Διαγραμμένο μέλος 194514
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2019
- Like
- 839
- Πόντοι
- 81
Χωσε ταα μου στο στομαα!!!
Χωσε ταα μου στο στομαα!!!
Και ασταμάτητα έτσιΓια ατέλειωτες νύχτες ! Πρέπει να τον παίρνει κ άγρια!
Ρε μαν δε πας για υπνοελα με την ελλεηνιδα με μυτη του κλόουν να πουμε. όξω μωρη καμ μπακετ του κοψιαλη
πολυ περιποιημένα πατουσακια να πουμε
Αμεα ξε-Αμεα τυπε γαμαει μια αντικειμενικά μουναρα και βγάζει μερικά χιλιάρικα το μηνα ξύνοντας τα αρχιδια του.Μουναρα με λίγο παραπάνω μυτογκα η συγκεκριμένη αλλά καυλωτικ αρκετά. Αλλά δεν σας χαλάει που την έχει χύσει μεσα το ανδρείκελο ο κοψιαλης; Που για μένα είμαι κατηγορία σοβαρό αμεα
Μαζί σου σε αυτό και μπράβο του για τα φραγκα που βγάζει ξύνοντας τον κωλο του. Άμα δεν έκανε καριέρα σαν ιντερνετική καρικατούρα θα έκανε φρεντο εσπρεσσο σε κανένα συνοικιακό καφέ, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τη δουλειά αυτή. Απλά για μένα είναι άκρως ξενερωτικο να βλέπω ωραίες γκόμενες να τραβιούνται, και στην προκειμένη να γκαστρώνονται, από μηδενικά.Αμεα ξε-Αμεα τυπε γαμαει μια αντικειμενικά μουναρα και βγάζει μερικά χιλιάρικα το μηνα ξύνοντας τα αρχιδια του.
Που την πετυχαίνεις;Εντωμεταξυ απο κοντα ειναι ακομα πιο μεγαλα τα βυζια της. Πραγμα που την κανει αναγνωρισιμη απο πολυ μακρια
Βεβαια δυστυχως δεν ειναι τοσο εξυπνη... αλλιως θα ειχε μπει στο αθλημα καιρο τωρα και θα ειχε χεστει στο ταλιρο.
Παλαιο Φάληρο μένει. Κοντά στην εκκλησία της Αγιας Βαρβάρας.Που την πετυχαίνεις;
Συχνάζει κάπου περισσότερο;Παλαιο Φάληρο μένει. Κοντά στην εκκλησία της Αγιας Βαρβάρας.
Δεν ξερω τυπε.Συχνάζει κάπου περισσότερο;
Σ/Κ στο da capoΣυχνάζει κάπου περισσότερο;
dacapoto μόνιμο στέκιΣ/Κ στο da capo
Γεμίσαμε μπούστηδες....
(...και υπάρχουν κάποιοι που τους πειράζει η μύτη της...)
Καυλα!
(...και υπάρχουν κάποιοι που τους πειράζει η μύτη της...)