Νέα

Σκοτώσανε τη σκύλα μου με φόλα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Α-Ω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 923
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
συνάδελφε κατ' αρχάς συλληπητήρια!

σε καταλαβαίνω απόλυτα!

μια τέτοια κτηνώδης συμπεριφορά σε ζώο είναι η μόνη αιτία που θα δικαιολογούσε ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ.

προφανώς δεν έχεις πλήρεις αποδείξεις ότι το έκανε αυτός, για να μπορείς να του κάνεις αγωγή ας πούμε. αλλά κι αν είχες και την κέρδιζες θα σου επιδικαζόταν ένα μικρό ποσό για αποζημίωση...

κατά τη γνώμη μου (εφόσον είσαι βέβαιος) μπορείς να κάνεις ότι θέλεις σ' αυτό το καθήκι (τσάκισμα αυτοκινήτου, βρωμόξυλο ή ότι άλλο)
με δυο όρους...
1) να έχεις ένα βαρβάτο άλλοθι για το χρόνο του συμβάντος
2) να έχει περάσει κάποιος χρόνος από τη φόλα...
3) και να μην το συζητάς με άλλους. Καλύτερα να εκφράζεις τον πόνο και το θυμό σου μόνο στους δικούς σου ανθρώπους.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
 ...εξαλλου η εκδικηση ειναι ενα κρυο πιατο!!!!!!

Παρε σκυλο ΑΜΕΣΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

και μετα τα υπολοιπα....
Συμφωνώ στο να πάρεις σκύλο αμέσως!!!
Πίστεψέ με, θα απαλύνει λίγο τον πόνο σου. Αλλά να φροντίσεις μην του κάνει τα ίδια ο σκατόψυχος

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ντάξει μωρέ, να του γαμήσει ό,τι έχει και δεν έχει,

αρκεί να μην μπλέξει μετά με μηνύσεις κτλ
1.
θα μπλέξει.
2.
εάν δεν είσαι σίγουρος δεν μπορείς να κάνεις κακό σε κάποιον εκτός εάν είσαι ίδιος.
3.
εάν είσαι σίγουρος ποτέ δεν ενεργείς εν βρασμώ. δεν έχεις ούτε τα επιθυμητά αποτελέσματα ουτε την αναγκαία ηρεμία.

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Εδω που τα λεμε το χειροτερο σπασιμο που θα μπορουσες να του κανεις ειναι να παρεις αν πιτ μπουλ ντομπερμαν λυκοσκυλο και "καταλαθος" να σου φυγει και να του ορμηξει... :s&m_1: :s&m_1:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θα μου κανεις μυνηση αν βρεθουμε και φας καμια μπουφλα?

Μονο αν εισαι α)Duke Nukem β)Τσακ νορις ηηηη γ) ΠΕΡΣΟΝΑΣ!

τις καλυτερες φαπες τις ριχνεις νευριασμενος παντως.Αμα το αφησεις και περασει ο καιρος και ηρεμησεις.Παει τελειωσε...

έχεις ένα κόλλημα με τις φάπες ως μόνο μέσο εκτόνωσης. Είναι προφανές πως είσαι γνήσιος καρπαζοεισπράκτορας.

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες, υποθετω πως ολοι εσεις που λετε "θα τον σκοτωνα, θα του γαμαγα τη μανα, θα του διελυα το αμαξι" κλπ. εχετε λογικη βαση το οτι εκανε μια τετοια πραξη σε κατι δικο σας, οχι για το ζωο καθ αυτο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Παιδες, υποθετω πως ολοι εσεις που λετε "θα τον σκοτωνα, θα του γαμαγα τη μανα, θα του διελυα το αμαξι" κλπ. εχετε λογικη βαση το οτι εκανε μια τετοια πραξη σε κατι δικο σας, οχι για το ζωο καθ αυτο.

τι λες ρε;
εδώ αφήνουμε τα ζώα του σάιτ να σουλατσάρουν και μας λες ότι το κάνουμε για παρτη μας;

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
1.
θα μπλέξει.
2.
εάν δεν είσαι σίγουρος δεν μπορείς να κάνεις κακό σε κάποιον εκτός εάν είσαι ίδιος.
3.
εάν είσαι σίγουρος ποτέ δεν ενεργείς εν βρασμώ. δεν έχεις ούτε τα επιθυμητά αποτελέσματα ουτε την αναγκαία ηρεμία.

ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Προτεινω αγαπητε! Να αγορασεις η να δανειστης ενα σκυλη απο καποιον ,με μεγαλη ψωλη να τον βρεις και να τον βαλεις να παρει πιπα στον σκυλο μεχρη να χυσει! :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Προτεινω αγαπητε! Να αγορασεις η να δανειστης ενα σκυλη απο καποιον ,με μεγαλη ψωλη να τον βρεις και να τον βαλεις να παρει πιπα στον σκυλο μεχρη να χυσει! :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Πέρασα σε ένα ιδιωτικό συγκρότημα κατοικιών παραθαλάσσιο-περιφραγμένο στην Εύβοια μερικές μέρες το Πάσχα, πάλι μετά από πολλά πολλά χρόνια. Ο χώρος είναι μεγαλος ...

