Νέα

Σκοτώσανε τη σκύλα μου με φόλα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Α-Ω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 923
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΙΩΠΗΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ

Ο Σύλλογος Φίλων Ζώων Αλμωπίας "Η Ελπίδα"συμμετέχει στην Πανελλήνια Σιωπηρή Διαμαρτυρία κατά της φόλας που διοργανώνεται το Σάββατο 26 Ιουνίου στις 8:00μ.μ. Στην Αλμωπία η εκδήλωση θα γίνει έξω από το Δημαρχείο της Αριδαίας και καλεί τους φιλόζωους,σε κάθε γειτονιά και κάθε πόλη της Ελλάδας.ενώνουμε τις δυνάμεις μας.
Στις 26 Ιουνίου,
ημέρα Σάββατο, ώρα 8 το βράδυ και για μια ώρα, όλοι εμείς θα συγκεντρωθούμε έξω από τα Δημαρχεία της περιοχής μας.
1. Ντυμένοι με μαύρα ρούχα και συνοδευόμενοι από τα σκυλιά μας.Θα διαμαρτυρηθούμε σιωπηρά στη μνήμη όσων ζώων έφυγαν από τη ζωή λόγω δηλητηρίασης, πράξης παράνομης σύμφωνα με το νόμο αλλά και ανήθικης.
2. Κεράκια σε σχήμα STOP θα τοποθετηθούν στην είσοδο κάθε Δημαρχείου από τους φιλόζωους που θα αναλάβουν να συντονίσουν την διαμαρτυρία στην περιοχή τους.
3. Θα διαβαστεί επιστολή διαμαρτυρίας η οποία θα υπογραφεί από όλους τους συμμετέχοντες και η οποία θα θυροκολληθεί σε δημαρχείο και αστυνομικό τμήμα.
4.Στις 9 το βράδυ θα διαβαστεί ταυτόχρονα σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας κείμενο - προσευχή.
Απαιτούμε να δράσει η Πολιτεία και να θεσπίσει αυστηρότερους νόμους σχετικά με το δηλητηριασμό των ζώων.
Απαιτούμε από τα Δημαρχεία να τηρούν τα προγράμματα στειρώσεων και φροντίδας των αδέσποτων και από την Αστυνομία να αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους για τις περιπτώσεις καταγγελίας δηλητηρίασης ζώων.
Απαιτούμε να σταματήσει η απάνθρωπη αυτή τακτική εξόντωσης αδέσποτων και οικόσιτων ζώων από οποιονδήποτε, ανεξαιρέτως. Οι τουρίστες δεν ενοχλούνται από τα αδέσποτα, αλλά από τα πτώματα! Και εμείς ενοχλούμαστε για τον πόνο που προκαλείται στα ζώα.

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μάλλον αντιδράνε όπως θα αντιδρούσαν αν σκότωναν δικό τους άνθρωπο.
Αλλά και πάλι αυτό αδικεί τον σκύλο.
Δεν ξέρω κανέναν σκύλο που του φέρθηκαν εντάξει τα αφεντικά του και να μην του γάμησαν την ψυχή,
να επιτέθηκε ή να σκότωσε άνθρωπο.

Αντίθετα συνεχώς ακούμε για ανθρώπους που πράττουν το αντίστροφο.

To προβλημα με πολλους φιλοζωους ειναι οτι βαζουν το ζωο σε ιση ή και σε μεγαλυτερη μοιρα απο τον ανθρωπο. Προκειται για ψυχικη διαταραχη.
Απ την αλλη βεβαια καποιος που εχει δεθει χρονια με ενα ζωακι ειναι επομενο να θυμωνει οταν του το σκοτωνουν. Αλλα και ο αλλος που πχ. του χεζει το μαγαζι εχει τους λογους του να θελει να απαλλαχτει απ αυτο.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.130
Πόντοι
22.785
Τον τίτλο τον δανείστικα από την δημοσίευση του θέματος στο facebook, αλλά δεν θα μπορούσε και να είναι καλύτερος..., αφού αναφέρεται σε μια φρικιαστική είδηση...

Δεν γνωρίζω βέβαια κατά πόσον είναι γεγονός..., επειδή για το συγκεκριμένο θέμα, ακριβώς επειδή ξεπερνά τα όρια κάθε προηγουμένου..., στις συζητήσεις που έγιναν στο facebook υπήρξαν και κάποιοι που εξέφρασαν επιφυλάξεις..., αλλά αυτό βέβαια δεν μπορούμε να το εξακριβώσουμε, γι΄αυτό και το αναφέρω.... και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του από μόνος του...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΤΗΝΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΒΡΕΦΗ,ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ 3 ΤΕΚΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΚΑΙ ,ΖΩΑ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ....ΠΟΣΟ ΠΟΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ?????????????????

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Νομιζω οτι στη Κινα απαγορευεται και το 2ο τεκνο.

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
To προβλημα με πολλους φιλοζωους ειναι οτι βαζουν το ζωο σε ιση ή και σε μεγαλυτερη μοιρα απο τον ανθρωπο. Προκειται για ψυχικη διαταραχη.
Απ την αλλη βεβαια καποιος που εχει δεθει χρονια με ενα ζωακι ειναι επομενο να θυμωνει οταν του το σκοτωνουν. Αλλα και ο αλλος που πχ. του χεζει το μαγαζι εχει τους λογους του να θελει να απαλλαχτει απ αυτο.

Μπορει να βρίσει τον ιδιοκτήτη του.

Προσωπικά μάζευα τα σκατά του σκύλου μου με χαρτοπετσέτα κ' τα πετούσα στα σκουπίδια.

Τεσπα.

Αν θέλουμε να βρούμε δικαιολογίες, μπορούμε να βρούμε χίλιες δυο.

Αλλά το πώς συμπεριφέρεσαι σε όντα πιο αδύναμα από σένα δείχνει πόσο άνθρωπος είσαι.
Κουραδόμαγκες της πούτσας υπάρχουν πολλοί εκεί έξω...

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τον τίτλο τον δανείστικα από την δημοσίευση του θέματος στο facebook, αλλά δεν θα μπορούσε και να είναι καλύτερος..., αφού αναφέρεται σε μια φρικιαστική είδηση...

Δεν γνωρίζω βέβαια κατά πόσον είναι γεγονός..., επειδή για το συγκεκριμένο θέμα, ακριβώς επειδή ξεπερνά τα όρια κάθε προηγουμένου..., στις συζητήσεις που έγιναν στο facebook υπήρξαν και κάποιοι που εξέφρασαν επιφυλάξεις..., αλλά αυτό βέβαια δεν μπορούμε να το εξακριβώσουμε, γι΄αυτό και το αναφέρω.... και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του από μόνος του...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΤΗΝΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΒΡΕΦΗ,ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ 3 ΤΕΚΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΚΑΙ ,ΖΩΑ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ....ΠΟΣΟ ΠΟΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ?????????????????

Αν σου έλεγαν διάλεξε: ή σκοτώνεις το 3ο παιδί σου ή τρως σφαίρα (πληρωμένη με δικά σου έξοδα), τι θα έκανες ;

Συμφωνώ, το να το δίνεις να το τρώνε οι σκυλοφάγοι κ' μυρμηγκοφάγοι συνάνθρωποί σου είναι ακραίο.
Αλλά μάλλον δεν θα καταλάβουμε ποτέ τι τραβάνε τα παλικάρια εκεί περα.

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μπορει να βρίσει τον ιδιοκτήτη του.

Προσωπικά μάζευα τα σκατά του σκύλου μου με χαρτοπετσέτα κ' τα πετούσα στα σκουπίδια.

Τεσπα.

Αν θέλουμε να βρούμε δικαιολογίες, μπορούμε να βρούμε χίλιες δυο.

Αλλά το πώς συμπεριφέρεσαι σε όντα πιο αδύναμα από σένα δείχνει πόσο άνθρωπος είσαι.
Κουραδόμαγκες της πούτσας υπάρχουν πολλοί εκεί έξω...
Δεν υπαρχουν δικαιολογιες στο να σκοτωσεις ενα ζωο. Απο απλη απεχθεια εως σοβαρη ενοχληση ειναι πολλοι οι ασυνειδητοι που αφηνουν τις φολες τους, και οποιον παρει ο χαρος και μην ειδατε τον Παναη...
Εγω αναφερθηκα στους αρρωστους φιλοζωους που αν τους θεσεις το διλημμα "ποιος να πεθανει, ο αλβανος ή το ζωακι σου?" θα σου απαντησουν αμεσως "ο αλβανος".

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν υπαρχουν δικαιολογιες στο να σκοτωσεις ενα ζωο. Απο απλη απεχθεια εως σοβαρη ενοχληση ειναι πολλοι οι ασυνειδητοι που αφηνουν τις φολες τους, και οποιον παρει ο χαρος και μην ειδατε τον Παναη...
Εγω αναφερθηκα στους αρρωστους φιλοζωους που αν τους θεσεις το διλημμα "ποιος να πεθανει, ο αλβανος ή το ζωακι σου?" θα σου απαντησουν αμεσως "ο αλβανος".

