apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γαμηθηκε ο τυπος ρε δικε μουο γιασου εχει πεσει με τα μουτρα στην μερεντα τυπε.
σε οτι κωλο και να το βαλει μερεντα βγαινει
ρε που παμε ρε
γαμηθηκε ο τυπος ρε δικε μουο γιασου εχει πεσει με τα μουτρα στην μερεντα τυπε.
αφου ρε τυπε παει και γαμαει με 15-20ευρω.ειναι δυνατον να μην πεφτει σε μερεντες?οτι πληρωνεις αυτο περνεις τυπε.και ο γιασου πληρωνει μερεντα να ξερεις.γαμηθηκε ο τυπος ρε δικε μου
σε οτι κωλο και να το βαλει μερεντα βγαινει
ρε που παμε ρε
τυπε νομιζω οτι ειναι ιδεολογικο το θεμααφου ρε τυπε παει και γαμαει με 15-20ευρω.ειναι δυνατον να μην πεφτει σε μερεντες?οτι πληρωνεις αυτο περνεις τυπε.και ο γιασου πληρωνει μερεντα να ξερεις.
:o :o :oοι ολλανδεζες δεν βγαζουν τυπε
οπως ειναι γνωστο δεν χεζουν
αφου ειμαστε στο θρεντ σλαβες προτεινω μαυροβουνιες κροατισες και σερβες
τυπε για τσεχες δεν ξερω:o :o :o
Μου αναψες φωτιες τωρα.Που στο διαολο θα βρω σερβα? .
Η Αννούλα ακουσα ότι παιζει μεχρι και 200 ευρω η ταριφα για κωλο,αναλόγως με το ποσο... κουβαρντα θα σε κοψει.
Τσεχα μου ειναι πιο ευκολο να βρω,λες να επιτυχω το επιθυμητο αποτελεσμα?
Εγω εχω καλες εμπειριες παντως απο τσεχες,μην τις απορριπτεις αν δεν δοκιμασεις μερικες ακομα...Να εχεις αξιοπιστο δειγμα.Αν και δεν εχω παρει τσεχικο κουλουρι ακομα :'(τυπε για τσεχες δεν ξερω
δεν τις συμπαθω και πολυ
εχουν ξινισμενα μουτρα σαν της ιβανας
μεγαλε αρχισε να ψαρευεις σερβες απτο φεισμπουκ
προτεινε να ερθουν εδω για διακοπες
ειναι πολυ καλες
γαμιουνται,πλενουν τα πιατα,κανουν παρκε
πολυ καλες
τυπε πιο ευκολα παιρνεις ευρω απο λιθουανο παρα κωλο απο τσεχαΕγω εχω καλες εμπειριες παντως απο τσεχες,μην τις απορριπτεις αν δεν δοκιμασεις μερικες ακομα...Να εχεις αξιοπιστο δειγμα.Αν και δεν εχω παρει τσεχικο κουλουρι ακομα :'(
Καλα η Ιβάννα ειναι για τον πουτσο οντως.Μόνο δοντια ξερει να βαζει,για να χαλαει την πιπα...
Μαλλον πρεπει να επισκεφτω και το φαφουτο κύνθους καποια μερα να δω πως ειναι το μασελωτό .
Δεν ειμαι και πολυ τσατόβιος παντως για να βρω σερβα απο φεισμπουκ,θα δω τι θα κανω .
Μαλλον πρεπει να ψαξω στα θρεντ σε ποια σπιτια παει ο γιασου να τα αποφυγω,μπας και γλιτωσω την μερεντα
εδω τωρα,το γαμησες & ψοφησε..Ο Ρασπούτιν ήταν ο πρώτος μη αριστοκράτης που ξεσκιζόταν στον πούτσο και έτσι προκάλεσε την μήνιν των ευγενών που τον καθάρισαν [size=30pt]με αποτέλεσμα την οκτωβριανή επανάσταση[/size].
Πρόσεχε λίγο με τις πολιτικες και πολιτισμικές αναλύσεις γιατί αν τα δει ο περσόνα θα γίνει χαμός. Θα μας πήξει στην ανάλυσηΕ,ναι ο Ρασπούτιν υπέσκαψε το κύρος του Τσάρου γιατί του γαμούσε τη γυναίκα και την έκανε ό,τι ήθελε.Ο τύπος πρέπει να είχε πούτσο ακόμα και στη γενειάδα του,δεν εξηγούνται αυτά που έκανε.Ετσι οι μπολσεβίκοι βρήκαν έτοιμο έδαφος,εξευτελισμένο τον Τσάρο και τους ευγενείς.
Ο Λένιν γαμούσε ένα απόλυτο μπάζο,μια Κρούπσκαγια,ο Στάλιν όμως πρέπει να ήταν πιο σβέλτος.Οπως και να έχει ο πιο σαδο-μαζο ήταν σίγουρα ο Μπέρια.Αλλά οι στρατιώτες του ερυθρού στρατού έριξαν απίστευτο πούτσο στη Γερμανία όπου γονιμοποίησαν χιλιάδες γερμανίδεα αλλάζοντας για πάντα τη φυλετική σύσταση της ανατολικής Γερμανίας(εκσλαυισμός-Ossis vs Wessis).
Φυσικά η επίσημη αιτιολόγηση του κόκκινου πούτσου ήταν οτι έπρεπε να αποναζιστικοποιηθεί η Γερμανία και αυτό θα γινόταν μόνο με τον εμποτισμό αίματος κομμουνιστών.Με τόσο ρωσικό γονίδιο μέσα το Ραιχ θα έχανε για πάντα την ισχύ του και δε θα ήταν σε θέση να κάνει πλέον πόλεμο.Ηταν μια ήπια παραλλαγή της απαίτησης του Τσώρτσιλ για στείρωση όλων των Γερμανών.