Oταν εμενα σε πολυκατοικια στην Ελλαδα, πηρα ενα κουταβακι που δοξα το θεο ειναι μια χαρα κ ειναι διπλα μου τωρα (χθες μαλιστα την πηγαμε να ζευγαρωσει με ενα σκυλαρο Λαμπραντορ θεριο 52 κιλων). Το τι περασα απο τους περιεργους διπλα δεν λεγεται. Οσοι γνωριζουν τη ρατσα ξερουν οτι τα Λαμπραντορ κ δη τα θηλυκα δεν γαυγιζουν σχεδον ΠΟΤΕ, μονο οταν καποιος χτυπα την πορτα ή τηλεφωνο.
Το τι παπαριες ακουσα , ειχα κατι τυπους διπλανο μπαλκονι, ερχεται σε μια δοση η τυπισσα και μου δειχνει το μπρατσο της , ειχε κανει αιμοληψια κ μου λεει ' Βλεπεις ? Πηγα να κανω τεστ αλλεργιας, ειμαι αλλεργικη στα σκυλια , το σκυλι πρεπει να φυγει' . Για οσους ξερουν , τα τεστ αλλεργιας γινονται με τεστ στο δερμα, οχι στο αιμα. Οι τυποι εντομεταξυ να σκοτωνονται τα μεσανυχτα καθε βραδι και να εχουν το θρασος να μου την πουν επειδη μια (1) φορα το σκυλι εκλαιγε επειδη αργησα να γυρισω κ ηταν κουταβι κ μονο του.
Εφτασαν στο σημειο να κανουν γενικη συνελευση πολυκατοικιας , με θεμα το κουταβακι μου..Οτι κ καλα ο κανονισμος της πολυκατοικιας δεν επιτρεπει κατοικιδια. Παιδες , επειδη δεν ηξερα, το ψαξα κ τους ετριψα στη μουρη το νομο προστασιας των ζωων που ειναι ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ , οχι κανονισμος ιδιωτων κ υπερισχυει ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ κανονισμου κτιριου.
Μαλιστα τους απειλησα οτι ετσι και συνεχισουν θα τους παω στα δικαστηρια , οπου προβλεπεται κ αναλογο προστιμο. Απο τοτε χεστηκαν πανω τους κ δεν με ξαναενοχλησαν τα ΟΡΘΙΑ ΖΩΑ.