Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Συμφωνούμε αλλά πολλές φορές δεν εξυπακούεται γιατί ο άλλος θεωρεί δεδομένο έτσι απλά ότι κάνει θα έχει σίγουρα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα που θέλει ο πελάτης λόγω του επαγγελματικού του τίτλου.Πες το αφέλεια αλλά γίνεται πολλές φορές σε πολλά πράγματα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν χρειάζεσαι αποδείξεις για αυτό.Αρκουν απλές μαρτυρίες;
Σε διαβεβαιωνω οτι σε αυτες τις υποθεσεις κερδιζονται πολλα χρηματα (αδικως) μονο με εναν μαρτυρα. Τι άλλα στοιχεια να υπαρχουν? Αυτο προσπαθει να λυσει η νεα διαταξη του Χατζηδακη και σκουζουν. Ειναι αδικο δηλαδη?

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Αυτα δεν ισχυουν. Τα βλεπω να γραφονται πολυ συχνα αλλά ειναι αναληθή.
Μην παραπληροφορειτε τον κοσμο.
Κανονικοτατα παιρνει το παιδι ο πατερας αν η μανα ειναι κυκλοθυμικη, βιαιη ή εν γενει ανικανη. Εχετε περασει εστω και μια βολτα εξω απο τα δικαστηρια?

Για να τεκμηριωθεί στο δικαστήριο ότι η μάνα είναι κυκλοθυμικη, βιαιη ή εν γενει ανικανη πρέπει να υπάρχει κάτι χειροπιαστό όπως π.χ. ιατροδικαστική έκθεση που να πιστοποιεί ότι το παιδί κακοποιήθηκε από εκείνη, γνωμάτευση ψυχιάτρου που να αναφέρει ότι πάσχει από κάποιο ψυχικό νόσημα κτλ. Στην χειρότερη θα πρέπει να υπάρχουν μάρτυρες που να επιβεβαιώνουν ότι η μάνα έχει προβληματική συμπεριφορά.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Σε διαβεβαιωνω οτι σε αυτες τις υποθεσεις κερδιζονται πολλα χρηματα (αδικως) μονο με εναν μαρτυρα. Τι άλλα στοιχεια να υπαρχουν? Αυτο προσπαθει να λυσει η νεα διαταξη του Χατζηδακη και σκουζουν. Ειναι αδικο δηλαδη?
Όχι με βρίσκεις σύμφωνο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Για να τεκμηριωθεί στο δικαστήριο ότι η μάνα είναι κυκλοθυμικη, βιαιη ή εν γενει ανικανη πρέπει να υπάρχει κάτι χειροπιαστό όπως π.χ. ιατροδικαστική έκθεση που να πιστοποιεί ότι το παιδί κακοποιήθηκε από εκείνη, γνωμάτευση ψυχιάτρου που να αναφέρει ότι πάσχει από κάποιο ψυχικό νόσημα κτλ. Στην χειρότερη θα πρέπει να υπάρχουν μάρτυρες που να επιβεβαιώνουν ότι η μάνα έχει προβλήματα.
Και αν το παιδι ειναι πανω απο 5-6 ετων, ερωτάται και το ιδιο απο τον δικαστη σε κατ' ιδιαν συναντηση.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Μπορεί να υπάρχει αυτή η εικόνα γιατί οι «νορμαλ» γράφουν λιγότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πλειοψηφία.

Δεν το λένε αλλά το σκέφτονται. Στο διαδύκτιο η ασφάλεια της ανωνυμίας προσφέρεται για τέτοιου είδους σχόλια.
Όταν λέω εδώ μέσα εννοείται ότι μιλάω για αυτους που συμμετέχουν. Το να υπάρχουν πολλοι που δε μιλάνε δεν λέει κάτι. Ασε που δε πιστευω πως υπάρχει κάποιος που να βλέπει απλά και να μη μιλάει αλλά αυτό δεν τους κάνει περισσότερο νορμαλ αυτους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Όχι με βρίσκεις σύμφωνο
Και προσεξε, δεν μιλαμε παντα για επιχειρησεις πλουσιες και ευρωστες. Μιλαμε για κατι μικρες επιχειρησουλες πολλες φορες, που ενας εργαζομενος τις τιναζει ετσι στον αερα.

Λες να τον απείλησε ότι κάνει βρωμοδουλειές και θα του χαλούσε το κοινωνικό του προφίλ;Και βγαίνει έτσι απλά ο Καπετανόπουλος και το μαρτυράει δημόσια;
Εγώ πάντως αυτό πίστευα ότι θα βγουν στη φόρα οι βρωμοδουλειές του και την καθάρισε.
Για κάποιον τόσο μεθοδικό και ύπουλο το να την καθάρισε τη γυναίκα του γιατί του τα έπρηζε μου φαίνεται λίγο υπερβολικό.
Θα δειξει, ο Καπετανοπουλος ειναι μεγαλη γατα. Οταν λεει κατι το εχει τριπλοτσεκαρει

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Και προσεξε, δεν μιλαμε παντα για επιχειρησεις πλουσιες και ευρωστες. Μιλαμε για κατι μικρες επιχειρησουλες πολλες φορες, που ενας εργαζομενος τις τιναζει ετσι στον αερα.

Θα δειξει, ο Καπετανοπουλος ειναι μεγαλη γατα. Οταν λεει κατι το εχει τριπλοτσεκαρει
Μακάρι.Ευκαιρία να αποκαλυφθούν και άλλα.Κρίμα για την κοπέλα αλλά να μην πάει χαμένη άδικα η ζωή της.Ας αποκαλυφθούν έμμεσα αυτά που έπρεπε εξαρχής.

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Και αν το παιδι ειναι πανω απο 5-6 ετων, ερωτάται και το ιδιο απο τον δικαστη σε κατ' ιδιαν συναντηση.

Ναι μεν αυτό προβλέπεται, δυστυχώς όμως πρακτικά σχεδόν ποτέ δεν εφαρμόζεται.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.502
Πόντοι
206
Κρατηθειτε λιγο, ο Καπετανοπουλος λεει οτι υπαρχει και δεύτερη κουρτινα στο ολο θεμα, μπορει να μην ειναι απλως ενα εγκλημα παθους μετα απο συζυγικο καυγα

Το πρωί κάποιος ανέφερε για την πεθερά ότι ήταν πολύ νέα. Λες να έχουμε τίποτα αλλαξοκωλιές;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
καπου ειχα διαβασει πως αν καποιος εχει τη δυνατοτητα να σκοτωσει ενα ζωο τοτε μπορει να σκοτωσει και ανθρωπο.. :think:

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.268
Πόντοι
2.306
Γενικά έχει πολύ ψωμί ακόμη η ιστορία.. Και αν θέλουν μπορούν να το φτάσουν μακριά, φορτώνοντας του και τίποτε άλλο. Ένα από τα διδάγματα της ιστορίας είναι ότι και ο πιο φαινομενικά αθώος τελικά μπορεί να πράξει το οτιδήποτε.. Βλέπω έξαψη του βαγγελα εγω και ξέρω ?

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.357
Πόντοι
1.056
Αυτα δεν ισχυουν. Τα βλεπω να γραφονται πολυ συχνα αλλά ειναι αναληθή.
Μην παραπληροφορειτε τον κοσμο.
Κανονικοτατα παιρνει το παιδι ο πατερας αν η μανα ειναι κυκλοθυμικη, βιαιη ή εν γενει ανικανη. Εχετε περασει εστω και μια βολτα εξω απο τα δικαστηρια?
Έτσι είχε συμβεί σε έναν γνωστό μου. Πήρε την πλήρη κηδεμονία των παιδιών του αφού η πρώην του είχε διαγνωστεί με ψυχολογικά προβλήματα.
Για αυτό και δεν πιστεύω ότι το 20χρονο κορίτσι ήταν πραγματική απειλή για τον Μπάμπη και το μωρό. Και αν όντως ήταν απειλή, ένας λογικός άνθρωπος θα προστάτευε τη ζωή του και του παιδιού του δια της νομίμου οδού και δεν θα στραγγαλιζε επί πέντε λεπτά τη γυναίκα του προφασιζόμενος ληστεία.
Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει εδώ. Για αυτό και ήθελε να της "κλείσει" το στόμα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
ο Νιπλαρος ηταν τερας ψυχραιμιας και την γλυτωσε...εσυ που εισαι και λιγο μαλακακος κανονισε να σε δουμε στα καναλια για δολοφονια,τεμαχισμο,καψιμο γυναικας και πεθερας :confused:
εγω εχω μια υγιεστατη σχεση τυπε...ολα της τα παρεχω...αμα την σουταρω, στα μπακακια με τον τρουμπακη θα κοιμαται..
της ειμαι απαραιτητος...οπως ο φοροτεχνικος για τον νιπλη...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
εγω εχω μια υγιεστατη σχεση τυπε...ολα της τα παρεχω...αμα την σουταρω, στα μπακακια με τον τρουμπακη θα κοιμαται..
Για την γυναικα λες τωρα; Η, για την πεθερα; :think:

