Καλημέρα σε όλους,
Λοιπόν, μετά από τις μαρτυρίες των φίλτατων συναδέλφων, είπα να τσεκάρω την φάση του ακάποτου με την Σοφία. Φυσικά, δεν είμαι fan των ακάποτων οπότε πήγα με την σκέψη να την στήσω στο 1 μέτρο και να την "λούσω" με τον μαγικό ζωμό! Anyway, φτάνω κατά τις 18:30. Είχε πολύ κόσμο μέσα, τα δωμάτια ήταν γεμάτα και μόλις βγήκε το Σοφάκι την κάνανε όλοι πλην εμού κι ενός άλλου τυπά. Πληρώσαμε κι οι δυο και περιμέναμε. Αδειάζει το ένα δωμάτιο, βάζει τον τυπά μέσα η τσατσά. Με το που αδειάζει και το άλλο με βάζει κι εμένα μέσα. Εδώ θέλω να σημειώσω ότι ΠΑΝΤΑ έχει πολύ αναμονή με την Σοφία. Αφενός μεν δεν βιάζεται καθόλου στο δωμάτιο (καλό) αλλά αφετέρου είναι πολύ πολυλογού και κάθεται με την τσατσά και κουβεντιάζουν τουλάχιστον για 10 λεπτά μέχρι να μπει στο επόμενο δωμάτιο (κακό!). Οπότε όπως καταλαβαίνετε, περίμενα πάνω από μισή ώρα... σπάστηκα.
Τέλος πάντων, μπαίνει μέσα το Σοφάκι, ευδιάθετο όπως πάντα. Αρχίζει την (ΦΟΒΕΡΗ) πίπα που όλοι ξέρουμε, deepthroat του κερατά και ρούφηγμα πολύ καλό (πάντα με καπότα). Μετά την στήνω στα 4 και αρχίζω να την καρφώνω. Όταν μου ήρθε να "αδειάσω" της σέρβιρα το φυστικάκι "να τελειώσω στο στόμα σου?". Η απάντηση ήταν "εεεεε.... χμμμμμμ... όχι μωρέ!". Φάνηκε ότι το σκέφτηκε προς στιγμή αλλά δεν το έπραξε
Φαίνεται λοιπόν ότι ίσως το κάνει. Εγώ δεν είμαι συχνός πελάτης της μιας και τιμάω το Χριστινάκι στο Φυλής 69 συνέχεια τον τελευταίο καιρό. Οπότε ίσως ήταν αυτό... ίσως δεν γούσταρε... ίσως είχε μπουχτήσει από καμιά 10αριά χυσίματα πριν από μένα!
Σαν γενική εικόνα όμως, όπως την ξέρετε. Πρόθυμη, με φοβερή πίπα και καταπληκτικό στήσιμο στα 4. Εκείνο που με καβλώνει ρε πούστη μου είναι ότι μου μιλάει και στον πληθυντικό!!!