doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Χτες το βράδυ κατάφερα επιτέλους, μετά από 4 μήνες, να επισκεφτώ το Σοφάκι.
Βλέπετε δουλεύω στο Κέντρο μέχρι το απόγευμα και το βραδινό της ωράριο μου ερχόταν δύσκολο.
Παρ' ότι είχε να με δεί τόσο καιρό με θυμήθηκε αμέσως (άρα οι τόσες καταθέσεις δεν πήγαν χαμένες) και άρχισε τις χαρούλες.
Τις είπα από την αρχή ότι έχω πληρώσει διπλή "επίσκεψη" και ότι η πρώτη θα είναι πίπα και η δεύτερη γαμήσι.
Άρχισε λοιπόν την καλλιτεχνική της πίπα (πάντα ακάποτη) με τα deepthroat της, με τα γλυψίματα @@, με τα πουτσοσκάμπιλα, με τα αστειάκια κλπ με αποτέλεσμα να τελειώσω μετά από λίγα λεπτά βαθειά μέσα στο λαρύγγι της, από όπου δεν βγήκε ούτε σταγόνα!!!! Αυτό είχα πολύ καιρό να το δω !!
Της είπα να πάει σε άλλο δωμάτιο και να ξαναέρθει.
Μετά από ένα τεταρτάκι ξανασκάει μύτη και μου δηλώνει ότι θέλει ένα καλό γαμήσι γιατί μέχρι εκείνη την ώρα μόνο κάτι άχρηστοι την είχαν πηδήξει. (ελπίζω να μήν ήταν κανένας συναγωνιστής από αυτούς...)
Αρχίζει την πίπα πάλι, και με το που τον σηκώνει, μου φοράει την καπότα και καβαλάει επάνω.
Αφού τον παίρνει όλο μέσα αρχίζει ένα στριφογυριστό, αργό και βασανιστικό κούνημα που έδειχνε να της αρέσει πολύ, ιδιαίτερα επειδή τις έγλυφα και τα βυζάκια.
Ακολούθησε ένα καθιστό αγγαλιαστό (με συναίσθημα... χα)
Και συνεχίσαμε με άγριο πισωκολλητό σφυροκόπημα, που λόγω της διάρκειας και της ..σφοδρότητας, κατέληξε σε πισοκολομπρούμητο, όπου και άδειασε και η τέλευταία σταγόνα σπέρματος, εν μέσω κραυγών της Σοφούλας (κάτι που δεν συνηθίζει, εκτός από μικρά βογγητά). Μείναμε έτσι για ένα λεπτό περίπου με την Σοφία να τραγουδάει το "έρωτά μου αγιάτρευτε" και να γελάμε, ενώ ταυτόχρονα μου έσφιγγε με το μουνάκι της τή τσαπού (που δεν έλεγε να πέσει).
Έτσι άλλη μία υπερπαραγωγή της Σοφίας έλαβε τέλος, αφηνοντάς μου για πρώτη φορά την υποψία ότι μπορεί και να είχε χύσει (μπορεί και όχι, βέβαια).
Δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να την ξαναεπισκεφθώ, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα την σκέφτομαι.
Σε ποιό μπουρδελάκι την βρήκες φίλε μου;Χτες το βράδυ κατάφερα επιτέλους, μετά από 4 μήνες, να επισκεφτώ το Σοφάκι.
Βλέπετε δουλεύω στο Κέντρο μέχρι το απόγευμα και το βραδινό της ωράριο μου ερχόταν δύσκολο.
Παρ' ότι είχε να με δεί τόσο καιρό με θυμήθηκε αμέσως (άρα οι τόσες καταθέσεις δεν πήγαν χαμένες) και άρχισε τις χαρούλες.
Τις είπα από την αρχή ότι έχω πληρώσει διπλή "επίσκεψη" και ότι η πρώτη θα είναι πίπα και η δεύτερη γαμήσι.
Άρχισε λοιπόν την καλλιτεχνική της πίπα (πάντα ακάποτη) με τα deepthroat της, με τα γλυψίματα @@, με τα πουτσοσκάμπιλα, με τα αστειάκια κλπ με αποτέλεσμα να τελειώσω μετά από λίγα λεπτά βαθειά μέσα στο λαρύγγι της, από όπου δεν βγήκε ούτε σταγόνα!!!! Αυτό είχα πολύ καιρό να το δω !!
Της είπα να πάει σε άλλο δωμάτιο και να ξαναέρθει.
Μετά από ένα τεταρτάκι ξανασκάει μύτη και μου δηλώνει ότι θέλει ένα καλό γαμήσι γιατί μέχρι εκείνη την ώρα μόνο κάτι άχρηστοι την είχαν πηδήξει. (ελπίζω να μήν ήταν κανένας συναγωνιστής από αυτούς...)
Αρχίζει την πίπα πάλι, και με το που τον σηκώνει, μου φοράει την καπότα και καβαλάει επάνω.
Αφού τον παίρνει όλο μέσα αρχίζει ένα στριφογυριστό, αργό και βασανιστικό κούνημα που έδειχνε να της αρέσει πολύ, ιδιαίτερα επειδή τις έγλυφα και τα βυζάκια.
Ακολούθησε ένα καθιστό αγγαλιαστό (με συναίσθημα... χα)
Και συνεχίσαμε με άγριο πισωκολλητό σφυροκόπημα, που λόγω της διάρκειας και της ..σφοδρότητας, κατέληξε σε πισοκολομπρούμητο, όπου και άδειασε και η τέλευταία σταγόνα σπέρματος, εν μέσω κραυγών της Σοφούλας (κάτι που δεν συνηθίζει, εκτός από μικρά βογγητά). Μείναμε έτσι για ένα λεπτό περίπου με την Σοφία να τραγουδάει το "έρωτά μου αγιάτρευτε" και να γελάμε, ενώ ταυτόχρονα μου έσφιγγε με το μουνάκι της τή τσαπού (που δεν έλεγε να πέσει).
Έτσι άλλη μία υπερπαραγωγή της Σοφίας έλαβε τέλος, αφηνοντάς μου για πρώτη φορά την υποψία ότι μπορεί και να είχε χύσει (μπορεί και όχι, βέβαια).
Δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να την ξαναεπισκεφθώ, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα την σκέφτομαι.
Η Σοφία εκτός απο την καλύτερη στη δουλειά της... είναι και η τάνα με τους περισσότερους καψούρηδες.
Μια φορά που της είχα πει για εκτός... μου είχε απαντήσει ΄΄Οι 5 στους 10 πελάτες με πρήζουν συνέχεια για εκτός΄΄ (εννοείτε ότι δε δέχτηκε).
Μην τα πιστεύεται όλα αυτά που γράφονται για αυτή. ;)
Και ειδικά απο τον ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ.
μονο τωρα να μην την φιλησεις,απλα ακαποτο και στο στοματακιμε κατα καβλωσατε παιδια με το ακοποτο!!!!οταν ξαναπαω Ελλαδα θα παω σιγουρα να την χυσω στο στοματακι!!!!ειναι πολυ γλεικια και φιλαει πολυ ομορφα στο στομα!!!
Τι νέα από το μέτωπο;μονο τωρα να μην την φιλησεις,απλα ακαποτο και στο στοματακι
ασε γαμησε τα,μεγαλες απωλειεςΤι νέα από το μέτωπο;
Εγώ τα έχω σε παράταξη έτοιμα για επίθεσηασε γαμησε τα,μεγαλες απωλειες
εχασα γυρω στα 450 εκατομμυρια σπερματοζωαρια,αλλα δεν λεω που
επιθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηΕγώ τα έχω σε παράταξη έτοιμα για επίθεση
θα την φιλησω πριν μου κανει το τσιμπουκακι!!!μονο τωρα να μην την φιλησεις,απλα ακαποτο και στο στοματακι
Πρόσεχε γιατί μπορεί πρίν να έχει πάρει τα δικά μου στο στοματάκι...θα την φιλησω πριν μου κανει το τσιμπουκακι!!!
θα την φιλησω πριν μου κανει το τσιμπουκακι!!!
η τα δικα μουΠρόσεχε γιατί μπορεί πρίν να έχει πάρει τα δικά μου στο στοματάκι...