papas32

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
Έτσι είχε συμβεί σε έναν γνωστό μου. Πήρε την πλήρη κηδεμονία των παιδιών του αφού η πρώην του είχε διαγνωστεί με ψυχολογικά προβλήματα.
Για αυτό και δεν πιστεύω ότι το 20χρονο κορίτσι ήταν πραγματική απειλή για τον Μπάμπη και το μωρό. Και αν όντως ήταν απειλή, ένας λογικός άνθρωπος θα προστάτευε τη ζωή του και του παιδιού του δια της νομίμου οδού και δεν θα στραγγαλιζε επί πέντε λεπτά τη γυναίκα του προφασιζόμενος ληστεία.
Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει εδώ. Για αυτό και ήθελε να της "κλείσει" το στόμα.
Τιποτα ασυνηθιστο. Ολα τα εγκληματα παθους εχουν να κανουν με τον ελεγχο. Δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι χειριστης ελικοπτερου, θελει να εχει τον ελεγχο. Τελειως χειριστικο ατομο, control freak, τη στριμωξε απο μικρη 14 χρονων και της πουλησε πιλοτιλικι και μαγκια, και οταν μεγαλωσε και αρχισε να καταλαβαινει αυτη τι παιζει παραεξω (δεν ειναι και δυσκολο τωρα με τα σοσιαλ δικτυα), κοιταγε πως να τη γκαστρωσει με το ζορι, για να μη φυγει. Αυτη με την εγκυμοσυνη, την τεραστια αλλαγη στο σωμα της (δειτε πως ηταν μικρη πριν και μετα), το βαρος της φροντιδας του μωρου, την κοινωνικη απομονωση που συνεπαγεται η φροντιδα ενος παιδιου, μακρια απο τη μανα της, τα παιξε ασφυκτιουσε και ειχε τασεις φυγης. Ο εγωισμος του δε μπορουσε να το αποδεχτει και η κατασταση εκτραχυνθηκε.
Το γεγονος οτι μπορεσε να διαχειριστει τοσο καλα το θανατο της γυναικας του, επιβεβαιωνει οτι δεν την αγαπουσε, και οτι εχει τετοια ικανοτητα να αποστασιοποιειται απο την πραξη που εκανε, δηλωνει σοβαρη ψυχοπαθεια.
Ατομα με τετοια αμβλυνση του συναισθηματος παθολογικου βαθμου, οταν εχουν συγκροτημενη κατα τα αλλα προσωπικοτητα, δεν ειναι σπανιο να ειναι καλοι σε επαγγελματα αυξημενου στρες π.χ. πιλοτοι ή χειρουργοι.

Τελευταία τροποποίηση:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Τιποτα ασυνηθιστο. Ολα τα εγκληματα παθους εχουν να κανουν με τον ελεγχο. Δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι χειριστης ελικοπτερου, θελει να εχει τον ελεγχο. Τελειως χειριστικο ατομο, control freak, τη στριμωξε απο μικρη 14 χρονων και της πουλησε πιλοτιλικι και μαγκια, και οταν μεγαλωσε και αρχισε να καταλαβαινει αυτη τι παιζει παραεξω (δεν ειναι και δυσκολο τωρα με τα σοσιαλ δικτυα), κοιταγε πως να τη γκαστρωσει με το ζορι, για να μη φυγει. Αυτη με την εγκυμοσυνη, την τεραστια αλλαγη στο σωμα της (δειτε πως ηταν μικρη πριν και μετα), το βαρος της φροντιδας του μωρου, την κοινωνικη απομονωση που συνεπαγεται η φροντιδα ενος παιδιου, μακρια απο τη μανα της, τα παιξε ασφυκτιουσε και ειχε τασεις φυγης. Ο εγωισμος του δε μπορουσε να το αποδεχτει και η κατασταση εκτραχυνθηκε.
Έπρεπε να πατήσει το eject όχι να πέσει πάνω στο βουνό.Θα μου πεις ελικόπτερο πιλόταρε όχι αεροπλάνο.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Μήπως τιμητικό συμβολισμό σχετικά με την Άνοιξη της Πράγας έχει να κάνει η φωτογραφία; Γιατί Τσέχικα στεφάνια βλέπω.
Μπορεί να είναι πραγα δεν θυμάμαι καλά
Θυμάμαι ότι ήταν ανάθεμα για τον κουμμουνισμο

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
51
Like
5.467
Πόντοι
11.836
Το γεγονος οτι μπορεσε να διαχειριστει τοσο καλα το θανατο της γυναικας του, επιβεβαιωνει οτι δεν την αγαπουσε, και οτι εχει τετοια ικανοτητα να αποστασιοποιειται απο την πραξη που εκανε, δηλωνει σοβαρη ψυχοπαθεια.
Ατομα με τετοια αμβλυνση του συναισθηματος παθολογικου βαθμου, οταν εχουν συγκροτημενη κατα τα αλλα προσωπικοτητα, δεν ειναι σπανιο να ειναι καλοι σε επαγγελματα αυξημενου στρες π.χ. πιλοτοι ή χειρουργοι.
Η Καρολάιν όντως από ότι φαίνεται το τελευταίο διάστημα είχε τάσεις φυγής.Προφανως ο ερχομός του μωρού να την πίεσε λίγο και να υπήρξε στρες.Και το ζευγάρι να περνούσε τη κρίση του.Αλλα το να φτάσει αυτός να κάνει την πράξη αυτή δεν υπάρχει κάπου δικαιολογία.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Κρατηθειτε λιγο, ο Καπετανοπουλος λεει οτι υπαρχει και δεύτερη κουρτινα στο ολο θεμα, μπορει να μην ειναι απλως ενα εγκλημα παθους μετα απο συζυγικο καυγα
Κι ο Χιος

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756
ετσι ελεγε και ο Μπαμπης...λυπαμαι δεν γινεσαι πιστευτος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom