Πέρασα σε ένα ιδιωτικό συγκρότημα κατοικιών παραθαλάσσιο-περιφραγμένο στην Εύβοια μερικές μέρες το Πάσχα, πάλι μετά από πολλά πολλά χρόνια. Ο χώρος είναι μεγαλος ...
Ιδιωτικά σκέφτομαι πολλά.
ίσως η σκύλα μου να μη θέλει ανταπόδωση.
Από την άλλη όμως έχω ένα θυμό απίστευτο και επειδή ο κύριος ένοχος σκάει κάθε ΣΚ εκεί μέσα, αν τον δω θέλω να τον αρπάξω...
Θα σε κουρδίσω λίγο ακόμα, φίλε...
1) Αντιλαμβάνομαι ότι ο τύπος είναι στο μέρος που λες ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ, όπως και εσύ. Μάθε που μένει κανονικά (πρώτη κατοικία του) και κάνε την του ΕΚΕΙ. Όχι στο παραθεριστικό. Να προφυλάξεις τον εαυτό σου πρώτα.
2) Μη λες "η σκύλα μου να μη θέλει ανταπόδωση". Αν το κακόμοιρτο το σκυλί ήταν σε θέση να καταλάβει τι ήθελε να του κάνει ο τύπος, θα του έβγαζε τα άντερα έξω. Άρα αυτό δεν ισχύει.
3) Δε θα τον "αρπάξεις" όπως λες, γιατί αν το κάνεις, θα μπλέξεις. Θα του την κάνεις
ύπουλα και
εξασφαλισμένα, έτσι που θα τον πονέσει όσο εσένα. Αν δώσεις και άλλα στοιχεία του εδώ (περιοχή που μένει, τι του αρέσει, τι δουλειά κάνει, ηλικία, κλπ) θα σου δώσω και άλλες (νοσηρές) ιδέες.... Και άλλοι ίσως από εδώ.
Αν μου την είχε κάνει εμένα (έχω και εγώ σκυλιά) θα την πλήρωνε επί χρόνια!
...Μπορεις να παρεις εισαγγελικη παραγγελια αν εχεις υποψιες και ξερεις το ονομα του,και θα τον καλεσουν στο αστυνομικο τμημα για συστασεις..
Δε δουλεύουν αυτά. Κατ' αρχήν είναι σπάνια περίπτωση να είναι φιλόζωος ο μπάτσος. Αν είναι σαν και τον δράστη, θα του κλείσει το μάτι.
Και γενικώς θα του κλάσουν τ' @@, δε μπορούν να του κάνουν τίποτα.
γενικά τό κακό είναι ότι η δολοφονία ενός ζώου θεωρείτε πλημέλημα καί κανένας αστυνόμος δέν πρόκειτε νά ασχοληθεί σοβαρά..η δικαστής..
Δυστυχώς, αυτό είναι η αλήθεια.