Νέα

Σκουτερ vs παπι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TERMINATOR_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
ειναι πανακριβα ομως τα 3τροχα.
Εχω σκουτερ και μηχανη προσωπικα (παλια ειχα χρονια παπι) τη μηχανη το καλοκαιρι την εχω παρατησει μονο και μονο γιατι δεν εχω χωρους, το σκουτερ βαζω κατω απο τη σελα κρανος,πορτοφολι,κλειδια,κινητο,τσιγαρα,αδεια,διπλωμα τα παντα ... βολευει πολυ το σκουτερ

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
ειχα σκουτερ-μηχανη-παπι, το παπι το πουλησα και κρατησα σκουτερ κ μηχανη..
Σκουτερ παρε...παρε sym που εχει φθηνα σερβισ και ειναι αξιοπιστο σαν τα παλια γιαπωνεζικα honda...Πας λαικη με το σκουτερ και φορτωνεις 1 ολοκληρο καροτσι
Τα παπια ξεχασετα για ΑΘΗΝΑ

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Σκουτερ παρε...παρε sym που εχει φθηνα σερβισ και ειναι αξιοπιστο σαν τα παλια γιαπωνεζικα honda...Πας λαικη με το σκουτερ και φορτωνεις 1 ολοκληρο καροτσι

+1 για το sym , εχει φιλος 0 προβληματα και φθηνα σερβις

Επισκέπτης
Και για που ειναι ρε τυπε για ταξιδια?

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.453
Πόντοι
6.955
Τα παπιά είναι επικίνδυνα βρε παιδιά, γλυστράνε, δεν φρενάρουν δεν τα υπολογίζουν τα ΙΧ.

Σκούτερ μέχρι 300 cc λέω εγώ.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Και για που ειναι ρε τυπε για ταξιδια?

για την λαικη, σουπερ μαρκετ κλπ, γιυαυτο του ειπα σκουτερ, ειδες ρε χαρε να λεω οτι ειναι για ταξιδια...το παπι ειναι για το χωριο

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εξαρταται τι το θες και ποσα διαθετεις για αγορα συντηρηση..
παπακι για πολη ειναι εγκλημα..σε γραφουν στον πουτσο τους τα αυτοκινητα,βρισκεσαι για πλακα αλλο κοσμο ακομα και αν οδηγεις συντηρητικα..δυο φορες με ειχαν πεταξει κατω χωρις να φταιω..οι βεσπες-σκουτερ εχουν γινει τρεντι και κοστιζουν ακριβα..

για καποιον οδηγο μηχανης η αγορα σκουτερ ειναι πεταμενα λεφτα..
με τα λεφτα που θα δωσεις για ενα γαμομπεβερλι,παιρνεις ενα Ζ750 μεταχειρισμενο που ναι σοβαρο εργαλειο,οχι @@..
στην ελλαδα του 12' βεβαια η πλειοψηφια των ενδιαφερομενων για σκουτερ ειναι 50αρηδες κοιλαραδες ή χαζογκομενες
που δεν εχουν λεφτα για βενζινη αυτοκινητου και το προηγουμενο διτροχο τους ειναι το ποδηλατακι της γιαγιας..

εκει αν δεν εχεις τη στοιχειωδη λογικη να παρεις το τραινο/μετρο/τρολευ,
παιρνεις σκουτερ,κανεις ενα ευχελαιο και βγαινεις παγανια..

Επισκέπτης
για την λαικη, σουπερ μαρκετ κλπ, γιυαυτο του ειπα σκουτερ, ειδες ρε χαρε να λεω οτι ειναι για ταξιδια...το παπι ειναι για το χωριο
Ρε μαν πιο ιδανικο για μες στη πολη απ την παπια δεν υπαρχει,ειναι ξεπερασμενο το ξερω αλλα ειναι χρηστικοτατο,αν θες οικονομικη λυση ειναι μονοδρομος,ειχα 250 και 500 σκουτερ,αν κανεις απειρα χιλιομετρα δεν συμφερει,και απο καταναλωση και απο συντηρηση.

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
+1 για το sym , εχει φιλος 0 προβληματα και φθηνα σερβις

sym , μηδεν bugs, το εχω λιωσει στο Κεντρο που μενω κ δεν εχει βγαλει καμια ζημια εδω και 4 χρονια...αν παρεις piaggio θα γινεις κολλητος του Μαστορα

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Ρε μαν πιο ιδανικο για μες στη πολη απ την παπια δεν υπαρχει,ειναι ξεπερασμενο το ξερω αλλα ειναι χρηστικοτατο,αν θες οικονομικη λυση ειναι μονοδρομος,ειχα 250 και 500 σκουτερ,αν κανεις απειρα χιλιομετρα δεν συμφερει,και απο καταναλωση και απο συντηρηση.
και το παπι αξιοπιστο ειναι και του βαζεις χερι κ μονος σου, απλα το σκουτερ ειναι πιο χρηστικο, ολοι το λενε, μην επιμενεις, οσο για οικονομια, αυτο που εχω εγω καιει 3lt/100km περιπου

stebaba

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Κριτικές
12
Like
568
Πόντοι
1.525
Παπί φυσικά οικονομία,καλύτερος χειρισμός,φτηνότερη συντήρηση και επιδόσεις σε σχέση με τα σκούτερ.Αν έχεις τα φράγκα ,χτύπα ένα yamaha crypton x να βρεις την υγεία σου.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ΠΑΠΙ:φτηνοτερο σερβις απο σκουτερ,μεγαλυτερη αξιοπιστια(ειδικα τα παλια kazer,crypton,glx κτλ) μικροτερη καταναλωση απο σκουτερ και καλυτερη οδικη συμπεριφορα λογω μεγαλυτερης σε διαμετρο ροδας (σε σχεση με τα ροδακια των σκουτερ) ...

ΣΚΟΥΤΕΡ:πιο ανετο(δε βρεχεσαι λογω ποδιας,μεγαλυτεροι αποθηκευτικοι χωροι,αυτοματο) μεγαλυτερο κοστος συντηρησης και ακριβοτερο σερβις,ακριβοτερα γενικα στην αγορα τους...τα sym ειναι καλη λυση για μεσα στην πολη οπως και το sh της honda...το pcx της ιδιας εταιριας ειναι πολυ προσφατο για να εχεις ολοκληρωμενη αποψη...

γενικα ειτε παπι εχεις ειτε σκουτερ γραμμενο σ εχουν οι αλλοι οδηγοι...εγω ενα xτχ 660 εχω και παλι στ αρχιδια τους με γραφουν...στη συγγρου εχουν παει να με φανε ποσες φορες και ουτε καν τρεχω η παω στη νεκρη γωνια ...

μην σκεφτεστε οτι θα σας υπολογιζουν αν οδηγατε διτροχο ...

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
ανεφερα για χωριο οχι για πολυ οι περισσοτερες μετακινησεις ειναι μεσα στο χωριο που εχει πολλα στενα. στην πολη αν χρειαστει να παω εχω αυτοκινητο. αλλα και παλι πας και με διτροχο το καλοκαιρι φυσικα ειναι 56 χιλιομετρα και αμεσως η επομενη μικροτερη πολη 16 χιλιομετρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom