spuridonas
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2023
- Like
- 959
- Πόντοι
- 81
δώστε το βίντεο ρε να ματώσουμε το πουλί μας σήμερα όλη μέρα!
Για να το πάρεις, πρέπει να ματώσεις κάτι άλλο μάλλον πρώταδώστε το βίντεο ρε να ματώσουμε το πουλί μας σήμερα όλη μέρα!
Καλημέρα φίλε Ωρίωνα, βλέπω εσύ δε ζητάς το βίντεο....υποψιάζομαι ότι το έχεις δει και μας πουλάς φρου φρου και αρώματα....Για να το πάρεις, πρέπει να ματώσεις κάτι άλλο μάλλον πρώτα
Καλημέρα φίλε (;;) Mpratan. Ώστε θέλεις να γεμίσει και το δικό μου inbox...Καλημέρα φίλε Ωρίωνα, βλέπω εσύ δε ζητάς το βίντεο....υποψιάζομαι ότι το έχεις δει και μας πουλάς φρου φρου και αρώματα....
Στείλτε κι από δω τιποτε ρε παιδιά...Ενταξει τελειο.
Εμενα μου αρεσει περισσοτερο στο σημειο που την πηδαει ενας στα 4 και πιπωνει δυο τυπους που βγαζει την πουτσα απο το στομα και λεει " Μονο αυτο μπορειτε ωρε καριοληδες???"
Και συνεχιζει να γλυφει εναλλαξ τα καβλια καθως την πηδαει ο πουτσαρας απο πισω.
Ευχαριστουμε παρα πολυ που το μοιραστηκες μαζι μας!!!
Ειναι αληθεια oτι ο @Sub-Zero εχει και την παρτουζα που κα κανιε και λεσβιακο?
Καλά, εσύ πιστεύεις ότι έχει κανείς βιντεάκι;Στείλτε κι από δω τιποτε ρε παιδιά...
Όχι κι αν υπάρχει κάτι πιστεύω θα ναι με καποια που απλα θα της μοιάζει... Αλλά αααν υπάρχει με την ίδια όντως θα χει ενα καποιο ενδιαφέρονΚαλά, εσύ πιστεύεις ότι έχει κανείς βιντεάκι;
σου εχω ενα μπετο για σημερα το βραδυ...στειλε και στο δινωδεν μπαινω φυλακη για τραβηξουν μαλακια οι πυρφοροι
να πα να γαμηθουν τα μουνοπανα, μονο ανταλλαγες απο δω και περα
Οριστε, να ενας ανθρωπος που σεβεται και μοιραζεται.σου εχω ενα μπετο για σημερα το βραδυ...στειλε και στο δινω
Και εμεναΟποίος έχει βίντεο η φωτό και γουσταρη ας μου στείλει να τη δω και το σβεινω ευχαριστώ
θα του στειλω και εγω ΜΠΟΥΤΣΑ να μου δωκει βιντεακι τοτεςΤο δίνω με 100€ οποίος θέλει.
Προκαταβολή τα 50€.
Αλλιώς μην στέλνετε τσάμπα..
Ο παπαροτρίφτουλας αμα στείλετε πούτσα πμ το στέλνει δωρεάν.