Νέα

ΣΜΝ από γλειφομούνι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jack_dalton
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

xan4625

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Κριτικές
21
Like
4.177
Πόντοι
2.591
Εσύ για να απαντάς διαρκώς κάτι σε ενοχλεί. Και μάλιστα απαντάς εκ μέρους όλων. Τι σημαίνει να τους αρεσει; αν εμένα μου κάνει μια πιπα μια πουτανα τι νιώθει; τίποτα. έτσι υπάρχουν κι άνθρωποι που κανουν γλυφομουνι από κόμπλεξ πιστεύοντας ότι αρέσει στην πουτανα δηλαδή παλεύουν να χύσει ή καυλώνουν οι ίδιοι από απωθημένο και κόμπλεξ.
γλειφομούνι δεν κάνεις εσύ ?

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
7
Like
557
Πόντοι
301
Ξέρεις πόσες παραθέσεις μου έχεις κάνει; βλέπεις το πρόβλημά σου πιστεύω. Θες να μην λέω αυτό που είναι αλήθεια. Συνέχισε μόνος σου.
Δεν σου είπε να μην λες αληθειες. Δίκιο έχεις σε όσον αφορά τη μετάδοση των σμν. Αυτά όμως τα ξέρουμε, σε σαητ για μπουρδέλα είμαστε. Δεν είμαστε παιδάκια. Τι θέλεις να συζητάει ο κόσμος?? για γαμήσια και γλυφομούνια

Arthur Joe

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
80
Πόντοι
0
Δεν σου είπε να μην λες αληθειες. Δίκιο έχεις σε όσον αφορά τη μετάδοση των σμν. Αυτά όμως τα ξέρουμε, σε σαητ για μπουρδέλα είμαστε. Δεν είμαστε παιδάκια. Τι θέλεις να συζητάει ο κόσμος?? για γαμήσια και γλυφομούνια
Δεν μιλάμε όλοι για γλυφομούνια ότι κάνουμε. Κι εσύ δεν είσαι ο δικηγόρος του για να τελειώνουμε.

Arthur Joe

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
80
Πόντοι
0
Με το γλειφομούνι σε πουτανες το μόνο σίγουρο είναι πως θα πάρεις σχεδόν όλους τους τύπους του ιού των ανθρωπίνων θηλωματων (HPV).
Ο ιός αυτός προκαλεί καρκίνο -στοματος ,φάρυγγα , λάρυγγα. Η αύξηση της συχνότητας αυτών των καρκίνων οφείλεται στο ότι πλέον οι άντρες γλείφουν πολυ περισσότερο από ότι στο παρελθόν..
Πολύ σημαντική ενημερωση. Καιρος να ξανασκεφτουν κάποιοι τι κάνουν. Γλείφουν για να τους σηκωθεί επειδη εχουν πρόβλημα καύλας. Γλείφουν για να συνεχίσουν να πιστεύουν τάχα ότι η εκδιδόμενη χαιρεται (σκέφτεται πότε θα φύγει) το απολαμβάνει κι αυτοί είναι άνδρακλες.

Arthur Joe

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
80
Πόντοι
0
Τα πάντα κολλάς απο γλειφομούνι.

Και κονδυλώματα και ηπατίτιδα και HIV και τα πάντα. Όσοι πάνε συστηματικά με πουτάνες όπως εγω αλλα και άλλοι εδω μέσα και κάνουν γλειφομούνια και ελευθερα στοματικά παίζουν με τη φωτιά και τις πιθανότητες.
Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου. Αναλυτικότερα οι εκδιδόμενες ούτε καν ενδιαφερονται για γλυφομούνι. Το πετούν σαν ευκολη λύση να αράξουν και οι άλλοι νομίζουν ότι είναι άνδρακλες και τις ικανοποιούν. Επίσης κανονικα πρέπει να τους σηκωνεται με την μία κι οχι με δεκανικια π.χ γλυφομούνι. Αλλα βλέπεις κάνουν καταχρήσεις κάποια ναυαγια.

Arthur Joe

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
80
Πόντοι
0
Εφόσον βλάπτουν τα γλυφομούνια σε πουτάνες πρέπει και να κοπούν. Δεν το λέω εγώ αλλά οι γιατροί. Δεν γίνεται γλυφομούνι σε κάθε επίσκεψη. Κάπου καταντά ψυχολογική εξάρτηση. Για να καυλώσουν γλύφουν μουνι (αλλιως δεν σηκώνεται σε πολλούς) και από πάνω θέλουν να κάνουν την άλλη να χύσει ώστε να πάρουν παλαμάκια. Παραμύθι δηλαδή λες κι οι άλλες νοιάζονται να χύνουν κάθε φορά. Θέλει γερή απόφαση και ψυχολογική βοήθεια στους άνδρες να αποβάλλουν την μαλακια το γλυφομούνι από το κεφάλι τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom