Οχι παλι...
Μπορείς να το στείλεις και σε εμένα?Δεν περίμενα να κάνεις την υπέρβαση και να το στείλεις από σήμερα, ευχαριστώ!
Παντελονάτο forum member!
Οχι παλι...
Μπορείς να το στείλεις και σε εμένα?Δεν περίμενα να κάνεις την υπέρβαση και να το στείλεις από σήμερα, ευχαριστώ!
Παντελονάτο forum member!
Μου απάντησε αυτή η γυναίκαΌποιος θέλει το βίντεο ας στείλει ένα εμαιλ εδώ παιδιά ccu@cybercrimeunit.gov.gr ή εναλλακτικά ενα μήνυμα σε αυτο το προφίλ www.instagram.com/hellenicpolice_official
Θα σας έρθει κατευθείαν με συνοπτικές διαδικασίες!
Τυπε μου γυμνες της φυρου και βιντεο στο κινητο του εχει ο τυπος στο συνδεσμο που θα σου στειλω στο youtube . Στειλτου μνμ στο youtube να του τα ζητησεις και με ευχαριστεις αργοτερα. Να σαι καλααν εχει και καποιος βιντεο και θελει ας μου το στειλει παρακαλω.ειναι τρελο μουνι το σοφακι
Άστο αυτό, είναι scam. Πέρα από τις φωτογραφίες από γνωστές, που έχει και η κουτσή Μαρία, τα περισσότερα βίντεο είναι παπάτζες. Τα έδωσα να το δω και μετά έκανα refund, γιατί φαινόταν τι παίζει. Πάλι καλά που υπάρχουν τρόποι να το επιβεβαιώνεις και να μην πετάς χρήματαΜόνο με 150 ευρώ εδώ . Μόνο...
Άστο αυτό, είναι scam. Πέρα από τις φωτογραφίες από γνωστές, που έχει και η κουτσή Μαρία, τα περισσότερα βίντεο είναι παπάτζες. Τα έδωσα να το δω και μετά έκανα refund, γιατί φαινόταν τι παίζει. Πάλι καλά που υπάρχουν τρόποι να το επιβεβαιώνεις και να μην πετάς χρήματα
Τι fake ρε? Άλλο δεν τις έχουν, άλλο είναι fake. Οι φωτογραφίες υπάρχουν γενικά, απλά όχι στο site τους.και η φωτογραφίες, fake είναι τσιμανι μου! reverse image search λέγεται δοκίμασε το
οσο οτι πλήρωσες και εκανες refund... no comment
σε γνωστό γκρουπ του fb που άρχισαν να γράφουν για το βίντεο ή γενικά τρολ σχόλια για αυτή, άρχισε ο δικός της σε προσωπικά μηνύματα όσους σχολίασαν κτλ, να απειλεί για μηνύσεις και εξώδικα αν δεν έσβηναν ότι έγραφαν. Και τους έβαζε να ζητήσουν συγνώμη.
Μαθαίνω ότι πολλοί που δεν τον πίστεψαν, έλαβαν εξώδικα κανονικά. Τώρα αν το συνέχισε και άλλο ο κερατάς θα το μάθουμε στο μέλλον
Το εξώδικο είναι μια νομική ενέργεια με δικαστική αναγνώριση που ενίοτε αποτελεί προϋπόθεση για άσκηση περαιτέρω νομικών ενεργειών. Προφανώς και η αποστολή εξωδίκου έχει χαρακτήρα έννομου εκφοβισμού έναντι μιας καταγγελλόμενης αδικοπραξίας (π.χ. σταμάτα αυτό που κάνεις αλλιώς...).Πάντως από γνωστό μου δικηγόρο μ εχει πει οτι τα εξωδικα δεν σημαίνουν κατι. Πιο πολυ μέθοδος εκφοβισμού ειναι
κατι μου λεει οτι αν συνεχισεις να σπαμαρεις σε ολα τα νηματα δεν θα προλαβει κανειςΟποιος θελει να συζητησουμε για την κοπελα μου, μπορει να μου στειλει προσωπικο μηνυμα ή σε προσωπικη συνομιλια.....σοβαρα ομως οχι αστεια και ειρωνειες μαγκες.
Εάν έχεις και από εδώ δεν θα πω όχι!!!!Φιλε μου προσπαθω να σου στειλω πμ και δε με αφηνει . Τσεκαρε το σε παρακαλω, για καποιο λογο μου γραφει η προσβαση δεν ειναι εφικτη
Τα γυμναζει.Τι βυζια έχει κάνει η καυλα!