Νέα

slando - τι φάση παίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimmits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
χαιρετω παλιους κ νεους!ειναι πρωτη φορα που ανοιγω θεμα,αλλα μηπως ξερει κανεις τι φαση παιζει αυτο?
ειναι αληθινες οι αγγελιες η μηπως ειναι μουφες?

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
403
Πόντοι
6.135
Με προλαβες !!! Ειναι γραφεια γνωριμιων απο πισω κ ηδη προχωρησα αρκετα (με μικρη συνδρομη 100ε για 7 γνωριμιες) αν κ νομιζω οτι δεν αξιζει ο κοπος. Μου εδωσαν το τηλ μιας κ την καλεσα κ αυτην ακουγοταν να μιλαει σαν ζωον, βαριεστημενα κ ξενερωσα μονο απο την φωνη!

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
403
Πόντοι
6.135
Αφηστε που με ρωτησε κ σχεδον αμεσως "τι δουλεια κανεις;; ποσα παιρνεις;; Ουστ παλιοβρωμουσα που θα με ρωτησεις (ακομα δεν γνωριστηκαμε) ποσα παιρνω.

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
403
Πόντοι
6.135
Κ μολις ελαβα μηνυμα απο την συγκεκριμενη στο κινητο μου ! Αν θες να γνωριστουμε ελα στην συγγρου φιξ στις 10.30. Με ολες τις λεξεις ανορθογραφα γραμμενες. Ουτε μια λεξη σωστη ! Κατι μου λεει οτι παιζει να ειναι γυφτοπουλα κ θα ξενερωσω ασχημα.

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
συντροφε περιμενουμε ενημερωση απο το "ραντεβου" σου...καλη τυχη

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
ΜΟΥΦΕΣ. πηρα ενα τηλ 6944... κ βγηκε τσαντισμενη αντρικη φωνη που ελεγε οτι εχει γινει λαθος (προφανως του βαλανε το τηλ. εκει για πλακα κ τον εχουν πεθανει στα τηλεφωνα ολοι)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
28 ετων παρε μιλα ελευθερα, αυτο πηρες;

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κ μολις ελαβα μηνυμα απο την συγκεκριμενη στο κινητο μου ! Αν θες να γνωριστουμε ελα στην συγγρου φιξ στις 10.30. Με ολες τις λεξεις ανορθογραφα γραμμενες. Ουτε μια λεξη σωστη ! Κατι μου λεει οτι παιζει να ειναι γυφτοπουλα κ θα ξενερωσω ασχημα.

Μπορεί να είναι καμία δίμετρη καλλονή δυσλεξική...

kangour

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ! Λοιπόν έστειλα ένα e-mail στην Αγγελική ()  και κατέβηκα Πάτρα με έναν φίλο  η κοπέλα στην φάτσα είναι γάματα άλλα έχει ωραίο σώμα και μια κωλαρά απίστευτη...(ξεσκισουαρ γκροβεριδιον) :rockon:  Πάρτυ με ούζα κ.τλ.  με προσοχή πάντα βεβαία γιατί είναι γαμώ τις νυμφομάνες  :grin:

aswtoss

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια, το γραφειο που κρυβεται πισω απο τις αγγελιες ειναι κλασικη περιπτωση κομπινας... Μην πατε και δωσετε τα λεφτουδακια σας και τα κλαιτε μετα, ΠΡΟΣΟΧΗ  ειναι κλασικη κομπινα της δεκαετιας του '90.

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
403
Πόντοι
6.135
πειτε λεπτομερειες συντροφοι... Εγω τα εσκασα τα 100ε παντως, μαλακια βεβαια αλλα ειπα μπας κ ... τυχει κατι καλο

aswtoss

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αναλογως την εποχη ερχονται στην επιφανεια και διαφορες κομπινες ρε παιδια... Απο το 2000 και για μερικα χρονια κονομησαν και κονομανε ακομα διαφορα μεσιτικα γραφεια που ευρισκαν σπιτια προς ενοικιαση σε αλλοδαπους και φοιτητες αλλα και γενικα σε επαρχιωτες της Αθηνας αφου βεβαια πρωτα τσεπωναν μια καλη αμοιβη... Παντα οι μεσιτες οι νομιμοι, αμοιβονται μετα το αποτελεσμα. Ετσι λοιπον και πολλα γραφεια γνωρημιων αφου πρωτα παρουν την αμοιβη τους στην συνεχεια σου γνωριζουν καποιες κοπελες-συνεργατες τους. Εσυ νομιζεις πως την επιασες την καλη και αφου κερασεις κανα 2-3 καφεδες περασει και ενας μηνας η νυφη την κοπαναει....οπως και τα ευρω που εδωσες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom