Νέα

Skype της γυναίκας μου * Κάνει ShOws *

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PetrosMarianna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 173
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είναι 29 χρόνων,Θα γουστάρατε σκαιπ Show μαζί της ;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    106

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.328
Πόντοι
6.236
Ρε Ρίο, μην γίνεσαι μελό. Σκέψου να γίνεις κάτι ωραίο τον Δεκέμβριο...
Θα δούμε...
Έλα, χάιδεψέ μου λίγο την κοιλίτσα τώρα
St Bernard Sleeping GIF

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.402
Πόντοι
9.297
Είσαι από Θεσσαλονίκη για αυτό σου φαίνονται πολλά:grin: αρε Θεσσαλονίκη μου μεγάλη φτωχομανα
Ενώ στην Αθήνα θα φαίνονταν πολλά από 200€ και πάνω;
Με 80€ στην Θεσσαλονίκη βγάζεις χοντρα γούστα όχι ξεπετουα με30€.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Ωραίος γάμος! Λαχείο πέτυχες φίλε!
Mήπως έχετε και κόρη;

Τελευταία τροποποίηση:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.060
Πόντοι
3.506
Δεν είμαστε για μεγάλες δουλειές και ιδέες στο χωριό την Θεσσαλονίκη φιλτατε παράτησε τη Σαλονίκη και έλα Αθήνα -εκεί πάνω μόνο για μπουγατσες και γάλατα είναι :smiling-face-with-heart-eyes:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.328
Πόντοι
6.236

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216

το αντιθετο ισχυει, θεσσ ειναι πολυ πιο ακριβα τα cg ακομα και οι γαμηστρωνες. παρακαλω οι συμπρωτευουσιανοι να επιβεβαιωσουν

OP
OP
PetrosMarianna

PetrosMarianna

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Like
3.224
Πόντοι
441
Αποδείξεις κόβει η γυναίκα σου;
Πραγματικά δεν έχω λόγια ρε τσακάλια....εμείς κάνουμε το γούστο μας . Και κάποιοι μάλλον έχουν καμία μέσα τους ....δεν έχω πει τίποτα κακό ...αν οποίοι γουστάρουν είναι και εγκληματίες έγινε ... Δεν ξανά ασχολούμαι με τέτοια ... Πραγματικά καθένας προσπαθεί κάτι να πει να φανεί έξυπνο ; Καλό ; Δεν ξέρω ρε τι παίζει .... Εμείς έτσι είμαστε ... Τώρα τι να πω ....

OP
OP
PetrosMarianna

PetrosMarianna

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Like
3.224
Πόντοι
441
Τυπε εσενα μονο η μασκα σε πειράζει το οτι τα πεταει δημοσια ενω ειστε και παντρεμενοι και γονεις δε σε πειράζει επόμενο κομμάτι απ οτι διαβασα να τη βγάλεις στη βίζιτα εχετε και παιδιά τρομαρα σας
Ε εσύ μάλλον το Άγιο όρος έχεις αδερφέ για πρότυπο . Το ότι είμαστε γονείς σημαίνει ξεχνάμε εμάς !; Αν ναι είσαι λάθος ;) Σορυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ε εσύ μάλλον το Άγιο όρος έχεις αδερφέ για πρότυπο . Το ότι είμαστε γονείς σημαίνει ξεχνάμε εμάς !; Αν ναι είσαι λάθος ;) Σορυ
Και θα το πω άλλη μια φορά είναι εδώ ούτε μια μέρα και κουράστηκα να διαφωνώ και να εξηγώ πως ο καθένας κάνει ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΆΡΕΙ

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.396
Πόντοι
11.956
Πραγματικά δεν έχω λόγια ρε τσακάλια....εμείς κάνουμε το γούστο μας . Και κάποιοι μάλλον έχουν καμία μέσα τους ....δεν έχω πει τίποτα κακό ...αν οποίοι γουστάρουν είναι και εγκληματίες έγινε ... Δεν ξανά ασχολούμαι με τέτοια ... Πραγματικά καθένας προσπαθεί κάτι να πει να φανεί έξυπνο ; Καλό ; Δεν ξέρω ρε τι παίζει .... Εμείς έτσι είμαστε ... Τώρα τι να πω ....
Είσαι και παοκτζης?????

OP
OP
PetrosMarianna

PetrosMarianna

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Like
3.224
Πόντοι
441
Τι σε πειραζει να κάνει ο άνθρωπος ότι νομίζει?
Ασε που είναι και ωραίο θρεντ για ΣΚ...
Άστο ρε φίλε ....δεν θέλω. Α ασχοληθώ αλλιώς δεν θα τελείωνε η υπόθεση .... Όλα όμορφα ...εμείς την ζωή μας την ζούμε δεν μας την υποδεικνύουν

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.396
Πόντοι
11.956
Και μάνα και εργαζόμενη μπράβο που τα προλαβαίνει όλα !!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τελικά είσαι και ΠΑΟΚ????

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Eνω εσυ τυπε που βγαζεις τη γυναικα σου στο κλαρι εχεις και γαμω τα προτυπα.Αν ειναι να βγαζω τη μανα των παιδιων μου στο κλαρι τυπε προτιμω να εχω το αγιο ορος προτυπο.Τελος φαντασου ποσο ξεφτιλας παιζει να σαι για να κανεις πουτανα τη γυναικα σου και να καθεσαι να τη βλεπεις να στη γαμανε κιολας γιατι οπως ανεφερες λιαν συντομως θα παιξει και γαμησακι οχι μονο καμερα

Τελευταία τροποποίηση:

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.735
Πόντοι
446
σορυ,

καλα μην υπερβαλεις, δεν μου τα δινει ολα, μονο εικονα

αυτο που ζητησες χωρις πολυ ψαξιμο:

δεν κοιτας μονο, γαμας κιολας. κ χωρις μασκα, να βλεπεις προσωπο...
Το έχεις δοκιμάσει αδερφέ;;;

YourWifesBull

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2018
Like
85
Πόντοι
0
Καλησπέρα τσακάλια μου :)
Με την γυναικάρα μου από φέτος ξεκινήσαμε να κάνουμε φάσεις ...(Τρίο) στην ουσία .Γουστάραμε πολύ και συνεχίζουμε ,αυτά σε άλλο νήμα βέβαια .

Εδώ είμαι για να σας πω ότι είναι ακόμα μια που εξτασιαζεται να την πληρώνουν για να κάνει κόλπα και να εκπληρώνει τις επιθυμίες αντρών On Camera .

Βέβαια θέλει και το αντίτιμο της .Δεν είναι καμία παλαβιαρα να θέλει 100 ευρώ για μισή ώρα π.χ

Όποιος πιστός μου λέει :*

(Επισης επειδή παντρεμένοι είμαστε και τα σκαιπ τα κάνει χωρίς; Μάσκα αλλιώς νόημα δεν έχει και επειδή έχουμε και παιδιά χρειαζόμαστε εχεμύθεια δηλαδή μια να θέλετε να ανεβάσετε καμία φωτογραφία της δεν θα έλεγα όχι ίσα ίσα θα γουσταρα αλλά όχι προσοπω,προσοπω κομμένο πάντα , αλλιώς μετά πάμε σε άλλα μονοπάτια δικαιοσύνης ) νασται καλά πασάδες μου :* και εύχομαι να γνωριστούμε και καλύτερα γιατί είμαστε ζευγάρι ανοιχτό μυαλό ;)
Ενδιαφέρον πολύ...επικοινωνήσε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom