Νέα

Σοφία - Φυλής 54Β

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokoss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 249
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αυτο εννοουσα georgebest ευχαριστω guts40 ελπιζω και αυριο να ειναι ετσι :rockon:
φιλε παντα θετικη διαθεση εχει, απλος ποικιλι. ειναι πολυ χαι πετιτ γκομενακι, σκετη γλυκα, με την διαθεση της, την εμφανιση της και τα καμωματα της.

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
..πράγματι συναγωνιστές πάντα ευδιάθετη τη πετυχένω... καρρα τραγούδαγε....?? δε θα ξεχάσω τότε που, μπήκε στο δωμάτιο, μιλήσαμε για 2-3 λεπτά, και αφού καθεται δίπλα μου....κοιτάζει το... όργανο μου και αρχίζει να τραγου΄δαει..."και τώρα οι 2 μας!..."....Μακρόπουλος...
δεν υπάρχουν λόγια... πάντα εγγύηση..

φίλε guts40, απογευματινή βάρδια, η άλλαξε κάτι??

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ρε φίλε, doriti spermatos, σορυ, αλλά ζητάς λεπτομέρειες κι όταν σου λέει ότι ήταν φουλ στο κέφι, απαντάς ότι αυτήν την λεπτομέρεια ήθελες. Ε, τι να πω. Ζητάω και πάλι συγγνώμη. Ειρωνεύτηκα γιατί θεώρησα περιττή την ερώτησή σου. Τελοσπάντων, συγγνώμη που σε ενόχλησα.

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
..πράγματι συναγωνιστές πάντα ευδιάθετη τη πετυχένω... καρρα τραγούδαγε....?? δε θα ξεχάσω τότε που, μπήκε στο δωμάτιο, μιλήσαμε για 2-3 λεπτά, και αφού καθεται δίπλα μου....κοιτάζει το... όργανο μου και αρχίζει να τραγου΄δαει..."και τώρα οι 2 μας!..."....Μακρόπουλος...
δεν υπάρχουν λόγια... πάντα εγγύηση..

φίλε guts40, απογευματινή βάρδια, η άλλαξε κάτι??

φιλε ειναι σταθερη σε ολα της και μονιμη απογευματινη βαρδια στο γνωστο πορνοχαουζ
ξεκιναει απο τις 5 το απογευμα.
παντος η κοπελα εχει διαθετει μεγαλο μουσικο ρεπερτοριο, παροτι ξενοφερτη και οχι ελληνιδα!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ρε φίλε, doriti spermatos, σορυ, αλλά ζητάς λεπτομέρειες κι όταν σου λέει ότι ήταν φουλ στο κέφι, απαντάς ότι αυτήν την λεπτομέρεια ήθελες. Ε, τι να πω. Ζητάω και πάλι συγγνώμη. Ειρωνεύτηκα γιατί θεώρησα περιττή την ερώτησή σου. Τελοσπάντων, συγγνώμη που σε ενόχλησα.
ο φιλος καταλαβε,τι λεπτομερειες λες να ζητουσα?διαστασεις τις ξερω,προγραμμα ξερω και πως παει ξερω(σιγουρα οχι με αεροπλανο και καραβι)τελος παντων απλα παρατηρω πολυ συχνα το φαινομενο της ειρωνειας και της εμπλοκης ασχετων σε διαφορα θεματα γενικοτερα οχι μονο στο συγκεκριμενο θρεντ.ας επιστρεψουμε στο θεμα μας χωρις κακιες :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλο το σοφακι και σχεδον 99% ειναι ευδιαθετη απλα μου εχει τυχει κανα δυο φορες και ειναι καπως.παντως το μονο κακο που εχει ειναι οτι αργει πολυ να ερθει δωματιο καποιες φορες

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φιλε αυτο ισοσταθμιζεται απο το οτι δεν βιαζεται να βγει απο το δωματιο και δινει οτι εχει και μπορει φυσικα για να ειμαστε ικανοποιημενοι και το πετυχαινει.
δεν πειραζει ας αργει ποτε ποτε να μπει στο δωματιο....

OP
OP
K

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
φιλε αυτο ισοσταθμιζεται απο το οτι δεν βιαζεται να βγει απο το δωματιο και δινει οτι εχει και μπορει φυσικα για να ειμαστε ικανοποιημενοι και το πετυχαινει.
δεν πειραζει ας αργει ποτε ποτε να μπει στο δωματιο....
Έχεις απόλυτο δίκιο!!!!!!

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Εγω την εχω παρει καμια δεκαρια φορες. Την εχει γαμησει κανεις απο τον κωλο?

OP
OP
K

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
:)Ξέρει κανείς αν έχει Σοφία σήμερα αύριο;;;

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παιδες το σοφακι θα λειψει εως την κυριακη.
πηγα χθες απογευμα για καταθεση και η υπηρεσια ανεφεραι οτι θα επιστρεψει πιθανοτατα κυριακη.

OP
OP
K

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
:)Επέσρεψε;;; επέστρεψε;;; :boobies:

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΝΑΙ φιλε , το σοφακι επεστρεψε στην βαση του.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
χθες επισκεφτηκα το σοφακι :)απλα υπεροχη!!!!!!!
πολυ ευδιαθετη οπως παντα αλλωστε και πραγματικο ηφαιστειο στο κρεβατι,τετοιες καυλες που μου φτιαχνει μονο απο γκομενα εχω συναντησει ξανα και παλι σπανια.σοφια απλα η καλυτερη επιλογη στη φυλης για μενα,εξαιτιας της εχω κοψει την μπουρδελοτσαρκα :rockon: :rockon: :rockon:

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φιλε συναθλητη doriti ενταξει δεν λεω το σοφακι ειναι κορυφη στην φυλης, αλλα ειμαι κατα του μονοπολειου και η μπουρδελοτσαρκα επιβαλεται!!!!!!
υπαρχουν και αλλα πορνιδια πολυ αξιολογα, το καθένα ξεχωριστα για αυτα που σου παρεχουν.
παντος συμφωνο οτι το σοφακι ειναι κορυφή και συγκαταλεγεται μεσα στις προτιμησης μου.
αλλα η μπουρδελοτσαρκα ειναι κανονας, αντε να εχουμε και νεο αιμα στην αγορα, που ειναι η εποχη οπου ειχαμε κορεσθει με τα ρωσιδακια, τοσα πολλα που ανταγωνισμος ηταν τετοιος οπου η τιμες πολυ διαφορετικες καθως και οι υπηρεσιες, φυσικα ολα αυτα πριν το μπαμ του ηθον και συναφη υπηρεσιων οπου αλλαξαν τα στανταρτς της αγορας.
τεσ πα.........  σοφακι κορυφη αλλα οχι μονο αυτη !!!

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
εμενα παλι κατι με χαλαει με αυτη τη κοπελα οταν τη βλεπω και προσπερναω...θα το κανω ομως το τεστ ντραιβ να δω...ολοι λενε τα καλυτερα..αρα μεσα αξιζει..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
φιλε συναθλητη doriti ενταξει δεν λεω το σοφακι ειναι κορυφη στην φυλης, αλλα ειμαι κατα του μονοπολειου και η μπουρδελοτσαρκα επιβαλεται!!!!!!
υπαρχουν και αλλα πορνιδια πολυ αξιολογα, το καθένα ξεχωριστα για αυτα που σου παρεχουν.
παντος συμφωνο οτι το σοφακι ειναι κορυφή και συγκαταλεγεται μεσα στις προτιμησης μου.
αλλα η μπουρδελοτσαρκα ειναι κανονας, αντε να εχουμε και νεο αιμα στην αγορα, που ειναι η εποχη οπου ειχαμε κορεσθει με τα ρωσιδακια, τοσα πολλα που ανταγωνισμος ηταν τετοιος οπου η τιμες πολυ διαφορετικες καθως και οι υπηρεσιες, φυσικα ολα αυτα πριν το μπαμ του ηθον και συναφη υπηρεσιων οπου αλλαξαν τα στανταρτς της αγορας.
τεσ πα.........  σοφακι κορυφη αλλα οχι μονο αυτη !!!
πρωι πρωι ανυσηχησα μηπως επαθε κατι :2funny: καλη η μπουρδελοτσαρκα αλλα οχι καθε φορα φιλε,μας εχουν παρει και τα χρονια βλεπεις,ασε που εχει γεμισει σκαλες η φυλης :2funny:πηγαινω και σε αλλες αλλα η σοφια μου δινει κατι συγκεκριμενο στο οποιο ειμαι λατρης και οποτε ειμαι σε τετοια φαση(σχεδον παντα) την επισκεπτομαι για μια δωρεα :rockon: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εμενα παλι κατι με χαλαει με αυτη τη κοπελα οταν τη βλεπω και προσπερναω...θα το κανω ομως το τεστ ντραιβ να δω...ολοι λενε τα καλυτερα..αρα μεσα αξιζει..
και εγω ετσι ημουν μεχρι που μπηκα σχεδον απο σποντα μια φορα και εγινα σταθερος πελατης μετα.(εφτασε το πηγουνι της μεχρι τα @@ μου)βαθυ λαρυγγι απο τα λιγα :rockon:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
και εγω ετσι ημουν μεχρι που μπηκα σχεδον απο σποντα μια φορα και εγινα σταθερος πελατης μετα.(εφτασε το πηγουνι της μεχρι τα @@ μου)βαθυ λαρυγγι απο τα λιγα :rockon:
Φιλε δωρητη θα συμφωνησω-στο 134 επανω την ειχα παρει περισυ και ηταν πολυ καυλα ολη η συμπεριφορα της,η πιπαρα στα 4 deep throat :thumbsup: και δεχοταν και μπινελικια και σφαλιαρες στο λοκω :headbang2: και γουσταρε πολυ αγρια-Εκτοτε δεν φτανω ποτε μεχρι το 54 γιατι υπαρχουν αλλα τοσα μπουρδελοσπιτα που χανω τον προσανατολισμο μου,καποια στιγμη θα την τιμησω την δεσποινις ξεκωλιαριδου με μια καλη τσαπου Νο2 :rockon: :rockon: :headbang2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom