Νέα

Σκοτώσανε τη σκύλα μου με φόλα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Α-Ω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 923
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
:d-spam: :offtopic:

Εχεις κανεις Γιορκσαιρ τερριε toy που να χαριζει η να πουλαει???

Μου κλεψανε το δικο μου και εχω φαει ηττα μεγαλη. :)

Τετοιο ειχες ρε;
 Α ρε στρακι....

απο τις μεγαλυτερες μουνοπαγιδες αυτα τα μικρα
 ετσι και κανεις οτι το παιρνεις καπου μαζι σου,ολα τα θηλυκα
 σε ακτινα 100 μετρων στην πεφτουν αν το χαιδεψουν....

ξερεις τι κανεις μωρη λουγκρα

αλλα εχε χαρη που δεν σε πετυχα πουθενα,με το λουρι στο χερι,
 να βγαζεις την σφουγγαριστρα βολτα για κανα μουνακι

οοουυυυυυυυυυυααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.060
Πόντοι
12.056
 Τετοιο ειχες ρε;
 Α ρε στρακι....

απο τις μεγαλυτερες μουνοπαγιδες αυτα τα μικρα
 ετσι και κανεις οτι το παιρνεις καπου μαζι σου,ολα τα θηλυκα
 σε ακτινα 100 μετρων στην πεφτουν αν το χαιδεψουν....

ξερεις τι κανεις μωρη λουγκρα

αλλα εχε χαρη που δεν σε πετυχα πουθενα,με το λουρι στο χερι,
 να βγαζεις την σφουγγαριστρα βολτα για κανα μουνακι

οοουυυυυυυυυυυααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Διδακτωρ...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Έκοψαν για εκδίκηση και τα τέσσερα πόδια του σκυλιού

Με κομμένα και τα τέσσερα πόδια βρέθηκε η Μίμα, στις 26 Μαρτίου, επειδή οι γείτονες του αφεντικού της είχαν προσωπικές διαφορές μαζί του.
Κάποιος από αυτούς ανέλαβε, λοιπόν, να τον εκδικηθεί, κόβοντας και τα τέσσερα πόδια της θηλυκής σκυλίτσας.
Η Μίμα στάθηκε τελικά τυχερή στην ατυχία της αφού οι άνθρωποι που την βρήκαν δεν προχώρησαν σε ευθανασία αλλά συγκέντρωσαν χρήματα για να της τοποθετήσουν τεχνητά πόδια.
Στις 16 Απριλίου ταξίδεψε στη Γερμανία και στις 20 του ίδιου μήνα υπεβλήθη στην λεπτή εγχείρηση με απόλυτη επιτυχία.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
αγριογουρουνο με βατομουρα και μουσταρδα μελιου για μενα,
και μια στραπατσαδα για τον φιλο μου τον ακι

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Έκοψαν για εκδίκηση και τα τέσσερα πόδια του σκυλιού

Με κομμένα και τα τέσσερα πόδια βρέθηκε η Μίμα, στις 26 Μαρτίου, επειδή οι γείτονες του αφεντικού της είχαν προσωπικές διαφορές μαζί του.
Κάποιος από αυτούς ανέλαβε, λοιπόν, να τον εκδικηθεί, κόβοντας και τα τέσσερα πόδια της θηλυκής σκυλίτσας.
Η Μίμα στάθηκε τελικά τυχερή στην ατυχία της αφού οι άνθρωποι που την βρήκαν δεν προχώρησαν σε ευθανασία αλλά συγκέντρωσαν χρήματα για να της τοποθετήσουν τεχνητά πόδια.
Στις 16 Απριλίου ταξίδεψε στη Γερμανία και στις 20 του ίδιου μήνα υπεβλήθη στην λεπτή εγχείρηση με απόλυτη επιτυχία.

Αυτοί που τα κάνουν αυτά είναι παλιοτόμαρα αλλα και κότες.Αυτό δείχνει ότι δεν είναι τρελοί και ξέρουν ότι αν το κάνουν σε καναν άνθρωπο θα πάνε φυλακή όμως στο ζώο ποιος θα τους πει τίποτα.Εγώ θυμάμαι στο Βραχάτι που ήμουν μικρός διακοπές κάποιος γείτονας ενός τύπου επειδή είχαν βριστεί άσχημα και δεν τα πήγαιναν καλά δηλητηρίασε το λυκόσκυλό του και πέθανε.Έκλαιγα και γω τόσο πολύ αφού ήταν τόσο καλό που έπαιζα μαζί του.Ο τύπος όμως για εκδίκηση ξέρετε τι έκανε;Μια μέρα το καθίκι ξέχασε να κλειδώσει το γκαράζ και του βαλε στην BMW του αναμμένο στουπί στο ντεπόζιτο και έγινε ένα μπαμ που το άκουσαν τετράγωνα.Αυτό ήταν εκδίκηση!!

Kapoios_

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Είναι απίστευτη η θλίψη που έχω λόγω του άδικου χαμού της τετράποδης οικογενειακής συντρόφου μας.

Ο μοναδικός λόγος που το βάζω ως ανάρτηση είναι για τις ιδέες αντεκδίκησης που μπορείτε να μου δώσετε και κανείς άλλος.

Ο υπεύθυνος της αποτρόπαιης πράξης μου είναι γνωστός με ον/μο και φυσιογνωμικά.
Αποδεικτικά απτά στοιχεία δεν μπορώ να συλλέξω ούτε έχω, όμως είμαι 150% σίγουρος για τον ίδιο για διάφορους λόγους και το βεβαρημένο αντίστοιχο παρελθόν του σε συνδυασμό με το ότι στον χώρο που τελέστηκε ήταν πολύ περιορισμένοι οι ύποπτοι (περιφραγμένος χώρος/ ιδιωτικό συγκρότημα κατοικιών) οι οποίοι έχουν κι οι ίδιοι σκυλιά (εκτός από τον υπάνθρωπο αυτό ο οποίος κατ εξακολούθησιν ενοχλείται από την παρουσία 4ποδων και τα φολιάζει).

χθες η σκύλα μου έκλεινε τα 6, αντί για κοκκαλότουρτα ο σκατάνθρωπος αυτός την τάϊσε φόλα.

είμαι κομμάτια.

Βρες τον τον πούστη και δώστου να φάει από την ίδια φώλα...

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
στην Κατερινη χτες απογευμα δειρανε φιλοζωο  :jerking: :jerking: :jerking:  γιατι μοιραζε φαγητο σε αδεσποτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dr.feelgood

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Είναι απίστευτη η θλίψη που έχω λόγω του άδικου χαμού της τετράποδης οικογενειακής συντρόφου μας.

Ο μοναδικός λόγος που το βάζω ως ανάρτηση είναι για τις ιδέες αντεκδίκησης που μπορείτε να μου δώσετε και κανείς άλλος.

Αποδεικτικά απτά στοιχεία δεν μπορώ να συλλέξω ούτε έχω, όμως είμαι 150% σίγουρος για τον ίδιο για διάφορους λόγους και το βεβαρημένο αντίστοιχο παρελθόν του σε συνδυασμό με το ότι στον χώρο που τελέστηκε ήταν πολύ περιορισμένοι οι ύποπτοι (περιφραγμένος χώρος/ ιδιωτικό συγκρότημα κατοικιών) οι οποίοι έχουν κι οι ίδιοι σκυλιά (εκτός από τον υπάνθρωπο αυτό ο οποίος κατ εξακολούθησιν ενοχλείται από την παρουσία 4ποδων και τα φολιάζει).

χθες η σκύλα μου έκλεινε τα 6, αντί για κοκκαλότουρτα ο σκατάνθρωπος αυτός την τάϊσε φόλα.

είμαι κομμάτια.
Καλημέρα,ρίξτου στο αυτοκίνητο ηλεκτρολύτη (υλικό που γεμίζουν μπαταρίες)και θα του σαπίσει αργά-αργά.Η καταστροφή είναι ολοκληρωτική,ξεφλουδίζει το αυτοκίνητο.Λογικά θα το προμηθευτείς από συνεργείο αυτοκινήτων.
Άντε καλό βόλι με τον παλιόπουστα το δολοφόνο.... :s&m_1:

OP
OP
Α-Ω

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.849
Πόντοι
3.715
Καλημέρα,ρίξτου στο αυτοκίνητο ηλεκτρολύτη (υλικό που γεμίζουν μπαταρίες)και θα του σαπίσει αργά-αργά.Η καταστροφή είναι ολοκληρωτική,ξεφλουδίζει το αυτοκίνητο.Λογικά θα το προμηθευτείς από συνεργείο αυτοκινήτων.
Άντε καλό βόλι με τον παλιόπουστα το δολοφόνο.... :s&m_1:

αυτή είναι και η πιο κραταία άποψη αντεκδίκησης.
ευχαριστώ.

