Νέα

Σοφία - Φυλής 54Β

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokoss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 249
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μιλάω από προσωπική πείρα, δεν ξέρω αν το κάνει και σε άλλους και πόσους. Όποιος έχει την ίδια εμπειρία ας γράψει να μάθουμε. :think:

Φιλε λογικα θα το κανει και σε αλλους.

Και το λεω αυτο γιατι και εμενα μου εγλειφε τα αρχιδια χωρις να ειμαι τακτικος πελατης, απλα ειχα παει δυο τρεις φορες σε κοντινο μεταξυ τους διαστημα, και τη δευτερη-τριτη φορα που τα ειχα ξυρισει, τα πιπιλαγε μια ωρα.

Δεν λεω καλο ηταν, τι καλο - γαματο -, απλα ακαποτο μου καθεται καπως.

Γιατι η Σοφια ΣΤΑΝΤΑΡ θα εχει σταθερη πελατεια, ειναι αρκετα γαματη στο δωματιο, και μουναρα, οποτε μου μπαινουν κακες σκεψεις :cheesy:

Sorry αν σε ξενερωνω.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Εμένα δεν μου έχει κάνει ακάποτο ποτέ και ούτε το θέλω. Μόνο κάτι φιλάκια και αρκετό γλυψιμο. Πάντως είναι εγγύηση κυρίως λόγω της άψογης φιλικής-παιχνιδιάρικης συμπεριφοράς της.

Επισκέπτης
Καλημέρα σε όλους,

Λοιπόν, μετά από τις μαρτυρίες των φίλτατων συναδέλφων, είπα να τσεκάρω την φάση του ακάποτου με την Σοφία. Φυσικά, δεν είμαι fan των ακάποτων οπότε πήγα με την σκέψη να την στήσω στο 1 μέτρο και να την "λούσω" με τον μαγικό ζωμό! Anyway, φτάνω κατά τις 18:30. Είχε πολύ κόσμο μέσα, τα δωμάτια ήταν γεμάτα και μόλις βγήκε το Σοφάκι την κάνανε όλοι πλην εμού κι ενός άλλου τυπά. Πληρώσαμε κι οι δυο και περιμέναμε. Αδειάζει το ένα δωμάτιο, βάζει τον τυπά μέσα η τσατσά. Με το που αδειάζει και το άλλο με βάζει κι εμένα μέσα. Εδώ θέλω να σημειώσω ότι ΠΑΝΤΑ έχει πολύ αναμονή με την Σοφία. Αφενός μεν δεν βιάζεται καθόλου στο δωμάτιο (καλό) αλλά αφετέρου είναι πολύ πολυλογού και κάθεται με την τσατσά και κουβεντιάζουν τουλάχιστον για 10 λεπτά μέχρι να μπει στο επόμενο δωμάτιο (κακό!). Οπότε όπως καταλαβαίνετε, περίμενα πάνω από μισή ώρα... σπάστηκα.

Τέλος πάντων, μπαίνει μέσα το Σοφάκι, ευδιάθετο όπως πάντα. Αρχίζει την (ΦΟΒΕΡΗ) πίπα που όλοι ξέρουμε, deepthroat του κερατά και ρούφηγμα πολύ καλό (πάντα με καπότα). Μετά την στήνω στα 4 και αρχίζω να την καρφώνω. Όταν μου ήρθε να "αδειάσω" της σέρβιρα το φυστικάκι "να τελειώσω στο στόμα σου?". Η απάντηση ήταν "εεεεε.... χμμμμμμ... όχι μωρέ!". Φάνηκε ότι το σκέφτηκε προς στιγμή αλλά δεν το έπραξε :rolleyes:

Φαίνεται λοιπόν ότι ίσως το κάνει. Εγώ δεν είμαι συχνός πελάτης της μιας και τιμάω το Χριστινάκι στο Φυλής 69 συνέχεια τον τελευταίο καιρό. Οπότε ίσως ήταν αυτό... ίσως δεν γούσταρε... ίσως είχε μπουχτήσει από καμιά 10αριά χυσίματα πριν από μένα!

Σαν γενική εικόνα όμως, όπως την ξέρετε. Πρόθυμη, με φοβερή πίπα και καταπληκτικό στήσιμο στα 4. Εκείνο που με καβλώνει ρε πούστη μου είναι ότι μου μιλάει και στον πληθυντικό!!!  :rockon:

OP
OP
K

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Εμένα κάθε φορά στο τέλος μου λέει ευχαριστώ, και όταν της λέω εγώ ευχαριστώ γλυκειά μου κατεβάζει τα μάτια μου δίνει φιλάκι με χαιδεύει και φεύγει... Αχ I'm in love... :) :) :) 

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες οντως το σοφακι ειναι μια απο τις πολυ καλες επιλογες.
με το ακιρο βελτιωνεται περισσοτερο σε αντιθεση με αλλες που με το καιρο χαλανε.
το σοφακι το ειχα πετυχει απο τοτε που δουλευε στο φωκαιας διπλα απο το υπογειο, αυτο με τα τρια σκαλακια.
τωρα και για καιρο δουλευει στο Φ54 κατω και παρεχει πολυ καλες υπηρεσιες, ιδικα εαν ειστε σταθερη πελατες. καταλαβαινεται συναγωνιστες !!!!!!!!!!!
εκτος αυτου ειναι πολυ ευγενικη και δυσκολα την πετυχενης στα κατω της ως προς την διαθεση.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ειμαι σταθερος πελατης στο σοφακι αν και ξενερωσα με αυτα που διαβασα για αρρωστιες κτλ.σιγουρα δεν ειναι ελληνιδα και πιστευω οτι βρισκεται μεταξυ αλβανιας και ρουμανιας.σχεδον απο την αρχη ειχα το ακαποτο χωρις εξτρα ευρω και ορισμενες φορες οχι μονο αδειαζω στο στοματακι της αλλα εχει τυχει να τα καταπιει κιολας.αυτα προς το παρον :rockon:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
ειμαι σταθερος πελατης στο σοφακι αν και ξενερωσα με αυτα που διαβασα για αρρωστιες κτλ.σιγουρα δεν ειναι ελληνιδα και πιστευω οτι βρισκεται μεταξυ αλβανιας και ρουμανιας.σχεδον απο την αρχη ειχα το ακαποτο χωρις εξτρα ευρω και ορισμενες φορες οχι μονο αδειαζω στο στοματακι της αλλα εχει τυχει να τα καταπιει κιολας.αυτα προς το παρον :rockon:
Την ειχα παρει στο 134 οταν την ειχα πετυχει μια φορα-Απο τα καλυτερα gag throat-Ειναι Αλβανιδα εχουν πει συναγωνιστες αλλα μου φανηκε και για Ρουμανα..Τι να πω..Ωστε τα πινει κιολας ε?Μπραβο προοδος το Σοφακι...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τραβιεμαι απο τοτε που ηταν στο μεταξουργειο και τη λιοσιων μετα τα μεσανυχτα.την εχω ταισει πολυ σπερμα

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Συναθλητες μου, πηγα σημερα να τιμησω ξανα το σοφακι, ομως δεν ηταν στο ποστο του.
ρωτησα την υπηρεσια και μου ειπε οτι θα ερθει σε μια εβδομαδα λογο περιοδου.
στην θεση της ηταν η αθηνα, ενα αλλο ξανθο πορνιδιο
ομως τιποτα το ιδιαιτερο, κατεθεσα αλλα δεν πιστευω να ξανακαταθεσω.
δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο. εκανε καλη πιπα βαθια διχως να χρησιμοποιει τα χερια αλλα μεχρι εκει. στο πισοκολητο καλο στησιμο αλλα με χαλασε η πολυ κρεμα που ειχε βαλει.
τεσ πα..................  αναμενουμε το γλυκο μας σοφακι!!!! που ειναι ολα τα λεφτα για τις υπηρεσιες που παρεχει.

