Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
γιατι απλα δεν συνδεετε με ένα καλωδιο το λαπτοπ σας με την τηλεοραση να εχετε 100 φορες περισσοτερες δυνατότητες?
Αγορασμένη τηλεόραση με λειτουργικό android πολύ πρόσφατα και ανάμεσα στ' άλλα, έχει ήδη εγκατεστημένη την εφαρμογή kodi. Ανοίγοντας την εφαρμογή, για να τσεκάρω τι είναι αυτή η εφαρμογή, δεν μπόρεσα να καταλάβω πολλά...Μου έλεγε "η βιβλιοθήκη είναι άδεια" και κάτι άλλα παρόμοια. Μήπως ξέρεις τι μπορώ να κάνω προκειμένου να λειτουργήσω την εφαρμογή kodi;σε γενικες γραμμες software που σου επιτρεπει να παιζεις στο tv-box "οτιδηποτε" κυκλοφορει στο internet
δοκιμασε το σε κανενα laptop/pc και εαν σου αρεσει προχωρας
συμφωνω απολυτα...raspberry με kodi πολυ καλυτερη λυση απο ολα τα tvboxes, περισσοτερες δυνατοτητες, μεγαλυτερη ελευθερια και ευκολο στο σεταρισμα!!
κανε εγγραφη εδω ...Αγορασμένη τηλεόραση με λειτουργικό android πολύ πρόσφατα και ανάμεσα στ' άλλα, έχει ήδη εγκατεστημένη την εφαρμογή kodi. Ανοίγοντας την εφαρμογή, για να τσεκάρω τι είναι αυτή η εφαρμογή, δεν μπόρεσα να καταλάβω πολλά...Μου έλεγε "η βιβλιοθήκη είναι άδεια" και κάτι άλλα παρόμοια. Μήπως ξέρεις τι μπορώ να κάνω προκειμένου να λειτουργήσω την εφαρμογή kodi;
Εννοείς ότι έκανες συνδρομή για κάποιο πακέτο της eon πρόσφατα;Μια που βλέπω αυτό να ρωτήσω το εξής. Πήρα έναν απλό αποκωδικοποιητή Νova και δεν παίζει στην τηλεόραση και πήρα τεχνικό και μου λέει παπαριές και ότι θα πρέπει να φέρω τεχνικό με χρέωση. Γνωρίζει κανείς αν κάνουν απάτες στη nova με τα πακέτα που πουλούν για να σε αναγκάζουν να πληρώνεις τεχνικούς μετά ??
Ναι και μου έδωσαν κουτί eon για να το συνδέσω Στο μεταξύ δε δίνουν ούτε οδηγίες ούτε τίποτα. Μόνος μου έψαχνα στο ίντερνετ στο σάιτ τουςΕννοείς ότι έκανες συνδρομή για κάποιο πακέτο της eon πρόσφατα;
Σήμα από δορυφορικό πιάτο;Ναι και μου έδωσαν κουτί eon για να το συνδέσω Στο μεταξύ δε δίνουν ούτε οδηγίες ούτε τίποτα. Μόνος μου έψαχνα στο ίντερνετ στο σάιτ τους
Έχω δορυφορική της nova από παλιά αλλά απενεργοποιημένη. Παίζει ρόλο ?Σήμα από δορυφορικό πιάτο;
Σωστός στο μισό κομμάτι.Και να τρέχεις να ψάχνεις builds που κάθε φορά αλλάζουν και οι ποιότητες συνήθως ειναι κάτω του μετρίου.
Αυτά τα κάναμε στα 20s μας με torrent και λοιπά ψαξίματα.
Από μια ηλικία και μετά θες απλά plug n play.
Τεράστια ευκολία ένα καλό tv box με τα πάντα όλα μέσα και ας έχει μια συνδρομή 10-15 ευρώ τον μήνα.
Περίεργο μήπως δεν σου έχουν κάνει ενεργοποίηση? Γιατί είναι απλή περίπτωση το συνδέεις με ένα hdmi στη τηλεόραση περνάς τον κωδικό που έχεις στο wi-fi και βλέπεις κανονικά, σου βγάζει κάποιο μνμ ?Μια που βλέπω αυτό να ρωτήσω το εξής. Πήρα έναν απλό αποκωδικοποιητή Νova και δεν παίζει στην τηλεόραση και πήρα τεχνικό και μου λέει παπαριές και ότι θα πρέπει να φέρω τεχνικό με χρέωση. Γνωρίζει κανείς αν κάνουν απάτες στη nova με τα πακέτα που πουλούν για να σε αναγκάζουν να πληρώνεις τεχνικούς μετά ??
Που περνάω κωδικό wi-fi ? Πάντως η σύνδεση του κουτιού έχει γίνει κανονικά αλλά δε βλέπω σήμα στην τηλεόραση για να κάνω την ενεργοποίησηΠερίεργο μήπως δεν σου έχουν κάνει ενεργοποίηση? Γιατί είναι απλή περίπτωση το συνδέεις με ένα hdmi στη τηλεόραση περνάς τον κωδικό που έχεις στο wi-fi και βλέπεις κανονικά, σου βγάζει κάποιο μνμ ?
Στης ρυθμίσεις κάπου πρέπει να περάσεις τον κωδικό του ρούτερ για να συνδεθεί με το wi-fi του σπιτιού σούΠου περνάω κωδικό wi-fi ? Πάντως η σύνδεση του κουτιού έχει γίνει κανονικά αλλά δε βλέπω σήμα στην τηλεόραση
Στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης εννοείς ? Που ακριβώς ?Στης ρυθμίσεις κάπου πρέπει να περάσεις τον κωδικό του ρούτερ για να συνδεθεί με το wi-fi του σπιτιού σού
Στης ρυθμίσεις του κουτιού της εονΣτις ρυθμίσεις της τηλεόρασης εννοείς ? Που ακριβώς ?
Α,οκ...για να δω αν γίνεται τίποταΣτης ρυθμίσεις του κουτιού της εον
Σωστός στο μισό κομμάτι.
Λάθος στο υπόλοιπο.
Βάζεις Stremio και βλέπεις τα πάντα από ταινίες και σειρές δωρεάν.
Και δεν ασχολείσαι ούτε με builds, ούτε με κάτι άλλο πέρα από το αρχικό σεταρισμα.
Και βλέπεις και μέχρι 4κ.