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26

είμαι κομμάτια.
Αφού οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες έχουν σκυλιά εννημέρωσέ τους να βάλουν κάμερες και να γράφουν όλο το 24ωρο ώστε εαν ξαναγίνει κάτι (που θα ξαναγίνει) να τον έχει καταγράψει η κάμερα και να τον πάτε αυτόφορο.Θα τον τρέχετε τον πουσταρα μέχρι να πεθάνει.
Επικουρικά βάλτε του και οξύ στο αμάξι όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω.
Επίσης συνεννοηθείτε με τους γειτόνους σου που έχουν σκυλιά να μαζευτείτε μια μέρα όλοι μαζί και να του στήσετε καρτέρι.Βρείτε και φίλους σας του κλειστού οικογενειακού σας κύκλου και με μαύρες κουκούλες όπου τον δείτε σπάστε του πόδια και χέρια.Πίστεψέ με μια τέτοια ενέργεια είναι ευλογημένη και του αξίζει του καριόλη.

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πω πω παιδες, μερικοι αντιδρατε πιο εντονα απ οτι αν σκοτωνανε ανθρωπο.
στην Κατερινη χτες απογευμα δειρανε φιλοζωο   :jerking: :jerking: :jerking:  γιατι μοιραζε φαγητο σε αδεσποτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μηπως χεζανε τα μαγαζια τους? :)

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αυτοί που τα κάνουν αυτά είναι παλιοτόμαρα αλλα και κότες.Αυτό δείχνει ότι δεν είναι τρελοί και ξέρουν ότι αν το κάνουν σε καναν άνθρωπο θα πάνε φυλακή όμως στο ζώο ποιος θα τους πει τίποτα.Εγώ θυμάμαι στο Βραχάτι που ήμουν μικρός διακοπές κάποιος γείτονας ενός τύπου επειδή είχαν βριστεί άσχημα και δεν τα πήγαιναν καλά δηλητηρίασε το λυκόσκυλό του και πέθανε.Έκλαιγα και γω τόσο πολύ αφού ήταν τόσο καλό που έπαιζα μαζί του.Ο τύπος όμως για εκδίκηση ξέρετε τι έκανε;Μια μέρα το καθίκι ξέχασε να κλειδώσει το γκαράζ και του βαλε στην BMW του αναμμένο στουπί στο ντεπόζιτο και έγινε ένα μπαμ που το άκουσαν τετράγωνα.Αυτό ήταν εκδίκηση!!

Στα αρχίδια του.

Θα πάρει καινούργιο.

Ο άλλος όμως δεν μπορεί να πάρει νέο σκύλο, *ολόιδιο* με τον προηγούμενο.

Για αυτό επίθεση σε άψυχα αντικείμενα δεν έχει και τόσο αξία.
Εκτός και αν του έκαιγε το σπίτι. Αυτό οκ, έχει διαφορετικό βάρος από το αμάξι.

Δε βαριέσαι, όλα εδώ πληρώνονται.
Κάποια στιγμή θα κάνει την μαλακία σε λάθος άνθρωπο...
Όλα εδώ πληρώνονται.

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πω πω παιδες, μερικοι αντιδρατε πιο εντονα απ οτι αν σκοτωνανε ανθρωπο.Μηπως χεζανε τα μαγαζια τους? :)

Μάλλον αντιδράνε όπως θα αντιδρούσαν αν σκότωναν δικό τους άνθρωπο.
Αλλά και πάλι αυτό αδικεί τον σκύλο.
Δεν ξέρω κανέναν σκύλο που του φέρθηκαν εντάξει τα αφεντικά του και να μην του γάμησαν την ψυχή,
να επιτέθηκε ή να σκότωσε άνθρωπο.

Αντίθετα συνεχώς ακούμε για ανθρώπους που πράττουν το αντίστροφο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom