Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.773
Πόντοι
10.326
Ρε μλκες μήπως ο δράστης ήταν ο μπάτσος που μπήκε πρώτος μέσα στο σπίτι κ έπαθε σοκ?? :tooth: :tooth::tooth:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.161
Πόντοι
5.006
εντιτ...τον αλλο που την τσιμεντωσε και πουλαγε τρελιτσα κανα δυο μηνες ,τον αφησαν μετα απο 7χρονια εξοχη!
Έλα
Ρε μλκες μήπως ο δράστης ήταν ο μπάτσος που μπήκε πρώτος μέσα στο σπίτι κ έπαθε σοκ?? :tooth: :tooth::tooth:
:tooth: :headbaning1:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.428
Πόντοι
6.955
Αρχικά οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ελληνική αστυνομία.
Ύστερα απομένει να απαντηθεί το ερώτημα πως δέθηκε ο δολοφόνος. Μόνος του ή με την συνδρομή τρίτου προσώπου.
Τέλος, εάν παρατηρήσετε τα μάτια του τότε θα διαπιστώσετε, εάν έχετε ιδέα από ψυχασθενείς, πως το βλέμμα του δεν είναι νορμάλ αλλά ψυχασθενούς ανθρώπου. Το επιβεβαιώνουν οι πράξεις του: κρέμασμα του σκυλιού του, απόθεση του παιδιού του πάνω στο άψυχο κορμί της δολοφονηθέντος γυναίκας του.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.428
Πόντοι
6.955
Τύπε έχω δει 2 σεζόν Mindhunter και νομίζω έχω μεταπτυχιακό στους ψυχασθενείς, εσύ από τους έχεις μάθει?
Τρελάθηκαν δυο φίλοι μου και τους έχω επισκεφτεί αρκετές φορές ως επισκέπτης στα ψυχιατρικά νοσοκομεία.....έμαθα εμπειρικά να τους διακρίνω:D:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.859
Πόντοι
19.795
Η μετέπειτα συμπεριφορά του συζύγου δεν είναι νορμάλ.
Πολύ σόου.
Πριν απο κανενα μηνα ειχα πει οτι η συμπεριφορα του συζυγου ητανε πολυ περιεργη.Δεν χρειαζεται να εισαι ειδικος για να το καταλαβεις.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.782
Πόντοι
5.006
δηλαδη συγγνώμη λένε το ήξεραν απο χθες αλλα του επέτρεψαν και τον συνόδευσαν στην αλόννησο για να πάει στο μνημόσυνο ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ και τον συνέλαβαν μετά; ΜΙΛΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ;

υπήρχαν μηνύματα που βριζόντουσαν το ίδιο βράδυ, υπήρχε κίνηση στο κινητό του, υπήρχαν ένας σκασμός αμφιβολίες και άφησαν αυτόν τον ψυχάκια να είναι με το παιδί ΕΠΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ;;;;

Κρέμασε τον σκυλο σκότωσε τη γυναίκα του και έβαλε το μωρό της δίπλα της και επέτρεψε ο χρυσοχοϊδης σε αυτόν τον ανώμαλο να έχει το βρέφος επι έναν μήνα και να αγκαλιάζει τη μάνα της στο μνημόσυνο χθες ΧΘΕΣ που του επέτρεψε να πάει ενω το ήξερε;

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ;;
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
τυπε εισαι αρρωστος..και για την τρυπα του οζοντας να μιλουσαμε, παλι στα κομματικα θα το γυρνουσες...βρες καμια δουλεια να βγαζεις καλα φραγκα, βρες γκομενες, κανε ταξιδια, πινε ξυδια, γιατι δεν σε βλεπω πολυ καλα... :confused:

για να ανασυρεις σβησμενα μνμ και τα καταγραφικα των καμερων θελει μια διαδικασια που απαιτει χρονο...χωρις σοβαρες ενδειξεις πως θα τον πηγαιναν στην γαδα? εκτος αν νομιζεις οτι ειμαστε στην βορεια κορεα και θα του ελεγαν "κατσε κανα μηνα στην γαδα μεχρι να διαβασουμε τις καμερες και τα κινητα και αν εισαι αθωος, τοτε φευγεις"...:confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
τυπε εισαι αρρωστος..και για την τρυπα του οζοντας να μιλουσαμε, παλι στα κομματικα θα το γυρνουσες...βρες καμια δουλεια να βγαζεις καλα φραγκα, βρες γκομενες, κανε ταξιδια, πινε ξυδια, γιατι δεν σε βλεπω πολυ καλα... :confused:

για να ανασυρεις σβησμενα μνμ και τα καταγραφικα των καμερων θελει μια διαδικασια που απαιτει χρονο...χωρις σοβαρες ενδειξεις πως θα τον πηγαιναν στην γαδα? εκτος αν νομιζεις οτι ειμαστε στην βορεια κορεα και θα του ελεγαν "κατσε κανα μηνα στην γαδα μεχρι να διαβασουμε τις καμερες και τα κινητα και αν εισαι αθωος, τοτε φευγεις"...:confused:
Δηλαδή θες να μου πεις ότι τα οποία στοιχεία τα βρήκανε σήμερα και χθες δεν ήξεραν τίποτα;
Εδώ τον είχαν έναν μήνα μαζί με το μωρό ενώ έκανε όλες αυτές τι θηριωδίες, χθες ήταν μαζί με την μάνα του θύματος σαν να μην τρέχει τίποτα και εσύ κάτσε ασχολησου με τα ξύδια και τα αρχιδια μου
Μείνε στην ουσία

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.790
Πόντοι
216
Πραγματικά πιστευεις πως το ανακοίνωσαν σήμερα για να μην αντιδράσει ο κόσμος για τα εργασιακά;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.284
Πόντοι
10.336
γινανε ρε πουστη ολοι ψυχολογοι και ηρακληδες πουαρο επειδη ο τεμπελοκωλος τους ειδε μερικες αστυνομικες σειρες (που μαντεψτε, τις εχουν δει αλλα 100 εκατομμυρια κοσμος).

Ο μονος υποπτος που το κοινο ειχε, ηταν ο αντρας. Δεν υπηρχε κανας θειος κανα ξαδερφος κτλ, ακομα και οι διαρρηκτες ηταν "φαντασματα" μεχρι να πιαστουν, οποτε το μονο απτό στοιχειο που εχεις ειναι ο αντρας. Σαν να πιανω το σκυλο μου στο σαλονι με μια κουραδα στο πατωμα, και να ρωταω τα παιδια μου ποιος εχεσε.

Και τωρα η Σουλα απο τα πατησια, ο σακης απο τον κολωνο και ο μπαμπης απτο κερατσινι περηφανοι λενε "ΕΓΩ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΠΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ".

Ε ρε πουστη και να μην ηταν, σφαλιαρες θα σας κερναγαν για να πειτε συγγνωμη. Αλλα ειστε τυχεροι.

Ο αλλος λεει το ειδα στο βλεμμα του :2funny:
λαγωνικα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.782
Πόντοι
5.006
Δηλαδή θες να μου πεις ότι τα οποία στοιχεία τα βρήκανε σήμερα και χθες δεν ήξεραν τίποτα;
Εδώ τον είχαν έναν μήνα μαζί με το μωρό ενώ έκανε όλες αυτές τι θηριωδίες, χθες ήταν μαζί με την μάνα του θύματος σαν να μην τρέχει τίποτα και εσύ κάτσε ασχολησου με τα ξύδια και τα αρχιδια μου
Μείνε στην ουσία
η ουσια ειναι οτι μολις δεσανε την ουσια πηγανε και τον πηρανε σουμπιτο με ελικοπτερο!!!!με ελικοπτερο!!!!
ειπαμε εισαι αρρωστος...και για να την πεις στον χρυσοχοιδη (ο οποιος παρεμπιπτοντως δεν εχει καμια σχεση με την υποθεση...επιτυχια της αστυνομιας ειναι, οχι του υπουργου), ηθελες να του παρουν μεχρι και το παιδι!!!!
τραβα σε καμια βορεια κορεα, οπου θα σου παιρνουν το παιδι χωρις αποδειξεις, απλα μονο αν σε θεωρουν υποπτο...εδω ειναι δυτικος κοσμος, δεν ταιριαζεις...

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
η ουσια ειναι οτι μολις δεσανε την ουσια πηγανε και τον πηρανε σουμπιτο με ελικοπτερο!!!!με ελικοπτερο!!!!
ειπαμε εισαι αρρωστος...και για να την πεις στον χρυσοχοιδη (ο οποιος παρεμπιπτοντως δεν εχει καμια σχεση με την υποθεση...επιτυχια της αστυνομιας ειναι, οχι του υπουργου), ηθελες να του παρουν μεχρι και το παιδι!!!!
τραβα σε καμια βορεια κορεα, οπου θα σου παιρνουν το παιδι χωρις αποδειξεις, απλα μονο αν σε θεωρουν υποπτο...εδω ειναι δυτικος κοσμος, δεν ταιριαζεις...
Εντάξει τσιφτετελληνα που μου έγινες και δυτικός ενώ μέχρι χθες τα ακροδεξιά γίδια μιλούσανε για λαθρομετανάστες που σκότωσαν την Καρολάιν και έβγαζαν ρατσιστικό δηλητήριο και καυλωναν τη ζωή τους ...Να τον χεσω αυτό το δυτικό κόσμο που υποτίθεται ότι ζούμε εδώ
Είπαμε οκ δεν εχει καμια ευθυνη ο υπουργός Προστασίας...λογικά αυτός του αθλητισμού φέρει όλες τις ευθύνες....Να φταίει σε τίποτα ο χρυσοχουντιδης; ααπαπαααα πιπέρι εγκληματοφοβια ειπε ότι έχουμε

• Like
Αντιδράσεις: fil69

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
τυπε αν ειχαν λιγο χιουμορ θα επρεπε να τον βαλουν να το πιλοταρει κιολας :confused:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.848
Πόντοι
9.931
Μουφα το ελικόπτερο τυπε αλλη μια παπαρια των ελληνων δημοσιογράφων, με πλωτο μεσο μεταφέρθηκε απο την Αλόννησο στη Σκιάθο και από εκεί στην Αθήνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom