LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
πώς τη λέγανε; Πώς μου ξέφυγε τέτοιο κελεπούριον;αααααααααααα αυτό κι εγώ το ξέρω
εκ κουτσομπολικής βεβαίως βεβαίως
πώς τη λέγανε; Πώς μου ξέφυγε τέτοιο κελεπούριον;αααααααααααα αυτό κι εγώ το ξέρω
εκ κουτσομπολικής βεβαίως βεβαίως
οσοι δεν ηταν πριν 2-3 χρονια εχασαν τα καλυτερα...πραγματικα ομως...κι ο κοκολογκος ειχε πλακα που και που λαιον....
καλως τον
δε συμφωνώ, έγιναν μερικά τρελά σκηνικά τον καιρό που έλειπες, άλλα ισάξια με τα παλιά κι άλλα όχι. Το κακό είναι ότι τον τελευταίο καιρό η εχεμύθια κάνει διακοπές στο σάιτ και παίζονται ύπουλα χτυπήματα και χάνεται η μαγείαοσοι δεν ηταν πριν 2-3 χρονια εχασαν τα καλυτερα...πραγματικα ομως...κι ο κοκολογκος ειχε πλακα που και που λαιον....
εσυ ρε βοομβ τι νομιζεις οτι εισαι καμια γαματη??τη λουκ
ο νιντζάκος ήταν το πιο καταπληκτικό μέλος εδώ
βέβαια και να μην είχε φύγει, θα ξενέρωνε με το φόρουμ τώρα πια :S
ή θα το έκανε πιο ενδιαφέρον
αλλά καλός αναπληρωτής ο λάιον
(προσπαθώ να αγνοήσω τα σαλιαρίσματα)
οχι ρε μαλακα δω ητανε. και χανοταν καπου και αλλου και οταν γυριζε ελεγε οτι την ειχαν μπουζουριασει παλι γιατι δενανε στοιχεια καθε τοσο και τη καλουσαν για ανακριση. καπου εμπλεκοταν και αυτη στο φονικο και τετοια. μαλλον τη τελευταια φορα τα δεσανε για τα καλα τα στοιχεια
ελα ρε μαλακα γαμω...δε θυμασαι τη μορφη
δε συμφωνώ, έγιναν μερικά τρελά σκηνικά τον καιρό που έλειπες, άλλα ισάξια με τα παλιά κι άλλα όχι. Το κακό είναι ότι τον τελευταίο καιρό η εχεμύθια κάνει διακοπές στο σάιτ και παίζονται ύπουλα χτυπήματα και χάνεται η μαγεία
πώς τη λέγανε; Πώς μου ξέφυγε τέτοιο κελεπούριον;
ο Φεθρυ μου ειχε κανει προταση γαμου, το ξερατε?και ποιος δε θυμαται το φεθρυ που ειχε τσακωθει με ολα τα μελη ενεκα πολιτικων αντιπαραθεσεων...
καλα αστοοοοοοοο....σμέρναααααααααααααααα όλα τα παρακολουθείς κρυμμένη στα βράχια...
ποια λεμε?τι στο μπουρδελοπουτσο, μονο εγω τη θυμαμαι? αλλος κανεις?
εσυ ρε βοομβ τι νομιζεις οτι εισαι καμια γαματη??
απ τα πιο ξενερωτα και κομπλεξικα μελη εισαι εδω μεσα
ειναι εναμιση χρονο μελος και μας εχει πρηξει τ αρχιδια πως εχει καταντησει το σαιτ...και που ειναι το παλιο φορουμ και παπαριες η κλαψομουνα να πουμεχαθηκε ο ερωτας στου καλοκαιριου τα περιεργα σοκακια.. :-
ειναι εναμιση χρονο μελος και μας εχει πρηξει τ αρχιδια πως εχει καταντησει το σαιτ...και που ειναι το παλιο φορουμ και παπαριες η κλαψομουνα να πουμε
το καλο ειναι οτι εγιναν φιλιες...τα υπολοιπα στα πελε μας που λεει ο αλλος...Ειπαμε..η γνωριμια γινεται παραγνωριμια
και πες στο βλάκα ότι γαμιέται επειδή είχε κάνει κλώνο και με έβριζε στο θρεντ του γυμναστηριου κι ότι θα του γαμήσω τα φρένακαλως τον
το λεω δεν εχω προβλημαεεεε πες το ντε ότι ζηλεύεις τον νίντζα