Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
το csi του μπου ας βγαλει φορα παρτιδα το ονοματακι του πατερα του κτηνους για να δουμε απο που τραβαει η σκουφια του

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Το πρόβλημα είναι ότι έκανε σχέση μαζί της όταν ήταν 15 ένας σχεδόν 30άρης. Όχι συνομήλικοι ή με μία διαφορά στην οποία πάνω κάτω έχουν ακόμα κοινά.
Όπως λέγεται αν τη χειραγωγούσε, φαντάσου καταπίεση που θα είχε αυτή η κοπέλα

Με τον εισαγόμενο μουσουλμανικό κόσμο που θέλουν να μας μπολιάσουν.. αυτό γίνεται συνεχώς, με τις πρώτες ανήλικες ξαδελφες τους, και με την ευλογία της ισλαμικής χατζαρας. Εκεί γιατί δεν μιλάει κανείς.. ; Μέσα σε ευρωπαϊκό δημοκρατικό εδαφος δεν βρίσκονται..; Γιατί τους αφήνουν να κανουν ακόμη τα δικα τους.. και μεταχειρίζονται σαν πράγματα τις γυναίκες

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
:2funny: :2funny: :2funny:
ντομπρα μαγκες, οσο πατσαβουρα κι αν ειναι, της τον εδινα διχως αυριο, μεχρι να ματωσει το καβλι μου. Ξερω ειμαι ανωμαλος αλλα θα της εκανα ενα βιαιο φαλλοκρατικο κρεβατι για ωρες μεχρι να μην μπορει να περπατησει (με τη συγκαταθεση της βεβαια:alivedick: )
με τετοιους ανθρωπους δεν πρεπει να μπλεκεις καθολου.
νερο να της δωσεις μπορει να σου πει οτι την επνιξες

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
ειναι ενα γνωστο παλαβιασμενο
Γιατί δεν βγάζει video να τα πεί δίπλα σους γείτονες μας προς Ανατολάς?
Εκει ντε που ακόμα υπάρχουν μαντήλες και οι γυναίκες περπατάνε λίγο πίσω απο τον άντρα!
Στην παρολίγο δολοφονία της Ιωάννας με βιτριόλι τι βγήκε να πει?
Γυναίκες και άντρες είναι ίσοι και ο φόνος είναι φόνος ανθρώπου,όποιος τον ξεχωρίζει σε φύλα έχει κάλο στον μυαλό!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι ειχε λυσσαξει αυτος να της κανει παιδι οσο πιο γρηγορα γινεται.
Την αφησε εγκυο στα 17 της, αυτη εχασε το παιδι, και μετα παλι τα ιδια. Ενω εβλεπε οτι κατι δεν παει καλα με αυτην την κοπελα.
Και πολυ μικρη, και δεν ειχε καμια φιλοδοξια στη ζωη της να σπουδασει και να γινει κατι, και ηθελε μωρο τη μια μερα ενω την αλλη δεν ηθελε, και σαφως ανωριμη προσωπικοτητα, ειλικρινα δεν καταλαβαινω .
κλασσικη τακτικη για να την "δεσει"

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Γιατί δεν βγάζει video να τα πεί δίπλα σους γείτονες μας προς Ανατολάς?
Εκει ντε που ακόμα υπάρχουν μαντήλες και οι γυναίκες περπατάνε λίγο πίσω απο τον άντρα!
Στην παρολίγο δολοφονία της Ιωάννας με βιτριόλι τι βγήκε να πει?
Γυναίκες και άντρες είναι ίσοι και ο φόνος είναι φόνος ανθρώπου,όποιος τον ξεχωρίζει σε φύλα έχει κάλο στον μυαλό!
το προβλημα των φεμιναζι ειναι μονο οι λευκοι αντρες οχι ολοι τους. για αυτο ποτε δεν κανουν νυξη για τους υπολοιπους και κυριως μουσουλμανους κτλ
δες πιο κατω σε ενα αλλο φορουμ τι γραφει μια φεμιναζιστρια για το εγκλημα. ειναι καποια με το ψευδωνυμο merlot
σχολιο 52 Δε θα κακοπεράσει εν τω μεταξύ στη φυλακή, μην φαντασιώνεστε εκδικήσεις και ταλαιπωρίες. Πρόκειται για έναν πλούσιο λευκό ενήλικα ετεροφυλόφιλο άνδρα, και θα του φερθούν ανάλογα. Θα περάσει ζάχαρη σε σχέση με τι θα πέρναγε άλλος σε διαφορετικούς άξονες ευαλωτότητας.

σχολιο 55 Και κάτι άλλο. Ο τίτλος εδώ. "Το τέρας". Απανθρωποποιώντας τον θύτη υπάρχει η- φιλότιμη, δε λέω :/ ) προσπάθεια να κρατηθεί κάτω από την επιφάνεια του παγόβουνου η πραγματική του διάσταση. Δεν πρόκειται για κανένα τέρας. Είναι ένας κανονικός άνδρας, της διπλανής πόρτας. Όταν όμως αποκαλείται τέρας, του αποδίδονται χαρακτηριστικά που δε μπορεί και δεν έχει ένας "νορμάλ" άνδρας. Είναι και μία απόπειρα κοινωνικού εφησυχασμού, μην ταράξουμε τα νερά, κανένας άνδρας με τα "λογικά" του δε θα σκότωνε τη γυναίκα του, έτσι; είναι και μία απόπειρα ο γυναικοκτόνος να γίνει ο Άλλος, που δεν απειλεί όπως σε απειλεί ο τυχαίος άνδρας στον δρόμο. Μόνο που όλες μας έχουμε περάσει στιγμές που μυριστήκαμε κίνδυνο, έτσι δεν είναι; Πότε ήταν; Δεν ήταν σε κάποιο παραμύθι με δράκους, στη δική μας γειτονιά, σχολείο, σχέση, οικογένεια, κοινωνία ήταν. Με τον καθημερινό τυχαίο άνδρα, που μας φαινόταν έμπιστος και καλός. Ή όχι

εδω η πολυ καλα δασκαλεμενη φεμιναζιστρια στοχοποιει ολους τους αντρες τους ριχνει στο ιδιο σακκι και τους θεωρει ολους εν δυναμει δολοφονους της συζυγου τους.

ολα απο εδω https://forum.psychology.gr/threads...λόγος-που-το-τέρας-σκότωσε-την-Καρολάιν/page4

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Οι γυναικες λένε στις συνεντευξεις.. ''Να τον χωριζε να επαιρνε το παιδι της, και να ανοιγε τα φτερα της..''
Γιατι δεν λένε αυτο και για τους αντρες... Πχ. ''Να τη χωριζε, να επαιρνε το παιδι του και να ανοιγε τα φτερά του..''
Αλλα λενε.. ''Tον αθλιο την παρατησε με ενα παιδι κοιτα να δεις..''
Δεν έχουμε φτερά οι άντρες τύπε.... :confused:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Οι γυναικες λένε στις συνεντευξεις.. ''Να τον χωριζε να επαιρνε το παιδι της, και να ανοιγε τα φτερα της..''
Γιατι δεν λένε αυτο και για τους αντρες... Πχ. ''Να τη χωριζε, να επαιρνε το παιδι του και να ανοιγε τα φτερά του..''
Αλλα λενε.. ''Tον αθλιο την παρατησε με ενα παιδι κοιτα να δεις..''
γιατί υπάρχει σεξισμός σε όλες τις πτυχές της ζωής απο την κοινωνία στον άντρα!

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
εχω μια ξαδερφη που μπαινει μεσα σε κατι σελιδες στο fb "ναι εισαι μισογυνης" και κατι τετοιες μαλακιες. Λοιπον απο αυτη δεν εχω σταυρωσει ποτε φιλη για την ακριβεια ολο χαλαστρες μου κανει. (επειδη ξερει οτι ειμαι run and gun)

toni2

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
78
Πόντοι
1
εχω μια ξαδερφη που μπαινει μεσα σε κατι σελιδες στο fb "ναι εισαι μισογυνης" και κατι τετοιες μαλακιες. Λοιπον απο αυτη δεν εχω σταυρωσει ποτε φιλη για την ακριβεια ολο χαλαστρες μου κανει. (επειδη ξερει οτι ειμαι run and gun)
Θέλει να σε κρατήσει στο σωστό δρόμο της ηθικής :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom