Νέα

Σκοτώσανε τη σκύλα μου με φόλα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Α-Ω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 923
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ένας απ΄ τους λόγους που δεν έχω κατοικίδιο, αν και μου αρέσουν. :'( Να δεθείς συναισθηματικά μαζί του και να συμβεί κανα τέτοιο? Θα έκανα φόνο - μα το Χριστό σας μιλάω. Θα βουτούσα το κουζινομάχαιρο και θα τον κάρφωνα - αποτέλεσμα βέβαια, 15 χρόνια μέσα.

Όπως το άλλο που είχα διαβάσει για 2 σκυλάκια που βρέθηκαν στον Υμηττό με κομμένα τα πόδια τους. :'( Λέγονται ανθρώπιντα όντα αυτοί που έκαναν αυτή την πράξη?

Καλό κουράγιο φίλε μου.

Επισκέπτης
θελω κι εγω να παρω σκυλακι αλλα οσο σκεφτομαι οτι μπορει να μου παθει κατι καποια στιγμη τρελλαινομαι..
ειμαι που ειμαι ευαισθητη με τους ανθρωπους που αγαπω,ποσο μαλλον με αυτο το απροστατυετο πλασματακι!!!

:-

μην το ξαναπεις αυτοοοο! τετοιοι ανθρωποι ειναι ιδανικοι για να προσφερουν φιλοξενια σε ζωακια!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
θελω κι εγω να παρω σκυλακι αλλα οσο σκεφτομαι οτι μπορει να μου παθει κατι καποια στιγμη τρελλαινομαι..
ειμαι που ειμαι ευαισθητη με τους ανθρωπους που αγαπω,ποσο μαλλον με αυτο το απροστατυετο πλασματακι!!!

:-

γιατι θες? ουτε εσυ ακους τα τηλεφωνα?

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.639
Πόντοι
2.637
Ένας απ΄ τους λόγους που δεν έχω κατοικίδιο, αν και μου αρέσουν. :'( Να δεθείς συναισθηματικά μαζί του και να συμβεί κανα τέτοιο? Θα έκανα φόνο - μα το Χριστό σας μιλάω. Θα βουτούσα το κουζινομάχαιρο και θα τον κάρφωνα - αποτέλεσμα βέβαια, 15 χρόνια μέσα.

Όπως το άλλο που είχα διαβάσει για 2 σκυλάκια που βρέθηκαν στον Υμηττό με κομμένα τα πόδια τους. :'( Λέγονται ανθρώπιντα όντα αυτοί που έκαναν αυτή την πράξη?  [size=20pt]ΖΩΑΔΙΑ λεγονται... τελειως ομως !!!![/size]

Καλό κουράγιο φίλε μου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ......

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Όπως το άλλο που είχα διαβάσει για 2 σκυλάκια που βρέθηκαν στον Υμηττό με κομμένα τα πόδια τους. :'( Λέγονται ανθρώπιντα όντα αυτοί που έκαναν αυτή την πράξη?

ρε φίλε ο κόσμος έχει γεμίσει από ψυχανώμαλους... πάρε παράδειγμα σε άλλο νήμα που κάποιος (και μάλιστα με δεκάδες χιλιάδες πόστ) είπε "Να τον αφήσουνε να ψοφήσει τον Βοσκόπουλο που τον βάλανε και στον Νοσοκομείο να πληρώσουμε και την επέμβαση του"..... κάποιοι φώναξαν στους υπαλλήλους τηνς μαρφίν "να καείτε απεργοσπάστες"...

έχει παλαβώσει ο κόσμος...

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
ημουν σε ενα βουνο εχτες μαζι με αλλα ατομα...και ηταν πιο περα 2 αλβανοι βοσκοι και χωρις να παρουν χαμπαρι
οτι ειμασταν εκει πετροβολουσαν απο μακρια(μαλλον για σημαδι ? δε ξερω..) δυο μαλλον νεογεννητα κουταβακια.....

