Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.660
Πόντοι
8.346

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.236
Πόντοι
206
τυποι θα το εστελνα σε ολους αλλα τον παιζω και με τα 2 χερια και δεν προλαβαινω..επισης εγω εχω μονο ενα 20λεπτο που κανει κατι ισπανικες και τον παιρνει απο κωλο...αν θελετε τα πιο λεπτομερη θα στειλετε στον @Eraser.. και στον @Νίπλης που εχουν ολοκληρη συλλογη...αν θελετε καντε και μια προσπαθεια με το μελος @troubakhs αλλα να ειστε ευγενικοι στα πμ γιατι ειναι λιγο ευεξαπτος...
Kαλησπερα φιλε μου,αν ειχες την καλοσυνη και δε σου ηταν τιποτα,θα εκτιμουσα αν μου εστελνες κανενα βιντεο απτη σοφια,εαν εχεις φυσικα.Καλο βραδυ να εχεις και ελπιζω σε pm.

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
ezgif-4-02f40c0648.jpg
Απλά δυνατές συγκινήσεις...

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Kαλησπερα φιλε μου,αν ειχες την καλοσυνη και δε σου ηταν τιποτα,θα εκτιμουσα αν μου εστελνες κανενα βιντεο απτη σοφια,εαν εχεις φυσικα.Καλο βραδυ να εχεις και ελπιζω σε pm.
Φιλε μου προσπαθω να σου στειλω πμ και δε με αφηνει . Τσεκαρε το σε παρακαλω, για καποιο λογο μου γραφει η προσβαση δεν ειναι εφικτη

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.856
Πόντοι
6.236

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.236
Πόντοι
206
Φιλε μου προσπαθω να σου στειλω πμ και δε με αφηνει . Τσεκαρε το σε παρακαλω, για καποιο λογο μου γραφει η προσβαση δεν ειναι εφικτη
Aν θελεις για ξαναδοκιμασε,νομιζω οτι το διορθωσα

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.219
Πόντοι
201
Για πες τυπε τι παίχτηκε
σε γνωστό γκρουπ του fb που άρχισαν να γράφουν για το βίντεο ή γενικά τρολ σχόλια για αυτή, άρχισε ο δικός της σε προσωπικά μηνύματα όσους σχολίασαν κτλ, να απειλεί για μηνύσεις και εξώδικα αν δεν έσβηναν ότι έγραφαν. Και τους έβαζε να ζητήσουν συγνώμη.
Μαθαίνω ότι πολλοί που δεν τον πίστεψαν, έλαβαν εξώδικα κανονικά. Τώρα αν το συνέχισε και άλλο ο κερατάς θα το μάθουμε στο μέλλον

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.660
Πόντοι
8.346
σε γνωστό γκρουπ του fb που άρχισαν να γράφουν για το βίντεο ή γενικά τρολ σχόλια για αυτή, άρχισε ο δικός της σε προσωπικά μηνύματα όσους σχολίασαν κτλ, να απειλεί για μηνύσεις και εξώδικα αν δεν έσβηναν ότι έγραφαν. Και τους έβαζε να ζητήσουν συγνώμη.
Μαθαίνω ότι πολλοί που δεν τον πίστεψαν, έλαβαν εξώδικα κανονικά. Τώρα αν το συνέχισε και άλλο ο κερατάς θα το μάθουμε στο μέλλον
Πάντως από γνωστό μου δικηγόρο μ εχει πει οτι τα εξωδικα δεν σημαίνουν κατι. Πιο πολυ μέθοδος εκφοβισμού ειναι

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Φιλε μου το ξαναπροσπαθησα αλλα ακομη δε μπορω να στειλω. Θα κοιταξω να μπω απο αλλου μηπως φταιει το google chrome και να δοκιμασω παλι.

Στειλε σε παρακαλω στον @cretan336 αν θες πμ, αυτος μου εμαθε το μπου και μου δινει τα βιντεο, τον ξερω χρονια. Ειναι πολυ προθυμος παντα, επειδη ειναι παθολογος σε δημοσιο νοσοκομειο συνηθως τα απογευματα απανταει

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Κύριοι σορρυ αλλά ξεχάστηκα.
Ότι βιδεάκιον θέλετε το εχω.
Απλά είναι όλα περασμένα στο πισι της δουλειάς και εδω στο σπίτι δεν εχω τίποτα.
Όποιος θέλει μου στέλνει email στο thasekleisomesa@hellenicpolice.gr και τον τακτοποιώ από αύριο.

BNgkagkounos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Κύριοι σορρυ αλλά ξεχάστηκα.
Ότι βιδεάκιον θέλετε το εχω.
Απλά είναι όλα περασμένα στο πισι της δουλειάς και εδω στο σπίτι δεν εχω τίποτα.
Όποιος θέλει μου στέλνει email στο thasekleisomesa@hellenicpolice.gr και τον τακτοποιώ από αύριο.

Δεν περίμενα να κάνεις την υπέρβαση και να το στείλεις από σήμερα, ευχαριστώ!
Παντελονάτο forum member!

nikitas77

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Τι γυναικαρα ειναι αυτη!! Υπαρχει βιντεο;;

Nathan_Prince

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Like
1.042
Πόντοι
201
κανα βυζί θα βάλετε ή θα συνεχίσει πολύ το αστείο με το βίντεο;

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.339
Πόντοι
1.056
Αδερφε μπορεις να το στειλεις και σε εμενα;
Τι γυναικαρα ειναι αυτη!! Υπαρχει βιντεο;;
Καλησπερα τυποι, υπαρχει κανα βιντεο απο το σοφακι;;

Όποιος θέλει το βίντεο ας στείλει ένα εμαιλ εδώ παιδιά ccu@cybercrimeunit.gov.gr ή εναλλακτικά ενα μήνυμα σε αυτο το προφίλ www.instagram.com/hellenicpolice_official

Θα σας έρθει κατευθείαν με συνοπτικές διαδικασίες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom