 και γραψτου στα ρωσικα αν μπορει να στο δωσει ( βαλε google translate)
Kαλησπερα φιλε μου,αν ειχες την καλοσυνη και δε σου ηταν τιποτα,θα εκτιμουσα αν μου εστελνες κανενα βιντεο απτη σοφια,εαν εχεις φυσικα.Καλο βραδυ να εχεις και ελπιζω σε pm.τυποι θα το εστελνα σε ολους αλλα τον παιζω και με τα 2 χερια και δεν προλαβαινω..επισης εγω εχω μονο ενα 20λεπτο που κανει κατι ισπανικες και τον παιρνει απο κωλο...αν θελετε τα πιο λεπτομερη θα στειλετε στον @Eraser.. και στον @Νίπλης που εχουν ολοκληρη συλλογη...αν θελετε καντε και μια προσπαθεια με το μελος @troubakhs αλλα να ειστε ευγενικοι στα πμ γιατι ειναι λιγο ευεξαπτος...
Απλά δυνατές συγκινήσεις...
Φιλε μου προσπαθω να σου στειλω πμ και δε με αφηνει . Τσεκαρε το σε παρακαλω, για καποιο λογο μου γραφει η προσβαση δεν ειναι εφικτηKαλησπερα φιλε μου,αν ειχες την καλοσυνη και δε σου ηταν τιποτα,θα εκτιμουσα αν μου εστελνες κανενα βιντεο απτη σοφια,εαν εχεις φυσικα.Καλο βραδυ να εχεις και ελπιζω σε pm.
Πάρε το μηδένΦιλε μου προσπαθω να σου στειλω πμ και δε με αφηνει . Τσεκαρε το σε παρακαλω, για καποιο λογο μου γραφει η προσβαση δεν ειναι εφικτη
Aν θελεις για ξαναδοκιμασε,νομιζω οτι το διορθωσαΦιλε μου προσπαθω να σου στειλω πμ και δε με αφηνει . Τσεκαρε το σε παρακαλω, για καποιο λογο μου γραφει η προσβαση δεν ειναι εφικτη
σε γνωστό γκρουπ του fb που άρχισαν να γράφουν για το βίντεο ή γενικά τρολ σχόλια για αυτή, άρχισε ο δικός της σε προσωπικά μηνύματα όσους σχολίασαν κτλ, να απειλεί για μηνύσεις και εξώδικα αν δεν έσβηναν ότι έγραφαν. Και τους έβαζε να ζητήσουν συγνώμη.Για πες τυπε τι παίχτηκε
Πάντως από γνωστό μου δικηγόρο μ εχει πει οτι τα εξωδικα δεν σημαίνουν κατι. Πιο πολυ μέθοδος εκφοβισμού ειναισε γνωστό γκρουπ του fb που άρχισαν να γράφουν για το βίντεο ή γενικά τρολ σχόλια για αυτή, άρχισε ο δικός της σε προσωπικά μηνύματα όσους σχολίασαν κτλ, να απειλεί για μηνύσεις και εξώδικα αν δεν έσβηναν ότι έγραφαν. Και τους έβαζε να ζητήσουν συγνώμη.
Μαθαίνω ότι πολλοί που δεν τον πίστεψαν, έλαβαν εξώδικα κανονικά. Τώρα αν το συνέχισε και άλλο ο κερατάς θα το μάθουμε στο μέλλον
????Φιλε μου προσπαθω να σου στειλω πμ και δε με αφηνει . Τσεκαρε το σε παρακαλω, για καποιο λογο μου γραφει η προσβαση δεν ειναι εφικτη
Φιλε μου το ξαναπροσπαθησα αλλα ακομη δε μπορω να στειλω. Θα κοιταξω να μπω απο αλλου μηπως φταιει το google chrome και να δοκιμασω παλι.
Κύριοι σορρυ αλλά ξεχάστηκα.
Ότι βιδεάκιον θέλετε το εχω.
Απλά είναι όλα περασμένα στο πισι της δουλειάς και εδω στο σπίτι δεν εχω τίποτα.
Όποιος θέλει μου στέλνει email στο thasekleisomesa@hellenicpolice.gr και τον τακτοποιώ από αύριο.
Αδερφε μπορεις να το στειλεις και σε εμενα;Δεν περίμενα να κάνεις την υπέρβαση και να το στείλεις από σήμερα, ευχαριστώ!
Παντελονάτο forum member!
Αδερφε μπορεις να το στειλεις και σε εμενα;
Τι γυναικαρα ειναι αυτη!! Υπαρχει βιντεο;;
Καλησπερα τυποι, υπαρχει κανα βιντεο απο το σοφακι;;