Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
οχι ρε τυπε....εκτος αν χαθει καθε μα καθε επαφη με ελλαδα για το μωρο.
θα ειναι δολοφονικο αν μαθει την αληθεια στα 25 της πχ
Εγώ έτσι νομίζω πως θα ήταν το σωστό αλλιώς μπορεί μεγαλώνοντας να φοβάται πως θα γίνει ψυχοπαθής σαν το πατέρα του.
Ή όλο αυτό το συσσωρευμένο μίσος που θα νιώθει για αυτόν να λειτουργήσει άσχημα.

Ειδικός δεν είμαι ας αποφανθεί το Τμήμα Ψυχολογίας και Ευζωίας του Bou.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.984
Πόντοι
5.506
Εγώ έτσι νομίζω πως θα ήταν το σωστό αλλιώς μπορεί μεγαλώνοντας να φοβάται πως θα γίνει ψυχοπαθής σαν το πατέρα του.
Ή όλο αυτό το συσσωρευμένο μίσος που θα νιώθει για αυτόν να λειτουργήσει άσχημα.

Ειδικός δεν είμαι ας αποφανθεί το Τμήμα Ψυχολογίας και Ευζωίας του Bou.
σιγουρα τυπε στεκει και πολυ μαλιστα και αυτο που λες εσυ....δεν εχω παραπανω γνωμη παρα μονο για την κουβεντα

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
το πετσοκομα στα καναλια θα φτασει νταβανι
βρηκαν θεμα τα καναλια για κανα μηνα ακομα/
μετα ερχεται Αυγουστος, καποια μαλακια θα κανουν οι Τουρκοι κι εχει ο Θεος...

• Like
Αντιδράσεις: fil69

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
οι διαρροες στα καναλια ,για πατημασιες,για κυκλο 10 υποπτων,για κοντο αρχηγο σεσημασμενο,για μαυρο αυτοκινητο,εδω και βδομαδες κερδιζαν χρονο στους τσεους μεχρι να δεσουν τον πουστη και την υποθεση ,χωρις να κανει καποια απονενοημενη προσπαθεια να διαφυγει....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.089
Πόντοι
6.515
παιχταρα μου εσυ χαλαρωσες καθολου η εισαι ακομα ζωσμενος με τα κουμπουρια και περιμενεις τους τσετσενους να μπουκαρουν σπιτι σου να τους ξηγηθεις καυτο μολυβι :ak::ak:
τυπε τώρα που είδα ότι κι οι Έλληνες κάνουν τόσο κακά πραγματα δεν ξέρω από που να φυλαχτω :confused:

• Like
Αντιδράσεις: fil69

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
σιγουρα τυπε στεκει και πολυ μαλιστα και αυτο που λες εσυ....δεν εχω παραπανω γνωμη παρα μονο για την κουβεντα
Και εγώ συμφωνώ μαζί σου, όπως λες μία γνώμη είπα δεν γνωρίζω.

0% ειρωνία η απάντησή μου, καθαρά καλαμπούρι η τελευταία πρόταση γιατί να πω την αλήθεια ούτε εγώ ξέρω το σωστό σε τέτοια περίπτωση.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.984
Πόντοι
5.506
Και εγώ συμφωνώ μαζί σου, όπως λες μία γνώμη είπα δεν γνωρίζω.

0% ειρωνία η απάντησή μου, καθαρά καλαμπούρι η τελευταία πρόταση γιατί να πω την αλήθεια ούτε εγώ ξέρω το σωστό σε τέτοια περίπτωση.
το καταλαβα ρε...

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Αδιανόητο όλο αυτό! Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν είναι τόσο ότι την σκότωσε αλλά το ότι είχε την ψυχραιμία να σκηνοθετήσει ληστεία για να τη βγάλει καθαρή! Πίστεψε το μουνοπανο ότι επειδή η εγκληματικότητα είναι στα "ύψη", θα την γλιτώσει και θα πάρει και την κοινή γνώμη με το μέρος του.
Έλα όμως που με τόσες ληστείες καθημερινά τα "τσακάλια" της ΕΛ.ΑΣ. μπορούν να ξεχωρίσουν τις πραγματικές διαρρήξεις από τις μουφα :confused:

GeorgeKoukou1

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Οκτ 2019
Κριτικές
69
Like
2.881
Πόντοι
7.110
οι διαρροες στα καναλια ,για πατημασιες,για κυκλο 10 υποπτων,για κοντο αρχηγο σεσημασμενο,για μαυρο αυτοκινητο,εδω και βδομαδες κερδιζαν χρονο στους τσεους μεχρι να δεσουν τον πουστη και την υποθεση ,χωρις να κανει καποια απονενοημενη προσπαθεια να διαφυγει....
Καθαρή τακτική παραπλάνησης του ενόχου,ξέρανε απτην αρχή τον ένοχο αλλά θέλαν να κερδίσουν χρόνο για να δέσουν με στοιχεία.και το χρόνο τον κέρδισαν παραπλανώντας και αυτόν και τη κοινή γνώμη ότι είναι κοντά στους πραγματικούς ενόχους.οταν θέλουν είναι μάγκες πραγματικοί,απλά δε θέλουν όπου δε τους βολευει

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
δηλαδη συγγνώμη λένε το ήξεραν απο χθες αλλα του επέτρεψαν και τον συνόδευσαν στην αλόννησο για να πάει στο μνημόσυνο ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ και τον συνέλαβαν μετά; ΜΙΛΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ;

υπήρχαν μηνύματα που βριζόντουσαν το ίδιο βράδυ, υπήρχε κίνηση στο κινητό του, υπήρχαν ένας σκασμός αμφιβολίες και άφησαν αυτόν τον ψυχάκια να είναι με το παιδί ΕΠΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ;;;;

Κρέμασε τον σκυλο σκότωσε τη γυναίκα του και έβαλε το μωρό της δίπλα της και επέτρεψε ο χρυσοχοϊδης σε αυτόν τον ανώμαλο να έχει το βρέφος επι έναν μήνα και να αγκαλιάζει τη μάνα της στο μνημόσυνο χθες ΧΘΕΣ που του επέτρεψε να πάει ενω το ήξερε;

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ;;
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
τυπε τώρα που είδα ότι κι οι Έλληνες κάνουν τόσο κακά πραγματα δεν ξέρω από που να φυλαχτω :confused:
το νου σου γιατι ειναι εξω και ο μουσικος που τσιμεντωσε τη δικια του..μη ξεγελαστεις και τον φωναξεις για κανα σιναζι και τελικα σε ταρατσωσει!να χεις τα ματια 14 :ak: :ak:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom