ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.091
- Πόντοι
- 5.006
Ναι τη καργιολαΣυγνώμη τυπε, παρασύρθηκα από την πουταναρα.
Ναι τη καργιολαΣυγνώμη τυπε, παρασύρθηκα από την πουταναρα.
Όταν μαζέψει 1000πμ ο φίλος @paparotriftoulas θα το στείλει μετά.Εμείς θα δούμε το βίντεο???
Εντάξει είναι παλιό αυτό. Πολύ καλό αλλά παλιό...Νταξει καλο κ αυτό στο discord αλλά πιο ωραίο κ καυλωτικο βίντεο είναι αυτό με τη παρτουζα στο παλιό Μίδα στο τζακούζι ειδικά έτσι καυλωτικα κ γατίσια που βογκάει
Νταξει ρε σύ για κάποιους που δε το έχουν δει είναι τρομερό εγώ θυμάμαι όταν βγήκε για τρεις μήνες μόνο μ αυτό την έπαιζα αρρώστια, ειδικά εκεί π λέει αχχχχ χύνει το μουνι μου σίγουρα τρελάθηκες κ εσυ τότε. Τεσπα κρίμα π έγινε ότι έγινε με τα εξώδικα του Κοψ κ σταμάτησα η διανομήΕντάξει είναι παλιό αυτό. Πολύ καλό αλλά παλιό...
Έχει μείνει στο dark web η δωτό μετά το γαμήσι στο ξενοδοχείο που την δείχνει από πίσω γυμνή.Νταξει ρε σύ για κάποιους που δε το έχουν δει είναι τρομερό εγώ θυμάμαι όταν βγήκε για τρεις μήνες μόνο μ αυτό την έπαιζα αρρώστια, ειδικά εκεί π λέει αχχχχ χύνει το μουνι μου σίγουρα τρελάθηκες κ εσυ τότε. Τεσπα κρίμα π έγινε ότι έγινε με τα εξώδικα του Κοψ κ σταμάτησα η διανομή
Δε λες πάλι καλά π έμεινε κ κάτι, πωωω ρε μάγκες τι μου θυμίσατε τη φοβερο ήταν όλο αυτόΈχει μείνει στο dark web η δωτό μετά το γαμήσι στο ξενοδοχείο που την δείχνει από πίσω γυμνή.
Έχεις δίκιο. Ευτυχώς που κάποιοι κρατάνε αρχείο και θυμόμαστε τις ωραίες στιγμές....Νταξει ρε σύ για κάποιους που δε το έχουν δει είναι τρομερό εγώ θυμάμαι όταν βγήκε για τρεις μήνες μόνο μ αυτό την έπαιζα αρρώστια, ειδικά εκεί π λέει αχχχχ χύνει το μουνι μου σίγουρα τρελάθηκες κ εσυ τότε. Τεσπα κρίμα π έγινε ότι έγινε με τα εξώδικα του Κοψ κ σταμάτησα η διανομή
Κάπου εδώ είχα δει και την φωτό.Δε λες πάλι καλά π έμεινε κ κάτι, πωωω ρε μάγκες τι μου θυμίσατε τη φοβερο ήταν όλο αυτό
Το μεσαίο πόδι?Κάπου εδώ είχα δει και την φωτό.
Στις μεσαίες σελίδες.
Φαίνεται και το πόδι του γαμιά.
Όντως υπάρχει βίντεο ρε μαλακές;
bro στειλε κ σε μενα αν εχεις την καλοσυνημπειτε στο discord που σας εστειλα πμ μαλακες να δειτε τι βιντεαρα leakαρε
καλοπερνανε οι αραβες τα καλοκαιρια, μονο απο τα αυτια δεν την εχουν γαμησει