Δεν καταλαβαίνω.

Εσύ θα προτιμούσες να σώσεις έναν άγνωστο άνθρωπο από τον πιστό σου σκύλο ;

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη ο σκυλος ειναι πανω απο τον ανθρωπο?!  :o

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη ο σκυλος ειναι πανω απο τον ανθρωπο?!  :o

Γενικεύεις.

Πρώτα θα σώσω τον σκύλο ΜΟΥ, και έπειτα κάποιον άγνωστο
που δεν μου προσέφερε ποτέ τίποτα.

Δεν τίθεται θέμα σκύλου ή ανθρώπου φίλε μου. Δεν μπορείς να συγκρίνεις οποιονδήποτε
άγνωστο σκύλο με έναν οποιονδήποτε άγνωστο άνθρωπο.

Και δεν θεωρώ οποιονδήποτε άνθρωπο πάνω από τα λοιπά ζωντανά.
Ούτε και οποιονδήποτε σκύλο πάνω από τους ανθρώπους.

Αυτά για σήμερα.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Είναι γνωστό πρωτίστως σε εμένα, που έχω δυο φίλους άρρωστους με τα ζώα.
Αν δουν άνθρωπο πεσμένο στο δρόμο, μπορεί να περάσουν από πάνω του και να τον πατήσουν κιόλας.
Αν δουν κάνα ζώο θα τρέξουν να του βρουν νερό και φαΐ,
και σε κάποιες περιπτώσεις ίσως το μαζέψουν σπίτι τους, (που ήδη έχουν αρκετά)
και μπορεί να το πάνε και στον κτηνίατρο ...

Γνωρίζω από πρώτο χέρι τη μ@@@@@ που τους δέρνει....

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δεν ξερω τους φιλους σου αλλα δεν χαρακτηριζουν ολους τους φιλοζωους αυτοι.Και εγω αγαπαω τα ζωα και δεν τα κρεμαω ουτε τους κοβω τα ποδια ουτε τα δηλητηριάζω οπως κανουν μερικοι.Αν δω ανθρωπο χτυπημενο θα τον βοηθησω οπως και αν δω καποιο ζωο.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Αν δουν άνθρωπο πεσμένο στο δρόμο, μπορεί να περάσουν από πάνω του και να τον πατήσουν κιόλας.

Δεν ειναι μαλακια ....
Γυρευε τι εχουν παθει απο ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ για να εχουν τετοια συμπεριφορα....
Τα ΒΙΩΜΑΤΑ ειναι που μας κανουν ετσι....

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Για τους φιλόζωους η ανθρώπινη ζωή έχει μηδαμινή αξία.
Αυτό είναι γνωστό.  ;)

Kαλα, δεν ειναι ολοι οι φιλοζωοι ετσι, υπαρχουν και φυσιολογικοι.
Οσοι βαζουν το ζωο σε ιση ή ανωτερη μοιρα απο τον ανθρωπο απλα δεν ειναι φιλοζωοι, ειναι ατομα και ψυχολογικες διαταραχες και χρειαζονται βοηθεια.

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Γενικεύεις.

Πρώτα θα σώσω τον σκύλο ΜΟΥ, και έπειτα κάποιον άγνωστο
που δεν μου προσέφερε ποτέ τίποτα.

Δεν τίθεται θέμα σκύλου ή ανθρώπου φίλε μου. Δεν μπορείς να συγκρίνεις οποιονδήποτε
άγνωστο σκύλο με έναν οποιονδήποτε άγνωστο άνθρωπο.

Και δεν θεωρώ οποιονδήποτε άνθρωπο πάνω από τα λοιπά ζωντανά.
Ούτε και οποιονδήποτε σκύλο πάνω από τους ανθρώπους.

Ok, οποτε αν ποτέ παθεις καποιο αυτοκινητιστικο δυστυχημα και οι διασωστες προτιμησουν να απεγκλωβισουν και να σωσουν το σκυλο σου αντι για σενα που θα σε αφησουν να πεθανεις, θα το θεωρησεις σωστο ε?   :idiot:

Πες οτι εχεις το διλημμα να σωσεις εναν αγνωστο ανθρωπο ή το σκυλακι σου...
μετα με τι μουτρα θα αντικρυσεις τους συγγενεις του? τα ορφανα που θα αφησει πισω του δεν σε απασχολουν?
τι θα τους πεις, "συγνωμη ρε παιδια που σας εκλεισα το σπιτι, αλλα το σκυλακι ΜΟΥ ηταν πανω απ τον ανθρωπο σας"?...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom