Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Το «εδώ μέσα» μια χαρά το ίδιο με το «εκεί έξω» είναι αγαπητέ.τωρα θα μ πεις εδω μεσα....τι περιμενεις..τεσπα
Το «εδώ μέσα» μια χαρά το ίδιο με το «εκεί έξω» είναι αγαπητέ.τωρα θα μ πεις εδω μεσα....τι περιμενεις..τεσπα
συμφωνοι τυπε...ετσι ειναι.Το "εδω μεσα" ερχεται απο το "απεξω" αλλα βλεποντας τα περισσοτερα θεματα και αποψεις-γνωμες που σουλατσαρουν εδω δε θα ελεγα οτι ειναι ενα συμπυκνωμενο μερος με τους περισσοτερους τυπους να ειναι νορμαλ...να δες τι λεει ενας παραπανω "free babis"...δεν το λενε και πολλοι πλεον "απεξω"Το «εδώ μέσα» μια χαρά το ίδιο με το «εκεί έξω» είναι αγαπητέ.
σήμερα τσακωθήκαμε και του είπα για να τον πληγώσω πως κάποιες φορές πιστεύω πως δεν πειράζει που χάσαμε το μωρό μας γιατί δεν χρειάζεται να βλέπω την οικογένειά του. Το μετάνιωσα την ώρα που το είπα. Όταν βγαίνω εκτός εαυτού δεν με ενδιαφέρει πόσο θα τον πληγώσω. Βασικά, θέλω να τον πληγώσω όσο περισσότερο μπορώ. Πιστεύω πως είναι επειδή νιώθω η ίδια τόσο πληγωμένη, πολλές φορές βγάζω όλο το θυμό και τη θλίψη στον Μπάμπη. Δεν του αξίζει να του φέρομαι έτσι
Χθες τσακωθήκαμε με τον Μπάμπη γιατί λόγω των ορμονών μου ξέσπασα πάνω του. Του φώναξα, τον χτύπησα και του είπα πως δεν θέλω το μωρό μας.
Σήμερα τσακώθηκα με τον Μπάμπη. Λίγο μετά αφού φάγαμε πρωινό…..τον χτύπησα, τον έβρισα και πήγα στο γραφείο. Όλη μέρα με ρώταγε τι θέλω να φάω.
Για σάκο του kick box τον είχε κι αυτός τη ρώταγε μετά αν θέλει να φάει κάτι. Δεν αποκλείεται να το απολάμβανε που της έσπαγαν τα νεύρα. Αηδία.Τσακώθηκα με τον Μπάμπη ξανά. Αυτή τη φορά πολύ. Τον χτύπησα, τον έβρισα και έσπασε τη πόρτα. Το μόνο που ήθελα ήταν να με ρωτήσει αν ήμουν καλά όταν ξύπνησα.
Δεν θα μπορούσε να το κάνει αυτό, πρέπει η γυναίκα να έχει νοσηλευθεί σε ψυχιατρείο ή να είναι χρήστης ουσιών. Κανένα δικαστήριο δεν θα στερούσε το παιδί από τη μάνα του επειδή την κατηγορεί ο άντρας της ως ασταθή, κυκλοθυμική, βίαια κλπ.Αντί να κινηθεί με νόμιμα μέσα ώστε να απομακρυνθεί ο ίδιος και το παιδί από μια ασταθή ψυχολογικά γυναίκα, αυτός έκανε τη χειρότερη δυνατή επιλογή η οποία τον οδήγησε σε μια κατάσταση δίχως επιστροφή.
θα τον "παραδεχομουν" αν ελεγε εξ αρχης ναι εγω το εκανα.Σε καμια περιπτωση δε θα τον δικαιολογησω οσο καριολακι και να ηταν η μικρη.Χιλες φορες αυτο,απο το να παιξει το θεατρο που επαιξε και μαλιστα να πνιξει και το σκυλο για να κρυφτει ακομα περισσοτερο.Η Κάρολαιν ασκούσε συνεχές και εκτεταμένο bullying (όχι μόνο λεκτικό) στον Μπάμπη, οπότε είναι λογικό -όμως σε καμιά περίπτωση δικαιολογητικό- το πως εκείνος ωθήθηκε στα άκρα.
Η κοινωνία μας φυσικά θα αναφέρεται στην Κάρολαιν ως ''η αξιολάτρευτη και αγαθή μανούλα'' ενώ στον Μπάμπη ως ''ο ψυχασθενής και βάναυσος πιλότος''.
Η υποκρισία και η μεροληψία υπέρ των γυναικών για ακόμα μια φορά θα θριαμβεύσει, ήδη διαβάζω χαρακτηρισμούς για το έγκλημα πως το έπραξε ''λευκός, προνομιούχος άντρας'' και ότι πρόκειται για γυναικοκτονία στην οποία ηθικός αυτουργός είναι η μισογύνικη κοινωνία.
Ότι συνέχεια τον μείωνε, τον χτύπαγε, τον απειλούσε κ.λπ. δεν θα βγει να το πει κανένας δημόσια, διότι μετά ξέρει τι κατακραυγή θα υποστεί από τους ανθρωποφάγους δικαστές του facebook και του twitter.
Το τεράστιο λάθος του πιλότου είναι πως εκτός από τη δική του ζωή κατέστρεψε και αυτή της κόρης του. Αντί να κινηθεί με νόμιμα μέσα ώστε να απομακρυνθεί ο ίδιος και το παιδί από μια ασταθή ψυχολογικά γυναίκα, αυτός έκανε τη χειρότερη δυνατή επιλογή η οποία τον οδήγησε σε μια κατάσταση δίχως επιστροφή.
Και θα πρέπει να πληρώσει βαριά το ολέθριο του λάθος.
Δεν στην μπαίνω Άλεξ αλλά σε ρωτάω άρα κάθομαι και ακούω το δικηγόρο που έχω βάλει έτσι απλά;Εχω την ιδια αποψη που ειχα και με τους δολοφονους της Τοπαλουδη.
Πληρης αποδοχη της πραξης, ψυχολογικη συντριβη, συγνωμες καθε μερα.
Τιποτα αλλο.
Οι συναδελφοι στην δίκη της Τοπαλουδη εκαναν διαφορες μαγκιες, χωρις φυσικα κανενα αποτελεσμα. Και αναρωτιομουν ποσο μακρια ειναι απο την πραγματικοτητα, μεσα στην επαγγελματικη τους διαστροφη. Οπως εχω ξαναπει, καποιοι συναδελφοι δικηγορούν για τον εαυτο τους και οχι για τον πελατη τους.
Μπορεί να υπάρχει αυτή η εικόνα γιατί οι «νορμαλ» γράφουν λιγότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πλειοψηφία.συμφωνοι τυπε...ετσι ειναι.Το "εδω μεσα" ερχεται απο το "απεξω" αλλα βλεποντας τα περισσοτερα θεματα και αποψεις-γνωμες που σουλατσαρουν εδω δε θα ελεγα οτι ειναι ενα συμπυκνωμενο μερος με τους περισσοτερους τυπους να ειναι νορμαλ...
Δεν το λένε αλλά το σκέφτονται. Στο διαδύκτιο η ασφάλεια της ανωνυμίας προσφέρεται για τέτοιου είδους σχόλια.να δες τι λεει ενας παραπανω "free babis"...δεν το λενε και πολλοι πλεον "απεξω"
Kοίτα, εχεις ως κατηγορουμενος καθε δικαιωμα να του πεις οτι θελεις να τηρησεις μια συγκεκριμενη γραμμη.Δεν στην μπαίνω Άλεξ αλλά σε ρωτάω άρα κάθομαι και ακούω το δικηγόρο που έχω βάλει έτσι απλά;
Αυτα δεν ισχυουν. Τα βλεπω να γραφονται πολυ συχνα αλλά ειναι αναληθή.Δεν θα μπορούσε να το κάνει αυτό, πρέπει η γυναίκα να έχει νοσηλευθεί σε ψυχιατρείο ή να είναι χρήστης ουσιών. Κανένα δικαστήριο δεν θα στερούσε το παιδί από τη μάνα του επειδή την κατηγορεί ο άντρας της ως ασταθή, κυκλοθυμική, βίαια κλπ.
"σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα"Ἀπό βιβλίο τῆς Α΄ Γυμνασίουμήπως δεν πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία;)
Ένας καθηγητής φιλόλογος διδάσκει αρχαία ελληνικά σε μια τάξη. Έχει το λεκτικό συνήθειο να επαναλαμβάνει τη λέξη «οσάκις». Στα θρανία οι μαθήτριες γελούν και φωνάζουν «Ο Σάκης» άρθρο όνομα, πρόσωπο. Παρατίθεται αυτούσια από το σχολικό βιβλίο η συνέχεια:
«Ο Σάκης ήταν ηλεκτρολόγος με μαγαζί. Μεγαλύτερός τους, 20 με 25 ετών. Τα είχε φτιάξει με την Αλέκα. Μια από τις μαθήτριες της τάξης. Ψηλή κι αδύνατη, με κοντά ξανθά μαλλιά και μεγάλα καστανά μάτια, μακρύ λαιμό και μακριά χέρια και πόδια, κάπως ξερακιανή, αλλά ζόρικη. Στα 15-16, όπως όλες τους. Η πρώτη που έβγαινε ραντεβού μήνες τώρα. Ο Σάκης την περίμενε το μεσημέρι στην άλλη γωνία κι οι άλλες μαθήτριες έτρεχαν από πίσω της να τον δούνε. Τα σχόλια έδιναν κι έπαιρναν. Ήταν ο πρώτος έρωτας της τάξης
Χτες μιλούσα με έναν συνάδερφο και χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες , το πρώτο που σκέφτηκα ηταν το να απηυδησε ο τύπος απο τις γκρίνιες της η ποιός ξέρει απο τι άλλο ... τελικά έπεσα μέσα απο οτι φαίνεται , αλλά θα μου πείς τι άλλο μπορεί να ηταν ; Η αυτό η να τρελάθηκε ο τύπος.Η Κάρολαιν ασκούσε συνεχές και εκτεταμένο bullying (όχι μόνο λεκτικό) στον Μπάμπη, οπότε είναι λογικό -όμως σε καμιά περίπτωση δικαιολογητικό- το πως εκείνος ωθήθηκε στα άκρα.
Η κοινωνία μας φυσικά θα αναφέρεται στην Κάρολαιν ως ''η αξιολάτρευτη και αγαθή μανούλα'' ενώ στον Μπάμπη ως ''ο ψυχασθενής και βάναυσος πιλότος''.
Η υποκρισία και η μεροληψία υπέρ των γυναικών για ακόμα μια φορά θα θριαμβεύσει, ήδη διαβάζω χαρακτηρισμούς για το έγκλημα πως το έπραξε ''λευκός, προνομιούχος άντρας'' και ότι πρόκειται για γυναικοκτονία στην οποία ηθικός αυτουργός είναι η μισογύνικη κοινωνία.
Ότι συνέχεια τον μείωνε, τον χτύπαγε, τον απειλούσε κ.λπ. δεν θα βγει να το πει κανένας δημόσια, διότι μετά ξέρει τι κατακραυγή θα υποστεί από τους ανθρωποφάγους δικαστές του facebook και του twitter.
Το τεράστιο λάθος του πιλότου είναι πως εκτός από τη δική του ζωή κατέστρεψε και αυτή της κόρης του. Αντί να κινηθεί με νόμιμα μέσα ώστε να απομακρυνθεί ο ίδιος και το παιδί από μια ασταθή ψυχολογικά γυναίκα, αυτός έκανε τη χειρότερη δυνατή επιλογή η οποία τον οδήγησε σε μια κατάσταση δίχως επιστροφή.
Και θα πρέπει να πληρώσει βαριά το ολέθριο του λάθος.
Υπάρχουν 20χρονες και 20χρονες. Πολλές είναι απείρως ωριμότερες από 30άρες. Εδώ αυτή ήταν ότι να ναι βούρλο και ο τύπος ένας μπετόβλακας που τα έριξε όλα μέσα και την παντρεύτηκε. Πάντως παίζει και η εκδοχή να ήταν δασκαλεμένη από τους γονείς της για το παιδί, μόνη της φαίνεται εντελώς τραγί και ακατάλληληΩς ένα βαθμό μπορεί να ήταν ό,τι να 'ναι.
Ένα ό,τι να 'ναι 15 χρονο που την φλέρταρε ένας εμφανίσημος, σένιος, πιλότος. Το πρόβλημα είναι πώς ένας μαλάκας 28 χρονών αποφασίζει να συνάψει, σοβαρή μάλιστα, σχέση με ένα 15χρονο.
Ειναι μεσα απο τη δικογραφια, αρα οι αστυνομικοι το εχουν τσεκαρειΤο ημερολόγιο έχει αποδειχθεί ότι είναι πραγματικό; Γιατί βγήκε τώρα στη φόρα; Επειδή βλέπω βγαίνει ο καθένας σίγουρος και έχει βγάλει γνωμάτευση για την τρέλα της συγχωρεμένης και μου κάνει εντύπωση.
Συμφωνούμε αλλά πολλές φορές δεν εξυπακούεται γιατί ο άλλος θεωρεί δεδομένο έτσι απλά ότι κάνει θα έχει σίγουρα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα που θέλει ο πελάτης λόγω του επαγγελματικού του τίτλου.Πες το αφέλεια αλλά γίνεται πολλές φορές σε πολλά πράγματα.Kοίτα, εχεις ως κατηγορουμενος καθε δικαιωμα να του πεις οτι θελεις να τηρησεις μια συγκεκριμενη γραμμη.
Δεν μπορει να κάνει του κεφαλιού του.
Οταν ελεγα τις προαλλες οτι στον δικηγορο δεν μπορεις να κανεις διαρκως ερωτησεις και ελεγχο, ειναι ενα αλλο ζητημα. Τις βασικες γραμμες τις συμφωνουμε μαζι με τον πελατη. Απο εκει και περα ομως δεν δεχομαστε υποδειξεις ή ελεγχο.
Εξυπακουεται βεβαια οτι αν διαπιστωσεις οτι ο δικηγορος κανει του κεφαλιου του εναντια στη θεληση σου, τον αντικαθιστάς. Ειναι διαφορετικο πραγμα.
Δεν χρειάζεσαι αποδείξεις για αυτό.Αρκουν απλές μαρτυρίες;Αυτα δεν ισχυουν. Τα βλεπω να γραφονται πολυ συχνα αλλά ειναι αναληθή.
Μην παραπληροφορειτε τον κοσμο.
Κανονικοτατα παιρνει το παιδι ο πατερας αν η μανα ειναι κυκλοθυμικη, βιαιη ή εν γενει ανικανη. Εχετε περασει εστω και μια βολτα εξω απο τα δικαστηρια?
Λες να τον απείλησε ότι κάνει βρωμοδουλειές και θα του χαλούσε το κοινωνικό του προφίλ;Και βγαίνει έτσι απλά ο Καπετανόπουλος και το μαρτυράει δημόσια;Κρατηθειτε λιγο, ο Καπετανοπουλος λεει οτι υπαρχει και δεύτερη κουρτινα στο ολο θεμα, μπορει να μην ειναι απλως ενα εγκλημα παθους μετα απο συζυγικο καυγα