Ιδιωτικά σκέφτομαι πολλά.

ίσως η σκύλα μου να μη θέλει ανταπόδωση.

Από την άλλη όμως έχω ένα θυμό απίστευτο και επειδή ο κύριος ένοχος σκάει κάθε ΣΚ εκεί μέσα, αν τον δω θέλω να τον αρπάξω...

Θα σε κουρδίσω λίγο ακόμα, φίλε...

1) Αντιλαμβάνομαι ότι ο τύπος είναι στο μέρος που λες ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ, όπως και εσύ.  Μάθε που μένει κανονικά (πρώτη κατοικία του) και κάνε την του ΕΚΕΙ.  Όχι στο παραθεριστικό.  Να προφυλάξεις τον εαυτό σου πρώτα.

2) Μη λες "η σκύλα μου να μη θέλει ανταπόδωση".  Αν το κακόμοιρτο το σκυλί ήταν σε θέση να καταλάβει τι ήθελε να του κάνει ο τύπος, θα του έβγαζε τα άντερα έξω.  Άρα αυτό δεν ισχύει.

3) Δε θα τον "αρπάξεις" όπως λες, γιατί αν το κάνεις, θα μπλέξεις. Θα του την κάνεις ύπουλα και εξασφαλισμένα, έτσι που θα τον πονέσει όσο εσένα. Αν δώσεις και άλλα στοιχεία του εδώ (περιοχή που μένει, τι του αρέσει, τι δουλειά κάνει, ηλικία, κλπ) θα σου δώσω και άλλες (νοσηρές) ιδέες....  Και άλλοι ίσως από εδώ.

Αν μου την είχε κάνει εμένα (έχω και εγώ σκυλιά) θα την πλήρωνε επί χρόνια!

...Μπορεις να παρεις εισαγγελικη παραγγελια αν εχεις υποψιες και ξερεις το ονομα του,και θα τον καλεσουν στο αστυνομικο τμημα για συστασεις..
Δε δουλεύουν αυτά.  Κατ' αρχήν είναι σπάνια περίπτωση να είναι φιλόζωος ο μπάτσος.  Αν είναι σαν και τον δράστη, θα του κλείσει το μάτι.
Και γενικώς θα του κλάσουν τ' @@, δε μπορούν να του κάνουν τίποτα.

γενικά τό κακό είναι ότι η δολοφονία ενός ζώου θεωρείτε πλημέλημα καί κανένας αστυνόμος δέν πρόκειτε νά ασχοληθεί σοβαρά..η δικαστής..
Δυστυχώς, αυτό είναι η αλήθεια.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Αυτες οι νοσηρες ιδεες περι υπουλων χτυπηματων ειναι για τους δειλους
και παραξενους ανθρωπους και ουδεμια σχεση εχουν με τον πολιτισμο μας

Καταλαβαινω οτι ποναει πολυ και ειδικα οπως το ειδες το ζωντανο να πεθαινει μπροστα σου..... ακομη χειροτερα !!!!!!

Το πρωτο μου σκυλακι που πεθανε ειχε προηγειθει χειρουργειο απο εναν κτηνιατρο
ο οποιος ενω το εκανε καλα την ημερα της αποθεραπειας και αμοιβης
αντι να βγαλει το σωληνακι με ωραιο τροπο (δεν μπορω να το εκφρασω διαφορετικα)
βιαζοταν να φυγει για διακοπες και το τραβηξε αποτομα σαν να πατησε τον διακοπτη ζωης.....

Το σκυλακι ξεψυχησε μεσα σε 1,5 μερα απο ακατασχετη αιμοραγια και ο γιατρος ουτε τηλεφωνα σηκωνε ουτε τιποτα....

Και επεσα στην περιπτωση να ειναι και αυγουστος.....

Τις τελευταιες 8-9 ωρες του ειχε παθει και τυφλωση....

Τελικα βρηκα καποια πολυ καλη κτηνιατρο και αφου ειδαμε οτι δεν γινοταν κατι
του καναμε ευθανασια με πολυ βαρια καρδια και η αποφαση ηταν δικια μου.

Και ρωτω τωρα εγω .......

Τι θα επρεπε να κανω σε αυτο το κτηνος που λεγοταν και γιατρος για την αδιαφορια του και μονο ?

και εστω του εκανα κατι ΥΠΟΥΛΑ οπως συμβουλευετε μερικοι εδω ....
θα αισθανομουν ανετα μετα ?
θα ερχοταν πισω το σκυλακι μου ?

η λυση ειναι μια .....

ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΛΛΟ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom