Δεν ειναι ετσι φιλε μου, η κοινωνια πρεπει να τιμωρει, η ατιμωρισια δημιουργει κοινωνια ανοχης και ολοι βλεπουμε που εχουμε φθασει. Η κοινωνια ειμαστε εμεις και το κρατος, οταν το κρατος δεν ειναι ικανο να προστατευσει/τιμωρησει τοτε εχεις υποχρεωση να το κανεις εσυ. Το συγκεκριμενο μεζεδακι μπορει πολυ ανετα να το μαζευε ενα παιδακι απο κατω, καταλαβαινεις τι θελω να πω. Δεν το κανει για να φερει πισω το σκυλακι του αλλα για να μην ξανατολμησει να ξανακανει κατι τετοιο αυτος ο πουστης. Το ιδιο ισχυει και για σενα που ενω ηξερες οτι προκειται για ιατρικο λαθος το αφησες να περασει ετσι. Εαν τον ειχες τρεξει ομως ισως να γλυτωνες καποιο αλλο σκυλακι. Εμεις δινουμε το δικαιωμα σε αυτους να συνεχιζουν το εργο τους.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σκοτώσανε τη σκύλα μου με φόλα.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Α-Ω
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 923
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
poulopaixtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ε φυσικα και θεωρειται πλημελημα, τι ηθελες να θεωρειται, κακουργημα?γενικά τό κακό είναι ότι η δολοφονία ενός ζώου θεωρείτε πλημέλημα καί κανένας αστυνόμος δέν πρόκειτε νά ασχοληθεί σοβαρά..η δικαστής..
τό μόνο πού θά συμβούλευα τόν φίλο είναι νά απειλούσε τόν άνθρωπο πού τού σκότωσε τό ζώο.. καί νά τούριχνε μερικά μπινελίκια...
.αντε καί κανένα λάστιχο μέ καρφιά η κανένα σπρευ στό αμάξι...
μέχρι εκεί πάντως..
Να πηγαινεις 20-30 χρονια φυλακη για το γατακι? Αν θεωρεις οτι βλαπτηκε η τιμη σου τοτε καθαρισε τον, και θα πας για κακουργημα(ισως σου αναγνωριστει το ελαφρυντικο του εγκληματος τιμης)...
Επισκέπτης
:S :S :S :SΑΓΟΡΑΣΕ ΑΛΛΟ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ.....
mparmpoutsala
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
η λυση ειναι μια .....
ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΛΛΟ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ.....
Με το συμπάθιο αλλά... μαλακίες !
Αυτός ο χριστιανοταλιμπανισμός της συγχώρεσης και της μαλακίας έφαγε τον Έλληνα και έγινε Νεοέλληνας.
Όχι ΝΑ ΜΗΝ ξεχάσει τίποτα. Γιατί τέτοιοι πουτάνας γιοι, θα φάνε τον σκύλο σου έπειτα,
τον σκύλο μου, τον σκύλο του γείτονα, και εφόσον δεν σέβεται όντα που'ναι αδύναμα, δεν σέβεται τίποτα.
Και καταχράται την εξουσία του πάνω σε όποιο αδύναμο πλάσμα βρεθεί στον διάβα του.
Οπότε φίλε μου, ΟΧΙ να μην ξεχάσει τίποτα.
Αλλά να τον διδάξει το πώς και γιατί της σκατοψυχίας του.
Ύπουλα, με τετράγωνη λογική, και χωρίς να διακινδυνεύσει τίποτε.
Κάτι σαν τις ταινίες του Τσαρλς Μπρόνσον.
---
Προσωπικά έχασα ένα σκύλο/Φίλο από φόλα, τον είδα να αφρίζει και να σπαρταράει μπροστά μου,
έτρεχα σαν μαλάκας για ένεση στα γαμοφαρμακία του Ηρακλείου αλλά κανένα δεν είχε,
και δεν έμαθα ποτέ ποιος παράτησε μια σακούλα με μακαρόνια που'χαν φυτοφάρμακο κοντά στο
διαμέρισμά μου.
Δεν το ξέχασα, και δεν ξαναπήρα σκύλο. Ίσως όταν κάνω οικογένεια και μπορώ να προσέχω τον εαυτό
μου και τους γύρω μου καλύτερα πάρω.
poulopaixtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εσεις που χτυπιεστε, εχετε σκεφτει οτι ισως το τετραποδο σας χαλαγε το κηπο του γειτονα, εχεζε παντου ή γαβγιζε σε ακαταλληλες ωρες?
Δικαιωματα δεν εχουν μονο τα τετραποδα, εχουν και οι ανθρωποι.
mparmpoutsala
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ε φυσικα και θεωρειται πλημελημα, τι ηθελες να θεωρειται, κακουργημα?
Να πηγαινεις 20-30 χρονια φυλακη για το γατακι? Αν θεωρεις οτι βλαπτηκε η τιμη σου τοτε καθαρισε τον, και θα πας για κακουργημα(ισως σου αναγνωριστει το ελαφρυντικο του εγκληματος τιμης)...
Επί αυτού :
mparmpoutsala
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εσεις που χτυπιεστε, εχετε σκεφτει οτι ισως το τετραποδο σας χαλαγε το κηπο του γειτονα, εχεζε παντου ή γαβγιζε σε ακαταλληλες ωρες?
Το είχα μέσα στο σπίτι.
Όσο για το γαύγισμα, και μένα με ενοχλεί όταν η γκόμενα του γείτονα γαμιέται
και ουρλιάζει σαν σκύλα ακατάλληλες ώρες, που θέλω να κοιμηθώ ή να διαβάσω,
αλλά δεν της ρίχνω φόλα.
Αυτά έχουν οι πολυκατοικίες και οι πόλεις. Απαιτούν αμοιβαία ανοχή,
αλλιώς θα αρχίσουμε να σφαζόμαστε.
Από όποια πλευρά και αν το δεις, φόνος σκύλου δεν δικιολογείται.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
να το λύσουν με τον ιδιοκτήτη του τετράποδου.
να τον σπάσουν στο ξύλο.
και μένα με ενοχλούνε τα μαλακισμένα παιδάκια στα τρένα και παντού αλλά αντί να πάω να τα σφαλιαρίσω ή να τα πιάσω από το λαιμό όπως πολύ θα ήθελα, λέω στους γονείς τους να τα μαζέψουν/να τους πουν να κάνουν ησυχία.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
να το λύσουν με τον ιδιοκτήτη του τετράποδου.
να τον σπάσουν στο ξύλο.
και μένα με ενοχλούνε τα μαλακισμένα παιδάκια στα τρένα και παντού αλλά αντί να πάω να τα σφαλιαρίσω ή να τα πιάσω από το λαιμό όπως πολύ θα ήθελα, λέω στους γονείς τους να τα μαζέψουν/να τους πουν να κάνουν ησυχία.
χμ χμ
περιστερια
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
χμ χμ
περιστερια
να βρω τον ιδιοκτήτη τους να τονε κάνω αλοιφή
και δεν τα σκοτώνω
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
να βρω τον ιδιοκτήτη τους να τονε κάνω αλοιφή
και δεν τα σκοτώνω
εγω αλλα θυμαμαι, με τα πιτσουνια στη βεραντα σου που καταχεζανε. Τους εσπαγες και τα ματια με καρφιτσα και κανανε και "πλακ" ηχο
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
εγω αλλα θυμαμαι, με τα πιτσουνια στη βεραντα σου που καταχεζανε. Τους εσπαγες και τα ματια με καρφιτσα και κανανε και "πλακ" ηχο
φοτο ορ ιτ ντίντεντ χάπεν
καργιόλη, είχα αηδιάσει
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
φοτο ορ ιτ ντίντεντ χάπεν
καργιόλη, είχα αηδιάσει
ναστυ τσαμπυ μπιτς
Επισκέπτης
εχω τις φωτο που αναζητατε
Επισκέπτης
κακη σκυλα, ψοφο δεν εχει
mparmpoutsala
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ευτχώς έχεις το γνωθι σαυτόν....
poulopaixtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Kαλα, δε μιλαμε για το δικο σου.Το είχα μέσα στο σπίτι.
Όσο για το γαύγισμα, και μένα με ενοχλεί όταν η γκόμενα του γείτονα γαμιέται
και ουρλιάζει σαν σκύλα ακατάλληλες ώρες, που θέλω να κοιμηθώ ή να διαβάσω,
αλλά δεν της ρίχνω φόλα.
Αυτά έχουν οι πολυκατοικίες και οι πόλεις. Απαιτούν αμοιβαία ανοχή,
αλλιώς θα αρχίσουμε να σφαζόμαστε.
Από όποια πλευρά και αν το δεις, φόνος σκύλου δεν δικιολογείται.
Σοβαρα υπαρχει γκομενα στη γειτονια σου που φωναζει οταν γαμιεται και ακουγεται εξω? Δωσε διευθυνση και ωρες ουρλιαχτων. Μηπως μπορεις και να μας το ηχογραφησεις?
Κανεις δεν ειπε οτι ο φονος(sic) του σκυλου δικαιολογειται.
Εδω ειναι το θεμα, συνηθως οι ιδιοκτητες των ζωων δεν παιρνουν απο λογια οποτε ο θιγομενος αναγκαζεται να προβει σε αυτη τη πραξη(εκτος αν ειναι ψυχοπαθης και το κανει κατ' επαγγελμα).να το λύσουν με τον ιδιοκτήτη του τετράποδου.
να τον σπάσουν στο ξύλο.