mounnodoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 474
- Πόντοι
- 21
Δημιουργώ αυτό το φορουμ για ανταλλαγή απόψεων διότι τελευταίως διαφοροι ρωτουν για stds.
μηπως εννοεις ΣΜΝ ?Δημιουργώ αυτό το φορουμ για ανταλλαγή απόψεων διότι τελευταίως διαφοροι ρωτουν για stds.
μπορει και ΣΔ.μηπως εννοεις ΣΜΝ ?
Σεξουαλική ΔιαπαιδαγώγησηΣτα
Διαλα
δηλαδη ?
λαμπαδιαστηκε μαλλονο τυπαρας ο τντ που χάθηκε που εφάρμοζε τη μέθοδο με το οινόπνευμα ;
αυτο το οκτενι σεπτ οταν το χρησ μου εβαλε φωτια σε ολο το συστημα, ετρεχα με το βρακι να το ξεπλενω...4) Εχετε μαζι σας αντισηπτικο για τον μητσο σας. Υπαρχουν ειδικα αντισηπτικα οπως το Octiset. Μετα την πραξη ψεκαστε τον να ειστε σιγουροι.
Φιλε το octiset δεν περιεχει οιμοπνευμαο. Εμενα μου το εδωσε φαρμακοποιος ειδικα για αυτο το σκοπο. Επισης το Octenidol ειναι το αντιστοιχο σε στοματικο διαλυμα για οσους σιχαινονται το πετρελαιο που ο ονομαζεται Listerine, το οποιο πατεπιμπτοντως δεν ειναι σπουδαιο σαν αντισηπτικο στοματοςαυτο το οκτενι σεπτ οταν το χρησ μου εβαλε φωτια σε ολο το συστημα, ετρεχα με το βρακι να το ξεπλενω...
αντι για πετσετα χρησιμοποιηστε κωλοχαρτο
9) Βεβαιωθείτε οτι εχετε εμβολιαστεί για Ηπατίτιδα Β. Επειδή αυτό γινεται ως συνηθως σε παιδικη ηλικια, ζητειστε απο το γιατρο σας να βαλετε ακομα μια δοση ( booster).Ελπιζω να το βρηκατε χρησιμο καποιοι. Οποιος εχει ιδεες ας συνεισφερει. Συνεχιζω με καποια βασικα:
6) Αν εχετε πληγες στα χειλη ή στο στομα, ή αφθες, κρατατε τη γλωσσα σας μακρια απο την πουτανα. Οτι μικροβιο εχει θα το παρετε
7) Μην ξυριζετε το πουλλι σας ακριβως πριν πατε στην πουτανα. Μπορει να εχετε μικροκοψιματα τσ οποια να δημιουργησουν αιτια εισοδου μικροβιων.
8) Αν το ματι σας πεσει σε κουτι με αντιβιοτικα/αντιμηκυτικα φαρμακα φυγετε