Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
ξερει μεσα της κατα βαθος οτι αυτος ειναι ο σωστος δρομος για εναν γνησιο αντραΘέλει να σε κρατήσει στο σωστό δρόμο της ηθικής
ξερει μεσα της κατα βαθος οτι αυτος ειναι ο σωστος δρομος για εναν γνησιο αντραΘέλει να σε κρατήσει στο σωστό δρόμο της ηθικής
Κι ως πιλότος πετούσε και προσέφερε ΥΨΗΛΟ θέαμασημασια εχει παντα το θεαθηναι.
Σε καμία περίπτωση η ζωή και η κοινωνία δεν εναι ίδια με τότε. Στα 20 σήμερα ξεκινάς να ζεις, στα 20 τότε άρχιζε αντιστροφή μέτρηση για το ράφι στις γυναίκες..Βλέπω πολλά μυνήματα που λέτε ότι ήταν μικρή 20 χρονών δηλαδή παιδί. Και αυτός έκανε παιδί με παιδί.
Έχουν αλλάξει οι εποχές, και εμένα σε τέτοια ηλικία με έκαναν οι γονείς μου και οι παππούδες μου τους γονείς μου σε ποιό μικρότερη. Δηλαδή τώρα είναι περίεργο κάποιος 20 χρονών να γίνει γονέας;
Τα λεφτά που θα ταβρισκε να είναι και άνετος προσωπικά και να σκάει 1500αρεε το μήνα στην εκλειπουσα?Τρομερος ναρκισσισμος και τρομερη ανασφαλεια του Μπαμπη. Μεγαλο λαθος στα 27 να μπλεκει κ ενα 15χρονο. Ισως δεν ειχε το μυαλο να βγαλει πιο μεγαλες κοπελες.
Παντως ειναι σιγουρο οτι αν ανεβαζε τις φωτο απο το ελικοπτερο και με τη στολη σ ενα καλοφτιαγμενο προφιλ στο τιντερ ,ο τυπος θα ειχε κουραστει να γαμαει. Και οχι να τρεχει πισω απο το νιανιαρο. Ειδικα αν την εστελνε πακετο σπιτι της και ειχε και τον αερα του ανεξαρτητου χωρισμενου πατερα.Δεν θελω να μιλησω ασχημα για την Caroline σεβομενος οτι ειναι νεκρη. Ομως βασει του ημερολογιου τα θελε ο κωλαρακος της. Φονος δεν δικαιολογειται. Ενα σουτ και "αντε γεια" επρεπε και ειχε ολο το μελοον μπροστα του να γαμαει μουνια και για μια καλη πορεια. Τραγικα λαθη ο Μπαμπης. Αφαιρεσε μια ζωη και κατεστρεψε τη δικη του. Κριμα για ολους. Μεγαλο φταιξιμο εχουν και οι γονεις τους. Επρεπε ναμτους αρραβωνιασουν, ωστε να δωσουν τον απαραιτητο χρονο στο ζευγαρι να βαρεθει και να χωρισει ομαλα.
νομιζω πως σε τετοιες περιπτωσεις δεν περνουν θεση.Και οταν μια γυναικα καθαρισει τον συντροφο της (ειδικα δε αν του κοψουν το πεος πρωτα) συνηθως ειναι υπερ της γυναικας.θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τι θα έλεγαν όλα αυτά τα φεμιναζι αν ένα τέτοιο έγκλημα γινόταν σε ένα γκέι ζευγάρι. Αν άνδρας (λέμε τώρα) καθάριζε τον άνδρα σύντροφό του ; ή δύο λεσβίες ή μία καθάριζε την άλλη ; αυτό θα ήταν γυναικοκοκτονία ;
στο μετάξυ νωρίτερα σήμερα στην ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 το είχαν και στον τίτλο του ρεπορτάζ : "γυναικοκοκτονία μπλα μπλα..." κα ιοι καλεσμένοι τους κλασσικά αναφορά περί πατριαρχίας και όλα τα σχετικά.
Αγγλική κουλτούρα μικρομεσαίας τάξηςΕγω δεν καταλαβαινω γιατι ειχε λυσσαξει αυτος να της κανει παιδι οσο πιο γρηγορα γινεται.
Την αφησε εγκυο στα 17 της, αυτη εχασε το παιδι, και μετα παλι τα ιδια. Ενω εβλεπε οτι κατι δεν παει καλα με αυτην την κοπελα.
Και πολυ μικρη, και δεν ειχε καμια φιλοδοξια στη ζωη της να σπουδασει και να γινει κατι, και ηθελε μωρο τη μια μερα ενω την αλλη δεν ηθελε, και σαφως ανωριμη προσωπικοτητα, ειλικρινα δεν καταλαβαινω .
Να το ανέχεσαι δείχνει πως διαβιουσε καθημερινά ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ για ΔΎΟ χρόνια το ζευγάριΤο κουτσομπολιό δεν ανέχομαι. Όπως δεν ανέχομαι να σχολιάζονται γραπτά προσωπικά κείμενα δύο ετών μιας νεκρής. Μπορούμε κάλλιστα να σχολιάζουμε την ομολογία του δράστη που είναι πρόσφατη.
Για ποιο λόγο;
ΜΛΜΑυτον το πουστη δεν τον πας φυλακη..τον αφηνεις εξω να τον λιντσαρει ο κοσμος.
Είναι μαλακία, όχι μόνο περίεργο.Βλέπω πολλά μυνήματα που λέτε ότι ήταν μικρή 20 χρονών δηλαδή παιδί. Και αυτός έκανε παιδί με παιδί.
Έχουν αλλάξει οι εποχές, και εμένα σε τέτοια ηλικία με έκαναν οι γονείς μου και οι παππούδες μου τους γονείς μου σε ποιό μικρότερη. Δηλαδή τώρα είναι περίεργο κάποιος 20 χρονών να γίνει γονέας;
καλά δεν έχω καμία αμφιβολία γι 'αυτό. Αλλιώς θα έβγαζαν blue screen με μήνυμα error / fatal exeption 56458x989x8c897 και θα μύριζε καμένο το κούφιο κεφαλάκι τουςνομιζω πως σε τετοιες περιπτωσεις δεν περνουν θεση.Και οταν μια γυναικα καθαρισει τον συντροφο της (ειδικα δε αν του κοψουν το πεος πρωτα) συνηθως ειναι υπερ της γυναικας.
Αλεξ είπαμε νάσαι του ΕΜΠ, Έλλην Μουνοδουλος Παντοφλακιας, αλλά εσύ τώρα το τερμάτισες...Σου απαντησα.
Εσυ θελεις τωρα να μπουμε στο τριπακι "γυναικα σκοτωνει τον αντρα της και η κοινωνια της συμπαρισταται επειδη την κακοποιουσε συστηματικα".
Ε τι θελεις να πεις, οτι ο μαντραχαλος κακοποιειτο και αγανακτησε?
Τι ακριβως συγκρινεις?
Κατι γυναικουλες εγκλωβισμενες που δεν εχουν ενα ευρω δικο τους και τρωνε ξυλο καθε μερα και καποια στιγμη τον σφαζουνε, και απο την αλλη τον πιλοτο 33 χρονων παλικαρι με ενα 20χρονο παιδακι που γκρινιαζε και του εδινε καμια σφαλιαρα στα νευρα της?
Ε οχι, σορυ, δεν θα παρω
Ναι δεν ειναι και η καλυτερη ηλικια καποιος να γινει γονεας στα 20 ,ακομα κουβαλαει πολλα ψυχολογικα που θα τα περασει στο παιδι.Και παντα θα εχουν το απωθημενο οτι δεν ζησανε.Και ειδικα οσο πιο "γλεντζεδικη" ειναι η εποχη τοσο το χειροτερο...Είναι μαλακία, όχι μόνο περίεργο.
Το κορίτσι είναι σαν τα κρύα τα νερά, έχει όλη τη ζωή μπροστά της να σπουδάσει, να φτιάξει καριέρα γαμάτη, να ταξιδέψει και τι επιλέγει;
Να παντρευτεί στα 18 αυτόν που (μάλλον) την ξεπαρθένεψε και να γίνει άρον-άρον μάνα.
Το ανάποδο απ' αυτό που λες, τύπε. Έχουν αλλάξει οι εποχές. Αυτά συνέβαιναν τη δεκαετία του '50 στα χωριά, όπου το project της κάθε οικογένειας ήταν να προικίσει και να παντρέψει την κόρη με τον ΔΥ (δάσκαλο, παπά κλπ). Όσο πιο νωρίς μάλιστα, τόσο καλλίτερα.
32αργς με 20αρα δεν είναι κάποια διαφορά που σε κάνει να την βλέπεις παιδί σουΗ διαφορά ηλικίας είναι μεγάλη. Θα μπορούσε να την είχε παιδί του. Όσες φορές το κορίτσι να του 'χε κάνει τ' αρχίδια σάκο του μποξ δεν δικαιολογείται αυτό που έκανε.
Τώρα αν έπαιζαν εκβιασμοί για τη μοιρασιά από τα κέρδη της διακίνησης θα έπρεπε η δολοφονία να μπει στην κατηγορία "ξεκαθάρισμα λογαριασμών" και να μην μας απασχολεί και τόσο.
Αλεξ δεν πιστεύω νάσαι τίποτα σεκιιυριτας στα δικαστήρια και να μας μεταφέρεις υποθέσεις από εκεί ωσάν νασουν δικηγόρος????????Οχι, δεν χωρισαν. Εξακολουθησε να ειναι μαζι της και την στηριξε. Δεν ξερω αν εχει γραφτει η ιστορια στο ιντερνετ για να την βρω σε καποιο λινκ, εγω την ξερω την ιστορια επειδη ημουν μεσα στο δικαστηριο εκεινη τη μερα (για αλλη υποθεση)
Επίσης, δεν ανέφερα τυχαία το ξεπαρθένεμα και το γάμο. Πολλές φορές τα κορίτσια τρελαίνονται. Είτε από την πούτσα αυτή καθαυτή, είτε από την παραμύθα του άλλου (όταν είναι μεγαλύτερος), είτε και από τα 2.Ναι δεν ειναι και η καλυτερη ηλικια καποιος να γινει γονεας στα 20 ,ακομα κουβαλαει πολλα ψυχολογικα που θα τα περασει στο παιδι.Και παντα θα εχουν το απωθημενο οτι δεν ζησανε.Και ειδικα οσο πιο "γλεντζεδικη" ειναι η εποχη τοσο το χειροτερο...
ναι...ειναι πολλες που παντρευονται μικρες για να φυγουν απο το σπιτι..Επίσης, δεν ανέφερα τυχαία το ξεπαρθένεμα και το γάμο. Πολλές φορές τα κορίτσια τρελαίνονται. Είτε από την πούτσα αυτή καθαυτή, είτε από την παραμύθα του άλλου (όταν είναι μεγαλύτερος), είτε και τα 2.
Δεν είναι η 1η, ούτε η τελευταία περίπτωση. Εννοώ, ότι δεν είναι σίγουρο ότι πίεζαν οι γονείς. Μπορεί απλά αυτή να τρελάθηκε και να μην έβλεπε μπροστά της.
Η αδερφή μου το ζώον ήταν τέτοια περίπτωση (χωρίς να έχει τέτοια κατάληξη βέβαια). Την πήδηξε στα 15 και παντρεύτηκαν στα 20. Μίλαγε ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου.... να σπουδάσεις παιδί μου, τίποτα. Γίνε κομμώτρια να κονομάς, τίποτα. Λες και μίλαγε σε τοίχο.
Όχι, θέλω να παντρευτώ, θα φύγω από το σπίτι και τέτοια. Κατέληξε τελικά το μαλακισμένο χωρισμένη στα 40 της.