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
συναθλητες, συνπιτσιλιστες το σοφακι γυρισε σημερα. φυσικα τιμηθηκε δεοντος.
αξιει το τινι πετιτ

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
....λεπτομέριες για το Σοφάκι???? Απογευματινή βάρδια...και το καλυτερότερο deepthroat!!!!!!!!!!... να μη μιλήσω για την θέα του ολοστρόγυλλου Petit λοκου της, όταν σφυροκοπιέται στα 4... Μακράν η καλύτερη τιμήσασα του 20ευρο....ξέρει να πιτσιλιέται... που είσαι πιτσιλιστίς?? βοήθα το φίλο μας...... :)

..α και καλη χρονιά σε όλους!!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
....λεπτομέριες για το Σοφάκι???? Απογευματινή βάρδια...και το καλυτερότερο deepthroat!!!!!!!!!!... να μη μιλήσω για την θέα του ολοστρόγυλλου Petit λοκου της, όταν σφυροκοπιέται στα 4... Μακράν η καλύτερη τιμήσασα του 20ευρο....ξέρει να πιτσιλιέται... που είσαι πιτσιλιστίς?? βοήθα το φίλο μας...... :)

..α και καλη χρονιά σε όλους!!!!!
εννοουσα λεπτομερειες για την επιστροφη της ρε μεγαλε,το ξερω το σοφακι και αρκετα καλα μαλιστα :rockon: :rockon:

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
sorry.. φίλε μου....... τωρα διαβασα και τα παραπανω...το ξέρεις και σαφώς καλύτερα απο εμένα με αυτά που διάβασα... respect..... :rockon:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εννοουσα λεπτομερειες για την επιστροφη της ρε μεγαλε,το ξερω το σοφακι και αρκετα καλα μαλιστα :rockon: :rockon:

E, τι λεπτομέρειες για την επιστροφή? Αν γύρισε με αεροπλάνο ή καράβι δηλαδή? Διευκρίνισε.

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οντως ειναι εγγυηση το πορνιδιο!!!!!!
παντως σημερα ηταν πολυ στα χαι της   ξεχιλιζε κεφι, και ηταν ολο πειραχτηκη διαθεση.
μεχρι και καρα τραγουδουσε.....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
E, τι λεπτομέρειες για την επιστροφή? Αν γύρισε με αεροπλάνο ή καράβι δηλαδή? Διευκρίνισε.
απο οτι βλεπω δεν πηγες εσυ σημερα οποτε δεν απευθυνθηκα σε εσενα.καλο ειναι να κοψεις την ειρωνεια λοιπον και να μην πεταγεσαι.αν πεταγεται ο καθενας με μια ειρωνεια η εξυπναδα καθε φορα τοτε θα γαμηθει το σαιτ τελειως

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
οντως ειναι εγγυηση το πορνιδιο!!!!!!
παντως σημερα ηταν πολυ στα χαι της  ξεχιλιζε κεφι, και ηταν ολο πειραχτηκη διαθεση.
μεχρι και καρα τραγουδουσε.....
αυτο εννοουσα georgebest ευχαριστω guts40 ελπιζω και αυριο να ειναι ετσι :rockon:

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παντος φιλε συναγωνιστη, ουτε αεροπλανο αλλα ουτε καραβι χρησιμοποιησε.
θα ελεγα ταξακι καθως δεν εφυγε για καπου λογο των εορτων.
απλα ειχε τα κοκκινα της...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
παντος φιλε συναγωνιστη, ουτε αεροπλανο αλλα ουτε καραβι χρησιμοποιησε.
θα ελεγα ταξακι καθως δεν εφυγε για καπου λογο των εορτων.
απλα ειχε τα κοκκινα της...
παντως καθε φορα μετα τους ''ρωσους'' εχει τρομερη διαθεση :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom