Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.613
- Πόντοι
- 9.931
Έχει γεμίσει καυλα το βυζι της , τι να πω γι μένα φωνάζει θέλω πουτσα με τις ώρες
Αυτά είναι διψάει για πουτσα εγώ αυτό βλέπω.Να κόβεις τα κορδόνια με τα δόντια και μετά να ορμάς...
Αχαχαχαχ καλά θα ήτανΤυπε στη φωτογραφια εχει και τιμη για τα βυζια;
29,90 το σετ;
Μαζί σου σε αυτό και μπράβο του για τα φραγκα που βγάζει ξύνοντας τον κωλο του. Άμα δεν έκανε καριέρα σαν ιντερνετική καρικατούρα θα έκανε φρεντο εσπρεσσο σε κανένα συνοικιακό καφέ, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τη δουλειά αυτή. Απλά για μένα είναι άκρως ξενερωτικο να βλέπω ωραίες γκόμενες να τραβιούνται, και στην προκειμένη να γκαστρώνονται, από μηδενικά.
Αχαχαχαχ καλά θα ήταν
Μεγαλύτερο μηδενικό είναι η Φυρου από τον Κοψιαλη, αντικειμενικά είναι μια χαρά παλικάρι εμφανισιακά , το θέμα είναι ότι αυτός δεν είχε εφόδια μόνος του μόχθησε η ότι σκατα έκανε ενώ η Σοφία στις αρχές δήλωνε μοντέλο με κωλο κ βυζι πήγε μπροστά, τι εκανε ; Η προσωπική χυσαποθηκη γόνων εφοπλιστών , τραγουδιστών , party organiser στη Μύκονο, μαγαζάτορες κτλπ κτλπ . Τέλος πήρε έναν τύπο στη ηλικία της εμφανίσιμο σίγουρα πετυχημένο εάν μιλάμε για το οικονομικό και προφανώς την καλύπτει στο σοσιαλ κομμάτι προβολής κάνει αυτό π γουστάρει κ αυτή στα σοσιαλ πχ πετάει βυζι κωλο για τις προβολές κτλπ. Εάν τη μάζευε κανενας λεφτάς σοβαρός όχι καραγκιοζοπαίχτης Βρεττός Λιβάνης κτλπ, εννοώ από εύπορες οικογένειες πχ γιος Βαγγέλα, Αγγελικουσης κ άλλοι αγαπημένοι του θεού , δε θα έβλεπες στα σοσιαλ βυζι Σοφίας ούτε σε δέκα χρονια .Μαζί σου σε αυτό και μπράβο του για τα φραγκα που βγάζει ξύνοντας τον κωλο του. Άμα δεν έκανε καριέρα σαν ιντερνετική καρικατούρα θα έκανε φρεντο εσπρεσσο σε κανένα συνοικιακό καφέ, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τη δουλειά αυτή. Απλά για μένα είναι άκρως ξενερωτικο να βλέπω ωραίες γκόμενες να τραβιούνται, και στην προκειμένη να γκαστρώνονται, από μηδενικά.
Συμφωνώ και επαυξάνω . Αλλά μια χαρά την πήρε ο Άλεξ και χαιρόμαστε την κορμάρα της κ μεις στα σοσιαλΜεγαλύτερο μηδενικό είναι η Φυρου από τον Κοψιαλη, αντικειμενικά είναι μια χαρά παλικάρι εμφανισιακά , το θέμα είναι ότι αυτός δεν είχε εφόδια μόνος του μόχθησε η ότι σκατα έκανε ενώ η Σοφία στις αρχές δήλωνε μοντέλο με κωλο κ βυζι πήγε μπροστά, τι εκανε ; Η προσωπική χυσαποθηκη γόνων εφοπλιστών , τραγουδιστών , party organiser στη Μύκονο, μαγαζάτορες κτλπ κτλπ . Τέλος πήρε έναν τύπο στη ηλικία της εμφανίσιμο σίγουρα πετυχημένο εάν μιλάμε για το οικονομικό και προφανώς την καλύπτει στο σοσιαλ κομμάτι προβολής κάνει αυτό π γουστάρει κ αυτή στα σοσιαλ πχ πετάει βυζι κωλο για τις προβολές κτλπ. Εάν τη μάζευε κανενας λεφτάς σοβαρός όχι καραγκιοζοπαίχτης Βρεττός Λιβάνης κτλπ, εννοώ από εύπορες οικογένειες πχ γιος Βαγγέλα, Αγγελικουσης κ άλλοι αγαπημένοι του θεού , δε θα έβλεπες στα σοσιαλ βυζι Σοφίας ούτε σε δέκα χρονια .
Εεεε ναι αυτό είναι καλο για εμάςΣυμφωνώ και επαυξάνω . Αλλά μια χαρά την πήρε ο Άλεξ και χαιρόμαστε την κορμάρα της κ μεις στα σοσιαλ
Πάντως με το κολάν στο γυμναστήριο πρέπει να είναι τρελή καύλαΣήμερα είχε πολλές καυλες η τσουλαρα!
Κ για τρελο κωλογαμησι!Πάντως με το κολάν στο γυμναστήριο πρέπει να είναι τρελή καύλα
πω ρε πουστηΣήμερα είχε πολλές καυλες η τσουλαρα!
Ήρθα να πάρω την δόση μουΣήμερα είχε πολλές καυλες η τσουλαρα!
Πάρτο πίσω ψηλέ θα γίνει ζημιάΣκρόφα.
Καλά ντε, μην βαράς.Πάρτο πίσω ψηλέ θα γίνει ζημιά
Για απίστευτο θα έλεγα πατακιουταΚ για τρελο κωλογαμησι!
Ήρθα να πάρω την δόση μου