Θα δούμε...Ρε Ρίο, μην γίνεσαι μελό. Σκέψου να γίνεις κάτι ωραίο τον Δεκέμβριο...
Έλα, χάιδεψέ μου λίγο την κοιλίτσα τώρα
Θα δούμε...Ρε Ρίο, μην γίνεσαι μελό. Σκέψου να γίνεις κάτι ωραίο τον Δεκέμβριο...
Ενώ στην Αθήνα θα φαίνονταν πολλά από 200€ και πάνω;Είσαι από Θεσσαλονίκη για αυτό σου φαίνονται πολλά αρε Θεσσαλονίκη μου μεγάλη φτωχομανα
Θα σου δώσω τρεις συμβουλές Ρίο: δίαιτα , δίαιτα, δίαιταΘα δούμε...
Έλα, χάιδεψέ μου λίγο την κοιλίτσα τώρα
Δεν είμαστε για μεγάλες δουλειές και ιδέες στο χωριό την Θεσσαλονίκη φιλτατε παράτησε τη Σαλονίκη και έλα Αθήνα -εκεί πάνω μόνο για μπουγατσες και γάλατα είναιΕνώ στην Αθήνα θα φαίνονταν πολλά από 200€ και πάνω;
Με 80€ στην Θεσσαλονίκη βγάζεις χοντρα γούστα όχι ξεπετουα με30€.
Είμαι μακρύτριχο και θέλω απλώς, κούρεμα. Αμέσως εσύ....Θα σου δώσω τρεις συμβουλές Ρίο: δίαιτα , δίαιτα, δίαιτα
Ενώ στην Αθήνα θα φαίνονταν πολλά από 200€ και πάνω;
Με 80€ στην Θεσσαλονίκη βγάζεις χοντρα γούστα όχι ξεπετουα με30€.
Σίγουρα! Αλλά είσαι και βαρύτριχο...Είμαι μακρύτριχο και θέλω απλώς, κούρεμα. Αμέσως εσύ....
Είμαι μακρύτριχο και θέλω απλώς, κούρεμα. Αμέσως εσύ....
Πραγματικά δεν έχω λόγια ρε τσακάλια....εμείς κάνουμε το γούστο μας . Και κάποιοι μάλλον έχουν καμία μέσα τους ....δεν έχω πει τίποτα κακό ...αν οποίοι γουστάρουν είναι και εγκληματίες έγινε ... Δεν ξανά ασχολούμαι με τέτοια ... Πραγματικά καθένας προσπαθεί κάτι να πει να φανεί έξυπνο ; Καλό ; Δεν ξέρω ρε τι παίζει .... Εμείς έτσι είμαστε ... Τώρα τι να πω ....Αποδείξεις κόβει η γυναίκα σου;
Το πιο απλό είναι 15 λεπτά 20 ευρώ. Αλλά φουλ υπάκουη ...και ποιο ειναι το αντιτιμο μαν??
Ε εσύ μάλλον το Άγιο όρος έχεις αδερφέ για πρότυπο . Το ότι είμαστε γονείς σημαίνει ξεχνάμε εμάς !; Αν ναι είσαι λάθος ;) ΣορυΤυπε εσενα μονο η μασκα σε πειράζει το οτι τα πεταει δημοσια ενω ειστε και παντρεμενοι και γονεις δε σε πειράζει επόμενο κομμάτι απ οτι διαβασα να τη βγάλεις στη βίζιτα εχετε και παιδιά τρομαρα σας
Και θα το πω άλλη μια φορά είναι εδώ ούτε μια μέρα και κουράστηκα να διαφωνώ και να εξηγώ πως ο καθένας κάνει ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΆΡΕΙΕ εσύ μάλλον το Άγιο όρος έχεις αδερφέ για πρότυπο . Το ότι είμαστε γονείς σημαίνει ξεχνάμε εμάς !; Αν ναι είσαι λάθος ;) Σορυ
Είσαι και παοκτζης?????Πραγματικά δεν έχω λόγια ρε τσακάλια....εμείς κάνουμε το γούστο μας . Και κάποιοι μάλλον έχουν καμία μέσα τους ....δεν έχω πει τίποτα κακό ...αν οποίοι γουστάρουν είναι και εγκληματίες έγινε ... Δεν ξανά ασχολούμαι με τέτοια ... Πραγματικά καθένας προσπαθεί κάτι να πει να φανεί έξυπνο ; Καλό ; Δεν ξέρω ρε τι παίζει .... Εμείς έτσι είμαστε ... Τώρα τι να πω ....
