Δυστυχώς τα γραπτά μένουν και όχι τα προφορικά. Εγώ από την αρχή αυτής υπόθεσης έλεγα ότι ο σύζυγος είναι ο βασικός ύποπτος και αν υπήρχε η δυνατότητα θα το είχα παίξει και στοίχημα (και ο θυμόσοφος περιπτεράς μου την ίδιας άποψης είναι
). Άλλωστε, τα στατιστικά αυτό δείχνουν και η Αστυνομία πάντα στρέφεται στον/ην σύζυγο σε τέτοιες περιπτώσεις, πρώτα και πάνω απ’ όλα για να τους αποκλείσει σε περίπτωση αθωότητας. Έχω δει τόσες σειρές True Crime και εξιχνίασης δολοφονιών που πραγματικά τίποτα δεν μου προκαλεί έκπληξη πλέον.
Παρ’ όλα αυτά, διατηρούσα επιφυλάξεις κυρίως διότι τα ΜΜΕ υποστήριζαν εμφατικά το σενάριο της ληστείας χωρίς να αφήνουν περιθώρια εναλλακτικού σεναρίου σε συνδυασμό με την επικήρυξη των 300.000 ευρώ, προφανώς επειδή ήταν Αγγλίδα. Βέβαια, όταν αποκαλυφθεί η πραγματικότητα, τα ΜΜΕ θα λένε εκ των υστέρων πως το έκαναν δήθεν επίτηδες κατόπιν οδηγιών της Αστυνομίας για να καθυσηχάσουν τον δράστη. Πάντως, ήδη έχουν αρχίζει να ψελίζουν τα περί «ανατροπής», «ατόμου υπεράνω υποψίας» και ότι ληστεία έγινε «σύμφωνα με την καταγγελία του συζύγου» κλπ.