Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Kaoumpois

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2021
Like
32
Πόντοι
0

jfshjsshiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
2.323
Πόντοι
446

Συνημμένα

• astinomikos-deth2.jpg
    astinomikos-deth2.jpg
    61,7 KB · Εμφανίσεις: 434

petrosmounakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Like
56
Πόντοι
0
αν εχει και καποιος βιντεο και θελει ας μου το στειλει παρακαλω.ειναι τρελο μουνι το σοφακι

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
αν εχει και καποιος βιντεο και θελει ας μου το στειλει παρακαλω.ειναι τρελο μουνι το σοφακι
Τυπε μου γυμνες της φυρου και βιντεο στο κινητο του εχει ο τυπος στο συνδεσμο που θα σου στειλω στο youtube . Στειλτου μνμ στο youtube να του τα ζητησεις και με ευχαριστεις αργοτερα. Να σαι καλα

BNgkagkounos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Μόνο με 150 ευρώ εδώ . Μόνο...
Άστο αυτό, είναι scam. Πέρα από τις φωτογραφίες από γνωστές, που έχει και η κουτσή Μαρία, τα περισσότερα βίντεο είναι παπάτζες. Τα έδωσα να το δω και μετά έκανα refund, γιατί φαινόταν τι παίζει. Πάλι καλά που υπάρχουν τρόποι να το επιβεβαιώνεις και να μην πετάς χρήματα

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.805
Πόντοι
1.056
Άστο αυτό, είναι scam. Πέρα από τις φωτογραφίες από γνωστές, που έχει και η κουτσή Μαρία, τα περισσότερα βίντεο είναι παπάτζες. Τα έδωσα να το δω και μετά έκανα refund, γιατί φαινόταν τι παίζει. Πάλι καλά που υπάρχουν τρόποι να το επιβεβαιώνεις και να μην πετάς χρήματα

και η φωτογραφίες, fake είναι τσιμανι μου! reverse image search λέγεται δοκίμασε το
οσο οτι πλήρωσες και εκανες refund... no comment :2funny: :2funny: :2funny:

BNgkagkounos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2022
Like
4
Πόντοι
0
και η φωτογραφίες, fake είναι τσιμανι μου! reverse image search λέγεται δοκίμασε το
οσο οτι πλήρωσες και εκανες refund... no comment :2funny: :2funny: :2funny:
Τι fake ρε? Άλλο δεν τις έχουν, άλλο είναι fake. Οι φωτογραφίες υπάρχουν γενικά, απλά όχι στο site τους.
Γιατί no comment? Κάνε το σχόλιο σου. Δεν πλήρωσα τυφλά. Ήξερα από πριν ότι μπορούσα να κάνω refund.

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.352
Πόντοι
201
σε γνωστό γκρουπ του fb που άρχισαν να γράφουν για το βίντεο ή γενικά τρολ σχόλια για αυτή, άρχισε ο δικός της σε προσωπικά μηνύματα όσους σχολίασαν κτλ, να απειλεί για μηνύσεις και εξώδικα αν δεν έσβηναν ότι έγραφαν. Και τους έβαζε να ζητήσουν συγνώμη.
Μαθαίνω ότι πολλοί που δεν τον πίστεψαν, έλαβαν εξώδικα κανονικά. Τώρα αν το συνέχισε και άλλο ο κερατάς θα το μάθουμε στο μέλλον
Πάντως από γνωστό μου δικηγόρο μ εχει πει οτι τα εξωδικα δεν σημαίνουν κατι. Πιο πολυ μέθοδος εκφοβισμού ειναι
Το εξώδικο είναι μια νομική ενέργεια με δικαστική αναγνώριση που ενίοτε αποτελεί προϋπόθεση για άσκηση περαιτέρω νομικών ενεργειών. Προφανώς και η αποστολή εξωδίκου έχει χαρακτήρα έννομου εκφοβισμού έναντι μιας καταγγελλόμενης αδικοπραξίας (π.χ. σταμάτα αυτό που κάνεις αλλιώς...).

Ωστόσο, για να λάβει κάποιος κανονικό εξώδικο, εφόσον πρόκειται για αδικοπραξία που λαμβάνει χώρα μέσω διαδικτύου, προϋπόθεση είναι η υποβολή μήνυσης για να ταυτοποιηθεί ο δράστης, καθιστώντας την αποστολή εξωδίκου μάλλον περιττή από ποινική σκοπιά.

Εκτός αν ο λεγάμενος κατάφερε να τους ταυτοποιήσει με άλλο τρόπο.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.325
Πόντοι
6.056
Οποιος θελει να συζητησουμε για την κοπελα μου, μπορει να μου στειλει προσωπικο μηνυμα ή σε προσωπικη συνομιλια.....σοβαρα ομως οχι αστεια και ειρωνειες μαγκες.
κατι μου λεει οτι αν συνεχισεις να σπαμαρεις σε ολα τα νηματα δεν θα προλαβει κανεις :undecided:

Kvstas K

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μου προσπαθω να σου στειλω πμ και δε με αφηνει . Τσεκαρε το σε παρακαλω, για καποιο λογο μου γραφει η προσβαση δεν ειναι εφικτη
Εάν έχεις και από εδώ δεν θα πω όχι!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom