dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.312
- Πόντοι
- 22.886
Μη βρίζεις μανΠουστρα
Μη βρίζεις μανΠουστρα
Ε μα τη γαμιολαΜη βρίζεις μαν
Όπως προανέφερα σε προηγούμενο ποστ μου την πέτυχα πριν περίπου 20 ημέρες που ήταν για μπάνιο με τον μικρό. Κάποια στιγμή ενώ πήγαινα με την κόρη μου στο μπαρ αυτή ότι είχε τελειώσει και πέρασε ακριβώς δίπλα μου και παρόλο που φορούσε γυαλιά ηλίου φαινόταν ότι είχε καρφώσει το βλέμμα της πάνω μου. Όχι επειδή της άρεσα. Σιγά μην κάτσει να κοιτάξει ένα κακομοίρη σαν κι εμένα. Αλλά επειδή ήθελε να δει αν την κοιτάζω. Κι όντως την κοίταζα. Η τύπισσα ξέρει - ειδικά όταν φοράει μαγιό - ότι όλες οι πουτσες γύρω της θα είναι όρθιες για πάρτη της. Και πιθανόν να το απολαμβάνει. Και καλά κάνει!Την πέτυχα πριν λίγες ημέρες στα βραχναιικα έτσι όπως καθόμουν στην παραλια. Στην αρχή νόμιζα ήταν καμία που της μοιάζει αλλά εν τελεί ήταν αυτή. Η γυναίκα είναι γύρω στο 1,60 από τις καλύτερες τσόντες που υπάρχουν, οι βυζαρες της τεράστιες, κωλος πολύ καλός και είναι πολύ ευγενική. Έπαιζε με τον μικρό και είχε γυρισει όλη η παραλια και τους κοιταγε. Μετά έκανε και μια βόλτα κατά μήκος της παραλίας μην τυχόν χάσουμε το θέαμα.
Που ήταν στα Βραχνέικα;Την πέτυχα πριν λίγες ημέρες στα βραχναιικα έτσι όπως καθόμουν στην παραλια. Στην αρχή νόμιζα ήταν καμία που της μοιάζει αλλά εν τελεί ήταν αυτή. Η γυναίκα είναι γύρω στο 1,60 από τις καλύτερες τσόντες που υπάρχουν, οι βυζαρες της τεράστιες, κωλος πολύ καλός και είναι πολύ ευγενική. Έπαιζε με τον μικρό και είχε γυρισει όλη η παραλια και τους κοιταγε. Μετά έκανε και μια βόλτα κατά μήκος της παραλίας μην τυχόν χάσουμε το θέαμα.
Ήταν στην παραλια κάτω από την εκκλησιαΠου ήταν στα Βραχνέικα;
Είπαμε τυπε με τα λεφτα δεν παίζουμε, εκτος αν η καυλα ειναι πολυ μεγάλη και αδύνατον να κατανικηθεί.εντομεταξυ ο αλλος εχει γινει σαν αρκουδα
απορω αν του ειναι πιστη οπως εχει καταντησει ενω αυτη τερμα φιτ
ισως αλλα πρεπει να ζοριζεταιΕίπαμε τυπε με τα λεφτα δεν παίζουμε, εκτος αν η καυλα ειναι πολυ μεγάλη και αδύνατον να κατανικηθεί.
Οταν τα λεφτα ειναι καλα κανουν υπομονή, αν αρχίσουν να μειώνονται τοτε αρχίζει η γκρίνια.ισως αλλα πρεπει να ζοριζεται
νομιζω αν μεγαλωσει και το παιδι θα ψαξει αλλου δεν θα αντεξει
απλα αυτος με τα τριγλυκεριδια στον θεο και τις αρτηριες βουλωμενες, τι να της κανει αραγε?
και αυτη με τοση γυμναστικη το μουνι της θα πεταει φωτια για πουτσα συνεχως