ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
konstantina..
α να μπραβο
konstantina..
ναι τα μυαλα θες εσυ...Τι να πρωτοθυμηθω; και ο σαιξπηρ ηταν μορφη.. Κορυφαιο μυαλο επισης
φοβερο χιουμορ , αν και λιγο παρεξηγιαρης, σαν τον λιονταρακο ενα πραμα χωρις το χιουμορ...Τι να πρωτοθυμηθω; και ο σαιξπηρ ηταν μορφη.. Κορυφαιο μυαλο επισης
ειναι εναμιση χρονο μελος και μας εχει πρηξει τ αρχιδια πως εχει καταντησει το σαιτ...και που ειναι το παλιο φορουμ και παπαριες η κλαψομουνα να πουμε
δεν παρεξηγιέμαι, το ύφος μου είναι τέτοιοφοβερο χιουμορ , αν και λιγο παρεξηγιαρης, σαν τον λιονταρακο ενα πραμα χωρις το χιουμορ...
χαχα θυμαμαι οταν ειχα πρωτομπει που τσιγκλαγα το λιονταρακο και με μισουσε!!!χαχαχαχαφοβερο χιουμορ , αν και λιγο παρεξηγιαρης, σαν τον λιονταρακο ενα πραμα χωρις το χιουμορ...
ναι τα μυαλα θες εσυ...
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμδεν παρεξηγιέμαι, το ύφος μου είναι τέτοιο
χαχα θυμαμαι οταν ειχα πρωτομπει που τσιγκλαγα το λιονταρακο και με μισουΣΕ!!!χαχαχαχα
και πες στο βλάκα ότι γαμιέται επειδή είχε κάνει κλώνο και με έβριζε στο θρεντ του γυμναστηριου κι ότι θα του γαμήσω τα φρένα
παλιό σκηνικόποιος τι ποιο?
Κορυφαιο μυαλο επισης ο ενφορσερ και ατακαδορος
καργα....Ε εχω αδυναμια στα μυαλα. Αμφιβαλλεις;
Θεός. Το ποστ απάντηση στο ντούρασελ με τη μηχανή αξέχαστοΚορυφαιο μυαλο επισης ο ενφορσερ και ατακαδορος
Ε εχω αδυναμια στα μυαλα. Αμφιβαλλεις;