ΤΥΠΕ!!!.....κουραγιο κατ αρχας!
Επαθες κοκομπλοκο γερο-δε λεω, και πρεπει να προσεξεις να το αντιμετωπίσεις σωστα, για να βγεις ομορφα κερδισμένος!
Όχι ότι εχεις τιποτα φοβερο να κερδισεις, περαν από καποια ηθικη δικαιωση δηλαδή, αλλα κι αυτό κατι είναι...
Για αρχη, οσο ψωλα και καριολα κι αν είναι, ασχέτως τι της αξιζει, ξεχνα τα αυτά περι σκουπιδιασματων με παρτουζες δια της βιας, γιατι όπως πολύ σωστα σου ειπαν, θα μπλέξεις ασχημα και δεν θα ξαναδείς μουνι για χρονια!
Το να την ξαναγαμησεις μια τελευταια φορα ετσι για το γαμωτο, εξαρτάται απτο αν θελεις ΚΑΝ να την ξανα ακουμπήσεις, κι αν το κανεις, δεν εγινε και κατι.
Θα μπορουσες να την σκισεις σε κανα χοτελ, και όπως προειπε άλλος συναγωνιστης, να ντυθείς στα μπαμ, να της πεταξεις ένα 20αρικο στη μαπα, και να φυγεις αφήνοντας την εκει.
Θα δωσει και το 20αρικο μετα να πληρωσι το χοτελ που την γαμησες, πλακα θα χει.
Ταπεινη μου γνωμη, το καλυτερο που θα πρεπε να κανεις, είναι που ειπε και άλλος συναγωνιστης: block από παντου, καμμια κουβεντα ξανα και 'αφαντος ο παναης'.
Ναι, ξερω, ότι δυστυχως δεν θα μπορεις να δεις την αντιδραση της (η οποια σιγουρα θα χει πολύ γελιο, γιατι ακομα και εντελως στο μουνι της να σε ειχε, θα σκαλωνε πολύ ασχημα), αλλα αυτή είναι και η μονη συμπεριφορά που της αξιζει.
Εσυ δεν θα σαι εκει πλεον να το καταλάβεις, αλλα το να σου κοψει εντελως την καλημέρα ξαφνικα υστερα από...1,5 χρονο σχεσης, είναι σκαμπιλι απτα λιγα! Ακομα και να μην σε νοιαζει.
Μου το χουν κανει, και το χω κανει κι εγω-μιλαω εκ πειρας, τυπε!
Μην κανεις την μαλακια ν ανοίξεις οποιονδηποτε διαλογο σχετικα με το οτιδήποτε! Θα επιστρατευσει κάθε διαθεσιμο μεσο προκειμενου να σου βγει και από πανω, και θα ναι τρομερα ψυχοφθορο, και ανευ ουσιας.
Κατ εμε, θεωρω πως εισαι μαγκας που δεν κατηγορησες το αλλον-ισα ισα, τον αποκαλεσες και 'συναγωνιστη'- καθως σ αυτές τις περιπτώσεις φταιει αποκλειστικα η ψωλα!
Βρες ο,τι κουραγιο μπορεις, και ξεκοψε την παντελως!
Τσιμουδιά!
Θα βαλει κοινους φιλους, φιλες της, ποιος ξερει τι!
Διπλωματια, και ανωτεροτητα εσυ-την ξεχασες ηδη...
Ετσι θα αποχωρησεις κυριος, θα μεινει η καριολα μαλακας ν αναρωτιέται, και θα σε αποζητα τι εχει συμβει.
Αν ποτε την ξαναδείς, θα είναι υπο, και ξεφτιλισμενη όπως της αξιζει!