Άστο ρε φίλε ....δεν θέλω. Α ασχοληθώ αλλιώς δεν θα τελείωνε η υπόθεση .... Όλα όμορφα ...εμείς την ζωή μας την ζούμε δεν μας την υποδεικνύουνΤι σε πειραζει να κάνει ο άνθρωπος ότι νομίζει?
Ασε που είναι και ωραίο θρεντ για ΣΚ...
Eνω εσυ τυπε που βγαζεις τη γυναικα σου στο κλαρι εχεις και γαμω τα προτυπα.Αν ειναι να βγαζω τη μανα των παιδιων μου στο κλαρι τυπε προτιμω να εχω το αγιο ορος προτυπο.Τελος φαντασου ποσο ξεφτιλας παιζει να σαι για να κανεις πουτανα τη γυναικα σου και να καθεσαι να τη βλεπεις να στη γαμανε κιολας γιατι οπως ανεφερες λιαν συντομως θα παιξει και γαμησακι οχι μονο καμεραΕ εσύ μάλλον το Άγιο όρος έχεις αδερφέ για πρότυπο . Το ότι είμαστε γονείς σημαίνει ξεχνάμε εμάς !; Αν ναι είσαι λάθος ;) Σορυ
Το έχεις δοκιμάσει αδερφέ;;;σορυ,
καλα μην υπερβαλεις, δεν μου τα δινει ολα, μονο εικονα
αυτο που ζητησες χωρις πολυ ψαξιμο:
Άντζελα Ελληνίδα 6934147095 - Αγγελίες Σεξ | Openday
διαλέξτε την αγγελία που σας ταιριάζει και περάστε ένα όμορφο βράδυ ανάλογα με το γούστο σας στα call girls men gay trans lesbian aggelies gia sexwww.openday.gr
δεν κοιτας μονο, γαμας κιολας. κ χωρις μασκα, να βλεπεις προσωπο...
Ενδιαφέρον πολύ...επικοινωνήσε..Καλησπέρα τσακάλια μου
Με την γυναικάρα μου από φέτος ξεκινήσαμε να κάνουμε φάσεις ...(Τρίο) στην ουσία .Γουστάραμε πολύ και συνεχίζουμε ,αυτά σε άλλο νήμα βέβαια .
Εδώ είμαι για να σας πω ότι είναι ακόμα μια που εξτασιαζεται να την πληρώνουν για να κάνει κόλπα και να εκπληρώνει τις επιθυμίες αντρών On Camera .
Βέβαια θέλει και το αντίτιμο της .Δεν είναι καμία παλαβιαρα να θέλει 100 ευρώ για μισή ώρα π.χ
Όποιος πιστός μου λέει
(Επισης επειδή παντρεμένοι είμαστε και τα σκαιπ τα κάνει χωρίς; Μάσκα αλλιώς νόημα δεν έχει και επειδή έχουμε και παιδιά χρειαζόμαστε εχεμύθεια δηλαδή μια να θέλετε να ανεβάσετε καμία φωτογραφία της δεν θα έλεγα όχι ίσα ίσα θα γουσταρα αλλά όχι προσοπω,προσοπω κομμένο πάντα , αλλιώς μετά πάμε σε άλλα μονοπάτια δικαιοσύνης ) νασται καλά πασάδες μου και εύχομαι να γνωριστούμε και καλύτερα γιατί είμαστε ζευγάρι ανοιχτό μυαλό ;)