η συνεχεια ;  ;
οτι θα κανατε εσεις. . .βαλτε και λιγο ακομα.. :s&m_2:

τελικα ειναι μερικοι που απλα δεν λεγονται ανθρωποι. . . :P

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.639
Πόντοι
2.637
τελικα ειναι μερικοι που απλα δεν λεγονται ανθρωποι. . . :P

Δυστυχως αυτα τα εκτρωματα της φυσης υπαρχουν παντου !!!
Ακομη χειροτερο ειναι οτι εχει χαθει Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
Και αυτο το βλεπουμε παντου δυστυχως !!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ημουν σε ενα βουνο εχτες μαζι με αλλα ατομα...και ηταν πιο περα 2 αλβανοι βοσκοι και χωρις να παρουν χαμπαρι
οτι ειμασταν εκει πετροβολουσαν απο μακρια(μαλλον για σημαδι ? δε ξερω..) δυο μαλλον νεογεννητα κουταβακια.....

η συνεχεια ;  ;
...

ειναι βαρια η γκλιτσα του αρκάν?

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
ειναι βαρια η γκλιτσα του αρκάν?

τωρα αν πω λεπτομερειες πως τους σαπισαμε θα πεσουν εδω ολοι οι παπαροαριστεροι προοδευτικοι να τους υποστηριξουνε.. :P :P
σταρχιδια μου παντως...

υγ.πλακα πλακα θα κανω ενα εφιερωμα στον αρκαν εδω μου φαινεται :rockon:

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Oταν εμενα σε πολυκατοικια στην Ελλαδα, πηρα ενα κουταβακι που δοξα το θεο ειναι μια χαρα κ ειναι διπλα μου τωρα (χθες μαλιστα την πηγαμε να ζευγαρωσει με ενα σκυλαρο Λαμπραντορ θεριο 52 κιλων). Το τι περασα απο τους περιεργους διπλα δεν λεγεται. Οσοι γνωριζουν τη ρατσα ξερουν οτι τα Λαμπραντορ κ δη τα θηλυκα δεν γαυγιζουν σχεδον ΠΟΤΕ, μονο οταν καποιος χτυπα την πορτα ή τηλεφωνο.

Το τι παπαριες ακουσα , ειχα κατι τυπους διπλανο μπαλκονι, ερχεται σε μια δοση η τυπισσα και μου δειχνει το μπρατσο της , ειχε κανει αιμοληψια κ μου λεει ' Βλεπεις ? Πηγα να κανω τεστ αλλεργιας, ειμαι αλλεργικη στα σκυλια , το σκυλι πρεπει να φυγει' . Για οσους ξερουν , τα τεστ αλλεργιας γινονται με τεστ στο δερμα, οχι στο αιμα. Οι τυποι εντομεταξυ να σκοτωνονται τα μεσανυχτα καθε βραδι και να εχουν το θρασος να μου την πουν επειδη μια (1) φορα το σκυλι εκλαιγε επειδη αργησα να γυρισω κ ηταν κουταβι κ μονο του.

Εφτασαν στο σημειο να κανουν γενικη συνελευση πολυκατοικιας , με θεμα το κουταβακι μου..Οτι κ καλα ο κανονισμος της πολυκατοικιας δεν επιτρεπει κατοικιδια. Παιδες , επειδη δεν ηξερα, το ψαξα κ τους ετριψα στη μουρη το νομο προστασιας των ζωων που ειναι ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ , οχι κανονισμος ιδιωτων κ υπερισχυει ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ κανονισμου κτιριου.

Μαλιστα τους απειλησα οτι ετσι και συνεχισουν θα τους παω στα δικαστηρια , οπου προβλεπεται κ αναλογο προστιμο. Απο τοτε χεστηκαν πανω τους κ δεν με ξαναενοχλησαν τα ΟΡΘΙΑ ΖΩΑ.

+1000

Επισκέπτης
Πουλαω κουταβια boxer. 250 ευρω εκαστο. Δεν εχουν pedigree αλλα μπορω να ανεβασω φωτο απο γονεις.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
εν ξερω τι ειν αυτο :rolleyes:

ρε συ ελεος. σε ενα θρεντ 'σκοτωσανε το ζωο μου με φολα' παει να πουλησει  σκυλια. δεν σχολιαζω το 'πουλαω ψυχη' γτ θα παραγινω γραφικη, αλλα το κερατο μου δλδ γαμω $Ρ%^&*^%

Εμένα πάντως μου κάνει για το god ανάποδα....

omg (oh my god)

omd (oh my dog)!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom