dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ε,τοτε να μην φιλαμε καμια ποτε!!!γιατι ολες οι γυναικες ειναι πουτανες!!!Πρόσεχε γιατί μπορεί πρίν να έχει πάρει τα δικά μου στο στοματάκι...
ε,τοτε να μην φιλαμε καμια ποτε!!!γιατι ολες οι γυναικες ειναι πουτανες!!!Πρόσεχε γιατί μπορεί πρίν να έχει πάρει τα δικά μου στο στοματάκι...
μου θυμισατε πριν μια βδομαδα μια γκομενα που με φυλαγε στο στομα!και της λεω:με φιλας?αφου γλυφω μουνια!!!και μου απανταει:και εγω γλυφω πουτσους!!!!!----πιστευω θα το πλενει το στομα της μετα το τσιμπουκι.οπως το λετε δεν πρεπει να γαμαμε καμια.γιατι πριν απο σενα καποιος την εχει γαμισει!!!!η τα συχαμερα σεντονια στη Φυλης που τα αλλαζουνε καθε βδομαδα!!!!και ειναι γαματα απο κοιλιδες απο χυσια!!!!αν ειναι ετσι να παιζουμε μονο μαλακια με ΚΑΠΟΤΑ!!ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!!!!Πρόσεχε γιατί μπορεί πρίν να έχει πάρει τα δικά μου στο στοματάκι...
μου θυμισατε πριν μια βδομαδα μια γκομενα που με φυλαγε στο στομα!και της λεω:με φιλας?αφου γλυφω μουνια!!!και μου απανταει:και εγω γλυφω πουτσους!!!!!----πιστευω θα το πλενει το στομα της μετα το τσιμπουκι.οπως το λετε δεν πρεπει να γαμαμε καμια.γιατι πριν απο σενα καποιος την εχει γαμισει!!!!η τα συχαμερα σεντονια στη Φυλης που τα αλλαζουνε καθε βδομαδα!!!!και ειναι γαματα απο κοιλιδες απο χυσια!!!!αν ειναι ετσι να παιζουμε μονο μαλακια με ΚΑΠΟΤΑ!!ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!!!!
μακαρι να μην ερθω Ελλαδα!!!εδω ειναι τελεια εχει 18 βαθμους!!και πολλα μουνακια!!!αν ερθω σιγουρα θα παμε Φυλης!!!η τον Ωκτοβριο η την ανοιξη με βλεπω να ερχομαι για καμια 10αρια μερες.εκτος αν ερθω το χειμωνα περαστικος για 3-4 μερες για να παω Περου και Βοληβια.
οταν ερθεις ελλαδα θα παμε μαζι και σου υποσχομαι οτι θα περασεις πρωτος
και εδω καλα ειναι εχει 48μακαρι να μην ερθω Ελλαδα!!!εδω ειναι τελεια εχει 18 βαθμους!!και πολλα μουνακια!!!αν ερθω σιγουρα θα παμε Φυλης!!!η τον Ωκτοβριο η την ανοιξη με βλεπω να ερχομαι για καμια 10αρια μερες.εκτος αν ερθω το χειμωνα περαστικος για 3-4 μερες για να παω Περου και Βοληβια.
δεν φοβασαι μην κολισεις ολες της Αρρωστιες μου???μονο χλαμηδια εχω κολλισει 5-6 φορες.Συφφιλη 2 φορες.AIDS δε νομιζω να εχω.αν και δεν δινω ποτε αιμα.καλητερα να μην το ξερεις πιο πολυ θα ζησεις!!!!!
οταν ερθεις ελλαδα θα παμε μαζι και σου υποσχομαι οτι θα περασεις πρωτος
ε τοτε θα ερθω για την παρεα και θα βαλω την τσατσα να μου τον παιξειδεν φοβασαι μην κολισεις ολες της Αρρωστιες μου???μονο χλαμηδια εχω κολλισει 5-6 φορες.Συφφιλη 2 φορες.AIDS δε νομιζω να εχω.αν και δεν δινω ποτε αιμα.καλητερα να μην το ξερεις πιο πολυ θα ζησεις!!!!!
με κατα καβλωσατε παιδια με το ακοποτο!!!!οταν ξαναπαω Ελλαδα θα παω σιγουρα να την χυσω στο στοματακι!!!!ειναι πολυ γλεικια και φιλαει πολυ ομορφα στο στομα!!!
μπα εγω το πιστευω οτι το κανει!!!!παντος στο στομα φιλαει πολυ γλυκα!!!!μαλακιστηκα χτες το βραδυ αλλα ουτε τη θυμηθικα τη Σοφια!εγω προτιμαω τη Ντανιελα την Τσεχα.και ας μην φιλαει στο στομα!!!!παντος με 80 ευρω ειμαι σιγουρος οτι η Σοφια θα σε αφισει να τη χυσεις στο στομα!!!!!Αφού σε καυλώσανε τόσο πολύ... τράβα και καμία μαλακία για να ξεκαυλώσεις πριν έρθεις Ελλάδα.
Ρε βλακάκο δεν καταλαβαίνεις ότι σε δουλεύουνε;
Αν το Σοφάκι πρόσφερε τις υπηρεσίες που περιγράφει ο ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑΣ, εκτός του ότι το μισό site.. θα ήταν κάθε μέρα εκεί.. , θα είχε ξεπεράσει και τις 50 σελίδες το θρέντ της από παρόμοιες ενημερώσεις.
η να με παρεις ματι!!!!που θα γαμαω!!!!το AIDS δεν κολαει με το ματι!!!!ε τοτε θα ερθω για την παρεα και θα βαλω την τσατσα να μου τον παιξει
Καλα τα λες αλλα και εσυ προσεξε τα γλειφομουνια στα μπουρδελα.Το Σοφάκι είναι η βασίλισσα του ακάποτου αρκεί να σε γουστάρει
ή να της τα χώσεις. Όσο κι αν μερικοί πουτανοκαψούριδες εδώ μέσα
που προφανώς δεν τους το προσφέρει και τους έχει στην πρίζα
λυσσάνε με όλους τους υπόλοιπους που το αναφέρουμε αυτό
ως κάτι το συνηθισμένο από το Σοφάκι. Για παράδειγμα εμένα
όταν την έβλεπα (γιατί την έχω κόψει εδώ και κάτι μήνες) μου
τα έπερνε στο στόμα αλλά δεν τα κατάπινε, προφανώς δεν της
άρεσε η γεύση τους ενώ από άλλους συναγωνιστές έχω
διαβάσει οτι τα καταπίνει κιόλας. Τώρα γιατί την έκοψα; γιατί μου
ορκιζόταν οτι αυτά που έκανε με εμένα δεν τα έκανε με άλλους, αλλά
από ότι διάβασα εδώ μέσα είναι συνηθισμένη η 'προσφορά' της
Οπότε κάτ εμέ, δεν αξίζει για μια πιπούλα να 'μοιραστούμε' οτι
πιθανές αρρώστιες έχουν όλοι οι συναγωνιστές. Αυτά από μένα κι
εύχομαι στους πουτανοκαψούρηδες καλά μυαλά, και στους 'τολμηρούς'
του ακάποτου καλή τύχη.
εγω ακαποτο δεν σκεφτηκα να της ζητησω.αλλα ποτε δεν πιστεψα οτι φιλαει στο στομα μονο εμενα!!!!!!μπορει οχι ολους οποιον γουσταρει.οπως και το ακαποτο.εγω παντος μου αρεσει η αλλαγη ημουνα το Φεβρουαριο Ελλαδα για 15 μερες.φιλης πηγα καμια 10αρια φορες.μονο τη Ντανιελα πηρα 2 φορες!ολες της αλλες απο μια!!Το Σοφάκι είναι η βασίλισσα του ακάποτου αρκεί να σε γουστάρει
του ακάποτου καλή τύχη.
εγω ακαποτο δεν σκεφτηκα να της ζητησω.αλλα ποτε δεν πιστεψα οτι φιλαει στο στομα μονο εμενα!!!!!!μπορει οχι ολους οποιον γουσταρει.οπως και το ακαποτο.εγω παντος μου αρεσει η αλλαγη ημουνα το Φεβρουαριο Ελλαδα για 15 μερες.φιλης πηγα καμια 10αρια φορες.μονο τη Ντανιελα πηρα 2 φορες!ολες της αλλες απο μια!!
εδω αν καμια μου κολισει πολυ και μου λεει για σχεσεις της απανταω:εγω δεν ηρθα εδω για να ειμαι με μια γυναικα!!!!και στην Ελλαδα να παω 1 γυναικα θα την εχω!!!!και θα εχω τη θαλασσα τον ηλιο και θα τρωω και σουβλακια!!!αντι να εχω τη συχαμερη Ρωσσικη κουζινα και το κρυο!!!!Γειά σου σύντροφε δημητράκη δημοκράτη
που δίνεις 'ίσες ευκαιρίες' στα αγαπημένα μας 'κορίτσια'
σωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΤο Σοφάκι είναι η βασίλισσα του ακάποτου αρκεί να σε γουστάρει
του ακάποτου καλή τύχη.
ειναι λιγακι περιεργη!και μπερδεμενη!καταρχην εχει κομπλεξ αφου λεει οτι ειναι Εληηνιδα απο τη Θεσσαλονικη ενω ειναι Αλβανιδα.αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι το δερμα της ειναι πολυ πλαδαρο!!!κατα τα αλλα δεν εχω παραπονο!!!εγω απο χτες δν ξαναπαταω η κοπελα εχει ψυχολογικα προβληματα δαφνι λιοσιων δν ειναι μακρια