You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 183K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.161
- Πόντοι
- 5.006
Έλαεντιτ...τον αλλο που την τσιμεντωσε και πουλαγε τρελιτσα κανα δυο μηνες ,τον αφησαν μετα απο 7χρονια εξοχη!
Ρε μλκες μήπως ο δράστης ήταν ο μπάτσος που μπήκε πρώτος μέσα στο σπίτι κ έπαθε σοκ??
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.428
- Πόντοι
- 6.955
Αρχικά οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ελληνική αστυνομία.
Ύστερα απομένει να απαντηθεί το ερώτημα πως δέθηκε ο δολοφόνος. Μόνος του ή με την συνδρομή τρίτου προσώπου.
Τέλος, εάν παρατηρήσετε τα μάτια του τότε θα διαπιστώσετε, εάν έχετε ιδέα από ψυχασθενείς, πως το βλέμμα του δεν είναι νορμάλ αλλά ψυχασθενούς ανθρώπου. Το επιβεβαιώνουν οι πράξεις του: κρέμασμα του σκυλιού του, απόθεση του παιδιού του πάνω στο άψυχο κορμί της δολοφονηθέντος γυναίκας του.
Ύστερα απομένει να απαντηθεί το ερώτημα πως δέθηκε ο δολοφόνος. Μόνος του ή με την συνδρομή τρίτου προσώπου.
Τέλος, εάν παρατηρήσετε τα μάτια του τότε θα διαπιστώσετε, εάν έχετε ιδέα από ψυχασθενείς, πως το βλέμμα του δεν είναι νορμάλ αλλά ψυχασθενούς ανθρώπου. Το επιβεβαιώνουν οι πράξεις του: κρέμασμα του σκυλιού του, απόθεση του παιδιού του πάνω στο άψυχο κορμί της δολοφονηθέντος γυναίκας του.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.436
- Πόντοι
- 6.515
επιφυλακτικος προς το παρονΣτέφανος Χίος θα ξεροχυσει ασύστολα!!!
χθες ενοχοποιουσε τη μασονικη στοα
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.773
- Πόντοι
- 10.326
Τους αποκαλεί "Αρουραίους "!!!επιφυλακτικος προς το παρον
χθες ενοχοποιουσε τη μασονικη στοα
ditis13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2018
- Like
- 3.748
- Πόντοι
- 456
Τύπε έχω δει 2 σεζόν Mindhunter και νομίζω έχω μεταπτυχιακό στους ψυχασθενείς, εσύ από τους έχεις μάθει?εάν έχετε ιδέα από ψυχασθενείς
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.133
- Πόντοι
- 6.056
Tυπε ειδες τον Μπουχο?Τον ψαχνουν εδω κι εχει εξαφανιστειΡε μλκες μήπως ο δράστης ήταν ο μπάτσος που μπήκε πρώτος μέσα στο σπίτι κ έπαθε σοκ??
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.773
- Πόντοι
- 10.326
Εμφανίζομαι μία φορά τον μήνα ! Σαν να δίνω το παρόν στο Α.Τ.Tυπε ειδες τον Μπουχο?Τον ψαχνουν εδω κι εχει εξαφανιστει
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.428
- Πόντοι
- 6.955
Τρελάθηκαν δυο φίλοι μου και τους έχω επισκεφτεί αρκετές φορές ως επισκέπτης στα ψυχιατρικά νοσοκομεία.....έμαθα εμπειρικά να τους διακρίνωΤύπε έχω δει 2 σεζόν Mindhunter και νομίζω έχω μεταπτυχιακό στους ψυχασθενείς, εσύ από τους έχεις μάθει?
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.859
- Πόντοι
- 19.795
Πριν απο κανενα μηνα ειχα πει οτι η συμπεριφορα του συζυγου ητανε πολυ περιεργη.Δεν χρειαζεται να εισαι ειδικος για να το καταλαβεις.Η μετέπειτα συμπεριφορά του συζύγου δεν είναι νορμάλ.
