Lekker
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2023
- Like
- 693
- Πόντοι
- 86
οι συνηθεις εφαρμογες ειναι δωρεανκαι πρέπει να αγοράζεις κάθε πρόγραμμα που εγκαθιστάς; αυτό έχω ακούσει
οι συνηθεις εφαρμογες ειναι δωρεανκαι πρέπει να αγοράζεις κάθε πρόγραμμα που εγκαθιστάς; αυτό έχω ακούσει
Θες να δώσεις τόσα λεφτά ; Δώστα. Αλλά για έναν σοβαρό σκοπό να το καταλάβω, πχ μια εκδρομή καπου που ονειρεύεσαι χρόνια να πας , ή να πάρεις πράγματα που χρειάζεσαι κλπ, οχι ομως για ενα κινητό. Του χουμε δώσει γενικά πολυ περισσότερη αξία απο οσο του αξίζει. Είμαστε θύματα δυστυχώς.
κανενα ...απο samsung τι προτεινετε?
για τα λεφτα τους συμφωνω πως δεν αξιζουν αλλα επειδη το εχω συνηθισει ψαχνω παλι samsungκανενα ...
ολα ειναι φολες...
γενικα υπαρχει μια ταση να μας ποτιζουν με μαλακια για τα κινιτα τηλεφωνα ...για τα λεφτα τους συμφωνω πως δεν αξιζουν αλλα επειδη το εχω συνηθισει ψαχνω παλι samsung
χρησιμες οι πληροφοριες που δινεις και σε ευχαριστωγενικα υπαρχει μια ταση να μας ποτιζουν με μαλακια για τα κινιτα τηλεφωνα ...
εδω και πολλα χρονια εχω xiaomi και κοστος εως 200 ευρω ...
poco x3 pro & redmi note 8 pro ...
μου κανουν την δουλεια μου με το παραπανω ...
δεν εχω κανενα θεμα ολα ειναι μια χαρα ...χρησιμες οι πληροφοριες που δινεις και σε ευχαριστω
απο μενου εισαι ευχαριστημενος?
Είσαι άρχοντας..γενικα υπαρχει μια ταση να μας ποτιζουν με μαλακια για τα κινιτα τηλεφωνα ...
εδω και πολλα χρονια εχω xiaomi και κοστος εως 200 ευρω ...
poco x3 pro & redmi note 8 pro ...
μου κανουν την δουλεια μου με το παραπανω ...
Αυτοί οι γονείς είναι απλά για τα μπάζα. Προδήλως έχουν λεφτά, αλλά δεν έχουν ιδέα από ανατροφή τέκνων.Οταν ειδικά βλέπεις νέα παιδιά 12χρονα να έχουν κινητά των 1000 ευρώ, τοτε κάτι πάει πολύ λάθος. Και σε αυτό την μεγαλύτερη ευθύνη έχουν οι γονείς τους φυσικά , αυτοι τους χαρτιλικώνουν και τους κακομαθαίνουν και μετά ερχονται και ζητάνε κάθε χρόνο και καλύτερο κινητό ...και πληρώνουν οι γονείς κόβοντας λεφτά απο σημαντικότερα πράγματα..
Μια χαρά κινητό είναι ,καλός επεξεργαστής οθόνη 120hz ανανέωση και μπαταρία μεγάλη , λογική τιμή , καλές κριτικές
Καλημέρα σας κύριε κάποιος κύριος ο οποίος να έχει μία γνώμη για το συγκεκριμένο κινητό?? Ευχαριστώ.
Xiaomi Poco X5 Pro 8/256GB 5G Dual Sim Blue Global Edition - ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 60 ΔΟΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΉ ΚΑΡΤΑ - DRELE.COM
Ελαφρύ και λεπτό για να ταιριάζει τέλεια στην παλάμη σου, ενσωματώνει κύρια κάμερα 108MP με αισθητήρα μεγάλου μεγέθους (1/1,52”).www.drele.com
Όχι μόνο το λογισμικό αλλά και καλά υλικά ποιοτικά και εμφανισιακά πολύ πιο όμορφα κινητά σε σχέση με τα Κινιτα σαμσουνγκ !! Το μόνο σαμ που έκανε μπαμ ήταν το 8αρι πολύ ομορφο κινιτο !!αλλα μόνο αυτό πραγματικαΑν και ειμαι και εγω θυμα ,η αγορα κινητου ειναι μια καθαρη κοροιδία και απατη.
Καθε χρονο μια ψευτοαναβαθμιση και τρεχουμε ολοι..ιδιως η Αpple πραγματικά κοροιδευει την κοινωνια(χωρια το σκανδαλο με την μπαταρια που το ομολογησε και η ιδια η εταιρεια,οτι εσκεμμενα τις υποβαθμιζει στα παλια μοντελα!)
Ουσιαστικά καθε 3-4 χρονια βγαινει κατι καινουριο και παλι με αστερισκους
το S23 ultra ειναι μια δυνατη πρόταση,τα iphone 12-13-14 ειναι πανομοιοτυπα εντελως,καμια διαφορα(βεβαια εχει το πολύ σταθερο και αξιοπιστο λογισμικο σε σχεση με το μπερδεμενο android)
Σας ευχαριστώ πολύ κύριε shadou.Μια χαρά κινητό είναι ,καλός επεξεργαστής οθόνη 120hz ανανέωση και μπαταρία μεγάλη , λογική τιμή , καλές κριτικές
απο samsung τι προτεινετε?
13-14 ναι είναι πολύ κοντά...12 καμία σχέση,πολύ κατώτερο από τα άλλα 2 σε πολλά πράγματαΑν και ειμαι και εγω θυμα ,η αγορα κινητου ειναι μια καθαρη κοροιδία και απατη.
Καθε χρονο μια ψευτοαναβαθμιση και τρεχουμε ολοι..ιδιως η Αpple πραγματικά κοροιδευει την κοινωνια(χωρια το σκανδαλο με την μπαταρια που το ομολογησε και η ιδια η εταιρεια,οτι εσκεμμενα τις υποβαθμιζει στα παλια μοντελα!)
Ουσιαστικά καθε 3-4 χρονια βγαινει κατι καινουριο και παλι με αστερισκους
το S23 ultra ειναι μια δυνατη πρόταση,τα iphone 12-13-14 ειναι πανομοιοτυπα εντελως,καμια διαφορα(βεβαια εχει το πολύ σταθερο και αξιοπιστο λογισμικο σε σχεση με το μπερδεμενο android)