erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Θεός. Το ποστ απάντηση στο ντούρασελ με τη μηχανή αξέχαστο
ρεσιταλ ευφυιας..
Θεός. Το ποστ απάντηση στο ντούρασελ με τη μηχανή αξέχαστο
μαλακιες,κι αυτουνου και του πιτσι...αν και ειναι μαστερ στα της ρωσιας αλλα κατα τα αλλα ασε...με τη μποτα απο σελαχι...δημητρακης29
οχι για ατακα αλλα για τα one of a kind βιντεακια του/πορνοτουριστικους οδηγους.
εγω σε θυμαμαι μωρο λιονταρακι,δεν παρεξηγιέμαι, το ύφος μου είναι τέτοιο
τοπ απλα ο μητσακος!!!δημητρακης29
οχι για ατακα αλλα για τα one of a kind βιντεακια του/πορνοτουριστικους οδηγους.
μη ξιεσαι θα κατσιασεις...λατρειααααααααα
οχι οχι παρατηρησε πως στηνεται για να απαγγειλει,λες και του καρφωσαν τα ποδια ειναι...μαλακιες,κι αυτουνου και του πιτσι...αν και ειναι μαστερ στα της ρωσιας αλλα κατα τα αλλα ασε...με τη μποτα απο σελαχι...
Όλα τα θυμάσαι βούδαεγω σε θυμαμαι μωρο λιονταρακι,
τοτε που ειχες πρωτομπει,
με ενα αλλο ονομα - μετα το αλλαξες -
και ωραιο αβαταρ...
κλασσικα ειχαμε βριστει για τις απαραιτητες συστασεις!!!
ο τονος της φωνης ειναι το καλυτερο...σαν απροσαρμοστο που παρουσιαζει εκπομπηοχι οχι παρατηρησε πως στηνεται για να απαγγειλει,λες και του καρφωσαν τα ποδια ειναι...
ελααααααααα αλεκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!και εγω. θα φαω κεφαλακι αρνισιο αποψε.
ααααααααχαχαχα! ναι!!!ο τονος της φωνης ειναι το καλυτερο...σαν απροσαρμοστο που παρουσιαζει εκπομπη
παπαρια, ουτε το ονομα θυμαμαι καν...Όλα τα θυμάσαι βούδα
του γιδουξουρ γαμωτ΄!!!μη ξιεσαι θα κατσιασεις...λατρειααααααααα
κανουμι κι ιδιαιτερα ωρε πασλα...αει να σιαπερετε τιπουτς τς προκουπης ....του γιδουξουρ γαμωτ΄!!!
μη ξιεσαι θα κατσιασεις...λατρειααααααααα
ειναι ενα που τον κοιτανε κατι τελειωμενοι ρωσοι σα να λενε ''τι λεει τωρα...''ααααααααχαχαχα! ναι!!!
και μιλαει κομπιασμενα λες και του τα δειχνει πισω απο την καμερα καποιος σε καρτελα!!
οριστε,τα καλυτερα τα ξεχασες....Γιατι λατριτσα μου; Θες να με ξυσεις εσυ; (ωπ λατρεια.. καθιερωθηκε απο σενα!)
ερι αντε σε κανα ψυχιατρο κοπελα μουΓιατι λατριτσα μου; Θες να με ξυσεις εσυ; (ωπ λατρεια.. καθιερωθηκε απο σενα!)
οριστε,τα καλυτερα τα ξεχασες....
ειναι ενα που τον κοιτανε κατι τελειωμενοι ρωσοι σα να λενε ''τι λεει τωρα...''