You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 182K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Το πρόβλημα είναι ότι έκανε σχέση μαζί της όταν ήταν 15 ένας σχεδόν 30άρης. Όχι συνομήλικοι ή με μία διαφορά στην οποία πάνω κάτω έχουν ακόμα κοινά.
Όπως λέγεται αν τη χειραγωγούσε, φαντάσου καταπίεση που θα είχε αυτή η κοπέλα
Με τον εισαγόμενο μουσουλμανικό κόσμο που θέλουν να μας μπολιάσουν.. αυτό γίνεται συνεχώς, με τις πρώτες ανήλικες ξαδελφες τους, και με την ευλογία της ισλαμικής χατζαρας. Εκεί γιατί δεν μιλάει κανείς.. ; Μέσα σε ευρωπαϊκό δημοκρατικό εδαφος δεν βρίσκονται..; Γιατί τους αφήνουν να κανουν ακόμη τα δικα τους.. και μεταχειρίζονται σαν πράγματα τις γυναίκες
Οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι: Τα 3 «τέλεια εγκλήματα» στην Ελλάδα που έχουν πλέον παραγραφεί
Πέτυχαν αυτό που είχε σχεδιάσει ο πιλότος στα Γλυκά Νερά...
menshouse.gr
με τετοιους ανθρωπους δεν πρεπει να μπλεκεις καθολου.
ντομπρα μαγκες, οσο πατσαβουρα κι αν ειναι, της τον εδινα διχως αυριο, μεχρι να ματωσει το καβλι μου. Ξερω ειμαι ανωμαλος αλλα θα της εκανα ενα βιαιο φαλλοκρατικο κρεβατι για ωρες μεχρι να μην μπορει να περπατησει (με τη συγκαταθεση της βεβαια )
νερο να της δωσεις μπορει να σου πει οτι την επνιξες
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
ποια είναι αυτή?
ποια είναι αυτή?
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
Γιατί δεν βγάζει video να τα πεί δίπλα σους γείτονες μας προς Ανατολάς?ειναι ενα γνωστο παλαβιασμενο
Εκει ντε που ακόμα υπάρχουν μαντήλες και οι γυναίκες περπατάνε λίγο πίσω απο τον άντρα!
Στην παρολίγο δολοφονία της Ιωάννας με βιτριόλι τι βγήκε να πει?
Γυναίκες και άντρες είναι ίσοι και ο φόνος είναι φόνος ανθρώπου,όποιος τον ξεχωρίζει σε φύλα έχει κάλο στον μυαλό!
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.780
- Πόντοι
- 6.030
Να της προτεινουμε ενα καλο bukkake. Κατα βαθος θα γουσταρειειναι ενα γνωστο παλαβιασμενο
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
κλασσικη τακτικη για να την "δεσει"Εγω δεν καταλαβαινω γιατι ειχε λυσσαξει αυτος να της κανει παιδι οσο πιο γρηγορα γινεται.
Την αφησε εγκυο στα 17 της, αυτη εχασε το παιδι, και μετα παλι τα ιδια. Ενω εβλεπε οτι κατι δεν παει καλα με αυτην την κοπελα.
Και πολυ μικρη, και δεν ειχε καμια φιλοδοξια στη ζωη της να σπουδασει και να γινει κατι, και ηθελε μωρο τη μια μερα ενω την αλλη δεν ηθελε, και σαφως ανωριμη προσωπικοτητα, ειλικρινα δεν καταλαβαινω .
ασφαλως και θα της αρεσει ολες εχουν τετοιες φαντασιωσεις ακομα και οι φεμιναζιστριεςΝα της προτεινουμε ενα καλο bukkake. Κατα βαθος θα γουσταρει
το προβλημα των φεμιναζι ειναι μονο οι λευκοι αντρες οχι ολοι τους. για αυτο ποτε δεν κανουν νυξη για τους υπολοιπους και κυριως μουσουλμανους κτλΓιατί δεν βγάζει video να τα πεί δίπλα σους γείτονες μας προς Ανατολάς?
Εκει ντε που ακόμα υπάρχουν μαντήλες και οι γυναίκες περπατάνε λίγο πίσω απο τον άντρα!
Στην παρολίγο δολοφονία της Ιωάννας με βιτριόλι τι βγήκε να πει?
Γυναίκες και άντρες είναι ίσοι και ο φόνος είναι φόνος ανθρώπου,όποιος τον ξεχωρίζει σε φύλα έχει κάλο στον μυαλό!
δες πιο κατω σε ενα αλλο φορουμ τι γραφει μια φεμιναζιστρια για το εγκλημα. ειναι καποια με το ψευδωνυμο merlot
σχολιο 52 Δε θα κακοπεράσει εν τω μεταξύ στη φυλακή, μην φαντασιώνεστε εκδικήσεις και ταλαιπωρίες. Πρόκειται για έναν πλούσιο λευκό ενήλικα ετεροφυλόφιλο άνδρα, και θα του φερθούν ανάλογα. Θα περάσει ζάχαρη σε σχέση με τι θα πέρναγε άλλος σε διαφορετικούς άξονες ευαλωτότητας.
σχολιο 55 Και κάτι άλλο. Ο τίτλος εδώ. "Το τέρας". Απανθρωποποιώντας τον θύτη υπάρχει η- φιλότιμη, δε λέω :/ ) προσπάθεια να κρατηθεί κάτω από την επιφάνεια του παγόβουνου η πραγματική του διάσταση. Δεν πρόκειται για κανένα τέρας. Είναι ένας κανονικός άνδρας, της διπλανής πόρτας. Όταν όμως αποκαλείται τέρας, του αποδίδονται χαρακτηριστικά που δε μπορεί και δεν έχει ένας "νορμάλ" άνδρας. Είναι και μία απόπειρα κοινωνικού εφησυχασμού, μην ταράξουμε τα νερά, κανένας άνδρας με τα "λογικά" του δε θα σκότωνε τη γυναίκα του, έτσι; είναι και μία απόπειρα ο γυναικοκτόνος να γίνει ο Άλλος, που δεν απειλεί όπως σε απειλεί ο τυχαίος άνδρας στον δρόμο. Μόνο που όλες μας έχουμε περάσει στιγμές που μυριστήκαμε κίνδυνο, έτσι δεν είναι; Πότε ήταν; Δεν ήταν σε κάποιο παραμύθι με δράκους, στη δική μας γειτονιά, σχολείο, σχέση, οικογένεια, κοινωνία ήταν. Με τον καθημερινό τυχαίο άνδρα, που μας φαινόταν έμπιστος και καλός. Ή όχι
εδω η πολυ καλα δασκαλεμενη φεμιναζιστρια στοχοποιει ολους τους αντρες τους ριχνει στο ιδιο σακκι και τους θεωρει ολους εν δυναμει δολοφονους της συζυγου τους.
ολα απο εδω https://forum.psychology.gr/threads...λόγος-που-το-τέρας-σκότωσε-την-Καρολάιν/page4
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
σου λεει πιλοτος θα ειναι ,σοβαρος θα ειναι. Κλασσικη ελληνικη μαλακιαΤο πιπινάκι το αποπλάνησε 15 χρονών με την ανοχή των γονιών της επειδή ήταν πιλότος
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.760
- Πόντοι
- 2.306
Δεν έχουμε φτερά οι άντρες τύπε....Οι γυναικες λένε στις συνεντευξεις.. ''Να τον χωριζε να επαιρνε το παιδι της, και να ανοιγε τα φτερα της..''
Γιατι δεν λένε αυτο και για τους αντρες... Πχ. ''Να τη χωριζε, να επαιρνε το παιδι του και να ανοιγε τα φτερά του..''
Αλλα λενε.. ''Tον αθλιο την παρατησε με ενα παιδι κοιτα να δεις..''
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
γιατί υπάρχει σεξισμός σε όλες τις πτυχές της ζωής απο την κοινωνία στον άντρα!Οι γυναικες λένε στις συνεντευξεις.. ''Να τον χωριζε να επαιρνε το παιδι της, και να ανοιγε τα φτερα της..''
Γιατι δεν λένε αυτο και για τους αντρες... Πχ. ''Να τη χωριζε, να επαιρνε το παιδι του και να ανοιγε τα φτερά του..''
Αλλα λενε.. ''Tον αθλιο την παρατησε με ενα παιδι κοιτα να δεις..''
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
Οι φεμινιστριες θα λιντσαρανε καποιον εστω και αν κερατωνε μια γυναικαΔεν θα με χαλουσε να δω online λιντσαρισμα βιαστη εστω απο φεμινιστριες
Οι πιλότοι δεν φημίζονται για τις σταθερές σχέσεις τους.σου λεει πιλοτος θα ειναι ,σοβαρος θα ειναι. Κλασσικη ελληνικη μαλακια
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
εχω μια ξαδερφη που μπαινει μεσα σε κατι σελιδες στο fb "ναι εισαι μισογυνης" και κατι τετοιες μαλακιες. Λοιπον απο αυτη δεν εχω σταυρωσει ποτε φιλη για την ακριβεια ολο χαλαστρες μου κανει. (επειδη ξερει οτι ειμαι run and gun)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
σημασια εχει παντα το θεαθηναι.Οι πιλότοι δεν φημίζονται για τις σταθερές σχέσεις τους.
Θέλει να σε κρατήσει στο σωστό δρόμο της ηθικήςεχω μια ξαδερφη που μπαινει μεσα σε κατι σελιδες στο fb "ναι εισαι μισογυνης" και κατι τετοιες μαλακιες. Λοιπον απο αυτη δεν εχω σταυρωσει ποτε φιλη για την ακριβεια ολο χαλαστρες μου κανει. (επειδη ξερει οτι ειμαι run and gun)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 223K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 12K