Πολύ σόου.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.782
- Πόντοι
- 5.006
τυπε εισαι αρρωστος..και για την τρυπα του οζοντας να μιλουσαμε, παλι στα κομματικα θα το γυρνουσες...βρες καμια δουλεια να βγαζεις καλα φραγκα, βρες γκομενες, κανε ταξιδια, πινε ξυδια, γιατι δεν σε βλεπω πολυ καλα...δηλαδη συγγνώμη λένε το ήξεραν απο χθες αλλα του επέτρεψαν και τον συνόδευσαν στην αλόννησο για να πάει στο μνημόσυνο ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ και τον συνέλαβαν μετά; ΜΙΛΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ;
υπήρχαν μηνύματα που βριζόντουσαν το ίδιο βράδυ, υπήρχε κίνηση στο κινητό του, υπήρχαν ένας σκασμός αμφιβολίες και άφησαν αυτόν τον ψυχάκια να είναι με το παιδί ΕΠΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ;;;;
Κρέμασε τον σκυλο σκότωσε τη γυναίκα του και έβαλε το μωρό της δίπλα της και επέτρεψε ο χρυσοχοϊδης σε αυτόν τον ανώμαλο να έχει το βρέφος επι έναν μήνα και να αγκαλιάζει τη μάνα της στο μνημόσυνο χθες ΧΘΕΣ που του επέτρεψε να πάει ενω το ήξερε;
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ;;
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
για να ανασυρεις σβησμενα μνμ και τα καταγραφικα των καμερων θελει μια διαδικασια που απαιτει χρονο...χωρις σοβαρες ενδειξεις πως θα τον πηγαιναν στην γαδα? εκτος αν νομιζεις οτι ειμαστε στην βορεια κορεα και θα του ελεγαν "κατσε κανα μηνα στην γαδα μεχρι να διαβασουμε τις καμερες και τα κινητα και αν εισαι αθωος, τοτε φευγεις"...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.344
- Πόντοι
- 9.297
Σε αμερικανικες σειρες και ταινιες παιζει πολυ η ασφαλεια ζωης του θυματος...τα ελεγε ο Τζιμακος"Θελω να γινω σαν Αμερικανος..."ομως γιατι την σκοτωσε;
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Δηλαδή θες να μου πεις ότι τα οποία στοιχεία τα βρήκανε σήμερα και χθες δεν ήξεραν τίποτα;τυπε εισαι αρρωστος..και για την τρυπα του οζοντας να μιλουσαμε, παλι στα κομματικα θα το γυρνουσες...βρες καμια δουλεια να βγαζεις καλα φραγκα, βρες γκομενες, κανε ταξιδια, πινε ξυδια, γιατι δεν σε βλεπω πολυ καλα...
για να ανασυρεις σβησμενα μνμ και τα καταγραφικα των καμερων θελει μια διαδικασια που απαιτει χρονο...χωρις σοβαρες ενδειξεις πως θα τον πηγαιναν στην γαδα? εκτος αν νομιζεις οτι ειμαστε στην βορεια κορεα και θα του ελεγαν "κατσε κανα μηνα στην γαδα μεχρι να διαβασουμε τις καμερες και τα κινητα και αν εισαι αθωος, τοτε φευγεις"...
Εδώ τον είχαν έναν μήνα μαζί με το μωρό ενώ έκανε όλες αυτές τι θηριωδίες, χθες ήταν μαζί με την μάνα του θύματος σαν να μην τρέχει τίποτα και εσύ κάτσε ασχολησου με τα ξύδια και τα αρχιδια μου
Μείνε στην ουσία
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 216
Πραγματικά πιστευεις πως το ανακοίνωσαν σήμερα για να μην αντιδράσει ο κόσμος για τα εργασιακά;
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.284
- Πόντοι
- 10.336
γινανε ρε πουστη ολοι ψυχολογοι και ηρακληδες πουαρο επειδη ο τεμπελοκωλος τους ειδε μερικες αστυνομικες σειρες (που μαντεψτε, τις εχουν δει αλλα 100 εκατομμυρια κοσμος).
Ο μονος υποπτος που το κοινο ειχε, ηταν ο αντρας. Δεν υπηρχε κανας θειος κανα ξαδερφος κτλ, ακομα και οι διαρρηκτες ηταν "φαντασματα" μεχρι να πιαστουν, οποτε το μονο απτό στοιχειο που εχεις ειναι ο αντρας. Σαν να πιανω το σκυλο μου στο σαλονι με μια κουραδα στο πατωμα, και να ρωταω τα παιδια μου ποιος εχεσε.
Και τωρα η Σουλα απο τα πατησια, ο σακης απο τον κολωνο και ο μπαμπης απτο κερατσινι περηφανοι λενε "ΕΓΩ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΠΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ".
Ε ρε πουστη και να μην ηταν, σφαλιαρες θα σας κερναγαν για να πειτε συγγνωμη. Αλλα ειστε τυχεροι.
Ο αλλος λεει το ειδα στο βλεμμα του
λαγωνικα
Ο μονος υποπτος που το κοινο ειχε, ηταν ο αντρας. Δεν υπηρχε κανας θειος κανα ξαδερφος κτλ, ακομα και οι διαρρηκτες ηταν "φαντασματα" μεχρι να πιαστουν, οποτε το μονο απτό στοιχειο που εχεις ειναι ο αντρας. Σαν να πιανω το σκυλο μου στο σαλονι με μια κουραδα στο πατωμα, και να ρωταω τα παιδια μου ποιος εχεσε.
Και τωρα η Σουλα απο τα πατησια, ο σακης απο τον κολωνο και ο μπαμπης απτο κερατσινι περηφανοι λενε "ΕΓΩ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΠΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ".
Ε ρε πουστη και να μην ηταν, σφαλιαρες θα σας κερναγαν για να πειτε συγγνωμη. Αλλα ειστε τυχεροι.
Ο αλλος λεει το ειδα στο βλεμμα του
λαγωνικα
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.782
- Πόντοι
- 5.006
η ουσια ειναι οτι μολις δεσανε την ουσια πηγανε και τον πηρανε σουμπιτο με ελικοπτερο!!!!με ελικοπτερο!!!!Δηλαδή θες να μου πεις ότι τα οποία στοιχεία τα βρήκανε σήμερα και χθες δεν ήξεραν τίποτα;
Εδώ τον είχαν έναν μήνα μαζί με το μωρό ενώ έκανε όλες αυτές τι θηριωδίες, χθες ήταν μαζί με την μάνα του θύματος σαν να μην τρέχει τίποτα και εσύ κάτσε ασχολησου με τα ξύδια και τα αρχιδια μου
Μείνε στην ουσία
ειπαμε εισαι αρρωστος...και για να την πεις στον χρυσοχοιδη (ο οποιος παρεμπιπτοντως δεν εχει καμια σχεση με την υποθεση...επιτυχια της αστυνομιας ειναι, οχι του υπουργου), ηθελες να του παρουν μεχρι και το παιδι!!!!
τραβα σε καμια βορεια κορεα, οπου θα σου παιρνουν το παιδι χωρις αποδειξεις, απλα μονο αν σε θεωρουν υποπτο...εδω ειναι δυτικος κοσμος, δεν ταιριαζεις...
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Εντάξει τσιφτετελληνα που μου έγινες και δυτικός ενώ μέχρι χθες τα ακροδεξιά γίδια μιλούσανε για λαθρομετανάστες που σκότωσαν την Καρολάιν και έβγαζαν ρατσιστικό δηλητήριο και καυλωναν τη ζωή τους ...Να τον χεσω αυτό το δυτικό κόσμο που υποτίθεται ότι ζούμε εδώη ουσια ειναι οτι μολις δεσανε την ουσια πηγανε και τον πηρανε σουμπιτο με ελικοπτερο!!!!με ελικοπτερο!!!!
ειπαμε εισαι αρρωστος...και για να την πεις στον χρυσοχοιδη (ο οποιος παρεμπιπτοντως δεν εχει καμια σχεση με την υποθεση...επιτυχια της αστυνομιας ειναι, οχι του υπουργου), ηθελες να του παρουν μεχρι και το παιδι!!!!
τραβα σε καμια βορεια κορεα, οπου θα σου παιρνουν το παιδι χωρις αποδειξεις, απλα μονο αν σε θεωρουν υποπτο...εδω ειναι δυτικος κοσμος, δεν ταιριαζεις...
Είπαμε οκ δεν εχει καμια ευθυνη ο υπουργός Προστασίας...λογικά αυτός του αθλητισμού φέρει όλες τις ευθύνες....Να φταίει σε τίποτα ο χρυσοχουντιδης; ααπαπαααα πιπέρι εγκληματοφοβια ειπε ότι έχουμε
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.679
- Πόντοι
- 2.606
τυπε αν ειχαν λιγο χιουμορ θα επρεπε να τον βαλουν να το πιλοταρει κιολαςη ουσια ειναι οτι μολις δεσανε την ουσια πηγανε και τον πηρανε σουμπιτο με ελικοπτερο!!!!με ελικοπτερο!!!!
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.848
- Πόντοι
- 9.931
Μουφα το ελικόπτερο τυπε αλλη μια παπαρια των ελληνων δημοσιογράφων, με πλωτο μεσο μεταφέρθηκε απο την Αλόννησο στη Σκιάθο και από εκεί στην Αθήνα.η ουσια ειναι οτι μολις δεσανε την ουσια πηγανε και τον πηρανε σουμπιτο με ελικοπτερο!!!!με ελικοπτερο!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 230K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 12K